ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فورمت کردن mp3 player

baraykhoda
25-08-2009, 18:11
:41:من با ویندوز 7 mp3 player خودم رو فورمت کردم از نوع NTFS الآن دیگه فورمت نمیشه ارور میده و دیگه حتی روشن م نمی شه از شما میخوام راهی رو جلوی پام بذارین که بتونم دوباره به فورمت قبلی برش گردونم تا بتونم ازش استفاده کنم . نوع آن SONY A288 میباشد و یگ گیگ حافظه دارد .:46:

seymour
26-08-2009, 13:38
:41:من با ویندوز 7 mp3 player خودم رو فورمت کردم از نوع NTFS الآن دیگه فورمت نمیشه ارور میده و دیگه حتی روشن م نمی شه از شما میخوام راهی رو جلوی پام بذارین که بتونم دوباره به فورمت قبلی برش گردونم تا بتونم ازش استفاده کنم . نوع آن SONY A288 میباشد و یگ گیگ حافظه دارد .:46:
من متوجه مدل دستگاه شما نمیشم ... A820 داریم ، A800 هم داریم ، اما من A820 نشنیدم ... میشه یه لینک از همین مدل به من بدی یا عکسش رو بذاری؟

بهرحال استفاده از فرمت NTFS در درایوهای فلش و کول دیسک و حافظه ، بهترین انتخاب نیست و می تونه باعث مشکلاتی مثل مشکل فعلی شما بشه ...

بنابراین ، اول باید مدل دستگاه تعیین بشه ...

baraykhoda
26-08-2009, 23:52
همون تور که قبلا گفتم مدلش A288 است فقط همین.:41:

seymour
27-08-2009, 13:05
همون تور که قبلا گفتم مدلش A288 است فقط همین.:41:
خب یه عکسی نمیشه ازش بگیری و بذاری اینجا؟ ... در این حالت باید فرض رو بر این بذاریم که متفرقه اس و امید خاصی به درست شدنش نیست ...

آیا وقتی به Pc وصلش می کنی ، کامپیوتر می تونه به عنوان کول دیسک شناسایی اش کنه ؟

baraykhoda
27-08-2009, 14:44
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تنها تصاویری که تونستم از تو اینترنت پیدا کنم اینا بودن . در پاسخ سؤال دوم شما باید بگویم که بله کامپیوتر میتونه اونو به عنوان کول دیسک شناسایی کنه و فقط میشه ازش به عنوان فلش مموری استفاده کرد.و دقیقا با این مودلی که گفتم پیدا کردم SONY MP3player A288 .امیدوارم این دفعه بتونم به نتیجه برسم .:41: