مشاهده نسخه کامل
: استرس و ترس
سلام دوستان
من یه مشکل دارم که بعضی اوقات خیلی حاد میشه
نسبت به همه چیز و هر اتفاقی نوعی استرس، ترس دارم
یعنی همیشه دلشوره دارم که بعضی اوقات این دلشوره به ترس هم تبدیل میشه
و هرکاری رو که میخوام انجام بدم
قبلم تند تند میزنه
لطفا منو راهنمایی کنید
باتشکر
سلام
عموما استرس و ترس به خاطر بروز تصورات منفی از کار یا عملی که شما میخواهید انجام بدید به وجود میاد.
برای کاهش دادن به ترس و اظطراب باید اول فکرهای منفی رو از ذهنتون پاک کنید. قبل ازهر چیز اول چند نفس عمیق بکشید ،
همیشه سعی داشته باشید خودتون رو در زمان حال ببینید.خودتون رو در همین زمان ببینید و نه آینده ی مبهم که ممکنه منفی هم باشه..
اینموارد تجربیات خودم بوده..
سلام
عموما استرس و ترس به خاطر بروز تصورات منفی از کار یا عملی که شما میخواهید انجام بدید به وجود میاد.
برای کاهش دادن به ترس و اظطراب باید اول فکرهای منفی رو از ذهنتون پاک کنید. قبل ازهر چیز اول چند نفس عمیق بکشید ،
همیشه سعی داشته باشید خودتون رو در زمان حال ببینید.خودتون رو در همین زمان ببینید و نه آینده ی مبهم که ممکنه منفی هم باشه..
اینموارد تجربیات خودم بوده..
مرسی از جواب
الان الان که فکر می کنم میبینم دقیقا همیناست که میفرمایید
حالا چطور میشه تو حال سیر کرد
اخه من اکثرا تو فکر هستم...
باتشکر
سلام:)
من تا بتونم تجربیات خود رو برای به نتیجه رسیدن میگذارم و البته اگر دوستان روانکاو هم اینجا باشند و نظر بدهند که بهتر میشه به نتیجه رسید.
در مورد اینکه در حال((الان) زندگی کرد و فکر گذشته و آینده رو نکرد ،راهخهای زیادی هست اینکه واقع بین باشی و بدونی تمام خیالات ما که البته بسیار هم وسیع و حتی گاهی بزرگ تر از دنیای واقعیمون هست در حقیقت خیالات ما هست و فقط در ذهن ما این فکر ها و تصورات وجود داره و اگر احیانا برای یک نفر تعریف کنی ممکنه با صدای بلند بخنده و باعث بشه که ما پژمرده بشیم..
پس واقع بین ببودن و حقیقت رو خواستن خیلی به اعتماد به نفس و رسیدن به مطلوب کمک میکنه..
اگر واقع بین باشی میدونی که با یک اتفاق ((هیولا ))قرار نیست طرف بشی.
این اتفاق هم مثل تمام اتفاقات دیگه ی زندگی ما میاد و میگذره و میشه گذشته ی ما..
و دوم اینکه به خودت بگی اگر هم موفق نشدم مهم اینه که تلاشم و ردم و دلهره رو بریزی از ذهنت بیرون و این حس که همه ی آدمها مثل هم هستند و گر دیگری می تونه من هم میتونم ! میتونه کمکت کنه که پیروز بشی چون حس اینکه هیچ تفاوتی بین ما نیست! رو داری.
و البته میتونی بری روبروی آینه بایستی و درست به خودت نگاه کنی و حدود 5 بار بگی : من میتونم خیلی به دور شدن استرس کمک میکنه و در حقیقت پیروز هم میشی.
امیدوارم.
موفق باشی:)
سلام دوست عزیز بهتره شما به پزشکی که مربوط به روان یا اعصابه مراجعه کنی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.