مشاهده نسخه کامل
: Crack or serial for Golden Keylogger 1.32
amirkhanak
28-02-2006, 00:24
با سلامی گرم بر شما عزیزان خواهش میکنم محبتی نموده و در صورت امکان کراک یا سریال برنامه Golden keylogger 1.32 را برايم ارسال نمائيد. من تمام اين سريالها و کراکهای موجود را که اکثرا متعلق به Team Explosion میباشد را امتحان کرده ام ولی متاسفانه هیچکدام کار نمیکند. پیشاپیش از الطاف شما سپاسگزارم.
کاپتان هادی
28-02-2006, 02:47
با سلامی گرم بر شما عزیزان خواهش میکنم محبتی نموده و در صورت امکان کراک یا سریال برنامه Golden keylogger 1.32 را برايم ارسال نمائيد. من تمام اين سريالها و کراکهای موجود را که اکثرا متعلق به Team Explosion میباشد را امتحان کرده ام ولی متاسفانه هیچکدام کار نمیکند. پیشاپیش از الطاف شما سپاسگزارم.
دوست عزيز ورودتون رو تبريك مي گم اين كرك رو ببينيد كار مي ده يا نه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
royaye_talkh55
28-02-2006, 08:52
سلام دوستان
باتشكر از هادي عزيز قبلا يه تاپيكي بوده كه به اونجا هم سر بزنيد بد نيست
amirkhanak
28-02-2006, 15:24
با تشکر مجدد از هادی عزیز و مهرداد عزیز. کرک پیشنهادی آقا هادی کار نمیکند و به تاپیک مورد نظر آقا مهرداد دسترسی ندارم...
royaye_talkh55
28-02-2006, 15:28
اينارو ببين كار ميكنه
Registry CheckUp v 2.3
سلام تو اون تاپيك اين بود امتحان كن
Golden Keylogger v1.32
Name: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] E-mail: www@serials.ws Serial: ECVM2C0GG5HW2IPTAF20VK1B7
ErrorDoctor
Name : cercioglu Serial : 4b20b79b(CLICK " remove bugs and errors" --> paste serial)
سلام ببين اينا كار مي كنن تو اون تاپيك قبلي بودن
Mani_Borna
01-03-2006, 03:59
دوست عزيز اينها را تست كن
name; ----------------
mail; www@----------------
sn; 923B2FITAKJB2LNU9Q66VA1NP
يا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] html
amirkhanak
03-03-2006, 04:08
با سلامی مجدد خدمت تمام دوستانی که محبت نموده و برایم پیام گذاشته اند میرسانم که متاسفانه هیچکدام از سریالهای پیشنهادی کار نکرد. با تمام احوال یکبار دیگر از راهنمائی های همه دوستان تشکر نموده و برای همگی سلامتی و موفقیت آرزومندم... امیر
Mani_Borna
03-03-2006, 20:02
دوست عزيز از اين كيجن استفاده كن ببين جواب ميده
amirkhanak
04-03-2006, 04:40
دوست بسیار ارجمندم ، متاسفانه این یکی هم کار نکرد. همانطور که در ابتدا هم عرض کردم بنده تمام اين سريالها و کراکهای موجود در اینترنت را که اکثرا متعلق به Team Explosion میباشد را امتحان کرده ام ولی متاسفانه هیچکدام کار نمیکند.
Mani_Borna
04-03-2006, 05:04
دوست عزيز شما از اين لينك دانلود كردي؟
اگر جواب مثبته پس چرا براي من با اين كيجن جواب ميده؟
amirkhanak
07-03-2006, 14:28
ماني برنای عزیز، بنده همین لینک بالا را در یک کامپیوتر دیگر دانلود نموده و اینستال کردم. بعدا از کیجنی که شما در دو پست پیش کذاشته بودید استفاده نمودم. نتیجه این میشود که ارور میدهد و میگوید: اینوالید رجیستریشن کد.
خود برنامه کیجن بصورت پیشنهادی اسم و ایمیل و کد انتخاب میکند که منهم به همان ترتیب آنها را در قسمت رجیستریشین برنامه گولدن کی لوگر وارد میکنم. چون طبق فرمایش شما این برنامه در کامپیوتر شما کار میکند ولی من قادر به رجیستر کردن آن نیستم شاید به این دلیل است که بنده نمیدانم چگونه بایستی آنرا رجیستر کرد؟ من حتی اسم و ایمیل را خودم انتخاب کرده و سپس از برنامه کیجن خواسته ام که کد مربوطه را پیدا نماید و نتایج را عینا کپی نموره و در برمانه اصلی پَِِست نموده ام ولی باز هم همان ارور سابق را میدهد!! در صورت امکان محبت نموده و برایم توضیح بدهید که دقیقا چگونه میبایست عمل نمایم. پیشاپیش از عنایات شما ممنون و سپاسگزارم. پاینده باشید...
royaye_talkh55
07-03-2006, 14:38
اينا رو هم امتحان كن
amirkhanak
08-03-2006, 04:19
مهرداد عزیز با عرض شرمندگی بایستی باطلاع برسانم که متاسفانه هیچکدام از کراکهایی که شما زحمتش را کشیده بودید کار نکرد ( همانطوریکه قبلا هم عرض کرده ام تمام این کراکها یکسان بوده و محصول Team Explosion میباشد که کار نمیکند)
آقا مهرداد بیخیالش شوید چون بخدا قسم خود من بیشتر شرمنده میشوم وقتی می بینم که شما و دیگر عزیزان زحمت میکشید و کراکهائی پیدا میکنید که متاسفانه کار نمیکنند...
royaye_talkh55
08-03-2006, 13:52
امير جان من همينا رو پيدا كردم
شرمنده كارساز نشد ان شاا... بقيه دوستان بتونن راش بندازن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.