ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با برنامه Face-Wizard و تغییر لوگوی مادربرد گیگابایت

saeid 22
27-08-2009, 20:38
سلام این برنامه Face-Wizard هستش برای مادربرد گیگابایت که لوگوی آغازین مادربرد را تغییر میده نمی دونستم این برنامه برای چی هستش زدم الان لوگوی گیگابایت اون عکس گیگابایت حذف شد میخواستم بدونم راهه دیگه ای نداره بشه از دوباره لوگی گیگابایت را برگردوندش یا کسی میتونه عکسش را برام تهیه کنه مادربرد من هم Giga 945PL~S3 هستش.خیلی خیلی ممنونم

pny8gb
08-10-2009, 18:23
سلام این برنامه Face-Wizard هستش برای مادربرد گیگابایت که لوگوی آغازین مادربرد را تغییر میده نمی دونستم این برنامه برای چی هستش زدم الان لوگوی گیگابایت اون عکس گیگابایت حذف شد میخواستم بدونم راهه دیگه ای نداره بشه از دوباره لوگی گیگابایت را برگردوندش یا کسی میتونه عکسش را برام تهیه کنه مادربرد من هم Giga 945PL~S3 هستش.خیلی خیلی ممنونم

تو بایوس برو می تونی برشگردونی

kourosh_sos
08-10-2009, 18:38
اگر تو بایوس نتونستی پیداش کنی یک مرتیه باتری مادربرد رو دربیار تا تنظیمات به حالت اولیه در بیان

xxa
11-12-2009, 15:53
اگه نتونستی این کارو انجام بدی باطری مادر بردتو در بیار به قطب + - ( جای باطری ) یه اتصال کوتاه بده و لوگوش بر میکرده ( میره تو حالت دیفالت )

xxa
14-12-2009, 00:48
Face-Wizard : یه نکته هم خاطر نشان کنم من هر وقت از این نرم افزار Face-Wizard استفاده کردم سرعت دیتک کردن قطعات مثل هارد اینا اومده پایین نمیدونم چرا اما حدس من روی همین Face-Wizard هستش...

در ضمن اگه میخوایی لوگوش 100 % بر گرده جای خودش میتونی @BIOS استفاده کنی یعنی یه ورژن از بایوس ( اخرین ورژن روی مین آپ کن )