ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در dbgrid

M.Hashemi
24-08-2009, 21:22
با سلام
یک برنامه دارم مینویسم که در ان به dbgrid نیاز دارم چون برنامه را دارم به زبان فارسی مینویسم خواصیت bidimod ان را right to left کردم اما وقتی داده ها زیاد میشوند (به اندازه که نیاز به scroll bar باشد) نقطه تقاطع scroll bar افقی با عمودی را به صورت یک مربع سیاه رنگ نمایش میدهد که باعث کاهش زیبایی برنامه . ورژن دلفی را از 7 به 2009 تغییر دادم تنها تفاوتی کرد مربع رنگی شد و تصاویر پشت فرم را نمایش میدهد .
اگر برایتان مقدور است کمی درباره این موضوع توضیح دهدید.
با تشکر

M.Hashemi
25-08-2009, 14:48
با سلام
کسی نیست جواب بده؟؟؟

مرد مباح
25-08-2009, 16:34
یه نظر من از یک Grid دیگه با امکانات بیشتر استفاده کن.
این مشکلت حل میشه.

M.Hashemi
26-08-2009, 01:35
با سلام
من کامپوننت TMS v5 را نصب کردم و از advdbgrid ان استفاده کردم اما مشکلم حل نشد.
گفتم شاید با کامپوننت vclskin v5 بتونه کمکم کنه اما با این روش هم مشکل حل نشد.
به گفته ی یکی از دوستانم در بخش uses عبارت xpman را نوشتم اما باز هم این مشکل حل نشد.
اگر ممکنه بیشتر درباره این موضوع توضیح دهید.
با تشکر

M.Hashemi
26-08-2009, 12:03
با سلام
کسی نیست جواب بده؟؟؟

مرد مباح
26-08-2009, 15:38
دوست عزیز. همیشه جوابها بلافاصله یعد از پست شما ارسال نمیشه و شما باید کمی صبر داشته باشید.
مجموعه TMS گریدهای قوی خوبی داره. من الان دسترسی به دلفی ندارم تا براتون دقیق چک کنم. ولی اگه مشکلتون حل نشده بهم اطلاع بدین تا شنیه نتیجه رو یهتون بدم.

M.Hashemi
26-08-2009, 16:05
با سلام
از پاسخگویی شما متشکرم(مرد مباح).
من هنوز مشکلم حل نشده (گرید tms و vclskin و xpman را امتحان کردم)
یکی از دوستانم می گفت وقتی با دلفی 7 کار میکرده این مشکل براش پیش امده و تونسته با دانلود چند فایل dll از اینترنت مشکل را حل کند اما در حال حاضر نام ان فایل ها را به یاد ندارد و من هم هر چه گشتم چنین چیزی پیدا نکردم.
با تشکر

مرد مباح
27-08-2009, 20:31
من در مورد این dll ها چیزی نمیدونم.
و راستش تا حالا هم چنین مشکلی رو ندیدم. ولی امیدوارم که بتونم به زودی کمکتون کنم.

delphianddotnet
05-09-2009, 10:07
اینها چیزهایی نیست که تو برنامه تاثیر گذار باشه .
من خودم از ابزار NextSuite استفاده مینم و مشکلی هم نداره (تو همین فروم سرچ کن)

romixery
05-09-2009, 16:50
مي توني از اسكينهاي AlphaControls استفاده كني. ولي من بهت مي گم كه اين مشكلها مشكل مهمي نيست.
براي حل اين مشكل اين راه رو امتحان كن شايد خوب بشه. مي گم شايد نه قطعاً. يه پنل توي فرمت بزار و DBGrid رو توي پنلت قرار بده و خاصيت Align‌ اون رو به Client تغيير بده.
موفق باشين

M.Hashemi
05-09-2009, 17:00
با سلام
از تمامی دوستان به خاطر پاسخگویی و توجه متشکرم.
با تشکر

pourya_lover
07-01-2010, 02:39
با سلام
دوستان گفتم تایپیک نزنم سایت شلوغ شه
سوالم رو اینجا میپرسم مشکل من اینه که وقتی روی نوار اسکرول scroll در dbgrid ام کلیک میکنم خطا میگیره که ازش عکس گرفتم اگه میشه راهنمایی کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

F A R H A D
07-01-2010, 16:48
سلام. سایتی که فایل رو در اون آپلود کردید قابل اطمینان نیست:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید has been reported as an attack site and has been blocked based on your security preferences.
لطفا متن پیغام خطا و کدهایی که احتمالا در رویداد های dbgrid نوشتید رو قرار بدیدو یا فایل رو در جایی مثل اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قرار بدید

pourya_lover
09-01-2010, 03:24
با سلام به دوستان
متن خطا اینه
arguments are of the worong type,are out of acceptable range/ or are in conflict with one another
و کدها که در قسمت on cellclick اینه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو در قسمت on DrawColumnCell اینه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
که برای تغییر رنگ رکورد انتخاب شده
ممنون میشم کمک کنید بازم مرسی داش فرهاد

F A R H A D
09-01-2010, 22:49
از اونجا که از نوع داده ای آرگومان ها و محدوده ی قابل قبول یا تداخل با یک آرگومان دیگه ایراد میگیره، باید برنامه رو در این قسمت از کد ها trace کنید. مکان نما رو در قسمت edit1.text :=data.s_vekalat.fieldbyname('code_m').value قرار بدید و f5 رو بزنید، بعد برنامه رو اجرا کنید و به این قسمت از کد که رسید با F8 برنامه رو اجرا کنید تا متوجه بشید مشکل از کجاست
موفق باشید