ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هارد یک ترابایت سی گیت گاهی صدادار و کند میشه

mahi58
24-08-2009, 02:13
سلام. دوستان یه مشکلی با هارد یک ترابایت سی گیت خودم دارم:
هارد 1 ترا - اینترنال - سی گیت - فرمویر 7200.12 است و تا به حال اکثر مواقع خوب کار می کرده، ولی از هفته پیش تا به حال دو بار دچار یه مشکلی شده: هارد یه دفعه کند میشه و دچار صداهای عجیب و غریب میشه، به شکل صداهای بلند موقع انتقال اطلاعات و چشمک زدن HDD LED (شبیه هاردهای قدیمی ولی یک کم بلندتر) که حدود 6-5 ثانیه ادامه دارند و هر 6-5 ثانیه یک بار یک دفعه با یک صدای کلیک بلند از داخل هارد قطع می شوند. یعنی هر 6-5 ثانیه یک بار صدای دو تا کلیک بلند میاد.
بعضی موقع ها هم این صداهای کلیک مانند 12-10 بار پست سر هم تکرار میشن که در طی این مدت سیستم قفل میشه!
دفعه قبل که این طور شد هارد رو در آوردم و یه کم توی پوزیشن افقی و عمودی جابجاش کردم، نمی دونم چی شد که خودش درست شد، ولی این بار می خوام یه کار اصولی بکنم. کسی تا حالا تجربه مشابه داشته؟ چی کار باید بکنم. 900 گیگ اطلاعات مهم دارم روش. :41:

mahi58
24-08-2009, 11:12
نکته عجیب اینه که هارد هر بار که این طوری میشه بعد از یه مدت کار کردن خودبخود درست میشه!
الآن نگاه کردم دیدم دوباره درست شده! پیش به سوی گیم! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]