مشاهده نسخه کامل
: مشکل با explorer.exe
darklord_8
25-08-2009, 16:07
سلام دوستان
من با یه لپ تاپ hp مشکل پیدا کردم
اول یه سری ویروس توش بود که باعث میشد تو هر فولدری کی میرفتم اگه فایل exe داشت یه shortcut به اسم همون فایل میساخت که به my documents میرفت . برونکوت هم بود . الان ویروسها پاک شدن (nod 4 , kaspersky) ولی الان هربار سیستمو روشن میکنم explorer.exe اجرا نمیشه و فقط داکیومنت میاد رو صفحه و باید دستی explorer رو اجرا کنم
چطور میتونم درستش کنم؟
ممنون
farshid_vb
25-08-2009, 16:37
سلام می تونی به سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بروی و برنامه ای که من نوشتم دانلود کنی برای نابودی تمامی تروجانهای FAV اسمش هستش
خیلی راحت میتونه خرابی ریجستری رو درست کنه
درضمن کافیه
ctrl+alt+del بزنی و تویه run بنویسی Explorer.exe و اجر کنی تا ویندوزت موقتی بیاد بالا
حلا باید تو ریجستری بگردی و تروجانی که سیستمت رو آلوده کرده پاک کنی
توضیحات بیشتر خواستی بگو تا بفرستم
darklord_8
25-08-2009, 16:54
درضمن کافیه
ctrl+alt+del بزنی و تویه run بنویسی Explorer.exe و اجر کنی تا ویندوزت موقتی بیاد بالا
ممنون . الان هم همینطوری سیستمو بالا میارم
به نظرم الان دیگه تروجانی وجود نداره چون نه آنتی ویروس چیزی پیدا میکنه نه چیز مشکوکی هست
فقط اینکه واسه explorer باید کجای رجیستری برم؟
darklord_8
26-08-2009, 18:30
پس چی شد ؟ کسی نمیدونه من چیکار کنم؟
picher_s
26-08-2009, 19:14
سلام
یه sfc / scannow بزن تو run. تا فایلهلت ترمیم بشن.
Explorer چیزی نیست که بخواهی دنبالش تو رجیستری بگردی.
برای my document این ماله ویروسه! دوباره سیستمت رو اسکن کن و باید مسیرش رو هم از تو MSconfig->stat up برداری.
موفق باشید.
نمیدونم چرا امروز نمیتونم سبز بنویسم!
darklord_8
27-08-2009, 21:24
اسکن کردم ولی وقتی اینتر کردم اتفاقی نیفتاد (عادیه؟) مشکلم هم حل نشد هنوز دستی باید بیارمش بالا
start up هم رفتم . خبری ازش نبود . به نظر ویروسه پاک شده ولی اثرش هنوز هست
saeed774
27-08-2009, 23:10
شما يكبار هم اين دستور رو تو Run تايپ كن و اجراش كن :
regsvr32 /i shell32.dll
اگه جواب نداد اگه از Sp3 استفاده ميكني بگو تا explore ويندوز خودم رو برات آپ كنم شايد جواب بده .
rezabush
18-02-2011, 09:43
سلام . ببينيد من مشكلي با بالا آمدن ميندوز ندارم از نظر ويروس هم ميدونم ندارم چون كاسپرسكي اينترنت سيكيوريتي من به روز هستش و در حالت سيو مد هم هم ماي كامپيوتر و هم ماي داكيومنت و هم كنترل پانل من اجرا ميشه ولي در حالت بالا آمدن ويندوز در حالت عادي به هيچ عنوان باز نميشه و خطاي اكسپرورر اگزه ميده و تمامي مراحل رو كه كفته شده رفتم ولي حل نشده حتي يك بار هم ويندوزم ريپير كردم و باز هم نشد . يك راه كار عملي به من بديد .
ممنون و متشكر
saeed774
18-02-2011, 13:48
دوست عزيز شما بهتر بود تاپيک جديد ايجاد کنين نه اينکه يه تاپيک زيرخاکي بالا بيارين به هر حال :
ولي در حالت بالا آمدن ويندوز در حالت عادي به هيچ عنوان باز نميشه و خطاي اكسپرورر اگزه ميده
با استفاده از کليدهاي ترکيبي کنترل+ آلت + ديليت که استفاده ميکني تسک منيجر باز نميشه؟ تو اين صفحه Explorer.exe رو که اجرا ميکني ارور ميده ؟
شما اگر بتوني تسک منيجر رو در همون ابتدا با استفاده از کليدهاي ترکيبي باز کني ، به منوي File برو و گزينه New Task Run رو اجرا کن و در پايينش گزينه Browse رو بزن و برنامه اي که در پايين معرفي ميکنم رو مسير بده و بعد اجراش کن.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از لينکي که روبروش 10:00 نوشته دانلود کن .
ارتباط با اينترنت قطع بشه و به تمام سوالات جواب مثبت بده .
اگر اين روش جواب نداده در محيط Safe Mode سعي کن اجراش کني.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.