مشاهده نسخه کامل
: کمک سریع برای خرید سیستم
hamed1024
25-08-2009, 15:33
1-cpu
intel 2core 7400 2.8ghz 45nm 125000toman
2-vga
ASUS - GeForce EN9600GT - 1GB ddr3
3-main
ASUS - P5Q SE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 125000toman
Intel P45 chipset-LGA775-Dual Channel DDR2 1200MHZ - PCI Express-SOUND 8 Channels +Gigabit LAN+ 6xSATA 2 + 12 USB 2.0-Support 45nm Multi-Core, Core 2 Extreme / Core 2 Duo
4-power
GREEN - GP485A ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
485W Real - Active PFC
54,000 Toman
5-ram
2*2GB patriot 800 60000toman
6-hdd
maxtor-sata2-320GB 50000toman
7-modem adsl
D-LINK DSL-2520U ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ADSL 2/2+ Modem - Ethernet + Router + USB Port
43,000 Toman
8-tv cart
SNAZIO - TVPVR ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
TV@TUNER - Remote Control + Capture MPEG-1, MPEG-2, VCD, DVD
28,000 Toman
9-lcd
samsung t220p 22"280000toman
سلام دوستان یه سیستم می خوام تو این قیمت واسه گیم و دیدن شبکه های اچ دی اگه اشکالی داره این سیستم قطعات را جابه جا کنین
Ultra_Black
25-08-2009, 17:43
سلام
دوست من برای بازی زیاد جالب نیست
حداکثر بودجتون چقدره؟
2-vga
هم ASUS و هم 1GB
فکر کنم 30 تومن الکی قیمتش بالا تر هستش
hamed1024
25-08-2009, 20:14
سلام دوستان عزیز سیستم انچنانی واسه گیم هم نمی خوام البته فقط چندتا سوال دارم که اگه راهنمایی کنیم واقعا ممنون می شم:
1-این مانیتوری که گفتم سامسونگ تی220پی ایا در حال حاضر در بازار پیدا میشه؟
2-ایا این گرافیکی که گفتم(جی فورس دیدی ار3 1گیگ)می تونه از پس این مانیتور بر بیاد؟
3-سیستمی که گفتم خوبه یا نه مثلا مادربردش؟یا سی پی یوش؟
4-الان قیمت جی فورس9800دیدی ار3 1گیگ چنده؟
5-بین این دو گرافیک کدوم بهتره؟
SPARKLE ( Calibre ) - GeForce 9800 GT - 512MB ddr3
6-یک گرافیک تا 180000به من معرفی کنید؟
7-ایا این سیستم بهتره یا سیستم ای ام دی؟ایا این سیستم از لحاظ هماهنگی قطعات خوبه؟
(من از کارت ریسیور استفاده می کنم وزیاد فیلم می بینم)
با تشکر
امير موسر
25-08-2009, 21:18
سلام دوستان عزیز سیستم انچنانی واسه گیم هم نمی خوام البته فقط چندتا سوال دارم که اگه راهنمایی کنیم واقعا ممنون می شم:
1-این مانیتوری که گفتم سامسونگ تی220پی ایا در حال حاضر در بازار پیدا میشه؟
2-ایا این گرافیکی که گفتم(جی فورس دیدی ار3 1گیگ)می تونه از پس این مانیتور بر بیاد؟
3-سیستمی که گفتم خوبه یا نه مثلا مادربردش؟یا سی پی یوش؟
4-الان قیمت جی فورس9800دیدی ار3 1گیگ چنده؟
5-بین این دو گرافیک کدوم بهتره؟
6-یک گرافیک تا 180000به من معرفی کنید؟
7-ایا این سیستم بهتره یا سیستم ای ام دی؟ایا این سیستم از لحاظ هماهنگی قطعات خوبه؟
(من از کارت ریسیور استفاده می کنم وزیاد فیلم می بینم)
با تشکر
1- بله هست ولی قیمتش کمی بالا رفته !
2- برای بازی نه بر نماد !
3- خیلی بد هم نیست ولی بودجتون رو بگید بهترش رو معرفی میکنیم !
4- هرچی باشه بالاتر 150.000 هست و ارزش خریدن نداره !
5 - دومی !
6 - 250GTS 1GIG هربرندی ارزونتر بود ! 260GTX CORE192 ZOTAC هم هست به قیمت 190.000 که بهتره !
7 - بودجه !
hamed1024
26-08-2009, 11:00
سلام دوستان عزیز چشم بودجه را هم عرض می کنم بودجه ی من 1.100.000هست که من اسپیکر و موس نمی خوام و البته قطعات اضافی مثل کارت تی وی(که برام زیاد مهم نیست فقط می خوام کپچر کنه و کیفیتشم نسبتا خوب و با قیمت ارزون باشه)و وبکم و مودم ال دی اس ال(که ای دی اس ال2پشتیبانی کنه و پورت لان و یو اس پی هم داشته باشه)البته تا وقت رسیدن دی اس ال به مودم دیل هم نیاز دارم
مهمترین چیز برام کیفیت مانیتور و نمایش خوب با کیفیت بالاست(چون با شبکه ها و فیلهای اچ دی سروکار دارم) که نظرم روی سامسونگ تی 220پی است
مهم نیست همه ی بازیها را اجرا کنه مهمه که بتونه با بهترین کیفیت اجرا کنه. پس با توجه به رزولیشن مانیتور بعد از اون گرافیک برام مهمه.از سیستم ای ام دی خوشم نمیاد پس بهتره اینتل باشه مادر برد هم می خوام که3تا اسلایت پی سی آی داشته باشه.فروشنده ها قطعات خودشون و بی اسم و رسما معرفی میکنن حالا من از شما با توجه به اطلاعاتی که دادم می خوام یه سیسمی بگین که قطعاتش معروف و جوری باشه که راحت گیر بیاد تا به هر کسی لیست کردمو دادم برام بیاره پس مدل قطعات را دقیق بیان کنین(همین طور قیمت به روز)
بازی هم می کنم البته سیستم انچنانی گیم هم نمی خوام
ترجیحا مادربرد ایسوس یا گیگا و گرافیک ایسوس باشه.
راستی قیمت مانیتوری که گفتم الان چنده؟
لطفا سیستمی که خودم گفتم را ببینید و با نظر خودتون یه سیستم خوب با همه ی قطعات(مثل کارت تی وی و...)معرفی کنین که برم واسه خرید ممنون
Ultra_Black
26-08-2009, 11:33
CPU:Intel Q8400=175
M.B:Asus P5Q=125
RAM:Patriot 4Gb 800 (2x2Gb)=45
VGA:Zotac GTX260 Core 192=190
DVD RW:Liteon 24X=30
HDD:Seagate 500Gb (7200.12)=55
Power:Green GP 535A=50
Case:Green Tolip Plus=40
Monitor:Samsung T220P=320
ADSL Modem:Asus AM 602=45
TV Card:Snazio -TVPVR=28
All:1103
hamed1024
26-08-2009, 14:16
سلام دوست عزیز ممنون از پیشنهادتون من اصفهان هستم و نمی دونم شما کدوم شهرو ازکجا قیمت دارین ولی قیمتها را که تو سایت رایان صبا می بینم می بینم که مینی که شما گفتین 140000هست(ایا مین خودم موردی داره؟)
رم هم می شه 60000!
من هارد 320برام بسه و نیازی به 500ندارم و ایا هاردی که خودم گفتم مشکلی داره؟
قیمت پاور هم تو سایت زده 60000اونی که شما گفتین و پاور خودم 54000!
به نظر شما یک پاور 430گرین به قیمت44.000یا همونی که خودم گفتم کفایت نمی کنه؟!
اما راجب مودم!دوست عزیز من با دی اس ال تابه حال کار نکردم من زنگ زدم به یه شرکت گفت این مودم(همونی که نوشتم)را بگیر حالا می خواستم ببینم این مودمی که خودم گفتم ای ال اس ال 2را هم پشتیبانی میکنه؟
من واسه یه کامپیوتر می خوام و واسه شبکه و این چیزا نمی خوام فقط گفتن پورت لان سرعتش بیشتره مودمی بگیر که پورت لان داشته باشه
ال دی اس ال2با1چه فرقی داره و ایا مودم هایی که ال دی اس ال2را پشتیبانی می کنن حتما 1را هم پشتیبانی می کنند؟
تو مشخصات مودمی که من ذکر کردم نوشته:
ایا از این مودم یا اونی که شما عرض کردین می شه واسه مودم دیل هم استفاده کرد(تا وقتی که دی اس ال وصل شه)؟
با این قیمتهایی که من حساب کردم بالا میره قیمت تازه 15.000واسه کیبورد و 20.000هم واسه وبکم
نمیشه سی پی یو را بیاریم رو 7500یا7400؟
این گرافیکی که شما گفتینا من تابه حال اسمش را نشنیدم ایا ساخت ایسوس هست؟دیدی ار3هست یا2؟یک گیگ یا 512؟
ایا با این گرافیک مشکلی ندارم با مانیتور؟
اگر از یک ایسوس9600 1گیگ دیدی ار3استفاده کنم چه مشکلی پیش می یاد با توجه به مانیتور؟(دوست عزیز زیادم گیمر حرفه ای نیستما)
با توجه به اینکه قیمت این مانیتور بالا رفته من شنیدم که کیفیت تی وی ال سی دی بیش از مانیتور و نوع پنل باعث می شه که کیفیت بالاتر باشه ایا نمی شه از یک تی وی ال سی دی استفاده کنم؟نظر شما چیه اخه کیفیت نمایش واسم خیلی مهمه
زیاد سوال کردم شرمنده اما برای خرید سیستم عجله دارم لطفا راهنماییم کنین
اگه یه کم هم راجب مودم ال دی اس ال و پورتها توضیح بیدم ممنون می شم
Ultra_Black
26-08-2009, 17:14
سلام دوست عزیز ممنون از پیشنهادتون من اصفهان هستم و نمی دونم شما کدوم شهرو ازکجا قیمت دارین ولی قیمتها را که تو سایت رایان صبا می بینم می بینم که مینی که شما گفتین 140000هستقیمت رایان صبا بروز نیست و سایتها معمولا گرونتر از بازار قیمت میدن
P5Q بهتر از SE هست
رم هم می شه 60000!دونه ای 23-24 تومن هست
من هارد 320برام بسه و نیازی به 500ندارم و ایا هاردی که خودم گفتم مشکلی داره؟پرسرعت ترین هارد بازار سری Seagate 7200.12 و فقط 10 تومن اختلاف بین 320 و 500 هست
قیمت پاور هم تو سایت زده 60000اونی که شما گفتین و پاور خودم 54000!
به نظر شما یک پاور 430گرین به قیمت44.000یا همونی که خودم گفتم کفایت نمی کنه؟!خیر برای این کارت کفایت نمی کنه قیمت هم 50 یا حداکثر 55 تومن هست
اما راجب مودم!دوست عزیز من با دی اس ال تابه حال کار نکردم من زنگ زدم به یه شرکت گفت این مودم(همونی که نوشتم)را بگیر حالا می خواستم ببینم این مودمی که خودم گفتم ای ال اس ال 2را هم پشتیبانی میکنه؟
من واسه یه کامپیوتر می خوام و واسه شبکه و این چیزا نمی خوام فقط گفتن پورت لان سرعتش بیشتره مودمی بگیر که پورت لان داشته باشه
ال دی اس ال2با1چه فرقی داره و ایا مودم هایی که ال دی اس ال2را پشتیبانی می کنن حتما 1را هم پشتیبانی می کنند؟
تو مشخصات مودمی که من ذکر کردم نوشته:
ایا از این مودم یا اونی که شما عرض کردین می شه واسه مودم دیل هم استفاده کرد(تا وقتی که دی اس ال وصل شه)؟بله Adsl 2 رو هم پشتیبانی میکنه
پورت Lan و USB داره
Adsl2 جدیدتر از Adsl 1 هست و پرسرعت تر
خیر یدونه مودم Dial Up هم میخوایین با این حساب
نمیشه سی پی یو را بیاریم رو 7500یا7400؟خدمتتون عرض کنم که یواش یواش CPU های 2 هسته ای از رده خارج میشن حیفه با این یودجه 2 هسته ای بگیرید
این گرافیکی که شما گفتینا من تابه حال اسمش را نشنیدم ایا ساخت ایسوس هست؟دیدی ار3هست یا2؟یک گیگ یا 512؟
ایا با این گرافیک مشکلی ندارم با مانیتور؟خیر ساخت Zotac هست که برند خوبیه
DDR3 و 896Mb حافظه
اگر از یک ایسوس9600 1گیگ دیدی ار3استفاده کنم چه مشکلی پیش می یاد با توجه به مانیتور؟(دوست عزیز زیادم گیمر حرفه ای نیستما)با رزولوشن بالای T220P اصلا نمیتونید با 9600GT بازی کنید
با توجه به اینکه قیمت این مانیتور بالا رفته من شنیدم که کیفیت تی وی ال سی دی بیش از مانیتور و نوع پنل باعث می شه که کیفیت بالاتر باشه ایا نمی شه از یک تی وی ال سی دی استفاده کنم؟نظر شما چیه اخه کیفیت نمایش واسم خیلی مهمهقیمت LCD TV ها که خیلی بیشتر از این حرفهاست!!!
اگه یه کم هم راجب مودم ال دی اس ال و پورتها توضیح بیدم ممنون می شمچه سوالی دارین دوست من؟
هر سوالی داشتین بپرسین
من در خدمتم
خدمتتون عرض کنم که یواش یواش CPU های 2 هسته ای از رده خارج میشن حیفه با این یودجه 2 هسته ای بگیرید
فکر نکنم اینطوری باشه. Core i3 ها دو هسته ای هستند. و خیلی از کاربران به بالاتر از 2 هسته نیازی ندارند.
Ultra_Black
26-08-2009, 17:45
فکر نکنم اینطوری باشه. Core i3 ها دو هسته ای هستند. و خیلی از کاربران به بالاتر از 2 هسته نیازی ندارند.
منظورم C2D هست
حیفه با این بودجه C2D بگیرند
منظورم C2D هست
حیفه با این بودجه C2D بگیرند
صد در صد!
ولی با غول هایی مثل E8500 که برای بازی خیلی خوبه منقرض شدنشون یکم عقب می افته:دی
Ultra_Black
26-08-2009, 19:02
صد در صد!
ولی با غول هایی مثل E8500 که برای بازی خیلی خوبه منقرض شدنشون یکم عقب می افته[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و البته بازی های امروز،بازیهایی که برای 2 هسته بهینه شدند ولی برای فردا....؟!
hamed1024
26-08-2009, 20:54
سلام دوست عزیز با تشکر از راهنماییهاتون بازم چندتا سوال دارم و احتیاج به راهنماییهای شما دارم:
1-
نمیشه سی پی یو را بیاریم رو 7500یا7400؟
خدمتتون عرض کنم که یواش یواش CPU های 2 هسته ای از رده خارج میشن حیفه با این یودجه 2 هسته ای بگیرید
مگه Intel Q8400هم که شما گفتین دو هسته ای نیست؟!چند هسته ایه؟
2-با این گرافیکی که شما گفتین با این مانیتور مشکلی ندارم؟
3-پایین ترین رزولیشن سامسونگ چنده؟و ایا با این رزولیشن نسبت به مانیتوری که بالاترین رزولیشنش رزولیشن پایینتر سامسونگ باشه افت کیفیت احساس می شه؟
4-بین این مانیتوری که گفتم وLG w6121Vسامسونگ بهتره دیگه درسته؟ایا با این ال جی هم باز نیاز به گرافیک بالا دارم؟!
5-تو دیدن فیلم و فیلمهای اچ دی با سامسونگ تی 220پی که دیگه نیازی به گرافیک بالانیست؟(مثلا جیفورس9600دید ار3 1گیگ)
6-ایا میشه از تی وی ال سی دی به عنوان مانیتور استفاده کرد؟ایا هر چی سایز بزرگتر باشه نیاز به گرافیک قوی تر هست؟!این مانیتوری که من گفتم کیفیتش نسبت به تی وی ال سی دی چند درصد پایین تره؟اگه تفاوت زیاده پول بیشتر بدم یه تی وی بگیرم؟
7-به شرکتی که زنگ زدم گفته که این مودم(مودمی که گفتم)را بهتر ساپورت می کنه ایا این واسه فروش خودشونه یا واقعا درست میگه؟
8-تو رایان صبا جیفورس9800 1گیگ دیدی ار3 را زده 130000این گرافیک بهتره یا اونی که شما گفتین؟یک گیگ یا 512بودن گرافیک تفاوت زیادی تو قدرت داره؟
9-
به نظر شما یک پاور 430گرین به قیمت44.000یا همونی که خودم گفتم(485گرین) کفایت نمی کنه؟!
خیر برای این کارت کفایت نمی کنه قیمت هم 50 یا حداکثر 55 تومن هست
منظورتون از کارت کارت گرافیکه؟!من می خوام از کارت تی وی و کارت ریسیور هم استفاده کنم ایا این مربوط می شه به این که پاور بیشتری بگیرم؟!
10-مین های گیگا واسه استفاده از کارت ریسیور بهترن ایا استفاده از مین گیگا خوب نیست؟میشه یه مین گیگا(با3تا پی سی ای)تا 125معرفی کنین؟(بازم بگم انچنان هم تو فکر گیم نیستم فقط می خوام سیستم از پس بازیهای نه چندان انچنانی و مانیتورم بر بیاد)
11-گرافیکی که گفتین پورت دی وی ای داره(برام مهمه)چند پین هست ایا به سامسونگه می خورم؟سامسونگه چند پینه؟
ممنون دوست عزیز شرمنده که با سوالام مزاحم می شم اما واقعا به راهنماییهاتون احتیاج دارم اگه می شه کامل راهنماییم کنین!
Ultra_Black
26-08-2009, 21:38
م
گه Intel Q8400هم که شما گفتین دو هسته ای نیست؟!چند هسته ایه؟
4 هسته ای هست
-با این گرافیکی که شما گفتین با این مانیتور مشکلی ندارم؟
برای اکثر بازیهای فعلی خیر
-پایین ترین رزولیشن سامسونگ چنده؟و ایا با این رزولیشن نسبت به مانیتوری که بالاترین رزولیشنش رزولیشن پایینتر سامسونگ باشه افت کیفیت احساس می شه؟
متوجه منظورتون نشدم
چون مانیتورهای LCD فقط تو یک رزولوشن بهترین کیفیت تصویر رو ارائه میدن پس هر چه قدر مانیتور بزرگتر باشه رزولوشن بالا هم داره و به طبع اون کارت گرافیک قویتری هم برای بازی نیاز داره
بین این مانیتوری که گفتم وLG w6121Vسامسونگ بهتره دیگه درسته؟ایا با این ال جی هم باز نیاز به گرافیک بالا دارم؟!
بله سامسونگ بهتره
میتونید با اون مدل LG کمی ضعیفتر بردارید ولی رزولوشن اون هم بالاست
-تو دیدن فیلم و فیلمهای اچ دی با سامسونگ تی 220پی که دیگه نیازی به گرافیک بالانیست؟(مثلا جیفورس9600دید ار3 1گیگ)
برای فیلم HD با 9600GT مشکلی نیست
6
-ایا میشه از تی وی ال سی دی به عنوان مانیتور استفاده کرد؟ایا هر چی سایز بزرگتر باشه نیاز به گرافیک قوی تر هست؟!این مانیتوری که من گفتم کیفیتش نسبت به تی وی ال سی دی چند درصد پایین تره؟اگه تفاوت زیاده پول بیشتر بدم یه تی وی بگیرم؟
TV LCD ها بالای 450 هستن کیفیت هم تفاوت چندانی با مانیتور نداره
-به شرکتی که زنگ زدم گفته که این مودم(مودمی که گفتم)را بهتر ساپورت می کنه ایا این واسه فروش خودشونه یا واقعا درست میگه؟
ربطی نداره 99% مودم های ADSL با ISP های مختلف هیچ مشکلی ندارند
8
-تو رایان صبا جیفورس9800 1گیگ دیدی ار3 را زده 130000این گرافیک بهتره یا اونی که شما گفتین؟یک گیگ یا 512بودن گرافیک تفاوت زیادی تو قدرت داره؟
مدلی که من معرفی کردم خیلی قویتره
برای 9600 و 9800 همون 512 کافیه و تفاوتی با 1 گیگ نداره
نظورتون از کارت کارت گرافیکه؟!من می خوام از کارت تی وی و کارت ریسیور هم استفاده کنم ایا این مربوط می شه به این که پاور بیشتری بگیرم؟!
بله اونا هم برق مصرف می کنند و بالطبع مصرف پاورتون بالاتر میره
مین های گیگا واسه استفاده از کارت ریسیور بهترن ایا استفاده از مین گیگا خوب نیست؟میشه یه مین گیگا(با3تا پی سی ای)تا 125معرفی کنین؟(بازم بگم انچنان هم تو فکر گیم نیستم فقط می خوام سیستم از پس بازیهای نه چندان انچنانی و مانیتورم بر بیاد)
فرقی نمی کنه همین Asus P5Q خوب هست قیمت مین های P45 گیگا بالاست و تو این رنج زیاد ارزش خرید نداره
گرافیکی که گفتین پورت دی وی ای داره(برام مهمه)چند پین هست ایا به سامسونگه می خورم؟سامسونگه چند پینه؟
DVI داره
و فقط یک نوع پورت DVI داریم
hamed1024
27-08-2009, 16:24
سلام دوست عزیز
من یه سوالی پرسیده بودم که گویا نتونسته بودم منظورما خوب بگم بیشتر توضیح می دم
1-شنیدم که مانیتورهای با رزولیشن بالا مثل سامسونگ تی 220پی را میشه رو رزولیشنهای پایین تر هم اورد ایا درسته؟
اگه درسته می خواستم ببینم اگه مثلا رزولیشن را پایین بیاریم ایا نسبت به یک مانیتور دیگه که بالاترین رزولیشنش اون باشه(رزولیشن پایین تره سامسونگ)افت کیفیت داریم؟
راجب مین من از دوجا پرسیدم قیمت بالاتر از گفته ی شما بود فکر کنم همونp5Q seرا باید بگیرم ایا این مین مشکلی داره؟سی پی یو4هسته ای را ساپورت می کنه؟
بین این دو مین کدوم بهتره؟
asus p5kpl 1600
Intel G31 chipset-LGA775-Dual Channel DDR2 1066 - 2 PCI Express - SOUND 6 channel + 4x SATA 2 + Gigabit LAN + CPU Support FSB 1333 + ATI CrossFire X Technology
----
asus p5Q se
Intel P45 chipset-LGA775-Dual Channel DDR2 1200MHZ - PCI Express-SOUND 8 Channels +Gigabit LAN+ 6xSATA 2 + 12 USB 2.0-Support 45nm Multi-Core, Core 2 Extreme / Core 2 Duo
ایا asus p5kpl 1600سی پی یو 4هسته ای را ساپورت می کنه؟
2-اگه گرافیک توان مانیتور را نداشته باشه چه مشکلی پیش می یاد ایا اصلا بازی اجرا نمی شه؟!!
3-قدرت گرافیکی که شما گفتین حدودا چند درصد از:
بیشتره؟یعنی اگه من این کارتا بگیرم اصلا نمی تونم بازی کنم؟!!!!!حتی بازیهای متوسط؟!
4-با توجه به قیمت مناسب(33.000) این مودم این خوبه؟فکر کنم هم ای دی اس 2و1و هم یو اس پی و لان داشته باشه درسته؟
TP-LINK TD-8811
Latest ADSL standards for superior performance: up to 24Mbps downstream
Various QoS policies enable various application, meeting peopleˇs different needs
High speed DSL connection, sharing Internet access
5-اصلا مودم ای دی اس ال به کجا و توسط چی وصل میشه؟کارت شبکه چیه؟
6-یعنی سی پی یو 7400واسه بازیهای فعلی هم جوابگو نیست؟!اخه من شنیدم سی پی یو 4هسته ای فقط واسه کارهای حرفه ای لازمه؟اگه میشه یه سی پی یو تا 130.000معرفی کنین
باز هم تشکر بابت کمکتون
Ultra_Black
27-08-2009, 21:22
1-شنیدم که مانیتورهای با رزولیشن بالا مثل سامسونگ تی 220پی را میشه رو رزولیشنهای پایین تر هم اورد ایا درسته؟
اونوقت افت کیفیت شدیدی خواهید داشت
اگه درسته می خواستم ببینم اگه مثلا رزولیشن را پایین بیاریم ایا نسبت به یک مانیتور دیگه که بالاترین رزولیشنش اون باشه(رزولیشن پایین تره سامسونگ)افت کیفیت داریم؟
بله چون هر مانیتور و پنلی برای یک رزولوشن بهینه میشند(Native Resolution)
راجب مین من از دوجا پرسیدم قیمت بالاتر از گفته ی شما بود فکر کنم همونp5Q seرا باید بگیرم ایا این مین مشکلی داره؟سی پی یو4هسته ای را ساپورت می کنه؟
مشکل که نه!
یکم امکانات و کیفیت ساختش پایین تر هست
سی پی یو4هسته ای را ساپورت می کنه؟
بله
بین این دو مین کدوم بهتره؟
asus p5kpl 1600
Intel G31 chipset-LGA775-Dual Channel DDR2 1066 - 2 PCI Express - SOUND 6 channel + 4x SATA 2 + Gigabit LAN + CPU Support FSB 1333 + ATI CrossFire X Technology
----
asus p5Q se
اولی ارزش خرید نداره!
همون دومی بهتره
از Gigabyte اینم خوبه:
Gigabyte EP43-DS3L فکر کنم شهر شما حداکثر 120 باشه
ایا asus p5kpl 1600سی پی یو 4هسته ای را ساپورت می کنه؟
همونطور که گفتم بهتره بی خیالش بشید
2-اگه گرافیک توان مانیتور را نداشته باشه چه مشکلی پیش می یاد ایا اصلا بازی اجرا نمی شه؟!!
یا اجرا نمیشه یا فریم ریت خیلی پایین میده که غیر قابل بازی کردن میشه (مثل صحنه آهسته)
3-قدرت گرافیکی که شما گفتین حدودا چند درصد از:
بیشتره
یه نمونه میزارم تا ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیشتره؟یعنی اگه من این کارتا بگیرم اصلا نمی تونم بازی کنم؟!!!!!حتی بازیهای متوسط؟!
چرا شاید بتونید بازیهای متوسط رو بازی کنید
فقط رزولوشن مانیتور بالاست وگرنه 9800GT هم کارت خوبیه
4-با توجه به قیمت مناسب(33.000) این مودم این خوبه؟فکر کنم هم ای دی اس 2و1و هم یو اس پی و لان داشته باشه درسته؟
TP-LINK TD-8811
Latest ADSL standards for superior performance: up to 24Mbps downstream
Various QoS policies enable various application, meeting peopleˇs different needs
High speed DSL connection, sharing Internet access
والا از کیفیت این مودم خبر ندارم!
5-اصلا مودم ای دی اس ال به کجا و توسط چی وصل میشه؟کارت شبکه چیه؟
توسط تلفن
فقط دیگه تلفنتون اشغال نمیشه
6-یعنی سی پی یو 7400واسه بازیهای فعلی هم جوابگو نیست؟!اخه من شنیدم سی پی یو 4هسته ای فقط واسه کارهای حرفه ای لازمه؟اگه میشه یه سی پی یو تا 130.000معرفی کنین
چرا برای بازیهای فعلی مناسبه
ولی اکثر نرم افزارها و بازیهای آینده برای CPU های 4 هسته ای بهینه میشوند
تا 130 هم E7500 خوبه که یک مدل از E7400 جدیدتر هست (2 هسته ای)
hamed1024
29-08-2009, 14:25
سلام دوست عزیز من به ناچار باید از مین گیگا استفاده کنم یا هر چیزی جز اسوس چون با کارت ریسیور مچ نمی شه حتما هم می خوام که سه تا پی سی ای داشته باشه بودجه هم تا 150.000
حالا نظر خودم روی این مین خوبه ایا؟
giga ep45 udr3
قیمتش چنده؟تواناییهایasus p5qرا داره؟
با توجه به اینکه نمی تونم از ایسوس استفاده کنم به نظر شما انتخاب بعدیم گیگا باشه؟نظرتون روی مینهای دیگه چیه؟
(تو مین های گیگا سه پی سی ایی تا 150.000اگه بهتر از اینکه گفتم یا با قیمت مناسب تر مد نظرتونه بهم معرفی کنین یا حتی مینهای دیگه جز اسوس)
فرق مینهایep45وep43چیه؟
سوال دیگه اینه که اگه به فرض یه مینی گرافیک انبرد داشته باشه ایا نمی شه اونا برداشت و گرافیک دیگه گذاشت؟
شنیدم تو مانیتورهای رزولیشن بالا فیلهایی با فرمت وی سی دی(فیلمهای معمولی)را با کیفیت بد نشون میده درسته؟
یه فروشنده ی کامپیوتری یه سی پی یو نشون داد از اینتل و می گفت که اصلا معلوم نیست اینتل ساخت کجاست و خوب نیست ای ام دی ببند ایا درسته؟
راجب گرافیکی هم که گفتیین از همون فرد پرسیدم گفت قیمتش حدود 260هست!!شما گفتین 190شاید مدلشا با یکی دیگه اشتباه گرفتین شایدم اون اشتباه گفته
دوست عزیز به این متن پایین دقت کن:
D-LINK DSL 2520U
نوشته که +مودم.ایا منظور این نیست که می شه ازش واسه دیل هم استفاده کرد؟
مودم دی اس الی نیست که مودم دیل هم باشه؟
من اگه مین 3پی سی ایی بگیرم هر سه تاش پر میشه حالا می خوام ببینم واسه استفاده از مودم ای دی اس ال که دیگه نیازی به پی سی ای ندارم؟اصلا به کجا وصل میشه؟به یو اس پی؟
ایا میشه از رزولیشنهای پایین ترسامسونگ استفاده کرد یا بازی کرد؟ایا افت کیفیت تو ذوق می زنه؟
باز هم تشکر از کمکهاتون
Ultra_Black
30-08-2009, 09:13
سلام دوست عزیز من به ناچار باید از مین گیگا استفاده کنم یا هر چیزی جز اسوس چون با کارت ریسیور مچ نمی شه حتما هم می خوام که سه تا پی سی ای داشته باشه بودجه هم تا 150.000
حالا نظر خودم روی این مین خوبه ایا؟
giga ep45 udr3
قیمتش چنده؟تواناییهایasus p5qرا داره؟
حدود 140 تومن مادربرد خیلی خوبی هست از Asus P5Q هم بهتره
با توجه به اینکه نمی تونم از ایسوس استفاده کنم به نظر شما انتخاب بعدیم گیگا باشه؟نظرتون روی مینهای دیگه چیه؟
همون Gigabyte EP45-UD3R عالیه
فرق مینهایep45وep43چیه؟
کمی تو چیپستشون فرق دارن
P45 یکم جدیدتر و بهتره
سوال دیگه اینه که اگه به فرض یه مینی گرافیک انبرد داشته باشه ایا نمی شه اونا برداشت و گرافیک دیگه گذاشت؟
چرا برداشت؟راحت Disable میشه و مشکلی نداره!
شنیدم تو مانیتورهای رزولیشن بالا فیلهایی با فرمت وی سی دی(فیلمهای معمولی)را با کیفیت بد نشون میده درسته؟
بله درسته
یه فروشنده ی کامپیوتری یه سی پی یو نشون داد از اینتل و می گفت که اصلا معلوم نیست اینتل ساخت کجاست و خوب نیست ای ام دی ببند ایا درسته؟
خیر درست نیست
خواسته جنسش رو بهت بندازه
راجب گرافیکی هم که گفتیین از همون فرد پرسیدم گفت قیمتش حدود 260هست!!شما گفتین 190شاید مدلشا با یکی دیگه اشتباه گرفتین شایدم اون اشتباه گفته
احتمالا طرف GTX260 Core 216 رو گفته
من GTX260 Core 192 گفتم
دوست عزیز به این متن پایین دقت کن:
D-LINK DSL 2520U
نوشته که +مودم.ایا منظور این نیست که می شه ازش واسه دیل هم استفاده کرد؟
خیر از هیچ مودم ADSL ای نمیشه برای Dial Up استفاده کرد
من اگه مین 3پی سی ایی بگیرم هر سه تاش پر میشه حالا می خوام ببینم واسه استفاده از مودم ای دی اس ال که دیگه نیازی به پی سی ای ندارم؟اصلا به کجا وصل میشه؟به یو اس پی؟
به USB یا LAN وصل میشه
ایا میشه از رزولیشنهای پایین ترسامسونگ استفاده کرد یا بازی کرد؟ایا افت کیفیت تو ذوق می زنه؟
میشه ولی همونطور که گفتم افت کیفیت داره
من نمیتونم بگم تو ذوق میزنه یا نه باید خودتون تجربه کنید
hamed1024
30-08-2009, 14:55
سلام دوست عزیز بازم با یه سری سوال مزاحمتون شدم:
1-ایا این مودم پورت لان و یو اس پی و ای دی دی اس ال 2و1را ساپورت می کنه و کلا مودم خوبیه یا نه؟
D-link dsl 2520u
adsl 2/2+modem+ethernet+router
منظور ازethernetوrouterچیه؟
2-به نظر شما رزولیشن سامسونگ برام مشکل ساز میشه؟یعنی تو فیلم دیدن کیفیت خیلی بده؟(وی سی دی) البته بیشتر من با شبکه های ماهواره ای سروکار دارم)یا مثلا تو وب گردی و اینا مشکل داره؟
3-این گرافیکی که معرفی کردین که از پس مانیتور برمی یاد دیگه درسته(تو اکثر بازیها)قدرتش چند درصد از جی فورس 9800 1گیگ دیدی ار 3بیشتره؟
4-واسه وایراس انتنهاش قیمتش حدودا چه قیمته و ایا می تونم خودم تنظیم کنم؟(البته ببخشید اگه بی ربط بود اما واسه کنجکاوی پرسیدم ببینم مودم دی اس ال بگیرم یا وایراس)قیمت مودم هاش حدودا چه قیمته؟
5-اگه تو همین رنج قیمت مثلا واسه سی پی یو130.000ومین150.000سی پی یو و مین ای ام دی بگیرم ای ام دی بهتر می شه یا اینتل(سی پی یو7400و مین گیگاep45 ud3r)اخه میگن سی پی یوهای اینتل پک نداره و.......اصلا ساخت کجاست این اینتل؟ ای ام دی ساخت کجاست؟حالا اگه میشه یه مین و سی پو اینتل هم معرفی کنین تو همین قیمتی که گفتم؟(نظر شما رو کدومشه)
3-اگه میشه کیفیت این 3مانیتورا تقریبی(با درصد)مقایسه کنین:
samsung t220p
lg w6121v 21.5"
samsung BW2253
این مانیتورهای سامسونگ ضمانتی چیزی نداره؟!
با تشکر از راهنماییهاتون
امير موسر
30-08-2009, 15:26
1 - بله همه اونایی که گفتی رو ساپورت میکنه !
2- نه برای فیلم دیدن مشکلی نداره !
3- تو بازی به مشکل میخوری باهاش !
4...
5- CPU : E7500 و مادربرد هم خوبه ! اینتل باکس گارانتی ندارن و ساخت کاستاریکا هستن !
2-3 - میشه گفت به همون ترتیبیه که خودت گفتی !
hamed1024
30-08-2009, 23:41
1-cpu: intel 2core e7400 2.8ghz 45nm
2-vga: zotac gtx260 core 192
3-main: gigabyte ep45 ud3r
4-power: green gp 535A
5-ram: 2*2 GB patriot 800
6-hdd: seagate 320GB(7200.12)
7-drw: liteon 24X
8-modem dsl: D-link dsl 2520u
9-modem dial up: gigabyte 56k(V92)
10-tv cart: snazio-TVPVR
11-lcd: samsung t220p
سلام دوست عزیز این سیستمی هست که مد نظرمه خواهشن کمک کنین عجله دارم یعنی تایید میشه؟
اقایutra-blackکمک یه سری سوال کردم که اقای امیر موسر لطف کردن جواب دادن اما من قانع نشدم یعنی به جوابم نرسیدم خواهشن راهنماییم کنین
این اقای امیر موسر میگن که بازم با این گرافیک تو گیم مشکل دارم!شما گفتین خوبه که!
من همین یکی دو روز می خوام سیستما بگیرم عجله دارم اگه تغییری هست بگین
اقای ultraگرافیکی که شما گفتین را تا جای ممکن پیدا می کنم اما اگه نظد انتخابهای بعدیم به ترتیب اینا هستن:
geforce 9800 1GB DDR3
ایا اینها با قطعات دیگه مچ می شن؟
یه گرافیک بگین که با این کارت حداقل نه همه بازیا اما خوب جوابگو باشه حالال یکم بالاتر هم طوری نیست مثلا تا 220تومن اما اگه چاره ای نیست و همونی که ultraگفت کفاف نمی ده!
Ultra_Black
31-08-2009, 10:17
این اقای امیر موسر میگن که بازم با این گرافیک تو گیم مشکل دارم!شما گفتین خوبه که!
خوبه ولی عالی نیست!
geforce 9800 1GB DDR3
ایا اینها با قطعات دیگه مچ می شن؟
هیچکدوم به درد نمیخورن و ضعیف هستند
یه گرافیک بگین که با این کارت حداقل نه همه بازیا اما خوب جوابگو باشه حالال یکم بالاتر هم طوری نیست مثلا تا 220تومن اما اگه چاره ای نیست و همونی که ultraگفت کفاف نمی ده!
اگه تونستی GTX260 Core 216 با این قیمت پیدا کنی بهتره
hamed1024
31-08-2009, 12:00
سلام دوستان با تشکر از راهنماییهاتون این سستمی که تو پست قبل نوشتما می خوام بگیرم اگه تایید میشه بگیرم؟تو پست قبل هم پرسیدم جواب ندادین فکر کنم با سوالام خستتون کردم!!
اگه تایید میشه و تغییر دیگه ای نیست بگیرم گرافیک هم همونgtx260 core 192یاcore216میگیرم.
Ultra_Black
31-08-2009, 12:22
-cpu: intel 2core e7400 2.8ghz 45nm
2-vga: zotac gtx260 core 192
3-main: gigabyte ep45 ud3r
4-power: green gp 535A
5-ram: 2*2 GB patriot 800
6-hdd: seagate 320GB(7200.12)
7-drw: liteon 24X
8-modem dsl: D-link dsl 2520u
9-modem dial up: gigabyte 56k(V92)
10-tv cart: snazio-TVPVR
11-lcd: samsung t220p
خوبه دوست من
پیشاپیش مبارکت باشه!
hamed1024
01-09-2009, 11:48
سلام دوست عزیز دیروز رفتم برای خرید سیستمی که عرض کردم من فکر می کردم این لیستا به هر کی بدم تا 3روز دیگه برام می یاره اما انگار موضوع فرق می کنه خیلی جاها رفتم بعضیا می گفتن که ما فقط سیستم ای ام دی می بندیم بعضی اصلا این قطعاتا نمی شناختن بعضی ها هم لیست می دادن به من می گفتن ما اینا را داریم و هرچی که خودمون پیشنهاد بدیم می یاریم یا اینکه بعضیها را داشتند بعضیها را نه خلاصه که به مشکل خوردم
اصلا به هر کس می گفتم سامسونگ تی 220پی انگار تاحالا اسمشم نشنیده بود!بعضی ها هم می گفتن که اصلا تو بازار نیست اینه که بازم مزاحم شما شدم
به نظر شما باید این قطعاتا تک تک بخرم؟این که کار سختیه در ضمن این بابا ما می خواست چک مک بده
اما راجب مانیتور اینا که هموشون ال جی اونم 19اینچ دارن و زیر بار حرف هیشکی هم نمی رن اینه که تصمیم گرفتم واسه مانیتور برم نمایندگیها به نظر شا سامسونگ تی 220پی را می تونم از نمایندگیهای سامسونگ گیر بیارم؟اخه همین جا تو یه تاپیک خوندم که یکی از دوستان گفته بود دیگه نیست!
راستش حوصله ی زیاد واسه گشتن و اینا ندارم اینه که چندتا انتخاب داشته باشم بد نیست تا دست خالا بر نگردم(من 22اینچ یا 21اینچ می خوام فول اچ دی)
lg w2261vاین چی اینم کم یاب شده؟ایا بعد سامسونگ می تونه انتخاب خوبی باشه؟
به جز سامسونگ که خودم گفتم 2تا مانتیور دیگه به من معرفی کنین در حد تی 220پی(به ترتیب اولویست.(لطفا قیمت و رزولیشن و زمان پاسخگویی را هم بگین) خواهشن دیگه اینا کمیاب نباشه!) که ظاهر قشنگی هم داشته باشه
یه سوال دیگه هم که دارم اینه که چرا اکثرا ای ام دی می بندن؟!!!
به نظر شما با 130.000واسه سی پی یو و150.000واسه مادر برد اینتل بهتر در می یاد یا ای ام دی؟(یه سی پی یو اینتل تا 130.000و یه مادربرد گیگا ای ام دی ساپورت تا150.000به من معرفی کنین)
این که می گن اینتل پک نداره یعنی چه یعنی اگه من یه سی پو یو اینتل بگیرم جعبه و هیچی نداره که نشون بده نو و سالم هست؟!!!!!!!!!!!!
راستی دنبال گرافیکی هم که شما گفتین در به در گشتم تا اینکه یکیشون که مثلاخیلی حالیش بود!!!یه چیزی جز جی فورس نظر داد!واینا معرفی کرد: GTS 250 1GB Gainword 198.000این چه طوره خوبه؟
راستی دوست عزیز من امیدم به شماست خواهشا کمکم کنین این فروشنده ها گویا فقط یه سری قعطه تو مخشون رفته به من میگه که واسه گیم 9400جی فورس عالیه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!موندم چی کار کنم امیدم به راهنماییهای شماست
Ultra_Black
01-09-2009, 13:24
به نظر شما باید این قطعاتا تک تک بخرم؟ظاهرا بله!
ما راجب مانیتور اینا که هموشون ال جی اونم 19اینچ دارن و زیر بار حرف هیشکی هم نمی رن اینه که تصمیم گرفتم واسه مانیتور برم نمایندگیها به نظر شا سامسونگ تی 220پی را می تونم از نمایندگیهای سامسونگ گیر بیارم؟اخه همین جا تو یه تاپیک خوندم که یکی از دوستان گفته بود دیگه نیست!یه سر به نمایندگی بزن ولی ظاهرا خیلی کمیاب شده!
راستش حوصله ی زیاد واسه گشتن و اینا ندارم اینه که چندتا انتخاب داشته باشم بد نیست تا دست خالا بر نگردم(من 22اینچ یا 21اینچ می خوام فول اچ دی)
lg w2261vاین چی اینم کم یاب شده؟ایا بعد سامسونگ می تونه انتخاب خوبی باشه؟W2261vV به T220 نمی رسه ولی اونم خوبه (البته اونم کمیاب شده!)
LG W2243S با قیمت 210 کنتراست 1:50000 و زمان پاسخگویی 5 میلی ثانیه
Samsung P22500 جدید اومده حدود 255 تومن کنتراست 1:50000 و زمان پاسخگویی 2 میلی ثانیه
یه سی پی یو اینتل تا 130.000و یه مادربرد گیگا ای ام دی ساپورت تا150.000به من معرفی کنینCPU:AMD Phenom II X3 720 BE=150
M.B:Gigabyte MA780G-UD3H=120
اینا بد نیستند
این که می گن اینتل پک نداره یعنی چه یعنی اگه من یه سی پو یو اینتل بگیرم جعبه و هیچی نداره که نشون بده نو و سالم هست؟!!!!!!!!!!!!
بعضی CPU ها به صورت Tray وارد میشن نه Box
البته خرید Box توصیه میشه
راستی دنبال گرافیکی هم که شما گفتین در به در گشتم تا اینکه یکیشون که مثلاخیلی حالیش بود!!!یه چیزی جز جی فورس نظر داد!واینا معرفی کرد: GTS 250 1GB Gainword 198.000این چه طوره خوبه؟از GTX260 ضعیفتره ولی بازم از 9800GT و امثالهم بهتره
hamed1024
02-09-2009, 13:50
سلام دوست عزیز اگه میشه این 5گرافیک را به ترتیب قدرت و کیفیت بنویسید(قیمتهاشونم بگین لطفا)
radeon HD 4850
radeon HD 4870
GTX 260 core
GTX 260 core
GTX 250
GTS250 1GB drdr3 gainword
samsung p23700 samsung sw2333
از بین این دو مامیتور کدوم بهتره؟ایا الان تو بازار پیدا میشه؟قیمتاش چنده؟
hamed1024
02-09-2009, 13:52
منظورم از اون دوتاGTXیکیشcore 192و یکیشمcore216بود!
امير موسر
02-09-2009, 13:55
260GTX CORE 216
ATI HD 4870
250 GTS
ATI HD 4850
Ultra_Black
02-09-2009, 14:01
سلام دوست عزیز اگه میشه این 5گرافیک را به ترتیب قدرت و کیفیت بنویسید(قیمتهاشونم بگین لطفا)
radeon HD 4850
radeon HD 4870
GTX 260 core
GTX 260 core
GTX 250
GTS250 1GB drdr3 gainword
1.GTX Core 216
2. 4870
3.GTX Core 192
4.GTS250 & 4850
4870 و GTX216 C 216 تقریبا تو یک قدرت هستند
GTS250 و 4850 تقریبا هم سطح اند
GTX C 192 مابین قدرت این دوتاست
قیمت هم بسته به برندشون فرق میکنه:
GTX260 c216 بین 230-250
GTX C 192 بین 190 -220
GTS250 بین 170 -200
4870 بین 230-270
4850 از 140 تا 175
samsung p23700 samsung sw2333
از بین این دو مامیتور کدوم بهتره؟ایا الان تو بازار پیدا میشه؟قیمتاش چنده؟
نمیدونم قیمت ندارم!
میتونی رو اینم فکر کنی:
Samsung P22500
حدود 255 تومن
Resolution: 1920 x 1080 Full HD
Dynamic Contrast: 1:50000
Response Time:2 ms
hamed1024
04-09-2009, 13:44
سلام دوستان برای خرید مانیتور عجله دارم(تا شنبه وقت دارم) و به راهنماییهای شما احتیاج دارم.
یه مانیتور فول اچ دی می خوام 21.5یا22یا23اینچ که دی وی ای هم حتما داشته باشه تا330هزار تومن اما ترجیح میدم بیشتر از 300نشه! چند مدل مد نظرمه اگه میشه بگین که می تونم اینا را از نمایندگیهای سامسونگ تو اصفهان راحت گیر بیارم یا نه قیمت حدودی هر کدوم چنده؟قبلا مد نظرمsamsung t220pبود که گویا الان نیست و اگه هم باشه قیمتش خیلی بالاست پس بهتره از مدل های جدیدتر که در دسترس باشه استفاده کرد ایا این مانیتور ها کیفیتشون در حدsamsungt220pهست؟
samsung sw2333 23" rezoletion 1920*1080 zamane pasokhgoyi:5ms contrast:50000/1 dvi:yes
samsung p23700 23" rezoletion 1920*1080 zamane pasokhgoyi:2ms contrast:50000/1 dvi:yes
از این دو مدل خوشم اومده نظر شما چیه؟اگه ماینتور بهتری سراغ دارین معرفی کنین با قیمت و مشخصات(ترجیحا سامسونگ)
من مانیتور را واسه تماشای فیلمهای اچدی و استفاده از کارت دی وی بی(کارت ریسور)وتماشای شبکه های ماهواره ای و گیم می خوام ایا زمان پاسخگویی5میلی ثانیه نسبت به 2میلی ثانیه مشکلی ایجاد می کنه؟
نظزتو راجب به این مدل چیه نسبت به اون دو ماینتوری که عرض کردم و قیمتش چنده؟samsung p2250مشخصاتش مثل همون دوتاست فقط نمودونم دی وی ای می خوره یانه وچند اینچه که اگه دوستان بگن ممنون میشم
اینsamsung p23700که گفتم یه مدل دارهp22700که همونه فقط 21.5اینچ هست اگه می شه قیمت این مدلم بگین؟
ایا این دو مانیتوری که نوشتم(یا مانیتورهای دیگه که ورودی دی وی ای دارن) جز ورودی دی وی ای اون ورودی معمولی که مانیتورهای معمولی دارن را هم داره؟
ایا در حال حاضر مانیتورهایledتو بازار هست(سامسونگ)؟نظرتون راجب لد چیه قیمتهاشون چه تفاوتی داره؟ایا از بین این دو مدلی که گفتم هیچکدوم لد نیست؟
راستی از این دو ماینتوری که گفتم با گرافیکGTX260یاradeon hd4870یاGTX250میشه استفاده کرد البته زیاد گیمر حرفه ای نیستم!
اینا را تو تاپیک مشاوره برای مانیتورو گرافیک زدم اما هیشکی جوابما نداد اینه که بازم دست به دامن شما شدم!
اخه فقط تا فردا وقت دارم کمک کنین!
Ultra_Black
04-09-2009, 14:06
P23700 خوبه
P22500 هم خوبه
هر دو هم ورودی DVI دارند
متاسفانه قیمت مانیتورها رو ندارم
زمان پاسخگویی هرچقدر کمتر باشه برای فیلم و بازی بهتر هست
hamed1024
04-09-2009, 15:03
سلام دوست عزیز حالا بین این دو کدوما انتخاب کنم؟ایا تفوتی دارن تو کیفیت یا از رو سلیقه انتخاب کنم؟نظر خودم رویsamsung p23700هست:
samsung p23700
samsung sw2333
ایا این دو مانیتوری که گفتم هیچ کدوم ledنیستند؟
من تا330.000می تونم هزینه کنم بعید می دونم بیشتر این قیمت باشن درسته؟فکر کنم زیر 300باشه نظر شما چیه؟
تو نمایندگیهای اصفهان پیدا میشه؟
با این هزینه ای که من میکنم ایا سامسونگ خوبه؟منظورم اینه که تو سونی یا ....چیز بهتری پیدا نمیشه؟
با تشکر
Ultra_Black
04-09-2009, 15:06
samsung p23700
خوبه
ایا این دو مانیتوری که گفتم هیچ کدوم ledنیستند؟
خیر
من تا330.000می تونم هزینه کنم بعید می دونم بیشتر این قیمت باشن درسته؟فکر کنم زیر 300باشه نظر شما چیه؟
موافقم باهاتون
فکر کنم زیر 300 باشه
تو نمایندگیهای اصفهان پیدا میشه؟
نمی دونم
با این هزینه ای که من میکنم ایا سامسونگ خوبه؟منظورم اینه که تو سونی یا ....چیز بهتری پیدا نمیشه؟
فکر نکنم بتونی بهتر از اینا با این قیمت پیدا کنی!
hamed1024
05-09-2009, 14:28
سلام دوست عزیز یه سوال دارم ایا از مین دی دی ار2مثلgiga ep45 ud3rمیشه از سی پی یو4هسته ای و گرافیک دی دی ار3مثلGTX260استفاده کرد یا مین هم باید دی دی ار 3باشه؟
به احتمال زیاد که میشه می خوام مطمئن شم و البته فکر کنم نمی شه از مین دی دی ار2واسه رم دی دی ار3استفاده کرد درسته؟
ایا میشه گرافیکGTS250یاGTX260را کراس فایر کرد؟
این مینی که انتخاب کردم به نظرم خوبه(giga ep45 ud3r) چون همون جوری که می خواستم3تا پی سی ای داره اماgiga ep45 ud3pخوبیه که داره اینه که 2تا گرافیک ساپورت می کنه و بدیشم این که2تا پی سی ای داره.
ایا مینی تو رنج قیمتgiga ep45 ud3rحالا یه کم بالاتر مسئله ای نیست سراغ دارین که هم 3تا پی سی ای داشته باشه و هم 2گرافیک ساپورت باشه؟(با قیمت تقریبی البته از گیگا)
یه سوال دیگه هم دارم منsamsung p22700را با قیمت230حدودا
دیدم اما دی وی ای نداره!
اونsam p22500که شما گفتین چند اینچه و ایا دی وی ای داره؟
از روی مدلش به نظر می یاد کهp22700جدیدتر باشه تفاوت کیفیت محسوسی دارن؟
این مانیتورهایی که روش بحث می کنیم ایا کیفیتشون به پایt220pمیرسه؟
ایا الان مانیتورهای ledدر بازار هست؟
Ultra_Black
05-09-2009, 14:52
سلام دوست عزیز یه سوال دارم ایا از مین دی دی ار2مثلgiga ep45 ud3rمیشه از سی پی یو4هسته ای و گرافیک دی دی ار3مثلGTX260استفاده کرد یا مین هم باید دی دی ار 3باشه؟
به احتمال زیاد که میشه می خوام مطمئن شم و البته فکر کنم نمی شه از مین دی دی ار2واسه رم دی دی ار3استفاده کرد درسته؟
سلام مشکلی نیست
نوع رم کارت گرافیک ربطی به مادربرد نداره
ایا میشه گرافیکGTS250یاGTX260را کراس فایر کرد؟
این کارتها SLI میشند نه Cross Fire
البته با مادربرد انتخابی شما هیچکدوم نمیشه
این مینی که انتخاب کردم به نظرم خوبه(giga ep45 ud3r) چون همون جوری که می خواستم3تا پی سی ای داره اماgiga ep45 ud3pخوبیه که داره اینه که 2تا گرافیک ساپورت می کنه و بدیشم این که2تا پی سی ای داره.
ایا مینی تو رنج قیمتgiga ep45 ud3rحالا یه کم بالاتر مسئله ای نیست سراغ دارین که هم 3تا پی سی ای داشته باشه و هم 2گرافیک ساپورت باشه؟(با قیمت تقریبی البته از گیگا)
تو این رنج چیزی که به در شما بخوره نیست
کلا به جای استفاده از 2 تا کارت گرافیک بهتره یدونه قوی بگیرید
اونsam p22500که شما گفتین چند اینچه و ایا دی وی ای داره؟
21.5 اینچ
DVI داره
از روی مدلش به نظر می یاد کهp22700جدیدتر باشه تفاوت کیفیت محسوسی دارن؟
خیر مشخصاتشون یکی هست
تفاوتشون تو ظاهرشون هست
این مانیتورهایی که روش بحث می کنیم ایا کیفیتشون به پایt220pمیرسه؟
اینا رزولوشون پایینتری دارند نسبت به T220P
ایا الان مانیتورهای ledدر بازار هست؟
LED خیر
WLED هست که تفاوت چندانی با بقیه نداره
raminr63
05-09-2009, 15:40
سلام دوستان
بنده میخوام یه سیستم توپ واسه گیم و مولتی مدیا بخرم اگه ممکنه دوستان راهنمایی کنن
ممنون
راستش بین این دو cpu از لحاظ قیمت و کارایی نسبت تو گیم و مولتی مدیا phenom II x4 955 رو انتخاب کردم
cpu: i7 , phenom II x4 955
و واسه کارت هم میخوام gforce gtx 295 باشه(البته مارکش رو هنوز نمی دونم!!دیگه شما باید بهترین مارک رو بهم بگید)
اما برا مادربرد موندم که چی بگیرم؟؟؟!!!اکه حداکثر کارایی رو داشته باشه؟!
البته رو این 3 گزینه موندم ولی میخوام قیمتش به راه باشه تا واسه کارت گرافیک پول کم نیارم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مادر بورد:
asus m4a79t deluxe
asus pampage II extreme
gigabyt ex58 extreme
راستش این دیگه مونده به راهنمایی دوستان گلم فقط اگه ممکنه و اگه کسی قیمتش بروز واسه قطعاتی که گفتم داره بگه ممنون میشم این طوری هم من راحت تر میتونم تصمیم بگیرم.
با
تشکر از دوستان.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Ultra_Black
05-09-2009, 16:19
سلام دوستان
بنده میخوام یه سیستم توپ واسه گیم و مولتی مدیا بخرم اگه ممکنه دوستان راهنمایی کنن
ممنون
راستش بین این دو cpu از لحاظ قیمت و کارایی نسبت تو گیم و مولتی مدیا phenom II x4 955 رو انتخاب کردم
cpu: i7 , phenom II x4 955
و واسه کارت هم میخوام gforce gtx 295 باشه(البته مارکش رو هنوز نمی دونم!!دیگه شما باید بهترین مارک رو بهم بگید)
اما برا مادربرد موندم که چی بگیرم؟؟؟!!!اکه حداکثر کارایی رو داشته باشه؟!
البته رو این 3 گزینه موندم ولی میخوام قیمتش به راه باشه تا واسه کارت گرافیک پول کم نیارم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مادر بورد:
asus m4a79t deluxe
asus pampage II extreme
gigabyt ex58 extreme
راستش این دیگه مونده به راهنمایی دوستان گلم فقط اگه ممکنه و اگه کسی قیمتش بروز واسه قطعاتی که گفتم داره بگه ممنون میشم این طوری هم من راحت تر میتونم تصمیم بگیرم.
با
تشکر از دوستان.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوست من تاپیک جدا بزنید تا دوستان راحتتر کمکتون کنند و شما هم بهتر به نتیجه برسید!
hamed1024
08-09-2009, 20:57
سلام دوست عزیز من قطعات کامپیوترا سفارش دادم الان چند روزه که برام خریده مونده تو فروشگاش اما تو مانیتور و گرافیک به مشکل خوردم میگه خودت برو بگیر اینه که دوباره مزاحم شدم:
مین راgiga ep45 ud3rو سی پی یو راe7400گرفتم.
یه گرافیک هم پیدا کردمGTS 250 1GB DDR3 Gainwordبه قیمت198.000
می خوام ببینم اگه اینا بگیرم ایا سی پی یو و گرافیک به این مین می خورن؟(قیمتا خوب میگه؟)
samsung p2370شدت روشناییش چنده؟samsung p2270که250هست!
ایا سایتی یاجایی سراغ دارین که مشخصات این مانیتور یا مانیتورهای هم ردیفش از سامسونگا داشته باشه؟
samsung sw2233هم دیدم که بدیش اینه دی وی ای نداره!
ایا اگه ازهمون رابط معمولی استفاده کنم واسه تماشای فیلم اچ دی و گیم به کیفیت دی وی ای نمی رسه؟ایا تفاوت محسوسه؟
اگه از کارتهای4870یا4850یاGTX 260 core 216یاcore192استفاده کنم می شه به مینم وصل کرد(مشکی نداره و مچ می شه؟)
GTX 260و4870را با قیمتهای بالا میگن مثلا 290.000شما برندهای مختلفشونا میشه بگین با قیمت که مشکلی پیدا نکنم و گرون ندن بهم؟
GTS 250 gainwordچند درصد پایین ترهGTX260 core 216 یاcore192هست؟
ایاGTS 250 gain wordدی وی ای و خروجیه تی وی(s.video) داره؟
یا اون 4تا کارت دیگه که گفتم؟(4850و4850وGTX260 core192وcore216)
ایا تی وی ال سیدی 22اینچ از سامسونگ هست؟چنده؟ایا می شه ازش به جای مانیتور استفاده کرد؟
من می بینم که یه ال سی دی 52اینچا زده1080*1920و نوشته فول اچ دی خوب مگه رزولیشن تعداد پیکسل ها نیست؟!اگه این طور باشه که واسه فول اچ دی بودن تو اون سایز باید خیلی بیشتر باشه رزولیشنشون!!
شما مانیتورWledکه خودتون گفتین سراغ ندارین؟
hamed1024
09-09-2009, 12:11
سلام و خسته نباشید اقایultra_balckو دیگر دوستان دیگه راهنمایی نمی کنن!
فکر کنم حسابی خستتون کرده باشم!
اما واقعا به کمکهاتون احتیاج دارم!
منتظر راهنماییهاتون هستم...
Ultra_Black
09-09-2009, 12:21
یه گرافیک هم پیدا کردمGTS 250 1GB DDR3 Gainwordبه قیمت198.000
می خوام ببینم اگه اینا بگیرم ایا سی پی یو و گرافیک به این مین می خورن؟(قیمتا خوب میگه؟)
بله مشکلی نیست
یک مقدار گرون میگه
samsung p2370شدت روشناییش چنده؟samsung p2270که250هست!
اونم 250 هست
ایا سایتی یاجایی سراغ دارین که مشخصات این مانیتور یا مانیتورهای هم ردیفش از سامسونگا داشته باشه؟
متاسفانه خیر
ایا اگه ازهمون رابط معمولی استفاده کنم واسه تماشای فیلم اچ دی و گیم به کیفیت دی وی ای نمی رسه؟ایا تفاوت محسوسه؟
بله کمی کیفیت افت میکنه
برای شما که کیفیت مهمه DVI بهتره
اگه از کارتهای4870یا4850یاGTX 260 core 216یاcore192استفاده کنم می شه به مینم وصل کرد(مشکی نداره و مچ می شه؟)
چرا نشه؟!
امروزه چیزی به نام مچ شدن قطعات وجود نداره!
GTX 260و4870را با قیمتهای بالا میگن مثلا 290.000شما برندهای مختلفشونا میشه بگین با قیمت که مشکلی پیدا نکنم و گرون ندن بهم؟
GTX260 زوتاک حدود 230
Gainward حدود 225
GTS 250 gainwordچند درصد پایین ترهGTX260 core 216 یاcore192هست؟
GTS250 در حد 4850
GTX260 در حد 4870 هست
یاGTS 250 gain wordدی وی ای و خروجیه تی وی(s.video) داره؟
بله
یا اون 4تا کارت دیگه که گفتم؟(4850و4850وGTX260 core192وcore216)
بله
ایا تی وی ال سیدی 22اینچ از سامسونگ هست؟چنده؟ایا می شه ازش به جای مانیتور استفاده کرد؟
نمی دونم
من می بینم که یه ال سی دی 52اینچا زده1080*1920و نوشته فول اچ دی خوب مگه رزولیشن تعداد پیکسل ها نیست؟!اگه این طور باشه که واسه فول اچ دی بودن تو اون سایز باید خیلی بیشتر باشه رزولیشنشون!!
حداقل رزولوشن برای Full HD همون 1920x1080 هست
شما مانیتورWledکه خودتون گفتین سراغ ندارین؟
AOC V22
فقط Full HD نیست
* SadeGh *
09-09-2009, 20:51
یه نمونه میزارم تا ببینید:
با سلام خدمت اساتید
یک سوال مبتدیانه چطوریه که 4870x2 از 4870 ضعیفتره؟
ایا میتوان گفت که در برخی از تستها بهتر است و در برخی ضعیفتر؟
با تشکر
Ultra_Black
09-09-2009, 22:27
با سلام خدمت اساتید
یک سوال مبتدیانه چطوریه که 4870x2 از 4870 ضعیفتره؟
ایا میتوان گفت که در برخی از تستها بهتر است و در برخی ضعیفتر؟
با تشکر
بعضی بازیها با Dual GPU هماهنگ نیستند
hamed1024
11-09-2009, 00:35
سلام دوست عزیز با ارزوی قبولی طاعات و عبادات شما...
samsung p2370یا2270مدل جدیدترp2350یاp2250هستند
که در مدل70مانیتور باریکتر شده با پایه ی شیشه ای که در کل ظاهر زیبایی داره اما شدت روشناییش نسبت به مدل قبلی از300به 250کاهش یافته!این برام عجیب که چرا تو مدل جدیدتر باید کاهش ایجاد شه؟
نظرم رفت روی مدل50.حالا می خواستم ببینم این بهتره یاsamsung sw2333این هم مشخصاتش با سریp50یکیه!
حالا که من دارم سر این مانیتورها بحث می کنم اصلا اینها در بازار هست؟نکنه مثلt220pکمیاب باشه یا نباشه!
ایا توp2350یا2250امکان پایین اوردن رزولیشن و کوچیک کردت تصویر هست؟
Ultra_Black
11-09-2009, 10:45
ظرم رفت روی مدل50.حالا می خواستم ببینم این بهتره یاsamsung sw2333این هم مشخصاتش با سریp50یکیه!
من P2250 رو ترجیح میدم
حالا که من دارم سر این مانیتورها بحث می کنم اصلا اینها در بازار هست؟نکنه مثلt220pکمیاب باشه یا نباشه!
اینا که تاره وارد بازرا شده اند
فکر نکنم به به این زودی کمیاب بشند
ایا توp2350یا2250امکان پایین اوردن رزولیشن و کوچیک کردت تصویر هست؟
میشه ولی افت کیفیت پیدا میکنه
hamed1024
14-09-2009, 11:30
سلام خدمت شما دوست عزیز با ارزوی قبولی طاعات و عبادات...
مانیتورp2250را به قیمت230تا250پیدا کردم خیلی هم معروف شده همه جا هم هست.
گرافیک همgtx250 gigabyeبه قیمت180وhd 4850به قیمت180و4870به قیمت230وgtx260 zotagبه قیمت230پیدا کردم البته بعضیا4870را270قیمت می دادن.
یکی از فروشنده ها می گفت که قدرت260و250یکیه!و می گفت با این کارت و مانیتور همه بازی را بدون مشکل اجرا می کنین(GTX250 giga)
من عصری می رم واسه خرید و عجله هم دارم اینه که یه راهنمایی دیگه بکنین ممنون می شم
gts250 gainwordقویتره یاgtx250 giga؟
4850بهتره یاgtx250 giga؟
قدرت4870حدودا چند درصد ازGTX250بیشتره؟(خواهشن به درصد بگین که من متوجه شم!)
قدرتGTX260حدودا چند درصد ازGTX250بیشتره؟
توgtxبرند زوتک یا گیگا کدوم بهتره و ایا تفاوت قدرتشون زیاده؟
اگه منGTX250 gigaبگیرم تو چند درصد بازیا به مشکل می خورم؟(منظورم باp2250هست؟با مانیتور سی ار تیه فعلیم چه طور؟)
البته مشکل اینجاست که من عجله دارم و اینا هم فقط4850وGTX250دارن!
و الا4870یا260می گرفتم اما اینا را میگن باید بگردیم برات پیدا کنیم از تهران بگیریم و......!
خواهشن جوابما کامل بدین که امروز این گرافیکم بگیرم که خیلی توش موندم!!
راستی حالا که ما اینقدر رو گرافیک حساس شدیم اصلاسی پی یوe7400و4گیگ رم ومینep45 ud3r برای بازی مناسبه؟
با تشکر
Ultra_Black
14-09-2009, 13:39
gts250 gainwordقویتره یاgtx250 giga؟
کارت GTX250 نداریم
هردو GTS250 هستند! اگه قیمت برابر باشه انتخاب گیگا بهتر هست
4850بهتره یاgtx250 giga
GTS250 جدیدتر و کم مصرف تر هست
قدرت4870حدودا چند درصد ازGTX250بیشتره؟(خواهشن به درصد بگین که من متوجه شم!)
حدود 20-25%
توgtxبرند زوتک یا گیگا کدوم بهتره و ایا تفاوت قدرتشون زیاده؟
قدرتشون تفاوتی نداره
گارانتی گیگا بهتره
اگه منGTX250 gigaبگیرم تو چند درصد بازیا به مشکل می خورم؟(منظورم باp2250هست؟با مانیتور سی ار تیه فعلیم چه طور؟)
معلوم نیست
به بازیها بستگی داره
راستی حالا که ما اینقدر رو گرافیک حساس شدیم اصلاسی پی یوe7400و4گیگ رم ومینep45 ud3r برای بازی مناسبه؟
بله مناسبه
pourya_bo2pmc
14-09-2009, 15:51
با سلام
آیا مادربورد giga ep45 ud3r پردازنده 4 هسته ای intel Q8400 را میتونه به خوبی پشتیبانی کنه
asus p5q se چطور ؟
کدوم از مادربوردهای بالا بهتره ؟
و در آخر یه توضیحی در مورد 4 هسته ای یا دو هسته ای بودن سی پی یو بدهید . حالا یه پردازنده از لحاظ هسته بالاتر باشه چه فوایدی داره ؟
مثلا تفاوت Q8400 چهار هسته ای با e7500 دوهسته ای خیلی زیاده ؟
hamed1024
20-09-2009, 18:46
intel e7400___125.000
gts 250 giga___180.000
ep45 ud3r___145.000
2*2gb kr.... 800bus___2*23.000
maxtor 500gb___58.000
samsung p22500___150.000
green 535___60.000
drw=samsung___28.000
سلام دوست عزیز این سیستمی هست که گرفتم اولا از راهنمایی های شما مچکرم..
بعد چند روز رفتم چندتا بازی گرفتم از یکی از بچه ها:
evil 4__fara az selole 4__GHHOST RECON(TOM CLAN'S) 2__Vegas 2
این 4تا نصب کردم جز اویل بقیه را صحنه اهسته نشوم می داد!گفتم احتمالا از ماینیتور.با مانیتوری17"سی ار تیم هم با رزولیشن768*1024امتحان کردم ولی تاثیری نداشت بازیا صحنه اهسته و قابل بازی کردن نیست!
علت چیه ایا سیستم نمیکشه اخه من فکر می کردم با این سیستم تو بازیا مشکل ندارم گفتم اگه مشکلی هم باشه با سی ار تی دیگه حله!(فروشنده ی گرافیک که می گفت با این گرافیک تو هیچ بازیه حتی با ال سی دیت مشکلی نداری!!تازه خیلی ها هم با هیمن جی فورس9400واینجور کارتها بازی ی کنن اگه با سیستم من نمی شه اینا را اجرا کرد که فکر کنم زیادم بازیای جدید و قوی نباشه پس یحتمل باید فقط باش پاسور بازی کنم!)
نکنه سیستم بد مونتاژشده؟نظر شما چیه دوست عزیز؟
مانتورا به قیمت 250گرفتم باید رو بالاترین رزولان بزاری و الا فونتها تار و بد نشون داده می شه و تو بالاترین رزولان هم نوشته ها خیلی ریز نشون داده می شه(من که باید خیلی نزدیک بشینم تا بتونم بخونم!) و تصویر خیلی دقیق می شه و چشمما ازیت می کنه ضمن اینکه با زاویه دید هم "خیلی خیلی زیاد مشکل داره و فقط وسط مانیتورا خوب نشون میده! اصلا فکر نمی کردم اینجور باشه!
مثلا ایکونها که گوشه ی راست تصویر و مسنجر که گوشه ی چپ تصویر هست را با اینکه روبه روی مانیتور باشی به سورت عادی نشون نمی ده به خصوص رنگ سفید مثلا اگه صفحه ی گوگل را فول اسکرین کنی رنگ سفید را در گوشه ها متمایز به ابی نشون میده!
البته هنوز وقت نکردم که دیشا واسه کارت دی وی بی تنظیم کنم تا کیفیتا تو شبکه ها ی معمولی و "اچدی ببینم اما فکر می کنم اونجا خوب باشه اما با فیلهای وی سی دی مثل همین فیلمهای کلوپ نسبت به سی ار تی کیفیت بدتره باید تصویرا خیلی کوچیک کنی تا به حد کیفیت سی ار تی برسه ضمن اینکه خود سی ار تی هم نسبت به تی وی شفافیت نداره و خوب نشون نمی ده!در کل با کیفیت سی ارتی زیاد تفوت چندانی نداره فقط دقت بیشتر و روشنایی بیشتری داره!
راستی یه سوال ایا میتونم سی ار تی و ال سی را را هم زمان وصل کنم به گرافیک؟مشکلی نداره یعنی به گرافیک فشار نمیاره؟
سیستم قبلیه من حدودا مال 5سال پیشه من فکر میکردم این سیستم دیگه مثل اون سیستم صدا نده اما اینم در همون حده بلکه بیشتر هم صدا داره!در کیسا که باز کردم فکر می کنم بشترین صدا مال سی پی یو باشه!
اما اگه این سیستم من با بازی مشکل داشته باشه حتی با سی ارتی و رزولا ن پایین پس فکر کنم واسه بازی کردن باید سیستمای انچنانی بست حالا من که دیگه مثل قدیم زیاد به بازی علاقه ندارم اما بازی با صفحه کلیدو اینا سخته به نظر من واسه بازی باید یه ایک باکس گرفت!
البته فعلا که قصد خرید ایکس باکس ندارم اما یه سوالی دارم دیگه ایکس باکس یا پلی 3که تو رزولیشنهای بالا مشکلی نداره؟!ایا می شه اونا را به تی وی ال سی دی ها با سایز بالا وصل کرد؟
راستی گرافک من اچدی ام ای و دی وی ای و خروجیه انالوگ داره اما تی وی اوت نداره!رو مادربردم زیر فیش موس و کیبورد یه فیش نارخجی رنگ داره(مثل فیشهای ای وی)که نوشتهspdif outایا این همون تی وی اوت هست می شه به تلویزیون وصل کنم ببینم اونجا چه جوری نشون می ده؟!
اما چیزی که من برداشت کردم اینه که رزولیشن بالا مشکل ساز هست و همینطور سایز بالا از لحاظ زاویه دید به نظرم مانیتور19بهترین انتخاب باشه!با این مانیترو خدا به داد چشمام برسه!!!!!!
در کل سیستمی که گرفتم چه طوره ضعیف" قوی" متوسط" بدرد نخور" چه جوریلاست ما که تفاوتی ندیدیم با قبلیه!با مانیتورش که اصلا حال نمیکنم:((
راستی قیمتایی که بهم گفته چه طوره؟معمولا جز این قیمتایی که بهم گفته چقدر باید واسه هزینه دست مزد برداره؟فکر کنم حدود20.000درسته؟ایا باید گارانتی هم بهم بده؟
با تشکر از شما منتظر راهنماییهاتون هستم...
hamed1024
20-09-2009, 18:48
راستی رمم دوتا دوگیگ 800باس هست که تو پست قبلی اشتباه تایپی شده گفتم اصلاحش کنم!
hamed1024
22-09-2009, 16:09
سلام دوستان خواهشاجواب 2پست قبلي منا بدين خواهش مي كنم.............
مشكل از چيه گرافيك تا اسمبليه سيستم.....
كمك.......
Ultra_Black
22-09-2009, 20:02
درایو کارت گرافیک رو نصب کردید؟!
احتمالا درایو کارت گرافیک رو نصب نکردید
hamed1024
25-09-2009, 12:26
سلام دوست عزیز درایور نصب هست.وقتی ویندوز بالا می یاد یه پیامی می یاد که اگه بخوای مفهوم کلیشا بگی میگه که گرافیکتون خوب از پاور پشتیبانی نمی شه!
وقتی هم که هنگام بالا امدن ویندوز دکمه یdelمیزنم و وارد تنظیمات می شم روی بعضی گزینه ها که می رم مثلا گرافیک. سمت راست صفحه یه جمله ی قرمز نوشته و یه جوری اخطار داده.
vga graphics cart is not guaranteed to operate normally
pci-e devices are not guranteed
to operate normally if frequency is higher than 100mhz
این 3نمونش هست
من خودم فکر می کنم که تنظیمات مثلا میزان فرکانس و...اینا را خوب تنظیم نکرده اخه زیادم انگار حالیش نیست!
حالا نظر شما چیه باید چیکار کنم اعصابما ریخته به هم برم دوباره پیش خودش؟
اگه این تنظیمات را خوب انجام نداده باشه یا اشتباه داشته باشه صدمه ای وارد می شه به قطعات؟
از کجا بفهمم که تنظیماتش درسته یا نه؟ایا نمیشه برگردونیش به تنظیمات اولیه(کارخانه)و مثل روز اولش بشه؟
ایا مشکل این نیست که قطعات با هم سازگار نباشن؟
خواهشا جواب همه ی سوالاما بدین ممنونم
booye khoobe gandom
be khod residan
rahayi
eshghe man
I LOVE DARIUSH
Ultra_Black
25-09-2009, 12:32
شما تنظیمات بایوس رو برگردون به تنظیمات کارخانه
اگه درست نشد تو بخش مشکلات سخت افزاری تاپیک بزنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.