ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با هارد 160 و 1 ترابایت اینترنال !!؟

Alijo0on
23-08-2009, 14:20
با سلام به همه اساتید گل ...:11:
من 1 هارد اینترنال 160 داشتم که یدونه 1 ترابایت هم گرفتم روی ویندوزی که نصب کرده بودم ( Xp sp3 ) مشکلی نداشت :5:
اما الان که دیگه ویندوزو عوض کردم هارد 1 رو نمیشناسه ، یعنی 1 چیزایی میشناسه اما نه مثل قبل کلی اطلاعات توش داشتم اما از تو my Computer و admintratore tools چیزی پیدا نیست فقط 1 درایو داره که دابل کلیک میکنم میزنه باید فرمت بشه !!!
به نظرم مربوط به جامپر و هادر اصلی و slave داره اما این 1 ترابایت جامپر نداره پشتش ؟!!!
کسی میدونه باید چیکارش کنم ،ممنونم:11:
در ضمن 2 تا هاردا اینترنال هستن ، منتظر راهنماییتون هستم :40::10:

Mahdi.p30
23-08-2009, 16:29
با سلام به همه اساتید گل ...:11:
من 1 هارد اینترنال 160 داشتم که یدونه 1 ترابایت هم گرفتم روی ویندوزی که نصب کرده بودم ( Xp sp3 ) مشکلی نداشت :5:
اما الان که دیگه ویندوزو عوض کردم هارد 1 رو نمیشناسه ، یعنی 1 چیزایی میشناسه اما نه مثل قبل کلی اطلاعات توش داشتم اما از تو my Computer و admintratore tools چیزی پیدا نیست فقط 1 درایو داره که دابل کلیک میکنم میزنه باید فرمت بشه !!!
به نظرم مربوط به جامپر و هادر اصلی و slave داره اما این 1 ترابایت جامپر نداره پشتش ؟!!!
کسی میدونه باید چیکارش کنم ،ممنونم:11:
در ضمن 2 تا هاردا اینترنال هستن ، منتظر راهنماییتون هستم :40::10:

شما برو توی setup و ببین ظرفیت هارد قبلیتو چند زده ، احتمالا جامپر رو اشتباه زدی به اونی که ظرفیت هارد کم میشه
هارد قبلیت IDE هست؟؟
اصولا وقتی دست به قبلی نزده باشی ، نباید اشکالی پیش بیاد ، چون هارد جدیدت SATA هست و ربطی به slave یا master نداره

Alijo0on
23-08-2009, 20:03
نه والا دوتاشون ساتا هستند
و راستش ماله من نیستش ، برای دخترخالمه و هنوز نرسیدم ببینمشون!!!
اما خودش گفته 1 ترابایتیه جامپر نداره !!!

Mahdi.p30
23-08-2009, 20:54
نه والا دوتاشون ساتا هستند
و راستش ماله من نیستش ، برای دخترخالمه و هنوز نرسیدم ببینمشون!!!
اما خودش گفته 1 ترابایتیه جامپر نداره !!!

خب اگه 160 گیگابایتیه جامپر داره ، پامپرشو عوض کن ، ببین درست میشه یا نه

Alijo0on
23-08-2009, 21:22
نه متاسفانه اینکارارو کردم
چون اون 160 master بوده و ویندوز روش نصب شده الانم همین طور هست
و 1 ترابایتیه logical و slave هست ...
اما نمیشناسه !
فکر کنم باید دوباره بگردم 1 sp3 پیدا کنم .... :((