مشاهده نسخه کامل
: کمک، رستارت پیاپی w950
سلام. نمیدونم باید اینجا مشکلم رو مطرح میکردم یا جای دیگه. من w950 دارم و بارها فونتش رو عوض کردم که مشکلی هم پیش نیومد، اما بار آخر فونتی که ریختم مشکل داشت و بعب از خاموش و روشن کردن گوشیم مدام ریست میشه و به هیچ عنوان هم بالا نمیاد. هیچ شخصی هم نتونست درستش کنه و هاردش هم پیدا نمیشه. لطفا کمکم کنید تا درستش کنم.
مرسی
سلام. نمیدونم باید اینجا مشکلم رو مطرح میکردم یا جای دیگه. من w950 دارم و بارها فونتش رو عوض کردم که مشکلی هم پیش نیومد، اما بار آخر فونتی که ریختم مشکل داشت و بعب از خاموش و روشن کردن گوشیم مدام ریست میشه و به هیچ عنوان هم بالا نمیاد. هیچ شخصی هم نتونست درستش کنه و هاردش هم پیدا نمیشه. لطفا کمکم کنید تا درستش کنم.
مرسی
فونت رو تووی C ریختید یا D ؟
اگه تو C میریختم که مشکلی نبود. متاسفانه تو D ریختم. ولی نمیدونم فونت ریخته شده، اون هم توی مموری چه ربطی به بالا نیومدن گوشی داره؟
ضمنا گوشی تا چه مرحله ای بالا میاد ؟ تا مرحله ی انتخاب phone mode و flight mode میاد بالا ؟
نه، صرفا تا مرحله ای بالا میاد که آرم و لوگوی سونی اریکسون رو نشون میده و بعد مجدد ریست میشه
اگه تو C میریختم که مشکلی نبود. متاسفانه تو D ریختم. ولی نمیدونم فونت ریخته شده، اون هم توی مموری چه ربطی به بالا نیومدن گوشی داره؟
اگه توو D ریختید که مشکلی نیست !
با Memory Reader مگه نمیتونی پاک کنی ؟
در هر صورت اگه فقط تا آرم سونی میاد بالا تنها راهش آپدیت یا فلش هست
ممنون که پیگیر هستین، چون مموریش اینترناله نمیشه با مموری ریدر بازش کرد. آپدیتش هم کردم ولی نشد.
معذرت ... معذرت
اصلا حواسم نبود w950 ست !
اثرات روزه توو تابستونه
mehrpuya
27-08-2009, 14:19
منم گوشيم w950 هست، تبديل فونت فارسی ريختم اينجوری شد. تا زير L لگوی walkman ميومد و ريست ميشد. ديگه چاريی نداشتم، فلش کردم درست شد.
ممنونم از راهنماییت. میشه بگی چجوری فلش کردی؟ چون من انجام دادم ولی درست نشد.
ممنونم از راهنماییت. میشه بگی چجوری فلش کردی؟ چون من انجام دادم ولی درست نشد.
مگه خودتون فلش میکنید ؟!
نه عزیزم. بردم پیش دوستم که تعمیرکار ماهریه. اون هنجام داد ولی درست نشد
Ali-Ninja
05-09-2009, 14:18
من آخرین باری که روی P990i فونت فارسی رو ریختم، همین طوری شد. یعنی آرم و لوگوی سونی اریکسون میومد، ولی یه کم بعد ریست میشد. البته قبلا سابقه نداشت. با در آوردن مموری مشکل حل میشد. مموری رو فرمت کردم و از نو ریختم، حل شد.
تو هم باید یه جوری مموری رو فرمت کنی یا فایل هایی که ریختی رو حذف کنی. اگه Backup داشته باشی از گوشیت و بتونی Restore کنی، حل میشه. یا اینکه مموری اینترنالو غیر فعال کنی. وگرنه احتمالا باید فلش کنی.
مرسی هیچ راهی جواب نداد مجبور شدم هارد بخرم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.