ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل ناپدید شدن DC و AC و کارتهای شبکه!!!

a69ali
23-08-2009, 08:37
سلام و درود به همه،
ترا بخدا یکی به داد ما برسه!!!:41:
بعد از یک روز تعطیلی و همینطور بی برقی،حالا که سراغ سرور می رم نه دامین شناسایی میشه نه Group Policiy چیزی توش هست نه mmc ]چیزی نشون میده و نه هیچکدم از سرویسها رو میشه run کرد.Domain controler شناسایی نمیشه و اکتیو دایرکتوری چیزی نشون نمیده و وقتی از dcpromoاستفاده می کنیم فقط میگه میتونه دامین قبلی (که در ضمن همین یدونه اصلی هم هست) رو حذف کنه.یعنی فقط میشه حذفش کرد! چه اتفاقی افتاده.آیا راهی برای اینکه بشه فهمید چه اتفاقی افتاده یا بشه domain controller و اکتیو دایرکتوری و بقیه چیزا رو برگردوند سراغ دارینِ؟ Backup ی هم که از اکتیو دایرکتوری داشتم دی وی دیش شکسته و حسابی مستاصل شدم.
یه مشکل عجیب دیگه اینکه کارتهای شبکه ناپدید شدن!!! یعنی وقتی توی Network connection برید هیچی توش نیست.چندین بار هم کارت شبکه ها رو حذف کردم و دوباره نصب کردم اما فرقی نکرد.با آنتی ویروسهای مختلف هم چک کردم ویروسی پیدا نشد. حتی با وجود آپدیت بودن آنتی ویروسها!!!

ممنون از همه دوستان متخصصم.سواد من در همین حد بود.شاید شما راهی بلد باشین که بفهمم چه اتفاقی افتاده و مشکل رو حل کنم.آخه خیلی از زحماتم به باد میره:41:
کمکتونو هیچ وقت فراموش نمی کنم
علی