مشاهده نسخه کامل
: میخوام یه کاری کنم وقتی طرف روی نظرات کلیک کنه لینک اون پست براش باز شه
ali _552
22-08-2009, 09:25
سلام دوستان
من یه قالب بلاگفادارم میخوام یه کاری کنم وقتی طرف روی نظرات کلیک کنه لینک اون پست براش باز شه
فک کنم هر چی هست مالل این قسمت از قالبه .
<script language="javascript">
function GetBC(lngPostid)
{
intTimeZone=<-BlogTimeZone->;
strBlogId="<-BlogId->";
intCount=-1;
strResult="";
try {
for (i=0;i<BlogComments.length;i+=2)
{
if (BlogComments[i]==lngPostid)
intCount=BlogComments[i+1] ;
}
} catch( e) {
}
if ( intCount==-1) strResult="آرشيو نظرات";
if ( intCount==0) strResult="نظر بدهيد";
if ( intCount>0) strResult=intCount + " نظر" ;
strUrl="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]" +strBlogId + "&postid=" + lngPostid + "&timezone=" + intTimeZone ;
strResult ="<a href=\"javascript:void(0)\" onclick=\"javascript:window.open('" + strUrl + "','blogfa_comments','status=yes,scrollbars=yes,too lbar=no,menubar=no,location=no ,width=500px,height=500px')\" >" + strResult + " </a>" ;
document.write ( strResult ) ;
}
function OpenLD()
{
window.open('LinkDump.aspx','blogfa_ld','status=ye s,scrollbars=yes,toolbar=no,menubar=no,location=no ,width=500px,height=500px');
return true;
}
</script>
pcforlife
22-08-2009, 13:24
دوست عزیز لطفا کد قالب وبلاگتان را بگذارید تا آن را تصحیح کنیم...
یاعلی
ali _552
22-08-2009, 16:11
دوست عزیز من قالبو آپ کردم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی یه سری از منوهاش نیست که اونو خودم می تونم درست کنم . نمی دونم سوالمو خوب گفتم تا متوجه بشین . من میخام ولی کسی روی قسمت نظرات پایین هر پست ( اون قسمت قرمز رنگ ) کلیک کنه بره به لینک اون پست .
منظور از لینک پست همان لینکی هس که وقتی روی تیتر پست کلیک می کنیم می آید .
با تشکر دوست عزیز :20:
pcforlife
22-08-2009, 20:46
دوست عزیز در درجه اول بگم که فایل txt که ارسال کردید، را unicode ذخیره نکرده بودید.
دوما شما باید کد های زیر را از قالبتون حذف کنید، کد اول از بخش head و کد دوم از بخش body.
کد اول:
کد دوم:
و به جای کد حذف شده دوم که در بخش body بود، این کد را جایگزین کنید:
مورد سوم و پایانی اینکه من متوجه نمیشم که چرا شما میخواهید بخش نظرات قالبتون را حذف میکنید و به جای ان لینک ثابت پستتان را قرار دهید!!!؟:18:
ali _552
22-08-2009, 21:48
ببخشید دوست عزیز که فایلو یادم رفت unicode کنم . :41::41:
دوست من ممنون از وقتی که گذاشتی . فقط یه مشکلی هست که فکر کنم من درست منظورمو بهت نگفتم .
ببنید طبق اون چیزی که شما گفتید وقتی من اون کارو کردم در قسمت نظرات فقط نظر بدهید نشون میده . من میخوام طوری باشه که مثلا یه پستی که الان 15 تا نظر داره دیگه ننویسه نظر بدهید . و یه پستی هم که 2 تا نظر داره هم همین طور به جای اینکه بنویسه نظر بدهید بنویسه 2 نظر . ولی وقتی که روی قسمت نظرات چه 15 نظر با مثلا چه 2 نظر کلیک می کنیم لینک اون پست بیاد .
به عبارتی اون سیستم نظرگیری درست کار کنه و فقط لینک کلید نظرات رو با لینک مطلب تعویض کنید .
میدونم شاید در ظاهر خیلی مسخره باشه ولی خواهشا کمکم کنید . :46::46:
pcforlife
22-08-2009, 23:30
دوست عزیز
این چیزی که شما میخواهید با اینکه پیچیده است ولی شدنی هم است که البته نیاز به تغییرات در همان کد اول (که در پست قبلیم به آن اشاره کردم) دارد. کد اولی که راجع به اون حرف میزنم به زبان جاوا اسکریپت است و من اونقدر در زمینه جاوا اطلاعات ندارم. اطلاعات من در زبان HTML قادر به حل کردن مشکل شما نیست. پیشنهاد میکنم که مشکلتون رو با یکی از مدیران انجمن در بخش صفحات وب مطرح کنید.
یه پیشنهاد دیگه هم دارم. به نظر من بهتره شما بیاید و کدی که در پایین به رنگ قرمز قرار داده شده را در مکان مورد نظر، در قالبتون قرار دهید. این کد باعث می شود که وقتی کسی روی لینک یکی از پست های شما کلیک میکنه و اون صفحه لود میشه، در نهایت تمامی نظرات مربوط به همان پست شما پایین صفحه برای کاربر قابل مشاهده باشه و کاربر بتونه از همان بخش نظر خودشو بده.
کد مربوطه:
من در سایت خودم از این روش استفاده کردم و بخش نظرات سایتم به همان حالت دیفالت باقیست. برای نمونه یکی از پست های سایت منو ببینید:
یاعلی:10:
ali _552
23-08-2009, 09:54
ببینید من یه چیزی مثه همین کدی که شما گفتینو تو یه جا دیدم . طبق اون کد نظرات شما در بلاگفا به انتهای مطلب اون پست منتقل میشه . ولی نکته ی بدش اینکه باید شما روی لینک اون پست کلیک کنید .:41::41:
ولی پایینش نوشته بود که شما باید لینک کلید نظرات رو با لینک مطلب تعویض کنید. ولی دیگه نگفته بود چطوری ! یعنی طرف روی نظرات کلیک می کنه میره توی صفحه اون پست که در پایینش نظرات هست و نظرشو میده . ( مثه خیلی از این سایتها )
حالا من نمی دونم این کار شدنیه یا نه ؟:46:
شما گفتید برم با مدیران انجمن مطرح کنم . مدیر اینجا رو من کجا می تونم پیدا کنم ؟ :20:
آآآآآآآآآقای مدیر :11:
ali _552
24-08-2009, 20:40
آقای pcforlife دستم به دومنت
کجا رفتی شما ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.