ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هنگ کردن و کند شدن ویندوز به خاطر چیه؟!

ghermezeteh
25-08-2009, 02:45
سلام دوستان
هنگ کردن و کند شدن ویندوز مخصوصا وقتی که بعضی نرم افزار ها رو باز می کنم و یا چند ساعتی از روشن بودن کامپیوتر و بالا بودن ویندوز می گذره برای چیه؟
مثلا در فایرفاکس وقتی چند تا تب را باز می کنم خود مرورگر و کلا ویندوز کند میشه.
علت در سی پی یو هست یا رم؟
برای بهتر شدن این وضعیت باید رممو ارتقا بدم یا سی پی رو عوض کنم یا مادربورد؟
من رمم 512 هست یعنی 2 تا 256,سی پی یو 2.8 سلرون و مادربورد ایسوس

Rainbow
25-08-2009, 08:12
خوب این مشکلی که شما داری با سی پی یوهای سلرون یک امر کاملا طبیعیه وضمنا رم سیستم شما هم کمه
اگه بتونی تو بازار دست دوم فروشهای سخت افزار سی پی یو 2.8 یا 3.0 البته Full Cache پیدا کنی قضیه کلی عوض میشه
البته اول تو سایت asus ببین این مدل مادربرد با Full Cache سازگاری داره یا نه

Neoonline
25-08-2009, 08:51
شما کلا سیستم ضعیفی داری پردازنده های سلرون توان پردازشی شون بالا نیست و این خودش یک دلیل برای کندیش هست، و البته نرم افزاری مثل فایرفاکس هم تخصصش در بلعیدن حافظه رم هست که اینم خودش باعث کندی سیستم میشه. می تونی حافظه رم بیشتری روی سیستم ببندی و همینطور سی پی یو رو هم ارتقا بدی تا به وضعیت مطلوب تری دست پیدا کنی.

البته قبل از همه اینها بد نیست ویندوزت رو یک ویروس چک هم بکنی با آنتی ویروس های رایگانی مثل Avira یا AVG، چون ویروس هم یکی از عوامل کندی بیش از حد برنامه هاست.

amirpcp30
25-08-2009, 08:58
به نظر من زیاد به خاطر سی پی یو نیست چون ایشون میگن بعد از اینکه تب های زیادی باز میکنه سرعت کم می شه یعنی رم پر میشه و از رم مجازی (هارد ) استفاده میکنه به همین دلیل سرعت چند برابر پایین تر میاد
شما میتونید با زدن کلید های ctrl+alt+del ببینید که رم پرشده یانه