مشاهده نسخه کامل
: خريدن گوشي با 400 تومن يا صبر کردن ؟!
pooyahacker
26-08-2009, 15:46
سلام
من دنبال يه گوشي تا 400 تومن ميگشتم ، طبيعتا دو مدل N86 و i8510 پيشنهاد ميشد ؛ ولي اين دو گوشي چندان به دل من نچسبيد ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون هر دو بزرگترين مزيتشون دوربينشون بود ، در حالي که من اصلا کمرا فون نميخواستم ، 5 مگاپيکسل هم از سرم زياده ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه همين فکر ميکردم که دارم پول چيزي که نميخوام رو ميدم ...
اگر هم الان گوشي نخرم ، ميره تا تابستون سال بعد و احتمالا با صد و خورده اي تومن بودجه بيشتر ...
(در ضمن الان گوشیم Nokia 5700 هست ، میتونم یه سال دیگه باهاش سر کنم )
حالا با توجه به شرايط من ، به نظرتون بهتره همين امسال گوشي بخرم يا يه سال صبر کنم ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pulp_152
26-08-2009, 15:51
هر سال صبر کنی سال بعد گوشی بهتر از اون میاد ! ... فرقی نمیکنه ...
با 400 میتونی امنیا یا htc بگیری .. بگو انتظاراتت غی ر از دوربین 5 چه چیزهایی هستش
S@nti@go_s&k
26-08-2009, 15:58
اگر گوشی نمیخای پس هدفت از زدن تایپیک چی بود
اگر قصد صبر کردن داری پس 100% انتظاراتی داری که میخای صبر کنی
Nabakhshoode
26-08-2009, 16:15
تو شرایطی که تا این حد دو به شکی یقینا توصیه میکنم خریدی انجام ندی و صبر کنی...! کلا خرید با شک و تردید معمولا باعث نارضایتی میشه و ضمن اینکه خودت داری میگی وقتی میتونی 1 سال دیگه با 5700 سر کنی چرا باید بیخودی خرج کنی ؟
merikh_merikh
26-08-2009, 16:29
سلام
من دنبال يه گوشي تا 400 تومن ميگشتم ، طبيعتا دو مدل N86 و i8510 پيشنهاد ميشد ؛ ولي اين دو گوشي چندان به دل من نچسبيد ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون هر دو بزرگترين مزيتشون دوربينشون بود ، در حالي که من اصلا کمرا فون نميخواستم ، 5 مگاپيکسل هم از سرم زياده ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه همين فکر ميکردم که دارم پول چيزي که نميخوام رو ميدم ...
اگر هم الان گوشي نخرم ، ميره تا تابستون سال بعد و احتمالا با صد و خورده اي تومن بودجه بيشتر ...
(در ضمن الان گوشیم Nokia 5700 هست ، میتونم یه سال دیگه باهاش سر کنم )
حالا با توجه به شرايط من ، به نظرتون بهتره همين امسال گوشي بخرم يا يه سال صبر کنم ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با 400 هزار تومان غیر از این دو گوشیه سیمبین گزینه هایی مثل ایکس1 و ای900 هستن که ویندوز موبایل هستن و ایکس1 کیبرد سخت افزاری داره و ای900 دوربین بهتر...........البته در مورد ایکس1 و ای900 خیلی بیشتر از اینا میشه نوشت من بسیار بسیار خلاصه گفتم.
pooyahacker
26-08-2009, 18:57
ممنون
قصدم از زدن این تاپیک این بود که یا حرفم رو تکذیب کنید و بگید این گوشیها اینطور نیستن ! یا گوشیهای جدید معرفی کنید ، یا بگید صبر کن فلان گوشی قراره ریلیز بشه ! یا حرفم رو تایید کنید و بگید بله داری پول چیزایی که نمیخوای رو میدی و قطعا بعدا چیزای بهتری پیدا خواهی کرد ...
در مورد گوشیهایی که معرفی کردید ، من تا حالا با گوشی تاچ و WM کار نکردم و میترسم خوشم نیاد ؛ تاپیکهاشون رو هم که خوندم هر کدوم یه مشکلاتی داشتن ، تاچ هیچکدوم هم که خازنی نیست ، میترسم یه وقت این گوشیها عذابم بدن !
pulp_152
26-08-2009, 19:08
تا حالا در هیچ جای دنیا ! هیچ محصولی اعم از خودرو .. ال سی دی .. یخچال ... موبایل و وو ... که بی مشکل باشه تولید نشده
کلا نقص و اشکال جزئی وابسته به انسانه ... اما محصولاتی بودن که کمترین عیب و اشکال رو داشته باشن یا اینکه اشکالاتشون بی اهمیت باشه ...
اگر این اشکالات در حدی هستش که بی اهمیت هستش و اهمیت چندانی نداره ... از خریدش منصرف نشید !
pooyahacker
27-08-2009, 11:30
خب کسی میتونه یکی از این تاچ ها (مثلا امنیا) رو با یکی از اون دو گوشی (مثلا N86) مقایسه کنه ؟
خب کسی میتونه یکی از این تاچ ها (مثلا امنیا) رو با یکی از اون دو گوشی (مثلا N86) مقایسه کنه ؟
از چه لحاظي؟...
از نظر مولتي مديا...اون دو گوشي...(به خصوص 8510)...سرترن...از نظر سيستم عامل امنيا...
بايد ببيني كدوم به نياز هات ميخوره...
mf.designing
27-08-2009, 12:30
اول این رو بگم که همیشه صبر بهترین گزینه هست !
دوما شما استفاده هاتون ر از گوشی نگفتید ؟
اگر گوشی لمسی بدرت میخوره من3 تا توصیه میکنم :
Samsung omnia
samsung jet
nokia 5800
pooyahacker
27-08-2009, 15:00
چیزی که میخوام :
کیفیت صدای خوب
دوربینش بد نباشه
کار کردن باهاش لذت بخش باشه
چیزی که میخوام :
کیفیت صدای خوب
دوربینش بد نباشه
با اين تفاسير من Jet را پيشنهاد ميكنم...به نظر من كار با گوشي هاي لمسي لذت بخشتره...صداشم خوبه...دوربينم 5...سرعتشم فضايي..اينترقيسشم جذابه...ميتوني فيلم هاشم توي يوتيوب ببيني..البته قيمتش يكم بيشتره...ولي واقعا ميارزه...
MohandesMCD
27-08-2009, 15:28
چیزی که میخوام :
کیفیت صدای خوب
دوربینش بد نباشه
ببین من خودمم 5700 دارم و گوشی خریدن واسم یک معضل شده چون یک گوشی میخام که یک آپدیت خوب برای 5700 محسوب بشه.توی گوشیهای نوکیا هم فقط چند تا هست که بدک نیست
اولیش 5630 هست.چیز خاصی نداره.دوربین ارتقا یافته.صفحش همونه!
5730 هست که بهتره.gpsداره.دوربین 3.صفحش 2/4 شده و کیبرد داره.البته الان هنوز گرونه!
5800 هست که بستگی داره چقدر خوره ی بازی و برنامه باشی.به هر حال اینقدر که برای ویرایش 3 برنامه و بازی هست برای ویرایش 5 نیست.من خودم واسه همین نرفتم سراغ 5800
گزینه بعدی هم n85هست که خب صفحش بزرگتر و باکیفیت تر هستش.دوربین 5.جی پی اس.فرستنده اف ام.ولی خب اون کیفیت صدای 5700 رو نداره
همهخ اینها افت قیمتشون رو کردن به جز 5730(البته این هفته گوشیها یه 10-20تومنی گرون شد دوباره) به نظر من لزومی نداره حتما گوشی 400تومنی بخری و بری سراغ 8مگا پیکسلی ها و گوشیهای خیلی جدید
saman.killer
27-08-2009, 15:33
اگر واقعا گوشی ها به دلت نمی چسبه یکم صبر کنی بهتره در هر صورت برو به آدرس زیرسایت مخصوص موبایله :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Sadeq_ME
27-08-2009, 21:10
اگر واقعا گوشی ها به دلت نمی چسبه یکم صبر کنی بهتره در هر صورت برو به آدرس زیرسایت مخصوص موبایله :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
:27::27::27:GSM.ir با اون اطلاعاتش کشته ما رو.جز گمراه کردنت کار دیگه نمیکنه.بهترین سایت همون GSMArena
هست.:46:
pooyahacker
27-08-2009, 21:29
ببین من خودمم 5700 دارم و گوشی خریدن واسم یک معضل شده چون یک گوشی میخام که یک آپدیت خوب برای 5700 محسوب بشه.توی گوشیهای نوکیا هم فقط چند تا هست که بدک نیست
اولیش 5630 هست.چیز خاصی نداره.دوربین ارتقا یافته.صفحش همونه!
5730 هست که بهتره.gpsداره.دوربین 3.صفحش 2/4 شده و کیبرد داره.البته الان هنوز گرونه!
5800 هست که بستگی داره چقدر خوره ی بازی و برنامه باشی.به هر حال اینقدر که برای ویرایش 3 برنامه و بازی هست برای ویرایش 5 نیست.من خودم واسه همین نرفتم سراغ 5800
گزینه بعدی هم n85هست که خب صفحش بزرگتر و باکیفیت تر هستش.دوربین 5.جی پی اس.فرستنده اف ام.ولی خب اون کیفیت صدای 5700 رو نداره
همهخ اینها افت قیمتشون رو کردن به جز 5730(البته این هفته گوشیها یه 10-20تومنی گرون شد دوباره) به نظر من لزومی نداره حتما گوشی 400تومنی بخری و بری سراغ 8مگا پیکسلی ها و گوشیهای خیلی جدید
از بین گوشیهایی که معرفی کردید ، قابلیتهای 5730 قابل قبول بود ولی از قیافش چندان خوشم نیومد ، در ضمن نسبت به قیمتش نمی ارزه ، تو این قیمت Innov8 به نظرم بهتره .
با اين تفاسير من Jet را پيشنهاد ميكنم...به نظر من كار با گوشي هاي لمسي لذت بخشتره...صداشم خوبه...دوربينم 5...سرعتشم فضايي..اينترقيسشم جذابه...ميتوني فيلم هاشم توي يوتيوب ببيني..البته قيمتش يكم بيشتره...ولي واقعا ميارزه...
حالا این یه کم چقدر هست ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این جت تاچش خوفه ؟ خازنیه یعنی ؟
pulp_152
27-08-2009, 21:50
حالا این یه کم چقدر هست ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این جت تاچش خوفه ؟ خازنیه یعنی ؟[/quote]
جت نه خازنیه نه مقاومتی ... ترکیبی بین این 2 تا هست ... که بهترین تاچی هست که تا حالا ساخته شده
Sadeq_ME
27-08-2009, 22:09
JET:AMOLED resistive touchscreen, 16M colors
از بین گوشیهایی که معرفی کردید ، قابلیتهای 5730 قابل قبول بود ولی از قیافش چندان خوشم نیومد ، در ضمن نسبت به قیمتش نمی ارزه ، تو این قیمت Innov8 به نظرم بهتره .
این جت تاچش خوفه ؟ خازنیه یعنی ؟
430-440...
pooyahacker
27-08-2009, 23:17
بالاخره تاچش خازنی شد یا مقاومتی یا هیچکدام ؟!
تو جی اس ام آرنا چیزی در مورد سیستم عاملش ننوشته بود ! مگه WM نیست ؟
اگه WM هست پس صفحه نمایش 16M به چه دردش میخوره ؟!
pulp_152
27-08-2009, 23:34
تو جی اس ام آرنا چیزی در مورد سیستم عاملش ننوشته بود ! مگه WM نیست ؟
اگه WM هست پس صفحه نمایش 16M به چه دردش میخوره ؟!
گفتم که جت ترکیبی از خازنی و مقاومتی هستش ... یعنی هم با انگشت کار میکنه هم با قلم ولی حساسیت خازنی رو داره و تکنولوژی بالاتری هم ننسبت به جفتشون داره ...
wm هم نیست ... و جاواست ...
pooyahacker
27-08-2009, 23:50
گفتم که جت ترکیبی از خازنی و مقاومتی هستش ... یعنی هم با انگشت کار میکنه هم با قلم ولی حساسیت خازنی رو داره و تکنولوژی بالاتری هم ننسبت به جفتشون داره ...
wm هم نیست ... و جاواست ...
جاوا ؟! :18: بی خیال بابا ... نا امید شدم .
pulp_152
27-08-2009, 23:51
چرا تا اسم جاوا میاد همه فرار میکنن!
بابا این جاوا از سیمبین های قدیمی بهتره والا .. برنامه خوریشم ملسه
pooyahacker
28-08-2009, 04:12
من نه از سیمبین های قدیمی خبر دارم ، نه از جاواهای جدید ؛ ولی خودم قبلا گوشیم جاوا بود هیچ کاری نمیشد باهاش کرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Michael Ropy
28-08-2009, 07:06
برادر تاچش نه خازنیه نه یه چیزی بین خازنی و مقاومتی! خود مقاومتیه، فقط سامسونگ روی حساسیت این یکی خیلی کار کرده (جی اس ام هم گفته).
pulp_152
28-08-2009, 14:14
من نه از سیمبین های قدیمی خبر دارم ، نه از جاواهای جدید ؛ ولی خودم قبلا گوشیم جاوا بود هیچ کاری نمیشد باهاش کرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب اره ... جاواهای قبلی با دردسر همراه بود باید هفت خان رستم رو رد میکردی ...:31: تازه اگر میگرفت
ولی الان خودم تا 5 مگابایت رو براحتی روش نصب میکنم و اصلا هم دردسر نداره .. فایلو میگیری میریزی روش خودش install میکنه بعدشم اجرا ! تمام فایلها ججاوا و برنامه هارو هم میگیره ...
بازیهای جاوا رو هم با این cpu فکر نکنم هیچ کدومش رو با مشکل همراه باشه ....
در ضمن fifa 09 که الان دارم رو گوشیم بازیم میکنم و تحت جاواست گرافیک خوبی داره و از سیمبین کم نمیاره ! مال من 8300 هست که cpu 500 داره و jet s8000 که cpu 800 و قدرت اجرای بالاتری هم داره با توجه به پردازشگرش ... البته تا اونجایی که میدونم رم 1 گیگا بایت داره .. که الان رو کامپیوترت نصبه:46:
pulp_152
28-08-2009, 14:25
صفحه نمایشگرش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مقایسه صفحه S8000 Jet با Nokia 5800
pulp_152
28-08-2009, 14:34
برادر تاچش نه خازنیه نه یه چیزی بین خازنی و مقاومتی! خود مقاومتیه، فقط سامسونگ روی حساسیت این یکی خیلی کار کرده (جی اس ام هم گفته).
تو سایت زیر یک چیزای در مورد ترکیب تکنولوژی مقاومتی و خازنی نوشته . و اخرش نوشته که s8000 از این تکنولوژی استفاده می کنه.
pooyahacker
28-08-2009, 15:01
من در مورد جاواهای جدید که شما میگید اطلاعاتی ندارم ، ولی واقعا جاوا میتونه با سیمبیان یا ویندوز موبایل رقابت کنه ؟!
این جت هم همه چیزش خوبه الا همین سیستم عاملش ، من دیگه راضی شده بودم اون مقدار پولی که از بودجه من بالاتر بود رو هم جور کنم و یه جت بخرم ولی ...
امنیا چطوره ؟
pulp_152
28-08-2009, 15:07
من در مورد جاواهای جدید که شما میگید اطلاعاتی ندارم ، ولی واقعا جاوا میتونه با سیمبیان یا ویندوز موبایل رقابت کنه ؟!
این جت هم همه چیزش خوبه الا همین سیستم عاملش ، من دیگه راضی شده بودم اون مقدار پولی که از بودجه من بالاتر بود رو هم جور کنم و یه جت بخرم ولی ...
امنیا چطوره ؟
شاید با انگیج 2 بازیهاش برابری نکنه ولی با انگیج 1 زیاد فرقی نمیکنه ...
و اینکه برنامه خوریش نه فرقی نمیکنه .. ولی به وین موبایل و سیمبین نسخه های جدید نمیرسه ... اما اگه استفادت در حد یک برنامه باشه و یک بازی برای سرگرمی .. نیازهاتو براورده میکنه
pooyahacker
28-08-2009, 15:40
شاید با انگیج 2 بازیهاش برابری نکنه ولی با انگیج 1 زیاد فرقی نمیکنه ...
و اینکه برنامه خوریش نه فرقی نمیکنه .. ولی به وین موبایل و سیمبین نسخه های جدید نمیرسه ... اما اگه استفادت در حد یک برنامه باشه و یک بازی برای سرگرمی .. نیازهاتو براورده میکنه
استفاده ام که بیشتر از ایناست ولی به نظرم سیستم عامل خوب مثل چرخ زاپاس میمونه ، باید همیشه داشته باشی ، آینده رو نمیشه پیش بینی کرد ، یه دفعه دیدی یه برنامه ای اومد که تو دوسش داری ولی به جاوا نمیخوره ، اونوقت تا فیها خالدونت میسوزه که چرا این همه پول پای گوشیه جاوا دادی ...
پ.ن : الان میام اصلا قضیه رو توضیح میدم که چرا اینقدر لنگ در هوا هستم !
pulp_152
28-08-2009, 15:46
خوب از لحاظ امکانات که i 900 در مقابل 8000 حساب نمیشه ...
اما سیستم عامل ویندوز داره ...
توجه داشته باش که اگه همین 8000 اگه ویندوز میبود زیر 650 یا 700 نبود الان ... اینم هس دیگه ! وگرنه منم ویندوز میگرفتم!
hasanmotori
28-08-2009, 16:14
استفاده ام که بیشتر از ایناست ولی به نظرم سیستم عامل خوب مثل چرخ زاپاس میمونه ، باید همیشه داشته باشی ، آینده رو نمیشه پیش بینی کرد ، یه دفعه دیدی یه برنامه ای اومد که تو دوسش داری ولی به جاوا نمیخوره ، اونوقت تا فیها خالدونت میسوزه که چرا این همه پول پای گوشیه جاوا دادی ...
پ.ن : الان میام اصلا قضیه رو توضیح میدم که چرا اینقدر لنگ در هوا هستم !
خب اگه جاوا نمیخای امنیا بگیر دیگه
pooyahacker
28-08-2009, 18:51
قضیه از این قراره :
من یا باید امسال با 400 تومن یه گوشی بگیرم و 5700 خودم رو بدم به داداشم
یا باید وایسم واسه سال دیگه بعد از کنکور یه گوشی واسه خودم بگیرم و داداشم هم همین امسال یه چیزی بگیره ...
مشکل از نظر من اینه که اگه وایسم واسه سال دیگه ، سر فروش 5700 خودم کلی ضرر میکنم (آخه همچین درست حسابی ازش نگهداری نکردم!)
اگه امسال گوشی بخرم ، دیگه سر 5700 ضرر نمیکنم ، ولی خب همونطور که گفتم گوشیهای موجود همچین به دلم ننشسته
واسه اینه که من بین زمین و هوا معلقم ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا به نظر شما بهتره بیخیال اون یکم بی علاقگی نسبت به گوشیهای موجود بشم ؟ یا بی خیال اون ضرر فروش ؟
pulp_152
28-08-2009, 19:01
قضیه از این قراره :
من یا باید امسال با 400 تومن یه گوشی بگیرم و 5700 خودم رو بدم به داداشم
یا باید وایسم واسه سال دیگه بعد از کنکور یه گوشی واسه خودم بگیرم و داداشم هم همین امسال یه چیزی بگیره ...
مشکل از نظر من اینه که اگه وایسم واسه سال دیگه ، سر فروش 5700 خودم کلی ضرر میکنم (آخه همچین درست حسابی ازش نگهداری نکردم!)
اگه امسال گوشی بخرم ، دیگه سر 5700 ضرر نمیکنم ، ولی خب همونطور که گفتم گوشیهای موجود همچین به دلم ننشسته
واسه اینه که من بین زمین و هوا معلقم ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا به نظر شما بهتره بیخیال اون یکم بی علاقگی نسبت به گوشیهای موجود بشم ؟ یا بی خیال اون ضرر فروش ؟
به نظر من بیخیال تردیدت شو .. یک تصمیم بگیر همونو انجام بده ! :46:
pooyahacker
28-08-2009, 21:36
خب منم نظرتون رو در همین خصوص میخواستم بدونم دیگه ...
//
به زودی تاپیکی برای خرید گوشی تاچ و غیر تاچ 400 تومنی میزنم .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.