ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ساخت منوی درختی و باز شو برای بلاگفا

TATAR.BonFire
23-08-2009, 04:03
سلام
من می خوام موضوعات وبلاگم را طوری بچینم و منوی آن را طوری طراحی کنم که وقتی روی موضوع کلیک می کنم زیر مجموعش باز بشه و دوباره وقتی روی زیر مجموعش کلیک می کنم دوباره زیر مجموعش باز بشه(یعنی به صورت مکرر و نا محدود).مثلا وقتی روی نرم افزار کلیک می کنم زیر مجموعش مثلا سیستم عامل و مالتی مدیا باز بشه و وقتی روی مالتی مدیا کلیک می کنم زیر مجموعش مثلا ویرایشگر ، پخش فیلم و ... باز بشه.همین طور الا اخر.کد را برای بلاگفا می خوام

mamadfelfel1988
23-08-2009, 14:32
ببین دوست عزیز این سیستم tree view هست تو اینترنت پوره اما من نمیدونم دقیقا blogfa با چه سیستمی کار میکنه اما مطمنن خودش یک جایی داره واسه تولید این سیستم

TATAR.BonFire
23-08-2009, 15:31
ببین دوست عزیز این سیستم tree view هست تو اینترنت پوره اما من نمیدونم دقیقا blogfa با چه سیستمی کار میکنه اما مطمنن خودش یک جایی داره واسه تولید این سیستم
من وبلاگ هایی را دیدم که این مار را کردن.حالا با چه کدی خدا می دونه و مخ های کد نویسی و وبلاگ نویسی.
دوست عزیز اگه وقت کردی دنبال این موضوع باش و جوابش را به من بده

btheme
29-08-2009, 02:31
این ها رو شما میتونید با استفاده از ترکیب سی اس اس و جاوا اسکریپت بسازید که میشه راحت با برنامه ی کم حجم css menu genenator درست کرد اگه خواستی من میتونم برات با مدل های مختلف طراحی کنم، من قالب وبلاگ هم درست میکنم خواستی با من در تماس باش .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید