PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : امکانات اضافی برای دوربین گوشی با Joyeye Lite v1.2 S60v3 SymbianOS9.x Sìgned

asklt
20-08-2009, 22:06
استیل کردن محیط دوربین
رنگ ها و امکانات اضافی برای ویرایش

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توضیحات بیشتر
Share your cool and fun life!

Joyeye Lite makes:

* Your mobile phone camera become a LOMO style camera, and take some fun photos, such as 4-lens action sampler;
* You to preview the photos with some fun filters on camera display before shooting, e.g., Color (E2C, W/B, Retro), Distort (Mirror), Stylize (Scanline), Frame (Angel, Rock, Polaroid);
* You apply filters on the photos you took before. There are several filter categories, e.g. Color, Distort, Stylize and Frame,etc.
* You to share the photos processed by Joyeye Lite to joyeye.com;
* You to write micro-blog to joyeye.com and sync to more mobile SNS communities, if you want, such as Twitter;
* More...

Joyeye.com provides you:

* A wonderful place to share your cool photos and your feeling;
* A good place to know much more friends;
* A good store to choose your favorite things and to customize your favorite gifts, such as cups, T-shirts, papers, etc.
* And more...

Change Log :

Fixes:

· Removes the defects imported by the newest S60 firmware update, i.e., supports the most of newest S60 phones(3rd FP1/FP2);
· Improves the process of register/login. It is easier and more convenient to sign up for Joyeye/sign in to Joyeye.

New features:

· Add 'Queue' module. All sharing task will be queued, so you can make multiple sharing requests in a short period, and view thestatus of tasks at any time;
· Supports 'Pixelpipe'. You can share photo and micro-blog once to more than 95 social networks through 'Pixelpipe';
· Add a shortcut of browser to view the newest photos and comments in 'Joyeye' community

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

asklt
21-08-2009, 12:23
چه جالب این برنامه تا الان 15 بار دانلود شده ولی فقط 1 دونه تشکر که اونم یونوس جونه.

iceweek
22-08-2009, 08:40
یه توضیح فارسی بدید

asklt
22-08-2009, 09:43
اینم توضیحات.
البته اون انگلسی رو به فارسی ترجمه کردم.
سهم خود را داغ و زندگی جالب!

Joyeye Lite میکند :

* دوربین تلفن همراه خود را تبدیل به یک دوربین LOMO سبک ، و برخی از عکس گرفتن ، جالب ، از جمله 4 - لنز نمونه گیر اقدام ؛
* شما را به نمایش عکس ها را با فیلترهای جالب در برخی از دوربین های نمایش قبل از عکسبرداری ، به عنوان مثال ، رنگ (E2C عرض / ب ، سبکهای) تحریف (آینه) ، یا سبک خاصی دراوردن (Scanline) ، قاب (فرشته ، راک ، پلاروید) ؛
* شما اعمال فیلتر بر روی عکس ها به شما قبل از انجام گرفت. در دسته بندی فیلتر چند e.g. وجود دارد. رنگ ، کج کردن ، یا سبک خاصی دراوردن و قاب عکس ، و غیره
* شما برای به اشتراک گذاشتن عکس ها پردازش توسط Joyeye Lite به joyeye.com ؛
* شما را به میکرو - نوشتن وبلاگ را به joyeye.com و همگام با جوامع بیشتر SNS های موبایل ، اگر می خواهید ، مانند توییتر ؛
* بیشتر...

Joyeye.com به شما ارائه می :

* فوق العاده یک محل برای به اشتراک گذاشتن عکس های خود را داغ و احساس خود را ؛
* یک جای خوب به اطلاع دوستان خیلی بیشتر ؛
* یک مغازه خوب به چیزهای مورد علاقه خود را انتخاب کنید و به سفارشی هدایای خود ، مورد علاقه مانند لیوان ، شرت ، اسناد ، و غیره
* و ادامه...

ویرایش ورود به سیستم :

Fixes :

حذف از نقص وارداتی توسط جدیدترین S60 به روز گوشی ، یعنی بیشترین حمایت از جدیدترین S60 تلفن (3rd FP1/FP2) ؛
بهبود فرآیند ثبت نام / ورود به سایت. از آن است که ساده تر و آسان تر برای ثبت نام در سایت برای Joyeye / ورود به Joyeye.

ویژگی های جدید :

اضافه کردن 'ماژول صف'. همه کار به اشتراک گذاری خواهد شد صفی ، بنابراین شما می توانید چندین بار مشاهده از به اشتراک گذاری در یک مدت زمان کوتاه ، می و thestatus مشاهده از وظایف را در هر زمان ؛
پشتیبانی 'Pixelpipe'. شما می توانید عکس و کوچک سهم وبلاگ یکبار به بیش از 95 شبکه های اجتماعی را از طریق 'Pixelpipe' ؛
اضافه کردن یک میانبر از مرورگر برای مشاهده جدیدترین عکس ها و نظرات در 'جامعه Joyeye

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

PLAΨMID
23-08-2009, 18:32
دوست عزیز انگار با نرم افزار ترجمه کردید . . . بیشتر یه زبان هخامنشیان شباهت داره !!

asklt
23-08-2009, 21:41
آره درسته با گوگل ترجمه کردم من انگلسییم ضعیف هست شرمنده.

ehsango
23-08-2009, 21:49
وقتی برنامه رو باز کردم گفت آپدیت کنم یا نه؟!
گفتم نه
برنامه قهر کرد دیگه بالا نیومد. جریان چیه؟ ورژن جدیدشو میذاشتی!

asklt
24-08-2009, 09:15
این ورزن جدیدش هست یگ نگاه به تاریخ گوشیت بنداز.

ehsango
24-08-2009, 12:57
تاریخ گوشی درسته. 24/8/2009
گوشیم هم c1 - 6220
فقط یه بار اجرا شد. دفعات بعدی بعد از چند ثانیه، منوی گوشی میومد.

king_darkness
24-08-2009, 13:27
تاریخ گوشی درسته. 24/8/2009
گوشیم هم c1 - 6220
فقط یه بار اجرا شد. دفعات بعدی بعد از چند ثانیه، منوی گوشی میومد.

درسته
براي من هم همين مشكل رو داره:41:

asklt
25-08-2009, 10:28
نیدونم مشکل از کجاست تا به حال ایطوری نشده بود.
گوشیت رو یک مستر رست کن شاید درست شه.

ehsango
25-08-2009, 12:17
حالا واسه یه نرم افزار "..." گوشی رو مستر ریست کنم؟!
خودت بودی می کردی؟
بیخیال بابا!

asklt
25-08-2009, 17:15
اگه واقعا لازم داشتم این کارو میکردم.

ali_bit
20-09-2009, 07:04
دوست عزیز انگار با نرم افزار ترجمه کردید . . . بیشتر یه زبان هخامنشیان شباهت داره !!

خيلي باهال بود دمت گرم :31:

K E Y H A N
21-09-2009, 06:08
برادرا تاریخ گوشیتونو بالا پایین کنید تا اجرا بشه !

اشکان جلالی
23-10-2009, 21:07
دس خوش ممنون

reza522
05-02-2010, 11:20
سلام
دانلودنمیشه
پیغام:
پیدا نشد
فایل یا صفحه‌ای که درخواست کرده‌اید یافت نشد.
• اگر نشانی (URL) صفحه را خودتان تایپ کرده‌اید، از صحت تایپ آن مطمئن شوید.
• اگر با کلیک روی یک پیوند به اینجا آمده‌اید، ممکن است پیوند اشتباه باشد.
• از دکمه بازگشت نرم‌افزار مرورگر خود برای انتخاب پیوند دیگری درصفحه پیشین استفاده کنید، یا آنچه
را که می‌خواهید جستجو کنید.
لطفا:لینک دیگری معرفی کنید
باتشکر

jamshidjap
05-02-2010, 11:32
برادرا تاریخ گوشیتونو بالا پایین کنید تا اجرا بشه !

فکر کنم اگه دوباره برنامه رو ساين کنيد درست بشه

sezar & sanaz
06-02-2010, 22:38
لینک خراب خواهش لطف کنید

ashkaria
16-02-2010, 16:34
ممنون جالب بود

DANCE6410
22-02-2010, 10:25
بابا دان نمیشه یه لینک دیگه یدین

Hadi King
22-02-2010, 17:39