arashaga
26-08-2009, 18:31
سلام
من قبلاً تو کامپیوتر قبلیم که XP داشتم، موقعی که مثلاً موبایل رو با USB وصل می کردم
به کامپیوتر، بعد از اتمام کار Safely Remove می کردم و موبایل پیغام می داد که بله الان
شما می تونید بدون مشکل کابل رو Unplug کنید. یا مثلاً وقتی فلش رو از دستگاه قطع
می کردم، با Safely Remove ، چراغ چشمک زن فلش قطع می شد و بعد از USB در می
آوردم.
ولی الان که رو کامپیوتر جدیدم Vista نصبه، وقتی Safely Remove رو می زنم و ویندوز پیغام
میده که الان میتونید وسیله تون رو خارج کنید و کابل رو می کشم، گوشی پیغام میده که
اینطوری اطلاعات شما Lost خواهد شد و یا در مورد فلش، چراغ چشمک زن همچنان روشن
باقی میمونه! در حالیکه اگر تو Device Manager هم نگاه کنید، ویندوز دیگه این ابزار USB رو
نمی شناسه ( بعد از Safely Remove ) و اونو با علامت ! نشون میده.
می خواستم بدونم که آیا این در Vista طبیعیه یا اینکه نه، ویندوز من مشکل داره؟ ویستا من
از نوع هوم پریمیوم و اریجینال هستش.
ممنون از راهنماییتون:10:
من قبلاً تو کامپیوتر قبلیم که XP داشتم، موقعی که مثلاً موبایل رو با USB وصل می کردم
به کامپیوتر، بعد از اتمام کار Safely Remove می کردم و موبایل پیغام می داد که بله الان
شما می تونید بدون مشکل کابل رو Unplug کنید. یا مثلاً وقتی فلش رو از دستگاه قطع
می کردم، با Safely Remove ، چراغ چشمک زن فلش قطع می شد و بعد از USB در می
آوردم.
ولی الان که رو کامپیوتر جدیدم Vista نصبه، وقتی Safely Remove رو می زنم و ویندوز پیغام
میده که الان میتونید وسیله تون رو خارج کنید و کابل رو می کشم، گوشی پیغام میده که
اینطوری اطلاعات شما Lost خواهد شد و یا در مورد فلش، چراغ چشمک زن همچنان روشن
باقی میمونه! در حالیکه اگر تو Device Manager هم نگاه کنید، ویندوز دیگه این ابزار USB رو
نمی شناسه ( بعد از Safely Remove ) و اونو با علامت ! نشون میده.
می خواستم بدونم که آیا این در Vista طبیعیه یا اینکه نه، ویندوز من مشکل داره؟ ویستا من
از نوع هوم پریمیوم و اریجینال هستش.
ممنون از راهنماییتون:10: