ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نمایش لیست آیتم‌های موجود مانند IDE در C#

SuB
25-08-2009, 16:37
هنگامی‌که در IDE ‌های مایکروسافت تایپ می‌کنین، حتماً اون لیست راهنما که لیستی از آیتم‌ها هست رو دیدین (اسمش رو یادم نمیاد)

برای این لیست کامپوننت یا کنترل خاصی نوشته شده یا باید دستی ایجادش کرد؟

با تشکر

_H2_
29-08-2009, 15:45
سلام
بیشتر توضیح دهید، منظورتان کدام بخش VS است.
Object Browse
Properties
؟

SuB
02-09-2009, 22:33
سلام
بیشتر توضیح دهید، منظورتان کدام بخش VS است.
Object Browse
Properties
؟

هیچ‌کدوم.
منظورم اون لیستی هست که هنگام تایپ کردن باز میشه و توی اون لیست، فضاهای نام، متغیرها، کلاسها، ساختارها و ... هستند.

مثلاً وقتی شما می‌خواین یه تابع جدید بنویسید، به محض اینکه دکمه p رو فشار بدین، لیستی باز میشه و توی اون لیست private انتخاب شده که با فشردن کلید Space یا Enter اون کلمه به جای p میشینه!

امیدوارم منظورم رو فهمیده باشین.

_H2_
05-09-2009, 15:34
سلام
اون یک فرم کوچک شناور است.
قبلاً مشابه این کارها را کرده بودم.
کافی است یک Form کوچک بدون عنوان و تغییر سایز و... با یک ListBox یا ListView به صورت شناور نمایش داده شود و انرا با TextBox ای که زیرش قرار دارد مچ کنید و کدنویسی کنید تا با هم هماهنگ شوند.
کار سختی نیست.

برخی کنترلرهای و کنترلرهای کمکی از طرف برنامه نویسان خود دات نت برای موارد اینچنینی ارائه شده که شما میتوانید نسخه ای از این کنترلرها را در تاپیک زیر پیدا کنید.
(کنترلر این تاپیک قابلیتی را هم که شما میخواهید دارد ولی من زیاد کار نکرده ام و دقیق نمیدانم چطوری باید فعالش کنید)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مجدد هم تاکید میکنم که خودتان هم میتوانید با کدنویسی بسازیدش.
موفق باشید.

SuB
08-09-2009, 00:39
سلام
اون یک فرم کوچک شناور است.
قبلاً مشابه این کارها را کرده بودم.
کافی است یک Form کوچک بدون عنوان و تغییر سایز و... با یک ListBox یا ListView به صورت شناور نمایش داده شود و انرا با TextBox ای که زیرش قرار دارد مچ کنید و کدنویسی کنید تا با هم هماهنگ شوند.
کار سختی نیست.

برخی کنترلرهای و کنترلرهای کمکی از طرف برنامه نویسان خود دات نت برای موارد اینچنینی ارائه شده که شما میتوانید نسخه ای از این کنترلرها را در تاپیک زیر پیدا کنید.
(کنترلر این تاپیک قابلیتی را هم که شما میخواهید دارد ولی من زیاد کار نکرده ام و دقیق نمیدانم چطوری باید فعالش کنید)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مجدد هم تاکید میکنم که خودتان هم میتوانید با کدنویسی بسازیدش.
موفق باشید.

خودم یه چیزی نوشتم اما چطوری خود VS به اون فرم حاشیه میده؟ پیش‌فرض‌های موجود در #C هیچ کدوم حاشیه دار بدون دکمه close نیستند.

_H2_
08-09-2009, 01:16
سلام

پیش‌فرض‌های موجود در #C هیچ کدوم حاشیه دار بدون دکمه close نیستند
ساده ترین راه:
ControlBox=False
FormBorderStyle=Sizable
Text=null or empty