مشاهده نسخه کامل
: تعیید سطح دسترسی در برنامه
سلام برای ÷یاده سازی تعیین سطح دسترسی کاربران برنامه تو برنامه چه روشی استفاده کنم .
این که بخوام یه جدول تعیین کنم و برای هر کاربر برای هر عملی یه چیزی ذخیره کنم فکر میکنم یه کار کمی اشتباه و خیلی هم خستته کننده هست و هم عملیات زیاده و نمیشه دونه دونه برای همه پیاده سازی کرد و احتمال اشتیاه هم زیاده .
شما واسه این کا رچه کار انجام میدین ؟
F A R H A D
25-08-2009, 15:52
سلام. یکی از روشها همینه که شما گفتید. اما روش مطمئن تر که من معمولا استفاده میکنم اینه که دسترسی کاربران رو در سطح دیتابیس کنترل کنید که البته این روش بیشتر در شبکه های domain قابل پیاده سازی هست. پس اول شما باید محیط استفاده از برنامه رو در نظر بگیرید
MasterData
27-08-2009, 13:39
سلام برای ÷یاده سازی تعیین سطح دسترسی کاربران برنامه تو برنامه چه روشی استفاده کنم .
این که بخوام یه جدول تعیین کنم و برای هر کاربر برای هر عملی یه چیزی ذخیره کنم فکر میکنم یه کار کمی اشتباه و خیلی هم خستته کننده هست و هم عملیات زیاده و نمیشه دونه دونه برای همه پیاده سازی کرد و احتمال اشتیاه هم زیاده .
شما واسه این کا رچه کار انجام میدین ؟
فكر كنم يه زماني كامپوننت Tusersرو توي همين سايت گذاشتم
اين كامپوننت برا ي كنترل دسترسي كاربران هست
سلام به همگي دوستان
بهترين راه كنترل كاربران ، كنترل دسترسيهاي كاربران از طريق ديتابيس هست در اس كيو ال از رول استفاده كن و
نوع عمليات درج حذف و ويرايش براي بانكها ، روالها و ... حتي فيلدهاي يك جدول خاص را به يك رول اختصاص بده بعد
كاربران را به آنها اضافه كن - حتما از نتيجه كار لذت مي بري
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.