مشاهده نسخه کامل
: چرا از تمام توان کارت گرافیکم استفاده نمیشه؟
miladddd
27-08-2009, 13:25
سلام
من اخیرا یه کارت 4770 گرفتم، برند سافایر
مشکل خاصی نداره، ولی به نظرم سیستمم نمیتونه از حداکثر توانش استفاده کنه
این مشخصات سیستممه
man asus p5k p35
cpu e6550
ram 4 gig bass 800 patriot
power green 535
vga sapphire 4770
فکر میکنید علت اینکه از حداکثر توانش استفاده نمیشه چی باشه؟
با بنچ مارکهای سایتهای معتبر که مقایسه میکنم، تو باز یهای مختلف از 10 تا 30 درصد ضعیف تر عمل میکنه
مشکل از قدیمی بودنه سیستمه؟
Professor Massoud
27-08-2009, 16:08
سلام...
اگه مشکل شما اینه که نتایجتون با سایتهای معتبر برابری نمی کنند ، بخاطر پردازدنده و مادربردتون هست . بخصوص پردازنده .
سایتهای معتبر از بهترین قطعات مانند Core i7 975 و مادربرد های با اسلات PCI e2.0 استفاده میکنند که شما فاقد اونها هستید .
miladddd
27-08-2009, 18:40
من با 3d mark vantage یه بچمارک در حالت preference گرفتم، حدودا امتیاز 5440 در gpu داد و امتیاز 4100 در cpu
به نظرتون امتیاز منصفانه ایه؟
Kianoosh
28-08-2009, 06:01
دوست عزیز پردازند ه و گرافیک رو اورکلاک کنید تا به شرایط بهینه تست ها نزدیک بشید!خیلی طبیعی هست که نشه دقیقا همون کارایی رو داشت...
جز پردازنده مین و رم خیلی چیزای دیگه مثل نسخه ویندوز هارد و .... می تونه تو کارایی تاثیر داشته باشه!
miladddd
28-08-2009, 10:14
من با ویندوز ویستا تست گرفتم
مادربورد و رم و cpu هم 10 درصد اور کردم
بعضی از تست هارو میدیدم، بالای 7000 امتیاز گرفته بودن، یعنی به خاطر قطعاتم کارایی کارت نصف شده؟!؟!؟
Kianoosh
29-08-2009, 04:55
بعضی از تست هارو میدیدم، بالای 7000 امتیاز گرفته بودن، یعنی به خاطر قطعاتم کارایی کارت نصف شده؟!؟!؟
کارایی کارت که نصف نشده!
کاهش پهانای باند و لود کند تکستچر ها و سایه زن به خاطر PCI E 1 , کمی محدودیت از طرف پردازنده!و ممکنه رم و هارد و نسخه ویندوز+ اپدیت نرم افزاری
10% اورکلاکم که خیلی کمه!
Kianoosh
29-08-2009, 05:34
کارایی کارت که نصف نشده!
کاهش پهانای باند و لود کند تکستچر ها و سایه زن به خاطر PCI E 1 , کمی محدودیت از طرف پردازنده!و ممکنه رم و هارد و نسخه ویندوز+ اپدیت نرم افزاری
millad1388
29-08-2009, 06:41
کارایی کارت که نصف نشده!
:31:موافقم:31: :5:در ضمن امتیاز کارت زییاد ملاک درستس برای قدرتش نیست!!!!به نسبت میزان فریم تو بازی های مختلف!!!
miladddd
29-08-2009, 11:56
یعنی بیشتر مشکل به خاطر PCI E 1 هست؟
کلا چه پیشنهادی دارید برای بهتر شدن کارایی کارت؟
فکر میکنید با تعویض cpu، طوری که دیگه نیاز به تعویض پاور نباشه، کارایی به طور قابل توجهی افزایش پیدا میکنه یا نه؟
من با سیستم اور کلاک اوتوماتیک خود setup اور کردم، چون به روش دستی رو زیاد بلد نیستم
alborz_k
30-08-2009, 01:18
فکر میکنید با تعویض cpu، طوری که دیگه نیاز به تعویض پاور نباشه، کارایی به طور قابل توجهی افزایش پیدا میکنه یا نه؟
من با سیستم اور کلاک اوتوماتیک خود setup اور کردم، چون به روش دستی رو زیاد بلد نیستم
سلام. شما نمی تونید نتایجی رو که بدست می ارین ، با نتایج یک تست مقایسه کنید، این کار اساسأ غلطه !! اون سایت ها از سخت افزار دیگه ای استفاده می کنند و کلأ اون سیستمشون مخصوص تست هست !! در ضمن دم به دقیقه ویندوزو فرمت می کنند! :دی
شما برای کارایی مناسب در بازی ها ، پردازنده رو تا 3 گیگاهرتز اورکلاک کنید!
pci_e 1 هم خیلی تو کارایی تأثیر نمی زاره ، چون 4770 در این حد پهنای باند نمی خواد که pci_e 1 کم بیاره!
Kianoosh
30-08-2009, 09:26
pci_e 1 هم خیلی تو کارایی تأثیر نمی زاره ، چون 4770 در این حد پهنای باند نمی خواد که pci_e 1 کم بیاره!
شاید 10-5% از نظرت کم باشه!ولی اینا + محدودیت پردازنده + درایورها و ویندوز+ هارد و ... در نهایت خیلی تاثیر دارن!
خب اگه مشکلی تو بازی نداری که هیچ اگه خیلی افت فریم و ... هست پردازنده و گرافیک رو خیلی بیشتر اورکلاک کن اونم مشکلی نداره بیا تاپیک اورکلاک...
تعویض پردازنده هم زیاد توصیه نمی کنم همین خوبه + اورکلاک
miladddd
30-08-2009, 11:04
ممنونم از راهنماییهاتون
امیدوار شدم
شما برای کارایی مناسب در بازی ها ، پردازنده رو تا 3 گیگاهرتز اورکلاک کنید!
بعید میدونم تا 3 اور بشه، البته فکر کنم مشکل از مین باشه که تو اور ضعیفه
من تا 15 درصد تونستم اور کنم یعنی، حدودا 2660
نتیجه ای که تو 3Dmark گرفتم کمی بهتر بود، البته خیلی کم
شاید 10-5% از نظرت کم باشه!ولی اینا + محدودیت پردازنده + درایورها و ویندوز+ هارد و ... در نهایت خیلی تاثیر دارن!
من قطعات دیگم خوبه
Hdd 500 maxtor diamondmax 23
ram 2*2gb dual bass 800 patriot
البته یه هارد 160 دیگه هم دارم که مکستوره ،ساتا هم هست، ولی خوب قدیمی تره، البته ویندوز و بازی ها تو این هارد جدیده نصبن،با این حال به نظرتون تو سرعت تاثیر داره؟
خب اگه مشکلی تو بازی نداری که هیچ اگه خیلی افت فریم و ... هست پردازنده و گرافیک رو خیلی بیشتر اورکلاک کن اونم مشکلی نداره بیا تاپیک اورکلاک...
گاهی اوقات مشکل دارم
پس میام تاپیک اورکلاک cpu مزاحمتون میشم
alborz_k
30-08-2009, 13:14
تعویض پردازنده هم زیاد توصیه نمی کنم همین خوبه + اورکلاک
نه خب ، من منظورم این بود که صرفأ با تعویض مادربرد ، کارایی افزایش پیدا نمی کنه!!
alborz_k
30-08-2009, 13:17
ممنونم از راهنماییهاتون
امیدوار شدم
بعید میدونم تا 3 اور بشه، البته فکر کنم مشکل از مین باشه که تو اور ضعیفه
من تا 15 درصد تونستم اور کنم یعنی، حدودا 2660
نتیجه ای که تو 3Dmark گرفتم کمی بهتر بود، البته خیلی کم
من قطعات دیگم خوبه
Hdd 500 maxtor diamondmax 23
ram 2*2gb dual bass 800 patriot
البته یه هارد 160 دیگه هم دارم که مکستوره ،ساتا هم هست، ولی خوب قدیمی تره، البته ویندوز و بازی ها تو این هارد جدیده نصبن،با این حال به نظرتون تو سرعت تاثیر داره؟
گاهی اوقات مشکل دارم
پس میام تاپیک اورکلاک cpu مزاحمتون میشم
این پردازنده ، جز بهترین ها در اور ، و مادربرد شما هم جزء مادربرد های مناسب اور هست ، پس جای نگرانی نیست!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.