مشاهده نسخه کامل
: تغییر جزئی در یک کارت
sepehr_x50
23-08-2009, 00:02
سلام.:11:
من یه کارت دارم. اسکنش کردم. حالا میخوام تاریخ تولد موجود در این کارت رو از 65 به 60 تغییر بدم. :31:
ممنون میشم آموزش بدید ... :46:
سلام دوست عزیز برای این کار شما احتیاج به کمی رتوش دارید به نحوی که از ابزار Clone Stampباید استفاده کنید :46:
با کلید Alt از منطقه سفید کار رنگ بر دارید و در روی نوشته بریزید.
شما فقط 5 رو پاک کنید و 6 رو دیگه بزارید باشه. و بعد از پاک کردن عدد مورد نظر رو اگه فونتش رو پیدا کردی که بزار اگه پیدا نکردی یا دیدی تابلو وامیسته یه کار مثل همین که داری پیدا کن که توش صفر داشته باشه.
حالا صفر اون رو انتخاب کن و بزار اینور.:10:
موفق باشی.
سلام.:11:
من یه کارت دارم. اسکنش کردم. حالا میخوام تاریخ تولد موجود در این کارت رو از 65 به 60 تغییر بدم. :31:
ممنون میشم آموزش بدید ... :46:
سلام دوست عزیز برای این کار شما احتیاج به کمی رتوش دارید به نحوی که از ابزار Clone Stampباید استفاده کنید :46:
با کلید Alt از منطقه سفید کار رنگ بر دارید و در روی نوشته بریزید.
شما فقط 5 رو پاک کنید و 6 رو دیگه بزارید باشه. و بعد از پاک کردن عدد مورد نظر رو اگه فونتش رو پیدا کردی که بزار اگه پیدا نکردی یا دیدی تابلو وامیسته یه کار مثل همین که داری پیدا کن که توش صفر داشته باشه.
حالا صفر اون رو انتخاب کن و بزار اینور.:10:
موفق باشی.
البته اگه یه فونت شبیه هم پیدا کنی 90% کسی متوجه نمیشه!
بازم اگه نخواستی می تونید کل اعداد رو پاک کنید از اول بنویسید!99.9 کسی متوجه نمیشه اگه کارتون تمیز باشه!(اینو من قبلا امتحان کردم جواب داده!)
احمد ترابی
23-08-2009, 20:38
کاری نداره که
ببین شما میتونی عدد 5 رو با ابزار استامپ حذف کنی بعد با ابزار نوشتن یه 0 اضافه کنی
خیلی راحته
اصلا هر کسی با فتوشاپ کار کنه از چندین طریق میتونه این کارو بکنه
ببینم بجز ابزار استامپ از چه ابزار دیگه ای میشه استفاده کرد؟
ممنونم
احمد ترابی
25-08-2009, 19:00
ابزارهای زیادی هستند
فقط باید وقط بزارین بشینید و کار کنید
راحته
موفق باشید............
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.