ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : يه سري سوال از C# و فريم ورك

samaram
25-08-2009, 07:57
سلام. من در دات نت 2008 كار مي كنم.
1- آيا راهي براي تعريف فونت كل پروژه هست؟ مثلا من پروژه ام تموم شده يا تازه مي خوام شروع كنم. مي خوام كليه ي فونت هاي بكار رفته در فرم هام tahoma بشه.
2- چطور تعريف كنم پسور نسبت به حروف كوچيك و بزرگ حساس باشه؟
3- اگه بخوام فقط فرم جاري كه در حال طراحيش هستم اجرا بشه بايد چيكار كنم؟
4- آيا راهي هست كه مقدار متني كه داخل كومبوباكس انتخاب شده توي بانك ريخته بشه؟ مثلا اگه كاربر گزينه ي "ايران" رو از كوبوباكس انتخاب كرد دقيقا توي فيلد متناظرش در بانك همين "ايران" ذخيره بشه. نه index يا...
5- چطور زبان پيش فرض سيستم موقع لود يك فرم رو فارسي كنم تا توي تكست باكس ها بلافاصله فارسي تايپ بشه؟

MTPROG
25-08-2009, 10:19
1- آيا راهي براي تعريف فونت كل پروژه هست؟ مثلا من پروژه ام تموم شده يا تازه مي خوام شروع كنم. مي خوام كليه ي فونت هاي بكار رفته در فرم هام tahoma بشه.

تا جایی که من بدونم همچین چیزی وجود نداره!

2- چطور تعريف كنم پسور نسبت به حروف كوچيك و بزرگ حساس باشه؟

کاری نداره پسورد رو با مقدار فعلی مقایسه کن
مثلا TextBox.Text.trim=AbCuvF
اگر مقدار وارد شده دقیقا با مقدار AbCuvF برابر نباشه قابل قبول نیست یعنی ,abcuvf,AbCUVF اشتباه است

3- اگه بخوام فقط فرم جاري كه در حال طراحيش هستم اجرا بشه بايد چيكار كنم؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

- آيا راهي هست كه مقدار متني كه داخل كومبوباكس انتخاب شده توي بانك ريخته بشه؟ مثلا اگه كاربر گزينه ي "ايران" رو از كوبوباكس انتخاب كرد دقيقا توي فيلد متناظرش در بانك همين "ايران" ذخيره بشه. نه index يا...

بستگی به نحوه ذخیره اطلاعات در بانک اطلاعاتی داره شما از چه روشی استفاده می کنید؟

5- چطور زبان پيش فرض سيستم موقع لود يك فرم رو فارسي كنم تا توي تكست باكس ها بلافاصله فارسي تايپ بشه؟

این کد رو بنویس

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید