ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : عدم بازگشت اطلاعات امکان داره؟

mohammad_87
21-08-2009, 17:52
با سلام.این سوال رو اینجا مطرح کردم چون کمی به کلاستر و اینا برمیگرده و کمی تخصصیه.
من یه هارد 80 ide دارم.می خوام بفروشم.اما می خوام اطلاعاتی که الان روش هست به هیچ وجه قابل بازیابی نباشه.خودم فکر میکردم با فرمت یا پاک کردن درایو حله اما از یکی که تخصص بیشتر بود شنیدم که باید هارد کاملا پر بشه(با اطلاعات غیر شخصی) تا کاملا جای فایلهای قبلی رو بگیره.
حالا چکار کنم بهتره؟آیا نرم افزاری چیزی می خواد؟شما چه راه حل مطمئنی پیشنهاد می کنید؟

behnam_tr
21-08-2009, 18:04
دوست عزیز یه نرم افزارهایی هست که این کارو براتون میکنن یعنی فایل ها رو جوری پاک میکنن که قابل برگشت با برنامه های ریکاوری نباشه ///

اگه یه سرچ بزنی بارها تو این انجمن هم در موردش بحث شده ..........

mohammad_87
21-08-2009, 18:12
دوست عزیز یه نرم افزارهایی هست که این کارو براتون میکنن یعنی فایل ها رو جوری پاک میکنن که قابل برگشت با برنامه های ریکاوری نباشه ///

اگه یه سرچ بزنی بارها تو این انجمن هم در موردش بحث شده ..........
ممنون.اما بجز نرم افزارها راه دیگری هست؟فرمت یا پاک کردن درایو کافیست؟یا پرکردن هارد با اطلاعات جدید؟

behnam_tr
21-08-2009, 18:30
ممنون.اما بجز نرم افزارها راه دیگری هست؟فرمت یا پاک کردن درایو کافیست؟یا پرکردن هارد با اطلاعات جدید؟

فکر میکن یه راهی هم بود که خیلی عالی جواب میداد ....
یادمه هارد low level format میکردن ....
تو انجمن یه سرچ بزن .....

fujin
21-08-2009, 19:06
درسته با Low level format تمام بیت های هارد صفر میشه ...
من با برنامه paragon partion magic یبار این کارو کردم

behnam_tr
21-08-2009, 19:15
low level formatبرای این نوع فرمت میتونی از نرم افزار partiion magic یا همون نرم افزاری که دوست عزیزمون معرفی کردن استفاده کنی ..............

mohammad_87
28-08-2009, 23:01
ممنونم دوستان.از همون برنامه low level format tools استفاده کردم.بعدش با چندتا برنامه ریکاوری،تست کردم که چیزی نتونست ریکاوری کنه.
بازم از همه تشکر...

moz
28-08-2009, 23:32
اگه پر کنی دوباره خالی کنی بهتره
یه ویروس هم هست که اینکارو می کنه :31: درایو رو پر می کنه:27: