ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Microsoft Sql Managemen studio Express

bahar009
26-08-2009, 13:55
سلام به همگی
کسی می تونه در مورد کار با SSMSE کمکم کنه؟ من می خوام بوسیله اون دیتابیسم رو detach کنم؟
چطوری میشه با اون دیتابیس ساخت و attach کرد؟
تو MSDN نوشته بود که

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی من وقتی connect رو میزنم اصلا همچین گزینه ای رو نمی بینم.:41:

mahdi7s
26-08-2009, 14:48
سلام

هنگام وصل شدن server type رو برابر Database engin قرار بدین و connect رو بزنید.

اگر می خواهید دیتابیسی رو اتچ کنید بر روی Databases راست کلیک کنید و اتچ رو بزنید.
بعد پنجره ای باز میشه و از اونجا باید فایل mdf رو انتخاب و اتچ کنید(کلیک add فایل رو اضافه می کند تا بتونید اون رو اتچ کنید)

و برای detach بر روی دیتابیس مورد نظر که در زیر شاخه ی Databases قرار گرفته راست کلیک کرده و از گزینه tasks در زیر منوی بعدی detach رو انتخاب کنید و در پنجره باز شده کافیه دکمه OK رو بزنید.

برای ساخت هم باید بر روی Databases راست کلیک کنید و New Database رو انتخاب و در پنجره باز شده اطلاعات مربوط به دیتابیس جدید رو وارد کنید.

bahar009
26-08-2009, 17:22
با سلام
چطوری میشه یه دیتابیس رو encrypt کرد؟
این جمله رو از تو سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیدم:

حالا این SQL Server Compact 3.5 چی چی هست؟ می تونم به جای sql server express از اون استفاده کنم؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید :11:

mahdi7s
27-08-2009, 17:14
سلام

ببخشید.

در مورد encrypt که دوست عزیز H2 تاپیک هایی گذاشتند.

و در مورد SQL Server Compact 3.5 می تونید از آدرس زیر اطلاعاتی رو بدست بیارید.

MTPROG
29-08-2009, 08:33
حالا این SQL Server Compact 3.5 چی چی هست؟ می تونم به جای sql server express از اون استفاده کنم؟

SQL Server Compact 3.5 نسخه کوچک شده SQL Server برای موبایلهایی است که سیستم عاملشون ویندوز است

و برایPC کاربرد ندارد