مشاهده نسخه کامل
: اونایی که سی پلاس پلاس جعفرنژاد قمی رو خوندن کمک کنن
B E H Z A D
27-08-2009, 17:43
سلام دوستان . من کتاب آموزش سی پلاس پلاس جعفر نژاد قمی رو دارم میخونم ولی نمیدونم این مثال ها رو چجوری کامپال کنم یعنی در سی پلاس پلاس 6 و دات نت اصلا" دکمه Play فعال نیست که من برنامه رو آزمایش کنم اگه میشه کمک کنید .
mehdi_7070
27-08-2009, 17:47
شاید این کمک کنه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
G.D.ragon.Ir
28-08-2009, 08:06
هر چند این چیزی که میخوام بگم ربطی به سوالتون نداره اما من به شما خوندن کتاب جعفر نژاد قمی رو پیشنهاد نمیکنم چون کدهای این کتاب با کامپایلرهای جدید ناسازگاره و اگه روزی شما بخواید از کامپایلرهای جدید مثل Microsoft Visual Studio 2008 استفاده کنید قطعآ دچار مشکل شده و مجبور به فراگیری مجدد یک سری از مطالب تغییر یافته خواهید شد. بخاطر همین بهتون پیشنهاد میکنم اگه تازه یادگیری این زبان رو شروع کردید, کتاب به روز تری تهیه کنید و از کامپایلرهای جدید مثل موردی که نام بردم استفاده کنید.
B E H Z A D
28-08-2009, 13:09
میشه چنتاشو بگید البته بهتره فارسی باشن چون کتاب انگلیسی زیاد دارم.
G.D.ragon.Ir
28-08-2009, 14:05
فعلآ بهترین کتاب, ترجمه های کتاب "چگونه با ++C برنامه نویسی کنیم" Deitel & Deitel هست. فقط یک نکته و اون اینکه عنوان اصلی کتاب (که داخل کتاب درج میشه) باید حداقل C++: how to program, 5th ed, 2005 باشه چون نسخه های قدیمی, کدهاشون با کامپایلرهای جدید ناسازگاره. ناشرهای متفاوتی کتاب Deitel & Deitel رو ترجمه کردن, کتاب من از انتشارات "ناقوس اندیشه" هست.
sin2x=2sinxcosx
29-08-2009, 12:29
الان در حال حاضر فکر کنم بهترين کتاب و جديدترينش که بر حسب کامپايلر Visual Studio 2008 نوشته شده کتاب آقاي هورتون هست که هم برنامه نويسي کنسول ANSI رو گفته ، هم کنسول CLI هم برنامه نويسي ويندوز تحت دات نت و هم برنامه نويسي ويندوز تحت MFC . توضيحاتش فوق العاده اس . ولي فکر نکنم ترجمه اش موجود باشه .
اسم کامل کتاب : Beginning Visual C++ 2008 نوشته Ivor Horton
شما از Visual C++ 6 استفاده مي کنين ؟ کامپايلر مورد نظرتونو بگين تا بيشتر راهنمايي کنيم .
البته جواب اين سوال شما هم تو اين کتابي که گفتم هست .
god of war 2
10-09-2009, 22:22
دوست عزیز فکر می کنم شما ابتدا باید یک پروژه ایجاد کنید سپس کد مورد نظرتون رو در پروژه بنویسید یا کپی کنید.به احتمال زیاد می تونید کامپایلش کنید.
البته اینو هم گفته باشم که من با Visual C++ 6 کار نکردم ولی معمولا روال کار همونطور که گفتم هست.
alisahaf70
07-02-2010, 09:21
درسته شما باید پروژه درست کنید نه اینکه فایل cpp رو باز کنید
arashmailb
12-10-2010, 00:42
سلام
دوستان کسی کتاب سی پلاس پلاس جعفر نژاد قمی رو برای دانلود نداره ؟؟
3 فصل اولشو نیاز دارم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.