ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چگونگی ریکاوری گرفتن از ویندوز لب تاپ

oranoos_92
27-08-2009, 20:27
با سلام دوستان
من امروز یه 1520 دل گرفتم
حالا توش دو تا پارتیشن هست یکی نوشته recovery که گویا برای برگرداندن ویدوز ویستایی هست که روشه
یکی هم روش نوشته os حالا میخوام پا رتیشن بندی کنم اون درایو os را
ممنون میشم راهنمایی فرمائیدفروشنده میگفت با برنامه جانی مثل partion magic این کار را نکنم؟
فروشنده گفت قبل کاز از ویندوزت ریکاوری بگیر
و چطوری از لب تاپ ریکاوری بگیرم مگه اون درایو که اسمش ریکاوری هست توش ریکاوری نداره چون حجمش هم پره تقریبا؟

REGISTERED USER
27-08-2009, 23:01
بسیار بسیار زیاد در این مورد توی این تاپیک بحث شده :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

به نظرم تجربیات دوستان را حتما بخوانید تا مشکلی براتون پیش نیاد

saman3230
27-08-2009, 23:06
با سلام دوستان
من امروز یه 1520 دل گرفتم
حالا توش دو تا پارتیشن هست یکی نوشته recovery که گویا برای برگرداندن ویدوز ویستایی هست که روشه
یکی هم روش نوشته os حالا میخوام پا رتیشن بندی کنم اون درایو os را
ممنون میشم راهنمایی فرمائیدفروشنده میگفت با برنامه جانی مثل partion magic این کار را نکنم؟
فروشنده گفت قبل کاز از ویندوزت ریکاوری بگیر
و چطوری از لب تاپ ریکاوری بگیرم مگه اون درایو که اسمش ریکاوری هست توش ریکاوری نداره چون حجمش هم پره تقریبا؟

احتیاج به این کار نیست فقط شما مواظب باش اون درایو RECOVERY رو به باد ندی

شما هروقت قبل از بالا آمدن ویندوز f8 بزنی یه گزینه هست به نام DELLFACTORY IMAGE RESTOREاین همون ریکاوری هست بهترین راه بای پارتیشن بندی هم خود ویندوز و بس

Moha2mad
24-11-2010, 20:07
سلام دوستان من هم یه DELL 1520 دارم که سیستم عامل اورجینالش ویستا بود حالا یه لیسنس ویندوز 7 خریدم و ویندوز رو روش نصبت کردم و میخوام یه ریکاوری ویندوز رو به ویندوز 7 تغییر بدم الان درایو D یا همون ریکاوری رو بصورت مخفی دارم .
چطور میتونم ریکاوری رو درستش کنم ؟

H@mid-Vista
25-11-2010, 10:04
سلام دوستان من هم یه DELL 1520 دارم که سیستم عامل اورجینالش ویستا بود حالا یه لیسنس ویندوز 7 خریدم و ویندوز رو روش نصبت کردم و میخوام یه ریکاوری ویندوز رو به ویندوز 7 تغییر بدم الان درایو D یا همون ریکاوری رو بصورت مخفی دارم .
چطور میتونم ریکاوری رو درستش کنم ؟

با این روش بساز

ساخت مجدد درايو ريكاوري ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])