ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلاه گذاشتن بر سر مشتری به سبک علاءالدینی...! ( قابل توجه اون هایی که می خوان از پاساژ علاءالدین خرید بکنن )

DariushGreat
26-08-2009, 21:49
سلام...
خواهشمندم ابتدا داستان من رو بخونین...( این داستان مربوط می شه به دوشنبه 2 شهریور 88 ):

امروز ( دوشنبه 2 شهریور 88 ) با دوستم رفتیم علاءالدین به امید خرید گوشی به قیمت ماکزیمم 300 تومن. رفتیم دیدیم ای بابا؛ برق ندارن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هیچی پرسیدن رو آغاز کردیم. از طبقه نخست که فقط یه نفر داشت اون هم نقره ایش رو می داد 335. رفتیم طبقه 2. از هر کی می پرسیدیم می گفت نداریم! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا طبقه 6 همین آش بود و همین کاسه...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]( توی تاریکی محظ دنبال گوشی می گشتیم خوفناک ترین صحنه زندگیمون رو تجربه کردیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

*** دست آخر توی برگشت در طبقه دوم شانسی خوردیم به دو تا مغازه که داشتن. جفتشون مشکی رو بهم قیمت دادن 310. از یکیشون خواستم بخرم؛ سیمکارت انداختم و از من هم یه عکس انداخت و ... توی جعبه رو چک کردم دیدم دفترچه راهنما انگلیسی هست. پرسیدم: چرا دفترچه فارسی نیست؟ گفت: نداره... بعد خواستم پول بدم گفت: حالا می خوای گارانتی یک ساله داشته باشی یا مادام العمر...؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منو می گید جا خوردم! :blink: پرسیدم: یعنی چی؟ گفت: ببین. ما یه سری برنامه می ریزیم روی گوشیت که از جمله اش می شه به برنامه تقویت آنتن (!) اشاره کرد. بعد برات فاکتور می کنیم و از این جور حرف ها که علاوه بر اون 310 تومان، باس 35 تومن هم پول بدی...!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفتم این چجورشه؟؟؟ گفت: گارانتی همینه دیگه و یه سری لیبل تغلبی گارانتی رسمی از زیر میزش آورد بیرون!!!

من هم الو اومد دستم که گارانتیش قلابیه. از مغازه با دوستم زدیم بیرون و رفتیم اون یکی؛ اون هم همینجور بود... از شانسمون همون موقع سیم های جعبه برق پاساژ اتصالی کرد و آتیش سوزی شد! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ***

هیچی!!! دست از پا درازتر از علاءالدین اومدیم بیرون و همون موقع هم ماشین های آتیش نشانی اومدن!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به پیشنهاد من رفتیم فروشگاه اتصالات در خیابان شهید بهشتی. اونجا قیمت دادن 314 تومان بدون دردسر ( گفتن چیز اضافیش یه آنتی ویروسه که دل بخواهه. اگر خواستین می شه 2500 ). ولی شانس من تموم شده بود و همون جا بهم گفتن که به احتمال بسیار قوی دیگه با بار بعدیشون وارد نمی کنن. چون 2 سال از عرضه گوشی گذشته و تقاضا کم شده. و یکی دیگه شون گفت که نوکیا می خواد خط تولید N882 رو ببنده. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هیچی... رفتیم کافی نت و از توی سایت فارسی نوکیا، فروشگاه های مجازش رو پیدا کردم و شروع کردم به زنگ زدن به تک تکشون. هیچ کدوم نداشتن!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از سردرد داشتم می مردم... خیلی بد خورده بود توی ذوقم!!!

آخر سر به پیشنهاد دوستم رفتیم پاساژ ایرانیان. از نخستین مغازه اومدیم قیمت کنیم؛ دیدیدم داخل مغازه دعوا شد! من هم فرار رو بر قرار ترجیح دادم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سپس گشتیم و یه مغازه دیگه گیر آوردیم... از ما قیمت خواست... ما هم الکی قیمت دادیم 310 نقره ای و 315 مشکی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!!
پذیرفت. اما وقتی خواستم پول رو بدم دبه کرد و گفت زیر 320 نمی دم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هیچی!!! دست از پا دراز تر برگشتیم...
پیش از رفتن به دوستم گفتم بگذار از این مغازه که دعوا شد قیمت بگیرم. رفتم... قیمت ازم خواست من هم همون رو گفتم. پذیرفت! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هیچی... اولینش رو که گزینش کردم شانس گندم میکروفونش خراب بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما دومیش سالمه سالم بود. تازه کلی مهر پلمپ و برچسب شرکت های گارانتی رسمی نوکیا و پشتیبانی فارسی و اتصالات اینترنشنال روی جعبش بود! و از همه جالب تر اینه که درون جعبه یه دفترچه راهنما به زبان شیرین پارسی هم وجود داره! یه مشکی خریدم 315 تومان...

این داستانی من برای خرید گوشی N82 بود که در کلوپ مربوط به این گوشی تعریف کردم. این شگرد هر چند وقت یه بار توسط خود مغازه دار های علاءالدین عوض می شه؛ برای نمونه توی جستجویی که من کردم دیدم یکی می گفت مغازه دار شرط کرده که حتما باس N Gage رو روی گوشیم نصب کنه و بابتش هم 15 تومان بگیره...

خوب؛ حتما الآن می پرسید که چی کار کنیم؟ دیگه از علاءالدین خرید نکنیم؟؟؟ :13:

چرا... خرید بکنید. اما می بایست دقت زیادی داشته باشین و حتما با مغازه دار قیمتی رو که می گه طی کنید و تاکید کنید که همین قیمت در فاکتور درج می شه یا نه!

همه مغازه دارهای علاءالدین بد نیستن؛ اما خوب... روی پیشونی مغازه دارهای بد ننوشته ایشان کلاه می گذارند بر سر مشتری!!! لطفا خرید نفرماید!!! :38:

پس در هنگام خرید دقت داشته باشین و حتما از اصل بودن گوشی، اطمینان حاصل کنین...

موفق و پیروز و شاد باشین :11:

Ssarshar
26-08-2009, 22:03
اين كه طبيعيه !!! همه ي كسايي كه از علائدين گوشي خريدن ميدونن اين قضايا رو !! اين متد علائدينه !!!

به نظر من بجاي پند دادن به ديگرون خودتون رو تقويت كنيد تا دفعه ي بعد آتيش نگيري !! ( شوخي ! )

موفق باشي

pooyahacker
26-08-2009, 22:15
جای بهتری نیست که به جای علاالدین از اونجا خرید کنیم ؟؟

S@nti@go_s&k
26-08-2009, 22:19
سلام الان چند وقت میشه اینجوری شده از اردیبهشت به بعد اینجوری شد که میری میگن باید برنامه هم نصب کنیم یه پولیم

واسه اون میگیرن .

مملکتی که هر دمبیل باشه بازار موبایلش بهتر از این نمیشه

قرار بود گشتای نامحسوس روی بازار موبایل بزارن تا بهتر بشه

مثل اینکه بدترم شد

این برق رفتناشونم الان چند وقته اینجوری میشه اینم یه چیزی هست احتمالا میخان .................

به هر حال یه بازار بزرگ دارن میزنن برای موبایل فکر میکنم تو جمهوری باشه بعد از عید فطر هم افتتاح میشه

البته این جریانی هم که شما تعریف کردی اگر باعث بشه

کلا مغازه های موبایل جمع بشه و فقط نمایندگی ها باشن خیلیییییییییییییی خوب میشه

البته اگر قاچاق جلوش گرفته بشه تمامی گوشی ها توسط نمایندگی ها وارد میشه

برای مثال پارس ماکروتل وقتی گوشیهای سامسونگو با گارانتی عالی و قیمت مناسب و پایین تر از

بازار میده خوب معلومه که مردم با این خدمات دیگه پاشونو تو اون مغازه های بی صاحب علادین نمیزارن .

free_touch
26-08-2009, 22:31
می دونید چیه دوستان بازار خرابه ومشتری ندارن و می خوان یک جور دیگه پول دربیارن(از راه کلاه گذاشتن سر ملت).من هر وقت میرم میبینم فروشنده ها یا خوابن یا دارن با لپ تاپ بازی می کنن یا مگس می پرونن.
کلا بازار کامپیوتر و موبایل ایران بی صاحاب ترین بازار هاس.
این بین اگه مردم آگاه بشند اینا هیچی گیرشون نمیاد.اما متاسفانه یکسری از مردم دسترسی به اینترنت و از این چیزا ندارن و راحت سرشون کلاه میره :41:

Bs_panzer
26-08-2009, 22:46
ببین من هر وقت پاکت پی سی خریدم !

همین دعوا رو با صاب مغازه داشتم

به قدم نگاه می کنن می گن چون حالا بچه اس خرش می کنیم 40-50 تومن از می گیریم

مثال :

من 1-2 ماه پیش رفته بودم علائ دین برای خرید دایموند ( که آخرم جالب نبود عوض کردم بعد یه هفته ! )

گفت 415 تومنه شما برو یه دوری بزن من میرم از انبار میارم

برگشتم فاکتور داد دستم 460 تومن !

گفتم چی شد ؟؟!

من که بدون گارانتی خریدم گفت نه ببین جی پی اس ریختم آنتن دهیش رو قوی کردم آنتی ویروس ریختم و چند تا بازی

گفتم خر گیر اوردی مگه شما از من پرسیدی می خوام یا نه این .. شعرا رو خودم می تونستم بریزم از مغازه اومدم بیرون رفتم نمایندگی اچ تی سی که گفت 510 منم اونقدر پول نداشتم
دوباره رفتم یه مغازه دیگه می گفت 420
چونه زدم با یارو 410 گرفتم چیزاشو تست کردم خریدم اومدم خونه

در آخر من دیگه از علادین نمی خرم هیچی !
همین پایتخت دمه خونمونه برا 30 تومن ارزون تر این همه راه رفتم تا جمهوری که مثلا از مرکزش بخرم خبره مرگم......

Ali_BlueBoy
26-08-2009, 23:16
اقا در این که توی علائدین جالب توجهی دزد موجوده که شکی نیست...

فی المثال یکی از دوستای ما توی همین علائیدن کار میکنه ...خودش میگه وقتی گوشی میفروشیم به بهونه آپدیت...تقویت..و..از این مضخرفات گوشی رو میگیریم... یه نیم ساعت یارو رو علاف میکنیم...یه 20 30 چوغ یارو رو تیغ میزنیم...و بعد به روحش صلوات میفرستیم...:دی

ولی با همه ی این کمالاتی که در علائدین به وفور یافت میشه هنوز بهترین قیمت ها رو میشه از همین جا پیدا کرد...

مثلا داریوش جان من قیمت الان رو ندارم...ولی دو هفته پیش یه ان 82 با گارانتی 12 ماهه مشکی خریدم 295 ...حالا نمیدونم گرون شده یا گرون خریدی.....ولی این اصلا مشکل عجیبی نیست فقط کافیه هر چی طرف گفت میخواد بریزه بوگو..!!! نمخوام..!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شـیـفــو
27-08-2009, 04:35
2هفته پیش رفتم علاالدین قاب موبایل امینیا رو بگیرم ، هیچکی نداشت ، اینگار اصلا همیچین گوشیی وجود نداره . کل علاالدین رو طوری گشتم که حتی از چندتا مغازه تکراری پرسیدم ، 15-16 تا مفازه هم گفتن اگه میخوای سفارش بدیم برات از کیش بیارن که هزینش زیاده میشه 50-60 تومن. از خیر پاساژ گذشتم رفتم تمام جمهوری رو زیر و رو کردم ، نبود که نبود .
از خیرش گذشتم و اومدم خونه و رفتم تو اینترنت و دیدم یه بابائی تو فروم همسایه داره میفروشه 14تومن . ازش خریدم و 2 روز بعد پستچی آوردش . سالم بود و همه چیز مرتب و باب دل من .
خیلی رازی بودم و خوشحال از اینکه چقدر اینترنت خوبه و خدا فروشندشو خیر بده و .... از اینجور حرفا که مربوط به جو گرفتگی زیبائی قاب بود .
فردای همون روز داشتم از حافظ رد میشدم که چشمم به ویترین اولین مغازه بعد پیراشکی فروشه افتاد ، دیدم قاب امینیا داشت و میداد 12 ، گفتم لابد این آورده ، رفتم بعدی دیدم اونم تو ویترینش گذاشته ، بعدی هم همینطور ، تا خود علاالدین داشتن با یه قیمت ، گفتم لابد بیرون پاساژی ها آوردن ، رفتم تو پاساژ ، تمام مغازه ها داشتن و تا 9 تومن هم پیدا میشد .
عجیب اینه که تا 4 روز قبل کسی نداشت اما یک دفعه همه آوردن ، اونم امینیا که فروشش تقریبا کمه .
آخه نمیدونم این چه بازاریه که ما داریم ؟!؟

bersam
27-08-2009, 09:20
=)) اين كلكيه كه اكثر مبايل فروشي ها ميزنن ! كلي هم از اين طريق خ*ر كردن ملت سود مي كنن ! البته حالا اين ديكه خيلي ضايع بوده ! مثلا مي كن كارانتي داره ! بعد كوشيش طرف سايلنت ميشه ! بلد هم نيستن كه مردم ! ميره بهلوش ! ميكه اين مشكل بيدا كرده ! طرف مي كه خب اين اسبيكرش سوخته ... يه فلش هم بايد بشه !!! جون كارانتي هم داره 4 تومن فلش ... اسبيكرش هم فلان قيمت !
من اينو ديدما !!! بعد طرف اورد بهلوي من ! تنظيماتش رو درست كردم ! كلي كيف كرد !!! و كلي هم به اون طرف فح*ش داد !

sourena
27-08-2009, 10:42
دوست عزیز شما هر جایی میری یا دعوا میشه ... یا آتیش سوزی :دی

به نظر من شغل موبایل فروشی هم شده مثل دلالی ماشین و خونه!
هیچوقت نباید به حرفهای موبایل فروش اعتماد کنید!
بهترین کار اینه که آدم از 4 نفر دوست و آشنا سوال کنه که چی میخواد بخره,
تو سایتهای خارجی و همین فروم خودمون هم بحث کنه...بعد بره دنبال خرید!
همشون همینن!من برادر دیدم به برادر 1100 فروخته گفته این mp3 هم پخش میکنه :دی :دی :دی

DariushGreat
27-08-2009, 12:29
جای بهتری نیست که به جای علاالدین از اونجا خرید کنیم ؟؟

چرا... بازار موبایل ایران که در خیابان حافظ هست و پس از عید فطر بازگشایی می شه :46:. هم ساختمونش خیلی حسابیه و معماریش مثل علاءالدین گند و افتضاح نیست ( مهندس ناظر و مالک و سازنده و نقشه کش علاءالدین رو گیر بیارم یک فصل کتک مفصل می زنم!!! یکی نیست بگه این ساختمونه شماها ساختین؟؟؟ :13:) هم این که قرار جایگزین علاءالدین بشه

اقا در این که توی علائدین جالب توجهی دزد موجوده که شکی نیست...

فی المثال یکی از دوستای ما توی همین علائیدن کار میکنه ...خودش میگه وقتی گوشی میفروشیم به بهونه آپدیت...تقویت..و..از این مضخرفات گوشی رو میگیریم... یه نیم ساعت یارو رو علاف میکنیم...یه 20 30 چوغ یارو رو تیغ میزنیم...و بعد به روحش صلوات میفرستیم...:دی

ولی با همه ی این کمالاتی که در علائدین به وفور یافت میشه هنوز بهترین قیمت ها رو میشه از همین جا پیدا کرد...

مثلا داریوش جان من قیمت الان رو ندارم...ولی دو هفته پیش یه ان 82 با گارانتی 12 ماهه مشکی خریدم 295 ...حالا نمیدونم گرون شده یا گرون خریدی.....ولی این اصلا مشکل عجیبی نیست فقط کافیه هر چی طرف گفت میخواد بریزه بوگو..!!! نمخوام..!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خود من هم آخرین قیمتی که داشتم 280 بود و حتی به امید ماکزیمم 300 تومان رفته بودم پاساژ... :41: ولی بعد از هر کی می پرسیدم نداشت. پس از علاءالدین رفتم فروشگاه اتصالات؛ اونجا تموم کرده بودن ولی قیمت بهم داد 314 و گفت که به احتمال قوی دیگه وارد نمی کنن؛ یکی دیگه شون هم گفت که از تاریخ معرفی گوشی تقریبا 3 سالی می گذره و نوکیا قصد داره خط تولیدش رو جمع کنه. چون تقاضا براش کم شده :13:

در مورد برنامه ها هم که می گی بوگو نریزه... هم من گفتم هم دوستم!!! با پر رویی تمام گفتن که فاکتور نمی کنیم و نمی فروشیم :13:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوست عزیز شما هر جایی میری یا دعوا میشه ... یا آتیش سوزی :دی

به نظر من شغل موبایل فروشی هم شده مثل دلالی ماشین و خونه!
هیچوقت نباید به حرفهای موبایل فروش اعتماد کنید!
بهترین کار اینه که آدم از 4 نفر دوست و آشنا سوال کنه که چی میخواد بخره,
تو سایتهای خارجی و همین فروم خودمون هم بحث کنه...بعد بره دنبال خرید!
همشون همینن!من برادر دیدم به برادر 1100 فروخته گفته این mp3 هم پخش میکنه :دی :دی :دی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ایول!!! دستت درد نکنه دیگه !!! حالا سغ سیاه شدیم دیگه....؟؟؟؟ :31:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
...

آخه یه بدی داره... همه دوست و آشنا ها درست رفتار و راهنمایی نمی کنن. برای نمونه پیشتر به دوستام گفته بودم می خوام N82 بخرم، همه به به و چه چه کردن که چقدر خوب! :blink: بعد که خریدم و رفتم پیششون گفتن اه این چیه خریدی و از این حرفا !!! :18: حسابی می کوبن توی ذوق آدم...

البته عباس دوستم که پا به پای من اومد این جوری نیست. اون بهم پیشنهاد N82 رو داد.

همین جا هم ازش سپاسگذاری می کنم ( نام کاربری CyrusGreat ) که پا به پای من با زبون روزه اون روز اومد... :10:

armin_software
27-08-2009, 13:09
نصب انگیج 15 تومن؟!!!!!!!!!!!!!!!!
چه خبره؟!
مگه می خواد چی کار کنه!
حالا واقعا گارانتی به درد می خوره؟!

DariushGreat
27-08-2009, 13:32
نصب انگیج 15 تومن؟!!!!!!!!!!!!!!!!
چه خبره؟!
مگه می خواد چی کار کنه!
حالا واقعا گارانتی به درد می خوره؟!

آره بابا... اون موقع که گوشی من 3250 اکسپرس با گارانتی اتصالات بود، کلی ازش کار کشیدم :27:. این یکی دیگه گارانتی رسمی خود نوکیاس... می شه کلی باهاش حال کرد :10: ( البته امیدوارم گذر هیچکس به گارانتی نیافته؛ چون دردسرهای ویژه خودش رو داره :13:. اما باز هم کار از محکم کاری عیب نمی کنه :46: )

می گم تو هم خواستی یک 82 بخری چه قدر درد سر کشیدی؟

هی... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]آی گفتی... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sososoli
27-08-2009, 15:15
اخرش ميشه بگين از كجا بريم خريد كنيم
اصلا سامسونگ ونوكيا نمايندگي دارن؟

sourena
27-08-2009, 16:20
به نظر من پاساژ قایم تو تجریش خوبه :دی

DariushGreat
27-08-2009, 16:37
اخرش ميشه بگين از كجا بريم خريد كنيم
اصلا سامسونگ ونوكيا نمايندگي دارن؟

اگر خیلی زبل هستین و می دونین سرتون کلاه نمی ره، همون علاءالدین. اما اگر احتمال می دین که سرتون کلاه می گذارن، مراجعه کنین به فروشگاه های مجاز. معمولا قیمتشون حداکثر 10 تومان از علاءالدین گرون تره... :46:

به نظر من پاساژ قایم تو تجریش خوبه :دی
گزینه مناسب ولی بسیار گرونی است :27: یادش بخیر... بچه بودیم با مامان می رفتیم پاساژ برامون اسباب بازی می خرید...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Šepehr
27-08-2009, 21:40
واقعا خیلی وضع بد شده
میرم تو مغازه میگم فلان گوشی چند؟ یه قیمت معقولی میگه
بهش میگم اگه قیمتش بیشتر از این نمیشه بیار میخوامش
میگه نه این قیمت نمیدیم
نرم افزار و این حرفا...
میام بیرون

Nabakhshoode
27-08-2009, 22:55
پارسال بود یه K810 واسه داداشم میخواستم بگیرم... طرف بعد اینکه قیمت و طی کردیم و این داستانا همین بامبول برنامه بریزیم و این داستانا و 10 تومنم میگیرم... بهش گفتم برنامه چی بریزی ؟ گفت فارسی ساز و آنتی ویروسو ( حسابشو بکن جاوا و آنتی ویروس ) و نامحدود کننده فیلمبرداری ( :31: ) و این داستانا ! گفتم مگه فارسی نداره ! گفت داره ولی فقط میتونی اس ام اس فارسی بفرستی و دریافت نمیکنه ( عجب ) گوشی رو گرفتم سیم کارتو گذاشتم توش و یه اس ام اس فارسی به خودم فرستادم... وقتی رسید گفتم به این قشنگی فارسی دریافت میکنه چی میخوای روش نصب کنی ؟ دید هوا پسه گفت اگه نمیخوای خوب نمیریزم ! گفتم چه بریزی چه نه ازت خرید نمیکنم و سیم کارتو کشیدم بیرونو گوشی رو تحویلش دادم !
به هر حال به شخصه زیاد برا خودم و آشنایانم از علائدین خرید کردم و اکثرا هم بدون گارانتی خرید کردم اما باور کنید خرید از نمایندگی های معتبر و با گارانتی معتبر رو ترجیح میدم چرا که دست کم خیالم بابت اصل بودن قطعات و استوک نبودن و همینطور باکره بودن نسبی گوشی راحته ! بارها دیدم که افراد یه روز پس از خرید گوشی میان و گوشیشون ایراد داره یا باطریشون مشکل داره ( حالا یا باطریشون اصل نیست یا استوک و مشکل داره ) یا وقتی گوشیشون رو میدن واسه تعمیر 10 تا مشکل جدید براش ایجاد میشه و کلا هر روز دعوا های زیادی اونجا ایجاد میشه...!

sososoli
27-08-2009, 23:05
بهتر از علا الدين جايي سراغ دارين

DariushGreat
28-08-2009, 10:04
بهتر از علا الدين جايي سراغ دارين

نمایندگی های معتبر... :31:

golmohammadi
28-08-2009, 13:01
DariushGreat جان عجب داستاني داشتي
مثل اينكه هر كسي از علاالدين يه ماجرايي داره
خدا را شكر تو تبريز چنين چيزهايي وجد نداره البته اگه داره كم داره حداقل من كه تا حالا نديده ام

DariushGreat
28-08-2009, 14:38
DariushGreat جان عجب داستاني داشتي
مثل اينكه هر كسي از علاالدين يه ماجرايي داره
خدا را شكر تو تبريز چنين چيزهايي وجد نداره البته اگه داره كم داره حداقل من كه تا حالا نديده ام

خدا رو شکر... :11:
امیدوارم هیچ وقت از تهرون به شهر دیگه ای سرایت نکنه...! :13:

sourena
28-08-2009, 16:10
امیدوارم هیچ وقت از تهرون به شهر دیگه ای سرایت نکنه...!

تو اراک وضعیت بدتر از تهرانه! من اونجا دانشجو بودم...
یه خیابون داشت به اسم ملک...هرجور کلاه برداری که فکرشو بکنی اونجا انجام میدادن!
به ذهن جن هم نمیرسید :دی
به جای گوشی آجر میدادن به مردم...

همه جا آسمان همین رنگ است
حرف این دوستمون رو 100% قبول دارم.

$*BEHNAM*$
28-08-2009, 19:35
شما که میگین از نمایندگی های معتبر خرید کنیم ، برای خرید گوشی هایی که نمایندگی ندارن چی کار کنیم ؟
من چند وقت دیگه میخوام آیفون بخرم ، از کجا باید بخرم؟

DariushGreat
28-08-2009, 20:16
شما که میگین از نمایندگی های معتبر خرید کنیم ، برای خرید گوشی هایی که نمایندگی ندارن چی کار کنیم ؟

توی سایت اپل آیفون، فهرست فروشگاه های عرضه کننده آیفون آنلاک فکتوری در ایران هست:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

البته فکر کنم شرکت اتصالات وارد کننده اش باشه... یه پژوهشی بکن به ما هم بگو. کنجکاو شدیم :27:

$*BEHNAM*$
28-08-2009, 21:18
ایران اصلا نداره ، چون اپل یه شرکت آمریکاییه . برای اینکه ایران تحریمه نمایندگی نداره . توی خاور میانه فقط اردن ، عربستان و امارات هستش که به ترتیب شرکت های orange و mobily و etisalat پشتیبانیش میکنن .

sourena
29-08-2009, 00:13
به نظر من بهترین گزینه پایتخته!

Bs_panzer
29-08-2009, 01:52
ایران اصلا نداره ، چون اپل یه شرکت آمریکاییه . برای اینکه ایران تحریمه نمایندگی نداره . توی خاور میانه فقط اردن ، عربستان و امارات هستش که به ترتیب شرکت های orange و mobily و etisalat پشتیبانیش میکنن .

STC رو یادت رفت ! ماله عربستان

تبلیغاش رو نمی بینین مگه ؟ (MBC ACTION)

free_touch
29-08-2009, 01:59
درسته علا ءالدینی ها بعضیاشون متقلب هستند.اما بازم تو کل تهران ارزون تر از علاءالدین جایی واسه فروش گوشی نیست.
پایتخت که قیمتاش 10-15 درصد گرونتر از علاءالدین هستش و اصلا صرف نمی کنه گوشی ازش خرید.
تازه کی گفته که پایتختیا درست هستن.اونا هم گه ببینن مشتری چیزی بارش نیس کلاهرو میزارن.
من می گم بهترین جا واسه خرید گوشی (فعلا) همون علا ءالدین هستش .در صورتیکه با آگاهی بری اونجا هیچ کی نمی تونه سرتو کلاه بزاره.

$*BEHNAM*$
29-08-2009, 11:01

ولی توی خود سایت اپل فقط mobily رو زده

golmohammadi
29-08-2009, 11:29
درسته علا ءالدینی ها بعضیاشون متقلب هستند.اما بازم تو کل تهران ارزون تر از علاءالدین جایی واسه فروش گوشی نیست.
پایتخت که قیمتاش 10-15 درصد گرونتر از علاءالدین هستش و اصلا صرف نمی کنه گوشی ازش خرید.
تازه کی گفته که پایتختیا درست هستن.اونا هم گه ببینن مشتری چیزی بارش نیس کلاهرو میزارن.
من می گم بهترین جا واسه خرید گوشی (فعلا) همون علا ءالدین هستش .در صورتیکه با آگاهی بری اونجا هیچ کی نمی تونه سرتو کلاه بزاره.

اخه مشكل اينجاست كه همه وارد نيستند در ضمينه موبايل
خلاصه چون ايران هستيم بايد با مشكلات فراواني بسازيم
در كشورهاي اروپايي هر كسي نميتونه گوشي بفروشه
يا بايد نمايندگي باشه و يا به هر نحوي كه شده به دولت وصل بشه در غير اينصورت نميتونه مغازه باز كنه
در ايران هر كسي يه قيمت ميده
تازه معلوم نيست گوشي اصل هست يا ساخت افغانستانه .....
خلاصه چي بگم اه حالم بهم خورد بيخيال

AryanLand
30-08-2009, 02:43
سلام.

بابا شما ها مگه نمیدونید چرا اسم اونجارو گذاشتن علاءدین؟
واسه اینکه اونجا بود که چهل دزد بغداد به سند باد و علاءدین حمله کردن و اموالشونو بردن دیگه.منتها با گذشت زمان چهل دزد شده چهار هزار دزد.
اما ازین حرفها که بگذریم هر کی اونجا سرش کلاه گذاشتن فاکتور رو ببره صنف فروشندگان موبایل خیلی سریع شلوار فروشنده رو هم به عنوان غرامت از پاش در میارن میدن به زیاندیده.
من 2تا مورد این قضیه رو دیدم.
ضمن اینکه منم بارها اونجا دعوام شده سر همین دزدیاشون.در حال حاضر هم به نظر من برای کسایی که به این بازار آشنایی ندارن بهترین مکان خرید پایتخته.نهایتش شما از اول میدونی داری 10 تومن گرونتر میخری نه گوشی 10 ماه کار کرده رو 100 تومن گرونترو.

DariushGreat
30-08-2009, 16:14

کی گفته؟ HTC الآن گارانتی رسمی در ایران داره ( که می گن جهت جلوگیری از قاچاق از دوبی هم ارزون تر می ده )

DariushGreat
30-08-2009, 16:15
سلام.

بابا شما ها مگه نمیدونید چرا اسم اونجارو گذاشتن علاءدین؟
واسه اینکه اونجا بود که چهل دزد بغداد به سند باد و علاءدین حمله کردن و اموالشونو بردن دیگه.منتها با گذشت زمان چهل دزد شده چهار هزار دزد.
اما ازین حرفها که بگذریم هر کی اونجا سرش کلاه گذاشتن فاکتور رو ببره صنف فروشندگان موبایل خیلی سریع شلوار فروشنده رو هم به عنوان غرامت از پاش در میارن میدن به زیاندیده.
من 2تا مورد این قضیه رو دیدم.
ضمن اینکه منم بارها اونجا دعوام شده سر همین دزدیاشون.در حال حاضر هم به نظر من برای کسایی که به این بازار آشنایی ندارن بهترین مکان خرید پایتخته.نهایتش شما از اول میدونی داری 10 تومن گرونتر میخری نه گوشی 10 ماه کار کرده رو 100 تومن گرونترو.

این هم حرفیه واسه خودش... حرف حساب جواب نداره! :14:

شـیـفــو
31-08-2009, 12:04
امروز ساعت 11 داداشم رفت ان 73 قیمت کنه یه قروشنده بهش ان 70 می خواست آب کنه و با اطمینان جوری بهش گفت این همون ان 73 هست که فقط قالبش عوض شده ، که اون طفلکی هم داشت باور میکرد ؟!؟

MohandesMCD
31-08-2009, 13:00
امروز ساعت 11 داداشم رفت ان 73 قیمت کنه یه قروشنده بهش ان 70 می خواست آب کنه و با اطمینان جوری بهش گفت این همون ان 73 هست که فقط قالبش عوض شده ، که اون طفلکی هم داشت باور میکرد ؟!؟
بیخیال:18: بابا رو جعبه و خو.د گوشی که دیگه نوشته n70
ولی ضایعترین چیزی که من تو علا الدین دیدم این کارتها بود که روش کدهای موبایل رو داشت.میفروختن دونه ای 500تومن.از آب کره میگیرن دیگه.البته قاب موبایل که خیلی باحاله.خودشون 100تومن میخرن به ما 1000تومن و بالاتر میدن

golshahi
31-08-2009, 14:12
دیگه دوستان دارن بی انصافی میکنن.. دیگه اگه کسی N70 رو بجای N73 بخره بعید میدونم تقصیر فروشنده باشه..

شـیـفــو
31-08-2009, 21:25
نه داداشم نخریده بود چون فقط 11 سالشه رفته بود قیمت کنه یارو هم به خیال خودش هالو گیر آورده داشت سرش شره میمالید . چون اگه قصد خرید داشت که تنها نمیرفت خرید و اگه هم یه بچه 11 ساله کمی هم ساده لوح بره پیش این کلاهبردارا بعید هم نیست همچین کاری کنند .

شـیـفــو
01-09-2009, 07:10
تو علاءالدین و مغازه های اطراف مبدل شارژ ان 73 رو میدن 1.500 تا 2 تومن . رفتم یه چهارراه بالای حافظ یه مغازه تکی موبال بود دادش 800 تومن !
این ته اعماق نامردیه !

شـیـفــو
01-09-2009, 10:16
تازه یه چیز جدید :
نامردها بهشون گفتند فن های کولر گازیتون رو تو راهرو ها نذارید مردم آپ پز میشن اما اینگار نه اینگار که مشتری ها هم گرمشون میشه .
طبقه 2 به بعد آتیشه ، سوم به بعد هم ذوب میشیم .
البته کارشون اینقدرها هم که میگم تابلو نیست اما رعایت نمیکنن دیگه .
رعایت محیط زیست و دمای هوای پاساژ رو که نمیکنن هیچ ، ( کار ندارم به چه دلیلی ) از جلوی در 50% شون که رد میشی بوی غذاهای رنگ و وارنگ میاد و زبون روزه دل آدمو آب میندازن ، تازه همین یه خورده پیش اونجا بودم یارو داشت لیمو ترش با پیراشکی و یکی دیگه چیپس با ماست موسیر میخورد بعد تاروف هم میکرد !!!! گفتم روزم گفت این سوسول بازیا چیه رنگت پریده بیا یکم ماست بخور حالت جامیاد . اینا که حس انسان دوستی ندارند که از روی اون بهم تاروف بزنه ، حتما یه چیزی توش بوده می خواسته کار دستم بده .

Bs_panzer
01-09-2009, 14:15
کی گفته؟ HTC الآن گارانتی رسمی در ایران داره ( که می گن جهت جلوگیری از قاچاق از دوبی هم ارزون تر می ده )

بابا می گم STC یه اپراتوره !

آره اشتباه کردم

اس تی سی تو کار بلک بری هست :دی

احمدصالح پور
03-09-2009, 19:51
آقایون... از شما عاجزانه التماس دارم که از پیش کشیدن بحث سی.یاسی اکیدا خودداری کنید! :42: چون هم تاپیک بسته می شه، هم حرمت شما ها شکسته می شه و براتون تخلف و منع دسترسی رد می شه! :41:

هر کسی نظر خودشو داره و کاملا هم محترمه... چه از جناح چپ باشه، چه از جناح راست، چه از جناح بالا و چه از پایین! :31: پس ما به فرموده کوروش کبیر، باس به هم دیگه - به ویژه به عقاید هم دیگه - احترام بگذاریم و چیزی نگیم...[/size]

این به فرموده کوروش کبیر رو خوب اومدی دمت جیز!:27::27::27:

شـیـفــو
04-09-2009, 08:34
آقایون... از شما عاجزانه التماس دارم که از پیش کشیدن بحث سی.یاسی اکیدا خودداری کنید! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](41).gif چون هم تاپیک بسته می شه، هم حرمت شما ها شکسته می شه و براتون تخلف و منع دسترسی رد می شه! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif

هر کسی نظر خودشو داره و کاملا هم محترمه... چه از جناح چپ باشه، چه از جناح راست، چه از جناح بالا و چه از پایین! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif پس ما به فرموده کوروش کبیر، باس به هم دیگه - به ویژه به عقاید هم دیگه - احترام بگذاریم و چیزی نگیم...

منو عفو بفرمائید .
فقط یه واقیت رو گفتم یعنی نه که کار اونا یعنی نه اونا بلکه چیز بود و خوب معلومه که اونم کار ما نبود و مارو به این حرفا نمیخوریم چون روزه ایم پس آخه تقصیر روزگار چیه و اما ....
کلا منظورم اینه منظوری نداشتم .
باز هم یه کشف جدید :
5شنبه ساعت 4:20 اونجا بودم که توی یکی از مقازه ها ( اسمش و پلاکش رو نمیگم فقط طبقه اول ) دوتا بوقلمون عاشق داشتند سر یه ان82 با فروشنده که خیلی هم با انصاف بود و کلا کاسب بود و حبیب خدا ، چونه میزند ، خلاصه آخر به توافق رسیدند و خریدند .
موقع خروج مرد بیچاره کیف پولش که توشم پر از پول بود رو یه لحظه گذاشت رو میز فروشنده کیسه ای رو که میخواست ان82 رو توش بپیچه انداخت رو کیفه و به یکی دیگه گفت کیسه بده دستشون و خلاصه کیسه رو گرفتند رو رفتند .
کیف پول هم تا حالا زیر کیسه بود ، یهو پرید تو جیب جناب کاسب .
پیش خودم گفتم اگه به جوانه بگم میگه تو که دیدی بیا بریم پیشش جریان رو بگو و من ازش میگیرم که اینطوری تو دردسر میوفتم و گفتم اگه نگم ماه رمضونی روزهم که باهزار بدبختی و گشنگی تا حالا نگهش داشتم از کفم میره .
یهو پریدم تو مغازه و گفتم : اون داداشم که الان اومد ان82 گرفت گفت به شما بگم کیفش رو که گذاشته بود رو میز شما شیتیلت رو برداری رو بده . فروشنده تعجب کرد و گفت باشه یه لحظه ، روشو اونوری کرد و یواشی از جیبش درآورد و داد دستم و گفت : برنداشتم من سودمو کردم توافق کردیم با داداشت و یه لبخند زد .
منم دویدم هرچی گشتم اون جوونا رو پیدا نکردم و اومدم خونمون . تو کیفه یه کارت کتابخونه پارک شهر بود ، رفتم پارک شهر و گفتم اینو پیدا کردم اگه میشه زنگ بزنید بهش بگید بیاد اینجا که هم شیرنی مارو بده و هم کلی خوشحالش کنم ثواب داره . خلاصه یارو به همراه ( موبایل ) پسره زنگ زد و کشوندش پارک . قضیه رو کامل براش تعریف کردم . نامرد یه شیرنی بابت این عملیاتی که براش انجام دادم بهم نداد و فقط هی میگفت ممنون و قوربون صدقم میرفت .

sourena
04-09-2009, 12:14
آقا من دیروز عصر رفتم 5800 بخرم همه اونها 285 قیمت دادن.....
یه جا وایساده بودم تو طبقه اولش...یارو خرید اومد بیرون از شانس ما :دی
گفتم خانوم چند خریدی؟؟؟
282 خریده بود! ازش گرفتم و محتویات جعبه رو نگاه کردم دیدم کیف نداره توش!!!
گفتم کیفش کو؟ گفت همینا توش بوده :دی
کاتولوگ رو باز کردم دیدم تو قسمت محتویات جعبه نوشته که کیف و قلم و اینا توشه!
رفت پیش یارو و خلاصه یه شری به پا شد :دی....منم اونورتز منتظرش بودم....
یارو پس نگرفت....ولی یه کیف داد بهش!
تحقیق کردم فهمیدم این نامردا کیف رو بر میدارم جدا 15 تومن میفروشن!
من کلا دیگه کلامم بیفته اونجا میرم....چون میدونم اینقدر لاشخورن که به کلاه پوسیده و پاره پوره منم رحم نمیکنن :دی
ولی جدا هیییییچ نهادی نمیتونه مبارزه کنه با این دزد بازار؟؟؟
پس سازمان حمایت از حقوق مصرف کننده الکیه دیگه؟؟؟!!!
ببخشید...یادم نبود تو ایران زندگی میکنیم :دی

oghtapost
04-09-2009, 13:44
دوستان نبودید دیروز رفتم علا.... یه دعوا به طرز فجیح شد تو طبقه همکف یه دفعه دیدیم صدا داد میاد از تو یه مغازه رفتیم جلو دیدیم یه یارو عین ... از تو مغازه با صندلی پرت شد 2 متر اونورتر بعد نمیدونم یکی دیگه از تو مغازه اومد بیرون با صورت خونی بعد این دو تا شروع کردن مشت و لغت به طرز فجیح مردمم جمع شده بودن داشتن اینارو جدا میکردن و خلاصه یارو در مغازه رو بستو رفت ما هم رفتیم پی کارمون ولی واقعا متاسفم تو این پاساژ به این بزرگی....
پاساژ نیست که وحشی خونست

S@nti@go_s&k
04-09-2009, 14:16
پاساژ نیست که وحشی خونست سلام درسته جدیدا اینجوری شده

هر چی هم شما بگید من میگم مقصر مردمن آقا خیلی ها بخاطر 2_3 تومن ارزونتر خریدن کل پاساژ

زیرو رو میکنن من فکر میکنم وقت آدم خیلی با ارزش تر باشه تا پول

در ضمن اگرم میگم مقصر ملتن بخاطر اینه که نمیرن از نمایندگی اصلی گوشی بخرن

تحقیق کردم فهمیدم این نامردا کیف رو بر میدارم جدا 15 تومن میفروشن!عزیز جان اون که کیفه الان تبدیل 110 ولت به 220 رو از تو کارتن گوشیهایی مثل 1200 و اینجور گوشیهای

سطح پایین که پلمپ نیستن بر میدارن 1500 تومن میفروشن حالا اون کیف که 10 برابر قیمتشه

البته اینم بگم 1200هم باید پلمپ باشه که میگم ملت مقصرن همینه.

DariushGreat
04-09-2009, 15:18
دوستان نبودید دیروز رفتم علا.... یه دعوا به طرز فجیح شد تو طبقه همکف یه دفعه دیدیم صدا داد میاد از تو یه مغازه رفتیم جلو دیدیم یه یارو عین ... از تو مغازه با صندلی پرت شد 2 متر اونورتر بعد نمیدونم یکی دیگه از تو مغازه اومد بیرون با صورت خونی بعد این دو تا شروع کردن مشت و لغت به طرز فجیح مردمم جمع شده بودن داشتن اینارو جدا میکردن و خلاصه یارو در مغازه رو بستو رفت ما هم رفتیم پی کارمون ولی واقعا متاسفم تو این پاساژ به این بزرگی....
پاساژ نیست که وحشی خونست

می دونی چرا؟؟؟ چون مغازه داره احتمالا یه چیز آشغالی به یارو یا یکی از بستگانش انداخته، اون هم اومده بود که پس بده کار به اینجا کشیده...:13: واقعا ناامید کنندس... واقعا! :13::13::13:

هر چی هم شما بگید من میگم مقصر مردمن آقا خیلی ها بخاطر 2_3 تومن ارزونتر خریدن کل پاساژ

زیرو رو میکنن من فکر میکنم وقت آدم خیلی با ارزش تر باشه تا پول

قربونت...:blink: ای کاش فقط 2 الی 3 تومان باشه...! فرق میان طبقه همکف علاءالدین با طبقه ششمش چیزی بالغ بر 30 الی 40 تومان و حتی بیشتر هست! :18: برای نمونه می شه به W960 اشاره کرد. 6 ماه پیش بود فکر کنم که با دوستم رفتیم بخریم؛ در طبقه همکف 360 تومان، طبقه ششم 315 تومان و 305 تومان!!! :18::18::18:

بگذریم... حالا شما مایه دار و خر پولین و ترجیح می دین که وقتتون رو برای 30 یا 40 تومن ارزون تر تلف نکنین؛ ما ها که اقشار کم درآمدیم چی؟

در ضمن اگرم میگم مقصر ملتن بخاطر اینه که نمیرن از نمایندگی اصلی گوشی بخرن

کاملا با این حرفت موافقم :10:

عزیز جان اون که کیفه الان تبدیل 110 ولت به 220 رو از تو کارتن گوشیهایی مثل 1200 و اینجور گوشیهای

سطح پایین که پلمپ نیستن بر میدارن 1500 تومن میفروشن حالا اون کیف که 10 برابر قیمتشه

البته اینم بگم 1200هم باید پلمپ باشه که میگم ملت مقصرن همینه.

:41::41::41::41::41::41::41:

SIR MAMAD
12-09-2009, 10:22
من تا به حال گوشی گارانتی دار نگرفتم اکثرا هم از همون علا گرفتم منتها کلاه سرم نرفته اجازه نصب برنامم ندادم گفتم خودم می ریزم اونم چیزی نگفته جدیدا حتما این طورشده... تا حالا هم هرچی بوده اوکی بوده.

ولی الان باید برای کسانی بخرم نمی ارزه ریسک کنم.

سوالی که دارم راجب همین صیغه برنامه ریختن و پول گرفتن هست.

ایا وجود گارانتی اصلا الزامی برای برنامه ریختن توسط فروشنده و پول اضافه گرفتن داره؟؟(حتی توسط نمایندگی معتبر؟)

مگه گارانتی صرفا برای اطمینان جهت خدمات پس از فروش نیست؟؟

این برنامه ریختن جدیدا رفته جزوش؟! یا این که اصلا بهونه فروشندس پول اضافه بگیره؟؟

از اول باهاش شرط کنم که همین قیمت گوشی با گارنتی تو فاکتور درج شه بدون نصب هیچ برنامه اضافی؟؟اوکی؟

یه سوال دیگه
من می رم مثلا با گارانتی مایکروتل بگیرم

این لیست نمایندگی ها معتبره؟؟ مخصوصا اونایی که ادرس پاساژ علا توشه.

این نمایندگی هاش هم ممکنه بخوان از این کلک ها بزنن پول اضافه بگیرن؟ یا فقط این حرکتا رو فروشنده های دیگه می زنن.

DariushGreat
12-09-2009, 11:02
من تا به حال گوشی گارانتی دار نگرفتم اکثرا هم از همون علا گرفتم منتها کلاه سرم نرفته اجازه نصب برنامم ندادم گفتم خودم می ریزم اونم چیزی نگفته جدیدا حتما این طورشده... تا حالا هم هرچی بوده اوکی بوده.

ولی الان باید برای کسانی بخرم نمی ارزه ریسک کنم.

سوالی که دارم راجب همین صیغه برنامه ریختن و پول گرفتن هست.

ایا وجود گارانتی اصلا الزامی برای برنامه ریختن توسط فروشنده و پول اضافه گرفتن داره؟؟(حتی توسط نمایندگی معتبر؟)

مگه گارانتی صرفا برای اطمینان جهت خدمات پس از فروش نیست؟؟

این برنامه ریختن جدیدا رفته جزوش؟! یا این که اصلا بهونه فروشندس پول اضافه بگیره؟؟

از اول باهاش شرط کنم که همین قیمت گوشی با گارنتی تو فاکتور درج شه بدون نصب هیچ برنامه اضافی؟؟اوکی؟

یه سوال دیگه
من می رم مثلا با گارانتی مایکروتل بگیرم

این لیست نمایندگی ها معتبره؟؟ مخصوصا اونایی که ادرس پاساژ علا توشه.

این نمایندگی هاش هم ممکنه بخوان از این کلک ها بزنن پول اضافه بگیرن؟ یا فقط این حرکتا رو فروشنده های دیگه می زنن.

سلام :دی

1. خیر! گارانتی شرط نکرده برنامه ریخته بشه روی گوشی. این اجبار تازه ای هست که خود مغازه دارهای دزد علاءالدین تعیین کردن و گفتن که حتما باس ریخته بشه تا یه پول اضافه از مشتری تیغ بزنن. این رو هم بگم که 50% گارانتی های علاءالدین ظاهری و دروغی هستن :13:

2. بله... خدمات پس از فروش هست

3. برنامه ریختن فقط بهونه ای برای تیغ زدن مشتری هست! :13:

4. دقیقا باس همین کار رو بکنی. باهاش شرط کن که همون قیمتی رو که می گه توی فاکتور درج کنه

5. امکان این که فروشگاه های کامتل بخوان یه همجین حقه ای بزنن کمه... اما اگه یه همچین مساله وجود داشت، کافیه زنگ بزنی به کامتل و اطلاع بدی!!! اونوقته که کامتل طرف رو به خاک سیاه می شونه... :31:

edris.noei
19-10-2009, 14:14
اقا از کجا باید فهمید که گارانتی اتصالات اصله یا نه؟

mohammad_s7201
31-10-2009, 14:11
اين برنامه ريختن روش گوشي فقط تو طبقه همكف هست.
اگه بريد از طبقات بالاتر گوشي بخريد اصلا از اين حرفا نميزنن.
من هميشه از طبقات 5-6 خريد ميكنم. هيچكدوم هم نميگن كه واست برنامه بريزم يا نه

DariushGreat
02-11-2009, 14:29
سلام

اقا از کجا باید فهمید که گارانتی اتصالات اصله یا نه؟

هولوگرام داره و 3 و 4 تا برچسب! ترجیحا از خود اتصالات خرید کنی بهتره... :46:

اين برنامه ريختن روش گوشي فقط تو طبقه همكف هست.
اگه بريد از طبقات بالاتر گوشي بخريد اصلا از اين حرفا نميزنن.
من هميشه از طبقات 5-6 خريد ميكنم. هيچكدوم هم نميگن كه واست برنامه بريزم يا نه

آره... تا طبقه 3 همین آش و همین کاسه هست! :13:چون کسی ازشون خرید نمی کنه اینجوری می خوان جبران ضررهاشون رو بکنن! :13:

mac_world
02-11-2009, 14:47
کلا یه توصیه میکنم
به هیچ وجه از دزد کده علایدین خرید نکنید
چون بدش پشیمون میشید

Mehr.Iman
02-11-2009, 16:08
کلا یه توصیه میکنم
به هیچ وجه از دزد کده علایدین خرید نکنید
چون بدش پشیمون میشید
بهترین جا برای خرید گوشی با قیمت مناسب به جز علائدین کجاست؟
پایتخت که قیمتاش خیلی پرته!

mac_world
02-11-2009, 16:13
خود نمایندگی
مثلا اتصالات مایکروتل یاس فیتکو و...
10 تومن گرونتر بخر ولی با گارانتی و مطمین بخر

dc_error691
02-11-2009, 21:08
خود نمایندگی
مثلا اتصالات مایکروتل یاس فیتکو و...
10 تومن گرونتر بخر ولی با گارانتی و مطمین بخر
خب بله واسه نوکیا 10 تومن گرونتره واسه hTC با گارانتیش 130 تومن گرونتره:41:

mr_rayan
02-11-2009, 21:50
منکه پیشنهاد می کنم بدون گارانتی بخر اونم از طبقات بالاتر،اینطوری خالت راحته که سرت کلاه نگذاشتن.

Mehr.Iman
03-11-2009, 00:06
منکه پیشنهاد می کنم بدون گارانتی بخر اونم از طبقات بالاتر،اینطوری خالت راحته که سرت کلاه نگذاشتن.

درسته ، درسته علائدین دزد و قالتاق و شیاد و اراذل و اوباش و ... (!) زیاد داره ولی بازم هرچی باشه بهترین جا برای خرید گوشیه به نظر من. من که تو تهران بهتر از علائدین جاییرو برا خرید گوشی سراغ ندارم. برام تجربه شده که هر موقع میرم ،برم بالا از بالا بیام پایین.

mas-atila
03-11-2009, 14:18
حواستون باشه اصلا از افراد جلوی درب علائدین چیزی نخرید که همه کلاه بردارند
n95 چینی رو با قاب اصلی به من انداختند .....بسیار ماهرانه .....300 تومان سرم کلاه رفت و گول سادگی خودم رو خوردم .
البته افسوس نمی خورم برام تجربه خوبی شد

arman4459
04-11-2009, 15:49
دوستان از كجا ميشه فهميد طرف نمايندگي واقعي يك برند است و
نماينده رسمي سوني كيه پارس كامتل يا غيره

شما خريد از طبقه هاي بالتر بيشتر توصيه ميكنيد يا فرقي نداره

dc_error691
04-11-2009, 17:11
بالاترا بهترن پایینی ها میخوان بزور برنامه برات بریزن با پول خون باباشون!:27:

DariushGreat
05-11-2009, 12:46
دوستان از كجا ميشه فهميد طرف نمايندگي واقعي يك برند است و
نماينده رسمي سوني كيه پارس كامتل يا غيره

شما خريد از طبقه هاي بالتر بيشتر توصيه ميكنيد يا فرقي نداره

سلام

نمایندگی ها:

نوکیا >>> نوکیای ایران
سونی اریکسون >>> پارس کامتل
سامسونگ >>> پارس مایکروتل
ال جی >>> پارس کامتل

خرید از طبقات بالاتر بهتره؛ اما این به این معنی نیست که در طبقات بالا همه فرشته اند! :13: توی اون ها هم دزد و کلاهبردار هست... :13:

تازگی توی خیابان حافظ - که می شه پایین تر از پاساژ علاءالدین - یه مجتمع خفن برای فروش موبایل ساختن. احتمالا اونجا باس بهتر از علاءالدین باشه... :46:

شاد و پیروز باشین :10::40:

dc_error691
05-11-2009, 12:47
اچ تی سی >>> یاس و پرشین تلکام

arman4459
05-11-2009, 12:54
تازگی توی خیابان حافظ - که می شه پایین تر از پاساژ علاءالدین - یه مجتمع خفن برای فروش موبایل ساختن. احتمالا اونجا باس بهتر از علاءالدین باشه... :46:

اين مجتمع كه مي فرماييد الان افتتاح و آماده بهره برداري است يا برنامه آينده است و در آينده ميشه استفاده كرد

من يك گوشي سوني ميخوام بخرم حول و حوش 200 به نظر شما گارانتي اصلي باشه چقدر تفاوت قيمت خواهد داشت

shahab_f
05-11-2009, 14:12
آقا دزدن این علاءالدینی ها ! رفته بودم برای دوستم ویوتی بخرم ،دقیقا همینجوری که شما گفتین ، 10 تومن زیر قیمت میداد ولی می خواست 30 تومن پول نرم افزار بگیره ، اونوقت استدلالش رو گوش کنین از خنده میمیرین : "میگفت ما گوشی ها رو بدون نرم افزار از شرکت تحویل میگیریم ، و باید براتون نرم افزار بریزیم و الا بعد از چند روز آنتنیش کم میشه و نهایتا از بین میره ، همینطور بلوتوثش " !!!!:27::27:
یه بارم رفتم برای خودم i8910 بخرم ،حتما میدونین که گارانتی اصلی سامسونگ پارس مایکروتله و گارانتی تقلبیش پارس ماکروتل (یه دونه ی نداره) . طرف تو چشم من نگا میکیرد میگفت گارانتی اصلیش همین پارس ماکروتله ، وقتی هم گفتم این نیست قبول نمیکرد نمیذاشت از مغازه برم بیرون میگفت رفتم برات آوردم دیگه.
یه جا دیگه هم رفتم کارت طلایی پارس ماکروتل (درست عین کارت طلایی پارس مایکروتل بود) بهم نشون داد گفت بیا اینم اصل ، میبری ؟ گفتم این که ماکروتله به جای مایکروتل ، تا دید فهمیدم گفت : "همین دیگه ، میخواستم بگم اگه تقلبی باشه بهت نشون میدم ، حالا اصلش رو بدم؟" :18:
آخر سر یه جا با گارانتی اصلی گیر آوردم اما چون 5 تومن زیر قیمت میداد به زور می خواست پول بگیره نرم افزار بریزه ، هر چقدر می گفتم خودم بلدم ، سعی میکرد مسخرم کنه بگه کار سختیه و به این سادگی ها نیست و ممکنه گوشیت رو به باد بدی ، یکی نیست بگه آخه لامصب تو خودت نرم افزار ریختن رو از تو همین فروم ها که مطالبش رو ماها میکنیم یاد میگیری:13:
خلاصه بدترین قشر همین موبایل فروشان !

mr_rayan
05-11-2009, 21:52
جدیدا بازار موبایل ایران رو ساختند.یکم پایین تر از علاالدین،با ماشین دو سه دقیقه بیشتر راه نیست.من شنیدم که قراره تا اول آذر افتتاح بشه ولی فعلا معلوم نیست.اگه اونجا راه بیفته مطمئنا چون تازه اولشه و میخوان مشتری جذب کنن ازین کارا نمیکنن و یخورده مثل آدمیزاد رفتار می کنن ولی خب احتمالا اونم بعد از یه مدتی ..............
کلا یه چندتا مغازه تویاون پاساژ علاالدین بدرد میخورن بقیشون دزد و قاچاقچی و کلاهبردارن.
من خودم یه مغازه هست که نزدیک دو ساله هم خریدهای خودمو و هم دوستان و آشنایان رو ازاونجا میکنم و آدمی هم نیست کهبخواد به زور به کسی برنامه بده و قیمت هاش اگه جاهایدیگه کمتر نباشه مطمئنا بیشترنیست ولی توی خیلی ازموارد کمتر.اگر کسی از دوستان خواست پیام خصوصی بده بهش آدرس دقیق بدم قبل از خریدش یه سر هم اونجا بزنه .

vahidreza2007
06-11-2009, 01:45
راستي بچه ها من مي خوام از تهران گوشي 5530 با گارانتي اصلي خدمات طلايي نوكيا يا اتصالات بگيرم به نظرتون از كجا بگيرم بهتره ادرس بديد ممنون ميشم اگه ادرس نمايندگي شد كه چه بهتر ؟

DariushGreat
08-11-2009, 15:29
راستي بچه ها من مي خوام از تهران گوشي 5530 با گارانتي اصلي خدمات طلايي نوكيا يا اتصالات بگيرم به نظرتون از كجا بگيرم بهتره ادرس بديد ممنون ميشم اگه ادرس نمايندگي شد كه چه بهتر ؟

سلام دوست من
شرمنده که دیر پاسخت رو می دم! سرم شلوغه خفن!!!! :31:

گارانتی های خدمات طلایی نوکیا (نیا)، اتصالات اینترنشنال تهران، ایراتل و پارس قائم دیگه از خودشون گارانتی نمی کنن؛ همشون الآن گارانتی رسمی و بین المللی نوکیای ایران رو دارن. شما اگر به فروشگاه مرکزی هر کدومشون بری فقط با این گارانتی محصولاتشون رو بهت ارایه می دن.

برای بدست آوردن نشانی فروشگاه ها و تعمیرگاه های مجاز در سراسر کشور گلمون ایران، برو به این جا:

شاد و پیروز باشی :40::10:

mehran_286
08-11-2009, 22:20
دوستان
تو علاالدین همه مغازه هاش اولین کاری رو که می کنن اینه که هندزفری و شارژر اصلی رو بر میدارن و تقلبی میزارن

دوم این که لیبل غیر قانونی میزنن

سوم این که بابت برنامه های الکی پول مفت میگیرن

چهارم این که اگر ببینن یه ذره 6 میزنی گوشی کار کرده یا ... تو پاچت می کنن

پنجم این که همشون درغگو و دزد هستند

ششم این که این پول های حروم رو چجوری میخوان جواب بدن خدا میدونه خدا روشکر ما تا حالا از علاادین چیزی نگرفتیم

mehran_286
08-11-2009, 22:24
درسته ، درسته علائدین دزد و قالتاق و شیاد و اراذل و اوباش و ... (!) زیاد داره ولی بازم هرچی باشه بهترین جا برای خرید گوشیه به نظر من. من که تو تهران بهتر از علائدین جاییرو برا خرید گوشی سراغ ندارم. برام تجربه شده که هر موقع میرم ،برم بالا از بالا بیام پایین.

این حرفت اصلا قشنگ نبود
من تو تهران اون موقع که w700 به قیمت 260 فروخته میشه(بدون لوازم اصلی) من از قم خریدم 250 با لوازم اصلی و گارانتی حالا گارانتی بخوره تو سرش گوشی اصلی بود و فرانسه ای بود ولی ماله علاالدین چینی بود

sososoli
09-11-2009, 14:03
بازار موبایل ایران8 ابان افتتاح شده فقط مغازه های طبقه ی همکف وزیر زمین باز هستن
بازارش خیلی قشنگه از مغازه هاش گرفته تا........

Mehr.Iman
10-11-2009, 17:15
این حرفت اصلا قشنگ نبود
من تو تهران اون موقع که w700 به قیمت 260 فروخته میشه(بدون لوازم اصلی) من از قم خریدم 250 با لوازم اصلی و گارانتی حالا گارانتی بخوره تو سرش گوشی اصلی بود و فرانسه ای بود ولی ماله علاالدین چینی بود

خب این چه ربطی به حرف من داشت؟!

mr_rayan
10-11-2009, 21:23
منظورش این بود که علاالدین جای خوبی واسه خرید نیست و بعضا مغازه های جاهای دیگه امکان داره بهتر باشن.

mehran_286
11-11-2009, 20:42
منظورش این بود که علاالدین جای خوبی واسه خرید نیست و بعضا مغازه های جاهای دیگه امکان داره بهتر باشن.

ایول خوب موضوع رو گرفتی

اگر بخوای گوشی رو هم بفروشی علاالدین جای خوبی نیست چون مفت میخرند
من رفیقم گوشیش رو 40 هزار تومن بیشتر از قیمت گفته شده در علاالدین در هفت حوص فروخت

Mehr.Iman
13-11-2009, 23:00

خب من گفتم تو تهران بهترین جا برا خرید گوشی علائدینه ، اما ایشون فرمودند قم ارزونتره ، وگرنه شاید بانه(کردستان) از همه جا ارزونتر باشه.

اگر بخوای گوشی رو هم بفروشی علاالدین جای خوبی نیست چون مفت میخرند
من رفیقم گوشیش رو 40 هزار تومن بیشتر از قیمت گفته شده در علاالدین در هفت حوص فروخت

درسته ، برا فروش گوشی علائدین جای خوبی نیست.

mehran_286
14-11-2009, 22:23
نه منظورم این نیست که قم گوشی رو مفت میفروشن ولی چون هنوز دزدی رو کامل یاد نگرفتن سر مردم زیاد کلاه نمیزارن

fandak
18-11-2009, 19:54
نه منظورم این نیست که قم گوشی رو مفت میفروشن ولی چون هنوز دزدی رو کامل یاد نگرفتن سر مردم زیاد کلاه نمیزارن

اگه منظورت شهر قم هست باید بگم بیشتر فروشنده های قم با انصاف هستند و ریگی به کفششون نیست

mr_rayan
19-11-2009, 01:11
برای خرید گوشی مهمترین فاکتور اینه تا جایی که جون توی بدن داری بگردی تا همه چی اعم از قیمت و گارانتی و لوازم و .... دستت بیاد.بازار موبایل ایران هم که تازه افتتاح شده خوبه.همه شرکت ها هم نمایندگی گرفتن،کسانی که با گارانتی اصلی میخوان بخرن و مطمئن باشن میتونن از اونجا تهیه کنن.

vahidreza2007
19-11-2009, 16:24
برای خرید گوشی مهمترین فاکتور اینه تا جایی که جون توی بدن داری بگردی تا همه چی اعم از قیمت و گارانتی و لوازم و .... دستت بیاد.بازار موبایل ایران هم که تازه افتتاح شده خوبه.همه شرکت ها هم نمایندگی گرفتن،کسانی که با گارانتی اصلی میخوان بخرن و مطمئن باشن میتونن از اونجا تهیه کنن.

سلام ميشه ادرس دقيق اين بازار موبايل ايران رو لطف كنيد . فقط دقيق لطفا چون من زياد وارد نيستم به خيابون هاي تهران . :31:
راستي نوكيا هم نمايندگي رسمي انجا داره ؟

hamed999
19-11-2009, 21:00
سلام- ببخشید شما جایی رو بلدید که معدن گوشی های کارکرده باشه یعنی هر گوشی رو که خواستم پیدا کنم و با انصاف باشندو به مون نندازن رو به من معرفی کنید (داخل تهران به غیر از علاادین)---

شـیـفــو
20-11-2009, 07:51
بازار بزرگ موبايل پايينتر از بازار بورس تهران ( يه استگاه پايينتر از علاالدين ) افتتاح شده و فعلا به جز پله برقي و چندتا تبليغ سامسونگ و ان78 نوكيا كه بزرگ ماكتشو دم در گذاشتن و چندتا ال سي دي تبليغاتي چيز ديگه اي نداره .
رقيب علا الدين .
حالا بهتره يه تايپيك جدا از همين اول براي شناسايي كلاهبرداران اين پاسا‍ژ بزنيم !!

mehran_286
20-11-2009, 10:10
سلام- ببخشید شما جایی رو بلدید که معدن گوشی های کارکرده باشه یعنی هر گوشی رو که خواستم پیدا کنم و با انصاف باشندو به مون نندازن رو به من معرفی کنید (داخل تهران به غیر از علاادین)---

ببین داداش باید بلد باشی

مثلا لیبل ها رو بشناسی من خودم مغازه دارم تا گوشی یارو میاره تا ناموسه گوشی رو باید نگاه کنی
باید بدونی شارژر اصلی چه شکلیه هندزفری اصلی چجوریه اصلا شاید شارژر تعمیری تو جعبت بزارن و شارژر اصلی رو بردارن

mehran_286
20-11-2009, 14:08
این پست تایید می شه...:21:

تازه یه چیز جدید

گوشی های سونی اریکسون چینی و کره ای هم اومده که به عنوان اصلی میفروشند مثلاw380 رو با نام A380 میفروشند و lcd , uif هاشون هم زود داغون میشن

در ضمن چینی ها از یک گوشی جدید که هنوز سونی اریکسون تولید نکرده پرده برداشتند K900:31:

مراقب باشید این گوشی رو تو پاچتون نکنند :31::5:

dr_faust
21-11-2009, 23:29
تازه یه چیز جدید

گوشی های سونی اریکسون چینی و کره ای هم اومده که به عنوان اصلی میفروشند مثلاw380 رو با نام A380 میفروشند و lcd , uif هاشون هم زود داغون میشن

در ضمن چینی ها از یک گوشی جدید که هنوز سونی اریکسون تولید نکرده پرده برداشتند K900:31:

مراقب باشید این گوشی رو تو پاچتون نکنند :31::5:
واقعا آدم درست گیر آوردن تو علاالدین کار حضرت فیله.
این بازار موبایل که جدیدا پایین علاالدین جای جالبیه. ۴ تا مغازه داره. رفتم تو یکیشون به چه بزرگی، گوشی قیمت کنم. میگه ما اینجا فقط نمایش میدیم و ساپورت می کنیم چیزی نمیفروشیم برو نمایندگی. برای شرکت یاس بود. بالاخره فهمیدم این ۱۳۰ تومن اختلاف قیمت شرکت یاس کجا خرج میشه.

fandak
11-10-2010, 19:21
طبقه های سوم و چهارم گوشی های خوبی می آرن

SAEEDSAMSUNG
11-10-2010, 20:18
کلا وقتی وارد علاالدین میشید از طبقات آخر شروع کنید. مطمعن باشید کارتون به طبقات پایین نمیکشه. گوشی هم بستگی به زرنگی و دانایی خودتون داره که بهتون نندازن. یادتون باشه اینجا تهرانه... اینجا همه گرگن تو مثل بره...:31:

tiyam 01
11-10-2010, 22:09
مگه این تاپیک نبود

یکی رو ادامه میدادین

---------- Post added at 10:09 PM ---------- Previous post was at 10:07 PM ----------

کلا وقتی وارد علاالدین میشید از طبقات آخر شروع کنید. مطمعن باشید کارتون به طبقات پایین نمیکشه. گوشی هم بستگی به زرنگی و دانایی خودتون داره که بهتون نندازن. یادتون باشه اینجا تهرانه... اینجا همه گرگن تو مثل بره...:31:
دوستم مغازه موبایل فروشی داشت. وقتی میخواست واسه مغازه گوشی بخره از طبقات 6-7 خرید میکرد.

maziarzar
11-10-2010, 22:31
اتفاقا طبقات اخر درصورتی خوبه که یا اشنا باشی ویا عمده بخوای وگرنه یا تک نمیفروشن ویا گرونتره من خودم این رو دریافتم والکی هم نمی گم

GHOST RECON
15-10-2010, 20:41
كلا از همون محلي كه زندگي ميكنين گوشي بخرين ارزش نداره دهن پاهاتون رو تو علائالدين سرويس كنيد تا يه ادم خوب پيدا كنيد چون نيست نداريم نه اينكه ناياب باشه ها كلا نداريم

گرافيكار
16-10-2010, 00:18
من كار ندارم كه بگم از كجا بخرين يا نخرين
ولي انصافا خودم همين دو روز پيش رفتم علاالدين
برخوردشون واقعا جالب نبود
به نظر من خريد از اونجا نمي ارزه

maziarzar
16-10-2010, 21:43
مغازه داریم تا مغازه

گرافيكار
17-10-2010, 03:34
مغازه داریم تا مغازه

صد رد صد نميشه در مورد همه اينجور قضاوت كرد
اما به نظر من توي علاالدين سخته دنبال مغازه دار منصف گشت

DariushGreat
17-10-2010, 10:03
صد رد صد نميشه در مورد همه اينجور قضاوت كرد
اما به نظر من توي علاالدين سخته دنبال مغازه دار منصف گشت

میخواین باهاتون رو راست باشن، سفت و سخت و جدی برین جلو و دو سه تا اصطلاح تخصصی هم بگین. مغازه دار جرات نمی کنه دیگه بخواد کاری بکنه! :21:

شاد باشین

maziarzar
18-10-2010, 14:53
نکنه منظورت این سایته

LiverBarca
18-10-2010, 22:58
نکنه منظورت این سایته
اره دیگه همینه....حالا میشه به این سایت اطمینان کرد؟؟؟؟؟؟؟

Apachi
19-10-2010, 00:09
خیلی خوبه علائدین
آخرین بار یک گوشی خریدم اونجا
فروشنده گفت برای اینکه گارانتی بشه باید برات آنتی ویروس بریزم :18:
اینو گفت حسابی Freak زدم گفتم باشه تو راست میگی (آخه ... برای پلت فورم لینوکس جاوا کدوم نادونی میاد ویروس بنویسه )
منم نا مردی نکردم گفتم باشه :27:
بعد از 15 دقیقه اومدم گفت حاضره ، گفتم اوکی حالا آیکون آنتی ویروست کوش؟؟؟
به پته پته افتاده بود. جلوی قاضی ...

واقعآ شرم اوره که فروشنده های مبایل کمترین علمی نداردن که حتی دروغ هم میخوان بگن اینقدر تابلو هستن..
اگه اینجا هم مثل اروپا بازار از دست خورده فروش ها و قاچاقچی ها در میامد و فروش گاه های زنجیره ایی اجناس این مدلی میفروختن فروشنده حداقل لیسانس ICT داشت .

Milad4171
19-10-2010, 00:38
علائدین = منبع دزدی و کلاه برداری.
من 2 تا گوشی گرفتم هر چفتش باز شده بود و باطری و شارژرش دسته دومم بود. گوشی دممم باید توی پکش یه رم 1 گیگ می بود که نبود.
کلا من عمرا دیگه سمت علائدین برم. وبازار گوشی های دزدی هم که فت و فرامونه .
من ترجیح میدم یکم برم پایین تر و بازار مبایل ایران
هم شیکه هم یه مشت ..... نریختن توش که چیزی از مبایل و تکنولوژی ندونن
حالیشونه

rawen.west69
19-10-2010, 13:41
بخشید پست من چرا اینجا پاک شد؟؟؟

LiverBarca
19-10-2010, 19:52
منم پستم پاک شد:31:...در حالی که علتش رو نمیدونم...

DariushGreat
28-01-2011, 21:40
و بالاخره علاءالدین در آتش ناله و نفرین مالباختگان و در پاچه رفتگان و بدبخت بیچاره ها سوخت!

دو سه روز پیش در پی احتمالا اتصالی سیم های برق، دو طبقه آخر + بیش از نیمی از طبقه سوم علاءالدین در آتش سوخت و مابقی طبقات - به ویژه طبقه 2 - دچار خسارات سنگین شامل آبگرفتگی شد!

این هم سزای گران فروشی، دزدی و خر فرض کردن مردم! ای کاش مابقیش هم می سوخت! :13:

شاد باشین :10:

tiyam 01
28-01-2011, 23:21
و بالاخره علاءالدین در آتش ناله و نفرین مالباختگان و در پاچه رفتگان و بدبخت بیچاره ها سوخت!

دو سه روز پیش در پی احتمالا اتصالی سیم های برق، دو طبقه آخر + بیش از نیمی از طبقه سوم علاءالدین در آتش سوخت و مابقی طبقات - به ویژه طبقه 2 - دچار خسارات سنگین شامل آبگرفتگی شد!

این هم سزای گران فروشی، دزدی و خر فرض کردن مردم! ای کاش مابقیش هم می سوخت! :13:

شاد باشین :10:

بچه ها میگفتن طبقات اول بیشتر کلاهبرداری میکردن و طبقات آخر کمتر. حالا طبقات آخر آتیش گرفتن

saeedtahami
29-01-2011, 14:13
بچه ها میگفتن طبقات اول بیشتر کلاهبرداری میکردن و طبقات آخر کمتر. حالا طبقات آخر آتیش گرفتن
این همه از علاالدین شاکین
پس همه با هم علاالدین رو باید تحریم کنیم تا شاید کمی این فروشنده ها عقلشون سر جاش بیاد تا اینطوری سر مردم کلاه نذارن :47:

maziarzar
29-01-2011, 21:23
بلاخره ادم منصف هم پیدا میشه اما کمه