مشاهده نسخه کامل
: مقایسه LED و LCD و Neo PDP
قیمت چند بود؟تصویر چطور بود؟
یه مدل C6900 بود که بالاترین مدلی هم بود که آورده بودن به گمونم همون C6500 هست (شایدم C6800!!) من از اون خیلی خوشم اومد، قیافیه خیلی خوبی داره، تصویرشم خوب بود ولی فعلاً فقط "46 داشت و مدل 40 اینچ C6200 بود!!
اما مدلهای بالاش رو نیوردن هنوز! یعنی از C7000 یا بالاتر خبری نبود تو لیستشونم چیزی در موردشون نبود، این در حالیه که تو جمهوری تبلیغ بزرگ تلویزیونهای 3D سامسونگ رو زیر پل زدن!! جالب بود از خوده فروشنده داخل نمایندگی سامسونگ تو جمهوری که در مورد تبلیغ پرسیدم انگار تا الان همچین چیزی ندیده بود و نشنیده بود با اینکه تبلیغه 100 متر اونورتر روی پل عابر بود 5 دقیقه داشت منو فقط نگاه میکرد 3D?!?!!
این C6900 بود:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لیست همراه با قیمتهای مدلهای جدید بود، لیست رو بهم نمیداد فقط گفت میتونم از روش عکس بگیرم با موبایل گرفتم خیلی کیفیتش خوب نیست (سری اول از بالا LEDها هستن بقیه LCD هستن):
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
doostane aziz kasi az TVhay 3D khabar dare
قرار وارد کنن همهجا تبلیغش هست ولی هنوز وارد نکردن.
ProGamer
03-05-2010, 15:45
اين تلوزين ها اصولا تلوزيون هايي هستن كه هرتز بالايي دارن. مثلا 240 يا مثل اين ال جي 400 هرتز
علاوه بر اون يه سيستم ساده دارن كه به عينكش به صورت وايرلش ارتباط برقرار ميكنه
كلا سيستم پيچيده اي ندارن. ولي قيمتاشون بالاست.
جالبه بدونيد كه اين تلوزيون ها در حالي وارد شدن كه
1- player 3D هنوز در ايران وجود نداره
2- فيلم مخصوص اين TVو Player ها وجود نداره
3- قيمت هر عينك اين تلوزيون ها حدود 200 دلار هست و براي يك خانواده 5 نفري بايد 1،000،000 تومن پول عينك بدي
---------- Post added at 05:45 PM ---------- Previous post was at 05:40 PM ----------
تازه از همه قشنگ تر تبليغ دروغ سامسونگه (چقدر حرص ميخورم ، سامسونگ از سادگي مردم استفاده ميكنه)
توي تبليغش زده: تصاوير 2 بعدي رو هم 3 بعدي ببينيد. بعد مياد مثلا back تصوير رو با يه نرم افزار با كل تصوير 15 سانتي متر فاصله ميده . بعد 20 نفر ميان ميگن : اااااااااااااا سه بعديه،
در حالي كه براي ديدن تصوير 3 بعدي اصلا بايد دوربين هاي سه بعدي استفاده شده باشه و سورس سه بعدي داشته باشي. نه اين كه با دو تا تصوير مسخره كه 5 سانت از هم فاصله دارن بگي من تلوزيون 3 بعدي ساختم. واقعا خجالت هم نميكشه اين سامسونگ اينقدر دروغ ميگه
اين تلوزين ها اصولا تلوزيون هايي هستن كه هرتز بالايي دارن. مثلا 240 يا مثل اين ال جي 400 هرتز
علاوه بر اون يه سيستم ساده دارن كه به عينكش به صورت وايرلش ارتباط برقرار ميكنه
كلا سيستم پيچيده اي ندارن. ولي قيمتاشون بالاست.
جالبه بدونيد كه اين تلوزيون ها در حالي وارد شدن كه
1- player 3D هنوز در ايران وجود نداره
2- فيلم مخصوص اين TVو Player ها وجود نداره
3- قيمت هر عينك اين تلوزيون ها حدود 200 دلار هست و براي يك خانواده 5 نفري بايد 1،000،000 تومن پول عينك بدي
---------- Post added at 05:45 PM ---------- Previous post was at 05:40 PM ----------
تازه از همه قشنگ تر تبليغ دروغ سامسونگه (چقدر حرص ميخورم ، سامسونگ از سادگي مردم استفاده ميكنه)
توي تبليغش زده: تصاوير 2 بعدي رو هم 3 بعدي ببينيد. بعد مياد مثلا back تصوير رو با يه نرم افزار با كل تصوير 15 سانتي متر فاصله ميده . بعد 20 نفر ميان ميگن : اااااااااااااا سه بعديه،
در حالي كه براي ديدن تصوير 3 بعدي اصلا بايد دوربين هاي سه بعدي استفاده شده باشه و سورس سه بعدي داشته باشي. نه اين كه با دو تا تصوير مسخره كه 5 سانت از هم فاصله دارن بگي من تلوزيون 3 بعدي ساختم. واقعا خجالت هم نميكشه اين سامسونگ اينقدر دروغ ميگه
البته الان فیلمهای ریپ شده سهبعدی روی نت هست و تصاویر سهبعدی هم نیاز به پخش کننده خاصی ندارن در اصل نوع ضبطشون متفاوته، برای پخش نوع فرمتشون همون استانداردهای معمول هست، هستن اشخاصی که حتی فروشم میکنن.
اون تکنولوژی سامسونگم که به تصاویر عمق میده اصلاً اونطوری که شما میگید نیست، اصلاً این چیزی که شما میگید مگه میشه؟! مگه تصاویر توی فیلمها لایه لایه هستن که بیشه یه لایه رو از لایه دیگه فاصله داد؟!
من نمیدونم شما این مطلب رو از کجا آوردین ولی اگر Review تلویزیونهای 3D سامسونگ رو میخوندین (من Review رو Cnet خوندم) متوجه میشدین این تلکنولوژی برخلاف تصور شما تا حدی کار میکنه، درسته مثل یه فیلم تمام سهبعدی که به صورت سهبعدی تصویر برداری شده نمیشه ولی کار میکنه تقریباً، حالا هر مزخرفی که میخواد باشه یا هرجوری عمل بکنه.
ولی بهطور کلی قبول دارم در حال حاضر هم بخاطر گرون بودن عینکها و هم در دسترس نبودن مدیاهای 3d برای همین بیشتر این یه امکان لوکس تقریباً بیاستفادست ولی معلوم نیست 1-2 سال دیگه هم همینطوری باشه.
hamedDJboy
03-05-2010, 22:54
ممنون از اطلاعات شما دوست عزیز
یه سئوال
مدل ال جی 47LX9500
خبری ازش نبود
در مورد مدل 46C7000 سامسونگ چی
سونی هم که فکر نمی کنم
ممنون می شم دوستان خبری بدن
ProGamer
04-05-2010, 14:03
البته الان فیلمهای ریپ شده سهبعدی روی نت هست و تصاویر سهبعدی هم نیاز به پخش کننده خاصی ندارن در اصل نوع ضبطشون متفاوته، برای پخش نوع فرمتشون همون استانداردهای معمول هست، هستن اشخاصی که حتی فروشم میکنن.
اون تکنولوژی سامسونگم که به تصاویر عمق میده اصلاً اونطوری که شما میگید نیست، اصلاً این چیزی که شما میگید مگه میشه؟! مگه تصاویر توی فیلمها لایه لایه هستن که بیشه یه لایه رو از لایه دیگه فاصله داد؟!
من نمیدونم شما این مطلب رو از کجا آوردین ولی اگر Review تلویزیونهای 3D سامسونگ رو میخوندین (من Review رو Cnet خوندم) متوجه میشدین این تلکنولوژی برخلاف تصور شما تا حدی کار میکنه، درسته مثل یه فیلم تمام سهبعدی که به صورت سهبعدی تصویر برداری شده نمیشه ولی کار میکنه تقریباً، حالا هر مزخرفی که میخواد باشه یا هرجوری عمل بکنه.
ولی بهطور کلی قبول دارم در حال حاضر هم بخاطر گرون بودن عینکها و هم در دسترس نبودن مدیاهای 3d برای همین بیشتر این یه امکان لوکس تقریباً بیاستفادست ولی معلوم نیست 1-2 سال دیگه هم همینطوری باشه.
نه من با چند تا از مهندس هاي شركت حرف ميزدم در مورد اين تكنولوژي گفتن كه دقيقا از همچين نرم افزاري استفاده ميكنن تو ال سي ديه سامسونگ. و در واقع ميگفتن اين نرم افزار عمق رو ايجاد ميكنه ولي خيلي كم
راستي يه چيز ديگه: اين سه بعدي ال جي remote اش رو ديدين؟ مثل اون ليزر ها كه بچه بوديم مينداختيم توچشم مردم كار ميكنه. خيلي باحاله
t_tanhayam
10-05-2010, 09:21
یه مدل C6900 بود که بالاترین مدلی هم بود که آورده بودن به گمونم همون C6500 هست (شایدم C6800!!) من از اون خیلی خوشم اومد، قیافیه خیلی خوبی داره، تصویرشم خوب بود ولی فعلاً فقط "46 داشت و مدل 40 اینچ C6200 بود!!
اما مدلهای بالاش رو نیوردن هنوز! یعنی از C7000 یا بالاتر خبری نبود تو لیستشونم چیزی در موردشون نبود، این در حالیه که تو جمهوری تبلیغ بزرگ تلویزیونهای 3D سامسونگ رو زیر پل زدن!! جالب بود از خوده فروشنده داخل نمایندگی سامسونگ تو جمهوری که در مورد تبلیغ پرسیدم انگار تا الان همچین چیزی ندیده بود و نشنیده بود با اینکه تبلیغه 100 متر اونورتر روی پل عابر بود 5 دقیقه داشت منو فقط نگاه میکرد 3D?!?!!
این C6900 بود:
اینم لیست همراه با قیمتهای مدلهای جدید بود، لیست رو بهم نمیداد فقط گفت میتونم از روش عکس بگیرم با موبایل گرفتم خیلی کیفیتش خوب نیست (سری اول از بالا LEDها هستن بقیه LCD هستن):
من سري c6500 و ال سي دي c630 رو كنار b650 ديدم متاسفانه جز قيافه چيزي براي گفتنن نداره دويت عزيز
t_tanhayam
10-05-2010, 09:27
در مورد عينكهاي 3d در واقع 2 مدل دارند كه بحث زيادي بر سر استفاده هر كدومشون هست
passive و active اون اتصالي كه شما ميبينيد براي مدلهاي اكتيو هست
مدلهاي پسيو كاملا بدون نياز به منبع انرژي وهر گونه ارتباط با مبدا هستند
در واقع كار اين عينكها در كسري از ثانيه به نوبت هر كدومشون جلوي ورود تصوير به اون چشم رو ميگيرند
سورس 3d هم به صورت كسري از ثانيه تصاوير ور براي هر كدوم از چشمها ميفرسته
alilosting
10-05-2010, 09:38
من سري c6500 و ال سي دي c630 رو كنار b650 ديدم متاسفانه جز قيافه چيزي براي گفتنن نداره دويت عزيز
دقيقا همينطوره
دوست عزیز C630/650 که هنوز وارد بازار نشده؟!
baghbanzadeh
12-05-2010, 14:19
سلام دوستان عزیز.من امروز عصر قراره با بودجه 2200000 تومانی به بازار برم و یه ال سی دی بخرم ولی متاسفانه هنوز انتخاب قطعی نکردم.اول تصمیم قطعی گرفتم یه سامسونگ 46b670 به قیمت 2160000 تومان بخرم بعد با خواندن نظریات دوستان عزیز به شک افتادم که شاید بهتر باشه پلاسما بخرم.تمام اطلاعات و اختلافات بین ال سی دی و پلاسما رو هم مطالعه کردم و هنوز نتونستم تصمیم بگیرم و در وضعیت خیلی بدی قرار گرفتم.من خودم بیشتر نظرم رو پلاسما هست و از شما عزیزان عاجزانه میخوام خیلی سریع جواب بدین لطفا:
1-اولا به طور خلاصه و در یک کلام پلاسما یا ال سی دی؟در واقع مشکل اصلی من اینه که امکانات پلاسما برای پخش تصاویر دیجیتال و بلوری و ...که در آینده بیشتر رو بورس میان(خودتون بهتر میدونین)و پورتهای ورودی و ....ضعیفتر از ال سی دی هست؟مهمترین فاکتور برای من این هست که بعدا با وجود تکنولوژی های جدیدی که دستگاههای پخش دارن تلوزیونم مشکلی در ارتباط با اونها نداشته باشه.
2-اگر نظر شما در مورد پلاسما مساعد هست لطفا بگین سامسونگ بخرم یا پاناسونیک؟
واقعا خیلی خیلی زیاد ممنون مسشم اگه زود جواب بدین:19:
سلام
دوست عزیز : اصلا" طرف پلاسما نرو واقعا" کیفیت خوبی ندارند توصیه میکنم lcd بگیری اون هم از برند سونی که واقعا عالی هست.
t_tanhayam
16-05-2010, 17:21
دوست عزیز C630/650 که هنوز وارد بازار نشده؟!
به سلامتي رويت شد اين سريها؟
---------- Post added at 05:21 PM ---------- Previous post was at 05:20 PM ----------
سلام
دوست عزیز : اصلا" طرف پلاسما نرو واقعا" کیفیت خوبی ندارند توصیه میکنم lcd بگیری اون هم از برند سونی که واقعا عالی هست.
بي انصاف نباشيم اگه از يك سري خصوصياتش خوشمون نمياد دليل نميشه مزايا رو هم ناديده بگيريم
masoooud
16-05-2010, 20:05
جسارتا من فکر میکنم هنوز پلاسما بهترین تصویر رو داره:11:
mr_rayan
16-05-2010, 23:43
به سلامتي رويت شد اين سريها؟
---------- Post added at 05:21 PM ---------- Previous post was at 05:20 PM ----------
بي انصاف نباشيم اگه از يك سري خصوصياتش خوشمون نمياد دليل نميشه مزايا رو هم ناديده بگيريم
سری های c همه وارد بازار شده،چه ال سی دی ها و چه ال ای دی ها.مدل سه بعدی سامسونگ هم اومده ولی فعلا فقط به عنوان نمونه توی نمایندگی ها هست.
ولی انصافا سامسونگ چیکار کرده با طراحیاش،ترکونده.
mgolchin13
17-05-2010, 16:56
دوستان يك مسئله اي در مورد پلاسما هست كه من توي هيچكدام از كامنت ها و توي فوروم هاي ديگه راجع به اون مطلبي نديدم. اگر كسي راهنمايي كنه ممنون ميشم: توي فروشگاه هاي صوتي تصويري وقتي كه روي صفحه يك صحنه بدون حركت سريع مثلا منظره درياچه وكوه وآسمان نمايش داده ميشه قسمتهايي از اون كه يك رنگ خاص رو نشون ميده (مثلا رنگ آبي مربوط به آسمان يا دريا) چشمك ميزنه يا به عبارتي پر پر ميزنه.براي درك بهتر اين مسئله اگر به طور غير مستقيم نگاه كنيد يعني به كنار تلويزيون نگاه كنيد وتصوي رو از گوشه چشمتون تحت نظر قرار بديد خيلي بهتر متوجه اين مشكل ميشيد. اين مسئكه تو تلويزيون هاي crt قديمي كه 60 هرتز بودن خيلي شديد تر وجود داشت كه با آمدن 100 هرتز حل شد .
آيا در پلاسما اين مسئله قابل رفع است؟
آيا برچسب 600 HZ كه روي پلاسما هاي جديد زده شده ربطي به اين موضوع داره؟
آيا اين مربوط به تنظيمات دستگاه است كه مثلا با تغيير سرعت اسكن يا refrehs rate تصحيح شود يا كلا جزو خصوصيات پلاسما است وراجع به آن كاري نميشود كرد؟
در آخر اين نكته را هم بگويم كه براي افرادي كه دچار بيماري صرع هستند اين مسئله حياتي است زيرا پر پر زدن سريع تصوير باعث عود كردن آن ميشود و در افراد عادي نيز با تماشاي طولاني ايجاد سردرد مي كند.
t_tanhayam
17-05-2010, 17:19
دوستان يك مسئله اي در مورد پلاسما هست كه من توي هيچكدام از كامنت ها و توي فوروم هاي ديگه راجع به اون مطلبي نديدم. اگر كسي راهنمايي كنه ممنون ميشم: توي فروشگاه هاي صوتي تصويري وقتي كه روي صفحه يك صحنه بدون حركت سريع مثلا منظره درياچه وكوه وآسمان نمايش داده ميشه قسمتهايي از اون كه يك رنگ خاص رو نشون ميده (مثلا رنگ آبي مربوط به آسمان يا دريا) چشمك ميزنه يا به عبارتي پر پر ميزنه.براي درك بهتر اين مسئله اگر به طور غير مستقيم نگاه كنيد يعني به كنار تلويزيون نگاه كنيد وتصوي رو از گوشه چشمتون تحت نظر قرار بديد خيلي بهتر متوجه اين مشكل ميشيد. اين مسئكه تو تلويزيون هاي crt قديمي كه 60 هرتز بودن خيلي شديد تر وجود داشت كه با آمدن 100 هرتز حل شد .
آيا اين مربوط به تنظيمات دستگاه است كه مثلا با تغيير سرعت اسكن يا refrehs rate تصحيح شود يا كلا جزو خصوصيات پلاسما است وراجع به آن كاري نميشود كرد؟
در آخر اين نكته را هم بگويم كه براي افرادي كه دچار بيماري صرع هستند اين مسئله حياتي است زيرا پر پر زدن سريع تصوير باعث عود كردن آن ميشود و در افراد عادي نيز با تماشاي طولاني ايجاد سردرد مي كند.
توي پلاسما ها اين مسئله تقريبا تا حدود زيادي حل شده و مشكلي نيست بخاطر همون 600hz بودني كه ميفرماييد تصاوير خيلي روون و طبيعي به چشم ميان
*Alucard*
17-05-2010, 17:27
راجب این موضوع قبلا تو این انجمن صحبتهای زیادی شده....
Flicker یا همون سو سو زدن تصویر تو پلاسماهایی که رفرش ریت پائین دارن وجود داره اون 600 هرتز هم که شما میبینید روی پلاسماها زده مربوط به Sub field پنل هست که برای ازبین بردن بلور از روشی به غیر از بالا بردن سرعت نوسازی تصویر یا همون رفرش ریت استفاده میکنه (در نتیجه ساید افکتها یا عوارض ناخواسته رفرش ریت بالا رو نداره) چون اساس تکنولوژی پلاسما با LCD متفاوت هست.... کلا چشم بعضی افراد به این مسئله حساس هست و تو رفرش ریتهای پائین ممکنه متوجه لرزش تصویر بشن مثلا بعضی پنلها برای هماهنگ شدن سرعت نوسازی پنل با فیلمهای 1080/24p که به صورت 24 فریم بر ثانیه پخش میشن رفرش ریت رو روی 48 هرتز قرار میدن اگر تو این حالت سیگنالهایی با فریم ریت بالاتر از 24 روی پنل پخش بشه این لرزش تصویر بیشتر به چشم میاد (من خودم با این موضوع مشکل دارم و همشه باید حالت 24p پنل رو خاموش کنم) ولی 90 درصد افراد متوجه این موضوع نمیشن چون سرعت این لرزشها بالاتر از آستانه تحلیل مغز و چشم این افراد هست به طور کلی پلاسما پنلهای ارزون قیمت رفرش ریت پائینتری نسبت به مدلهای گرون قیمت تر دارن ولی اغلب این پنلها به دلیل پائین بودن رسپانس تایم پیکسلها مشکلی از بابت رزولوشن خطوط مورد نمایش در نماهای سریع و اکشن ندارن که تفاوتی از این جهت براشون قائل بشیم و در اغلب این پنلها رزولوشن تصویر متحرک 1080line هست.
برای همین بهتره که زمانی که سیگنالهایی به غیر از 1080/24p روی پنل پخش میشه رفرش ریت پنل رو روی حالت 48 هرتز قرار نگیره و رفرش ریتهای بالاتر رو انتخاب کنن....
در کل به نظر من این اثر در پلاسما پنلها به نوعی individual effect و وابسته به فرد هست برای همین بهتره قبل از اینکه پلاسما پنلی بخرید با یک دمو این مسئله رو تست کنید و بالاترین رفرش ریت رو روی پنل انتخاب کنید اگر بازهم لرزشی حس کردید بهتره تکنولوژی دیگه و یا مدلهای دیگه رو انتخاب کنید مثلا من مثل همین مشکل رو با رسپانس تایم LCD ـها دارم و موقعی که یه بازی کامپیوتری انجام میدم به خصوص بازیهای ورزشی مثل فوتبال بلوری شدن تصویر باعث میشه نتونم تمرکز کنم و سردرد بگیرم در حالیکه بعضی متوجه این موضوع نمیشن.
mgolchin13
17-05-2010, 19:10
با تشكر از پاسخ مشروح دوست عزيز alucard با توجه به اين مسئله شما براي سايز 46 اينچ و بالا تر مدل خاصي رو ميتونيد پيشنهاد بديد؟ نظرتون راجع به پاناسونيك v10 چيه؟ يا اين كه اصلا" بهتره برم سراغ led ؟(ال سي دي رو بهخاطر رنگهاي غير واقعي اش نمي پسندم)
*Alucard*
17-05-2010, 20:55
با تشكر از پاسخ مشروح دوست عزيز alucard با توجه به اين مسئله شما براي سايز 46 اينچ و بالا تر مدل خاصي رو ميتونيد پيشنهاد بديد؟ نظرتون راجع به پاناسونيك v10 چيه؟ يا اين كه اصلا" بهتره برم سراغ led ؟(ال سي دي رو بهخاطر رنگهاي غير واقعي اش نمي پسندم)
سلام V10 کاندید خوبی هست رنگهای طبیعی و قوی ای داره مدل 50 اینچی این پنل دکور خیلی زیبایی به نظر من داره تصویر این پنل به عنوان یه پلاسما خیلی POP یا به قولی هیجان انگیز هست اشباع رنگ بالایی داره درخشش این پنل هم بیشتر آدم رو یاد درخشش LCD پنلها میندازه البته با توجه به این نکته که این پنل مثل LCD ـها درخشش و کنتراستون با تغییر زاویه دید افت پیدا نمیکنه و لازم نیست شما همیشه در Sweet point یا نقطه ایده آل جلوی اونها بشینید تا تصاویر لذت بخش باشن , وضوح حرکتی و رسپانس تایم عالی که در همه پلاسماها عمومیت داره در این پنل هم وجود داره فقط مشکلی که هست افت بازتولید مشکی این پنل هست که گزارش اون در سایت Cnet موجوده البته بعد از افت بازتولید مشکی بازم این پنل مشکی قوی و خوبی تولید میکنه راجب این مشکل نمیشه در مورد مدلهای آسیایی نظر قطعی داد که از اساس این مشکل در این پنلها هم وجود داره یا نه , پاناسونیک میگه تا به حال 75 مورد گزارش مستند از این مشکل دریافت کردن در حالیکه 6 میلیون واحد از این پنل فروخته شده ولی به هر حال مثلی هست که میگه هیچ ماست بندی نمیگه ماست من ترشه....
در کل اگر اهل فیلمهای سینمایی و بازیهای کامپیوتری هستید این پنل گزینه خوبی هست توجه داشته باشید که هیچ چیزی کامل نیست و این پنل مشکلاتی هم دربزرگنمایی رزولوشنهای SD به HD داره که باعث میشه برخی رزولوشن های تصاویر SD کمی سافت و کم جزئیات باشن البته از این تصاویر در کل نمیشه انتظار زیادی داشت ولی با توجه به کنتراست و بازتولید رنگ و مشکی عالی این پنل برخی اشکالات در تصاویر SD قابل چشم پوشی هست , در تصاویر HD و Full HD هم این پنل از نظر من چیزی کمتر از خارق العاده نیست به خصوص وقتی یه فیلم Full HD با PS3 و یا 360 روی این پنل ببینید (مثل Cut scene بازیها که اغلب HD و Full HD هستن).
از طرفی LED پنلها هم مصرف برق کمی دارن و مشکی قابل قبولی تولید میکنن ولی مشکلات ذاتی LCD ـها در این پنلها هنوز هم وجود داره یعنی اینکه برای دیدن تصاویر شما باید در نقطه مطلوب جلوی این پنلها قرار بگیرید (از همه جهات به خصوص وقتیکه بخواین جلوی این پنلها دراز کشیده بازی کنید و یا فیلم ببینید) و رسپانس تایم هنوز از نظر من در این پنلها به نقطه ایده آل نرسیده.
در آخر شما خودتون باید تصمیم نهایی بگیرید و بسته به نیازهاتون و توقعاتتون و بودجتون خرید کنید.
...
2.5.8.14.1.13
17-05-2010, 21:06
از توضیحات کاملت واقعا ممنون.اما سوالم اینه که در LED ها کدوم مدل میتونه مورد خوبی باشه در مقایسه با V10 . البته با توجه به اینکه هیچ TV بدون ایراد نیست.
*Alucard*
17-05-2010, 21:08
LG LH900
Samsung B8500
Sony X450 سایزهای 46 و 55 اینچی
2.5.8.14.1.13
17-05-2010, 21:19
اینا قیمت هاش خیلی بالاست نسبت به V10.
B8500 که در ایران نیست.
LH900 رو قیمتشو ندارم
X450 هم که واقعا قیمت بالایی داره و اصلا به صرفه نیست.
V10 با قیمتش بهترین گزینس با قیمت ۲،۸۰۰
46b8000 چطوره؟؟؟
توی سایت trustedreviews هم ۹ گرفته از ۱۰ فقط توی صدا کم آورده و ۶ از ۱۰ گرفته.
*Alucard*
18-05-2010, 00:17
اینا قیمت هاش خیلی بالاست نسبت به V10.
B8500 که در ایران نیست.
LH900 رو قیمتشو ندارم
X450 هم که واقعا قیمت بالایی داره و اصلا به صرفه نیست.
V10 با قیمتش بهترین گزینس با قیمت ۲،۸۰۰
46b8000 چطوره؟؟؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتوی سایت trustedreviews هم ۹ گرفته از ۱۰ فقط توی صدا کم آورده و ۶ از ۱۰ گرفته.
TrustedReviews یکی از ده ها وبسایتی هست که این پنل رو تست کرده و جزو معدود وبسایتهایی هست که این پنل خیلی مورد توجهشون قرار گرفته متاسفانه این وبسایت تو ریویوهاش هیچ عدد و رقمی اعلام نمیکنه و به اشکالات این پنل مثل عدم یکنواختی شدت نور و تمایل رنگ مشکی در این پنل به سمت رنگ آبی و بقیه موارد که وبسایتهای دیگه مطرح کردن هیچ اشاره ای نکرده ولی به هر حال این پنل هم جزو پنلهای خوب و شیک موجود هست ولی به نظر من تو زمینه کیفیت تصویر به V10 نمیرسه.
2.5.8.14.1.13
18-05-2010, 00:27
متاسفانه HDTV های خوبی که از سایت های معتبر نمره خوبی گرفتوند در ایران نیستند یا قیمت خیلی غیر منطقی دارند.اما بازم فکر می کنم بهترین گزینه با کمترین قیمت V10 باشه.قیمت های پایین تر چیز بهتری نیست فکر می کنم.
وقتی 46b8000 خوب نباشه بقیه هم دیگه...
اما من یه سوال دیگه دارم.واقعا اون قدر که این سایت ها نمره میدن و عدد میدن و بررسی می کنن وقتی میخری و میاری خونه فرقی هست یعنی به چشم میاد یا اونقدری محسوس نیست که آدم براحتی بفهمه؟؟؟
*Alucard*
18-05-2010, 00:59
کی گفته B8000 پنل خوبی نیست!؟
این پنل از این همه وبسایت و مجله ای که کارشون تست پنلهاس امتیازات خوب و عالی گرفته پس بدون شک یکی از بهترین پنلهای بازار هست ولی اگر در قیاس با پنلهای دیگه بخواین مقایسه کنید اونوقت ممکنه چیزای بهتری هم گیر بیاد...
بعضی موارد ممکنه در لحظه اول به چشم بیاد ولی بعضی چیزا هست که فقط با گذشت زمان و با تغییر محتویات مورد نمایش ممکنه به چشم شخص بیاد مثلا دقت رنگ اکثر پنلهای امروزی در حد قابل قبولی هست و تفاوت بین پنلها از این نظر خیلی کم هست مگر اینکه پنلی واقعا خیلی مشکل داشته باشه بعضی دیگه از مسائل مثل عدم یکنواختی شدت نور در سطح پنل فقط در محیطهای تاریک و کم نور و زمانی که یه صحنه تاریک مثلا در شب داره اتفاق میوفته ممکنه قابل حس کردن باشه ....
2.5.8.14.1.13
18-05-2010, 01:14
بله اما در کل موقع خرید آدم نمیتونه واقعا اون چیزی که توی نت دیده و پسندیده رو بگیره چون یا نیست (مثل اکثر پاناسونیک ها که من خیلی خوشم میاد) یا اگرم هست قیمتش اونقدر غیر منطقیه که آدم باید ازش صرف نظر کنه.
اما منظور من از سوالی که پرسیدم و گفتم تفاوت داره یا نه این بود که مثلا تفاوت 50S10 با 50V10 واقعا اونقدر هست که آدم 1ملیون اضافه بده.یعنی عملا موقع استفاده به چشم میاد؟؟؟ خیلی مواقع در سایت ها در مورد بعضی چیزها اونقدر مو شکافانه بحث میشه که برای آدم واقعا بزرگ میشه موارد.اما در استفاده های خانگی و مهمتر از اون در ایران خیلی فرق می کنه...
*Alucard*
18-05-2010, 01:31
بله اما در کل موقع خرید آدم نمیتونه واقعا اون چیزی که توی نت دیده و پسندیده رو بگیره چون یا نیست (مثل اکثر پاناسونیک ها که من خیلی خوشم میاد) یا اگرم هست قیمتش اونقدر غیر منطقیه که آدم باید ازش صرف نظر کنه.
اما منظور من از سوالی که پرسیدم و گفتم تفاوت داره یا نه این بود که مثلا تفاوت 50S10 با 50V10 واقعا اونقدر هست که آدم 1ملیون اضافه بده.یعنی عملا موقع استفاده به چشم میاد؟؟؟ خیلی مواقع در سایت ها در مورد بعضی چیزها اونقدر مو شکافانه بحث میشه که برای آدم واقعا بزرگ میشه موارد.اما در استفاده های خانگی و مهمتر از اون در ایران خیلی فرق می کنه...
تفاوت بین این پنلها بیشتر روی تصاویر HD هست اسم این پنلها هم HDTV هست دوست عزیز اگر کسی بخواد خودشو محدود به ایران بکنه خریدن تلویزیون CRT زیر 29 اینچ هم به نظر من کافی هست ولی اگر کسی میخواد پنلی بخره که به قولی "Future Proof" باشه و در آینده بشه ازش استفاده کرد و به اندازه پولی که بابتش داده ازش لذت ببره باید بره به سمت محتویات HD اگر فکر میکنید در حال حاضر این محتویات برای شما جذاب نیستن و یا دسترسی بهشون براتون سخت هست بهتره فعلا یه پنل ارزون قیمت بخرید و پولتون رو برای آینده و یه خرید بهتر ذخیره کنید...
ziaarabshahi
20-05-2010, 10:02
سلام. من بیشتر مطالب رو در مورد LCD , PLASMA خوندم. آخر به نتیجه منطقی نرسیدم. این طور که متوجه شدم تا قیمت 1500 دو گزینه LCD B670 SAMSUNG , PLASMA G10 PANASONIC گزینه های خوبی هستند. می خواستم برای رفع ابهام به سوالاتم جواب بدید.ممنون می شم.
1.در یکی از پست ها خوندم که PLASMA از فاصله نزدیک نقطه های ریز دیده می شه که به خاطر خاموش روشن شدن پیکسل هاست. واقعیت داره؟ خیلی تو ذوق می زنه؟
2. با توجه به کاربری بیش از 80 درصد تلویزیون و 15 درصدی ماهواره و 5 درصدی فیلم کدام گزینه را پیشنهاد می کنید؟
3. با توجه به تماشای بیش از حد فوتبال و مشکل جا موندن تصویر در سرعت های بالا در LCD هنوز این مشکل در B670 وجود داره؟
4. از یکی از دوستان شنیدم که در 40 اینچ سامسونگ تصاویر پهن نشون داده می شه. صحت داره؟
5. UP SCALING کدام قویتره؟ با توجه به اینکه اکثر استفاده من از تصاویر SD است.؟
6. USB G10 چه فرمت هایی رو می شناسه؟
7. این طور که فهمیدم G10 تصویر در تصویر نداره
تو رو خدا راهنماییم کنید .چون واقعا گیج شدم.
من دیروز جمهوری بودم نه C630 بود نه C650 نمیدونم دوستان کجا دیدن، البته بانه اومده ولی سام نیورده هنوز.
محمد رضا حیدری
24-05-2010, 14:00
سلام
تلوزیون های led سری 7 به هیچ عنوان نمیتونن فیلمهای سه بعدی رو پخش کنن؟
masoooud
24-05-2010, 22:48
کسی خبر نداره سری c سامسونگ کی قراره توزیع بشه؟ دو ماه امروز و فردا میکنن!
---------- Post added at 11:48 PM ---------- Previous post was at 11:47 PM ----------
من دیروز جمهوری بودم نه C630 بود نه C650 نمیدونم دوستان کجا دیدن، البته بانه اومده ولی سام نیورده هنوز.
بانه کی داره شماره تلفن رو لطف کن!؟:11:
mr_rayan
24-05-2010, 23:12
کسی خبر نداره سری c سامسونگ کی قراره توزیع بشه؟ دو ماه امروز و فردا میکنن!
---------- Post added at 11:48 PM ---------- Previous post was at 11:47 PM ----------
سری c همه مدل هاش اومده.دقیقآدرس نمایندگی یادم نیست ولی حدودا توی جمهوری یخورده قبل از علاالدین یه نمایندگی ال جی بزرگ نبش یه خیابون هست که ال ای دی سه بعدی هم آورده و تست هم می کنه،دقیقا کنار اون یه نمایندگی بزرگ سامسونگ که من اونجا همه مدل هارو دیدم.
سری c همه مدل هاش اومده.دقیقآدرس نمایندگی یادم نیست ولی حدودا توی جمهوری یخورده قبل از علاالدین یه نمایندگی ال جی بزرگ نبش یه خیابون هست که ال ای دی سه بعدی هم آورده و تست هم می کنه،دقیقا کنار اون یه نمایندگی بزرگ سامسونگ که من اونجا همه مدل هارو دیدم.
آره 3D LG برای نمایش بود ولی همون نمایشگاه بزرگ سره نبش سامسونگ من رفتم تنها مدلهای C که داشت همونایی بود که قبلاً هم بود یعنی LEDهای C6200 و C6900 و LCDهای C5xx مدل دیگهای C نبود.
mr_rayan
25-05-2010, 23:27
آره 3D LG برای نمایش بود ولی همون نمایشگاه بزرگ سره نبش سامسونگ من رفتم تنها مدلهای C که داشت همونایی بود که قبلاً هم بود یعنی LEDهای C6200 و C6900 و LCDهای C5xx مدل دیگهای C نبود.
توی نمایندگی کناری ال جی باید میرفتی نه اون نمایندگی سامسونگ که سر نبش هستش.البته من یادم نیست چه مدل هایی داشت فقط یادمه فروشنده می گفت ما تمام مدل های 2010 سامسونگ رو داریم.(یوقت نری ببینی نداره بیای منو بزنی):31:
aminbritney
28-05-2010, 12:20
دوستان با این همه موضوع و نکات واقعا آدم سردرگم میشه چی بگیره و...
1-شما 1ال سی دی یا ال ای دی (یا پلاسما) تا سقف 1میلیون چی پیشنهاد میدین؟ و یکی هم تا سقف 500تومن
واسه ps3 میخوام.از 32 اینچم بالاتر نباشه.(حالا پلاسما بالاتر بود عیبی نداره)
مرسی
2-در ضمن این مانیتور ال سی دی ها جریانشون چیه؟مشخصاتی مشابه با پنل ال سی دی ها(تلویزیون ال سی دی) دارن ولی قیمتشون تقریبا نصف پنل ال سی دی ها(تلویزیون ال سی دی) است؟
جدیدا هم که رو مانیتور ها= تی وی-اچ دی ام آی و... است
masoooud
29-05-2010, 00:39
من هر جا رفتم(البته به غیر از جایی که آدرس دادی)وc6900 c550 , 6200 داشتن از c650 , c630 خبری نبود
davidebi
30-05-2010, 17:58
سلام به همه دوستان عزیز یک سوال خیلی مهم برای من پیش اومد من تصویر z1 رو با تمامی مدلهای سونی مقایسه کردم از پایین ترین تا بالا ترین مدل متاسفانه z1 خیلی ضعیف بود در تمامی موارد رنگ وضوح نمایش جزئیات تصویر خیلی تصویرش مات بود نسبت به سونی اصلا با X سونی که نمی شد مقایسه کرد مثلا مدل مثل EX500 رو هوا سر بود ! تو تمام شرایط مقایسه کردم کاملا تاریک کاملا روشن وقتی این تصویر رو دیدیم یکم ناراحت شدم چون برای یکی از بهترین دوستام هم پیشنهاد داده بودم ! باور می کنید مدل پایینی مثل BX400 هم کیفیت تصویرش از Z1 سر بود تا جای که به نمایندگی زنگ زدم اون هم نتونست راهنمایی کنه و من اصلا قانع نشدم ! واقعا تصویر ضعیفی داشت !
*Alucard*
30-05-2010, 18:13
جفتشون از سورس یکسان استفاده کرده بودن؟
جفتشون یک فیلم رو نمایش میدادن؟
جفتشون توی یک شرایط از نظر تنظیمات بودن؟
maziar_dr
01-06-2010, 10:05
سلام به دوستان
ميخوام lcd يا led بخرم 46 اينچ تا حد 3.5 ميليون
اما اصلا نميدونم چه مدل و برندي
ميشه راهنماييم كنييد؟
واقعا بي تجربم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ميخوام بدونم600 EX ال اي دي هست يا ال سي دي ؟
t_tanhayam
01-06-2010, 18:01
ميخوام بدونم600 EX ال اي دي هست يا ال سي دي ؟
Edge LED backlit
maziar_dr
01-06-2010, 19:33
سلام به دوستان
ميشه راهنماييم كنييد؟
واقعا بي تجربم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
afshin b
01-06-2010, 21:17
سلام به دوستان
ميشه راهنماييم كنييد؟
واقعا بي تجربم
من از مدل هاي جديد سامسونگ (سري C) خبري ندارم، اما از مدلاي قبلي ال سي دي B690 و ال اي دي B7000 انتخاباي خوبي هستن. هر دوي اينا تقريبا در يه سطح هستن فقط B650 كيفيت تصويرش كمي بهتره و B7000 ديزانش.
پلاسما 50 اينچ V10 پاناسونيك هم به بودجه شما ميخوره (2.800) كه كيفيت تصوير به مراتب بهتر از دو مدلي كه گفتم داره.
maziar_dr
02-06-2010, 22:15
نظرتون در مورد LED SHARP 40 چيه؟
آخه ميگن تنها LED FULL
ماديران گفته 46 اينچشم تا مرداد عرضه ميكنه
به نظرتون مي ارزه صبر كنم
يا برم سراغ سامسونگ يا سوني؟
آقا من می خوام تا 3 میلیون 500 هزار تومن هزینه کنم و خودم ال ای دی 46 اینج سری 9000 فیلیپس رو انتخاب کردم و ازش خوشم اومده و FULL LED هم هست با کنتراست 1.5000000و می خوام ببینم نظر شما چیه ؟:10:
البته خواهش می کنم فقط کسایی که ال ای دی های فیلیپس رو از نزدیک دیدن و اطلاعات دارن نظر بدن و از رو تعصب هم حرف نزنید و به تبلیغات بیش از حد برند های دیگه و جا افتادن اون ها تو کشور خودمون هم کاری ندارم و فقط یه تصویر خوب می خوام
و اگر تایید نمی کنیدش چی پیشنهاد می کنید:5:در ضمن تکنولوژی پخش نور از پشت تلویزیون روی دیوار بر اساس رنگ تصویر در حال پخش هم در تلویزیون های فیلیپس یکم برام جذابه(Ambilight)
اینم لینک این تلویزیون فیلیپس هست
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر ضمنن من خودم عاشق سامسونگ بودم و حالا به خاطر تکنولوژی ضعیف ترش نسبت به رقبا کلا بی خیالش شدم و اصلا در موردش حرف نزنید و ال جی هم که اصلا اصلا اصلا در موردش حرف نزنید:19:
نظرتون در مورد LED SHARP 40 چيه؟
آخه ميگن تنها LED FULL
ماديران گفته 46 اينچشم تا مرداد عرضه ميكنه
به نظرتون مي ارزه صبر كنم
يا برم سراغ سامسونگ يا سوني؟
با تحقیقاتی که من کردم اصلا سراغ سامسونگ(من عاشق برند سامسونگم ولی میگم در مقایشه با سونی و شارپ سراغش نرو) نرو.همون مدل ال ای دی شارپ(LC-40LE700M) که انتخاب کردی عالیه.شک نکن(البته سایزش با خودت). دلیل اینکه تصاویر داخل مغازه های شارپ بی کیفیت هست به خاطر اینه که دارن فیلم با کیفیت HD بخش می کنن ولی سامسونگ و بقیه برند ها دارن فیلم bluray پخش می کنن .گول تصاویر فروشگاه ها رو نخور .من سامسونگ و شارپ رو از نزدیک مقایسه کردم و شارپ فوق العاده بود(فامیلامون هر دوتاشون رو دارن) و قبلا هم تو رنج 2 میلیون که تحقیق کردم آخرش رسیدم به همین شارپ. اگر هم پول داری برو سراغ سونی !!!
, برای خرید سینمای خانگی هم در درجه اول پایونییر بعد فیلیپس و بعد سونی (چند مدل از این 3 برند رو مقایشه کردم)
البته اینا نطر منه
*Alucard*
03-06-2010, 00:31
دوستان لطفا نظرات شخصیتون رو به نوعی عنوان کنید که تاپیک محل بحثهای بیهوده نشه.
t_tanhayam
03-06-2010, 00:36
آقا من می خوام تا 3 میلیون 500 هزار تومن هزینه کنم و خودم ال ای دی 46 اینج سری 9000 فیلیپس رو انتخاب کردم و ازش خوشم اومده و FULL LED هم هست با کنتراست 1.5000000و می خوام ببینم نظر شما چیه ؟:10:
البته خواهش می کنم فقط کسایی که ال ای دی های فیلیپس رو از نزدیک دیدن و اطلاعات دارن نظر بدن و از رو تعصب هم حرف نزنید و به تبلیغات بیش از حد برند های دیگه و جا افتادن اون ها تو کشور خودمون هم کاری ندارم و فقط یه تصویر خوب می خوام
و اگر تایید نمی کنیدش چی پیشنهاد می کنید:5:در ضمن تکنولوژی پخش نور از پشت تلویزیون روی دیوار بر اساس رنگ تصویر در حال پخش هم در تلویزیون های فیلیپس یکم برام جذابه(Ambilight)
اینم لینک این تلویزیون فیلیپس هست
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر ضمنن من خودم عاشق سامسونگ بودم و حالا به خاطر تکنولوژی ضعیف ترش نسبت به رقبا کلا بی خیالش شدم و اصلا در موردش حرف نزنید و ال جی هم که اصلا اصلا اصلا در موردش حرف نزنید:19:
دوست عزيز شما كه خوب به حد كافي سرچ زديد صرف اينكه فول ال اي دي هست دليل بر برتري نسبت به برند يا مدلي نميشه
دقت كنيد ورويو هاي مختلف رو ببينيد نظرتون رو به صداي بدون بيس و ريز وگاهي ازار دهنده و همچنين رنگهاي ملايم و نه عميق جلب خواهد شد
هر چند مارك خوبيه ومخصوصا قيمت مناسبي داره
در مورد بقيه برندها هم بي انصاف نباشيد همونطور كه خودتون ميكيد اگه از برندي خوشمون نمياد يا تبليغ ميشه يا نميشه دليل بر بدي اون محصول نيست
هم ال جي هم سوني هم سمسانگ هم فيليپس هم پاناسونيك وووو هر كدوم مدلهايي با توجه به نياز وخواست مشتري در همه رده ها دارند
مهم پسند و كاربري خريداره خيليها پلاسماي پاناسونيك رو ميپرستند در حاليكه من اصلا خوشم نمياد اين دليل نميشه پلاسماهاي پاناسونيك بخاطر سيق و نظر من بد باشند بلكه شاهكارهايي هستند در نوع خودشون
بي تعصب باشيم بهتره :46::10:
دوستان لطفا نظرات شخصیتون رو به نوعی عنوان کنید که تاپیک محل بحثهای بیهوده نشه.
alucard عزیز منظورت من بودم؟
من بیشتر قصدم این بود که ایشون بهترین رو انتخاب کنن و تجربم رو گفتم ، دیگه انتخاب آخر به عهده خودشونه:26:
ولی اگر میشه در مورد این ال ای دی سری 9000 فیلیپس هم که بالا توضیح دادم نظرت رو بگو
بگیرم یا نه؟
دوست عزيز شما كه خوب به حد كافي سرچ زديد صرف اينكه فول ال اي دي هست دليل بر برتري نسبت به برند يا مدلي نميشه
دقت كنيد ورويو هاي مختلف رو ببينيد نظرتون رو به صداي بدون بيس و ريز وگاهي ازار دهنده و همچنين رنگهاي ملايم و نه عميق جلب خواهد شد
هر چند مارك خوبيه ومخصوصا قيمت مناسبي داره
در مورد بقيه برندها هم بي انصاف نباشيد همونطور كه خودتون ميكيد اگه از برندي خوشمون نمياد يا تبليغ ميشه يا نميشه دليل بر بدي اون محصول نيست
هم ال جي هم سوني هم سمسانگ هم فيليپس هم پاناسونيك وووو هر كدوم مدلهايي با توجه به نياز وخواست مشتري در همه رده ها دارند
مهم پسند و كاربري خريداره خيليها پلاسماي پاناسونيك رو ميپرستند در حاليكه من اصلا خوشم نمياد اين دليل نميشه پلاسماهاي پاناسونيك بخاطر سيق و نظر من بد باشند بلكه شاهكارهايي هستند در نوع خودشون
بي تعصب باشيم بهتره :46::10:
منم منظورم این نبود که سامسونگ به درد نمی خوره در مقایسه با این مدل فیلیپس و شارپ گفتم:46:.در ضمن من خودم عاشق سامسونگ هستم ولی خوب بعضی مواقع باید واقعیت رو پذیرفت.:14:
من می خواستم نطر دوستان رو کلا راجع به LED سری 9000 PHILIPS بدونم.چون می خوام بخرمش ؟
و هدفم فهمیدن نظر دیگران راجع به این مدل بود و بحث خوندم ریوییو هم که جای خودش رو داره
هدفم هم از خرید تقریبا داشتن یک تلویزیون همه فن حریف هست(البته دوباره تکرار می کنم تقریبا همه فن حریف)
*Alucard*
03-06-2010, 00:48
منظورم کلی بود دوست عزیز متاسفانه تو این تاپیک بعضی از دوستان هستند که به جای ابراز کردن نظراتشون سعی در القاء نظراتشون به هر شکل ممکن رو دارن...
راجب این پنل نمیتونم الان نظر قطعی بدم ولی این پنل تو لیست ریویوهای چند وبسایت مطرح که کارشون تست HDTV ـها هست قرار داره بلافاصله بعد از منتشر شدن ریویوهای این پنل راجبش صحبت میکنیم...
t_tanhayam
03-06-2010, 00:54
دوست عزيز مدلهايي كه انتخاب كردين چه جوري بگم خيلي رو كاغذ قشنگه اطلاعاتشون ايا واقعا كنار برندهاي ديگه هم سطح خودش مقايسه كردين؟
من نظر خوبي روي اين مدل ندارم به چند دليل
اگه رويو ها رو ببنيد در مورد صداي ضعيف وريزش خيلي شاكي بودند
در مورد رنگهاي ملايم و نه عميق
در مورد پايه و استند فيكس
در مورد باريك نبودن با توجه به فول ال اي دي بودن و ضخيم بودن پنل
پخش نكردن فيلم از USB
MILD BLACKCRUSH كه فكر ميكنم بر ميگرده به رنگ مشكيش در عين حالي كه عميق هست
و
و
اينها رو كامل بررسي كردين؟
يك سوال شخصي براي خودم پيش اومده ممنون ميشم جواب بدين
ممنون
يك سوال ديگه چرا يك فول ال اي دي اون هم به قولي ژاپني اينقدر قيمتش پايين هست؟
دوست عزيز مدلهايي كه انتخاب كردين چه جوري بگم خيلي رو كاغذ قشنگه اطلاعاتشون ايا واقعا كنار برندهاي ديگه هم سطح خودش مقايسه كردين؟
من نظر خوبي روي اين مدل ندارم به چند دليل
اگه رويو ها رو ببنيد در مورد صداي ضعيف وريزش خيلي شاكي بودند
در مورد رنگهاي ملايم و نه عميق
در مورد پايه و استند فيكس
در مورد باريك نبودن با توجه به فول ال اي دي بودن و ضخيم بودن پنل
پخش نكردن فيلم از USB
MILD BLACKCRUSH كه فكر ميكنم بر ميگرده به رنگ مشكيش در عين حالي كه عميق هست
و
و
اينها رو كامل بررسي كردين؟
يك سوال شخصي براي خودم پيش اومده ممنون ميشم جواب بدين
چطور يك پنل فول ال اي دي اون هم از نوع ژاپني اينقدر قيمتش يينه؟
ممنون
يك سوال ديگه چرا يك فول ال اي دي اون هم به قولي ژاپني اينقدر قيمتش پايين هست؟
اینکه فیلم از usb پخش میکنه یا اینکه خیلی باریکه یا خیلی ضخیم و ... خیلی هاش به سلیقه و موارد استفاده شخص بر می گرده:34:
تازه مشکل usb رو هم میشه با یه سینما خانگی حل کرد و من خودم همیشه صدا رو از سینما خانگی می گیرم:46:
ولی تصاویری که من از نزدیک در مقایسه با سامسونگ دیدم به نظر من جذاب تر و بهتر بودن مخصوصا در عمق رنگ مشکی(دیگه اینا نظر شخصیه منه).فکر کنم اگر خودت هم از نزدیک ببینی متوجه فرقشون میشی:10:
در مورد قیمت هم والا من صاحب شرکت نیستم ولی یکی از دلایلش اینه که این ال ای دی تو ایران مونتاژ میشه و هزینه گمرکی خیلی کمتر میشه و البته به نظر من در لوازم الکترونیکی گرون بودن همیشه نشونه خوب بودن نیست:5:
ولی کلا انتخاب آخر با خودشونه. و می تونن هر مارکی که بخوان انتخاب کنن :20:
در ضمن من گفتم اگر پول دارن برن سراغ سونی و فیلیپس رو هم فعلا بهشون پیشنهاد نمی کنم چون تا خودم امتحانش نکنم الکی به کسی پیشنهاد نمی دم
راجع به اون ال ای دی فیلیپس سری 9000 که می خوام بخرم نظری نداری؟
t_tanhayam
03-06-2010, 01:22
اخه ميدوني همين USB مثلا 130 تومان به اندازه يك WD ارزش داره كه خودش قيمتي هستاينطور نيست؟
در مورد ضخيم بودن من هم موافقم اصلا مشكلي نيست من نظر عده اي رو منعكس كردم
به نظر من وقتي ميشينيم جلو تلويزيون ضخيم بودن يا نازك بودنش اصلا مطرح نيست چون فيس جلو ديده ميشه
اخه من هم ديدم از نزديك بعد اينكه دوستاني در موردش صحبت كردند
چون FULL LED هست لاجرم بايد مشكي بهتري داشته باشه ولي در موردش همون جمله اي كه گفتم رو نقل كردند كه دقيقا
متوجه منظورشون نشدم MILD BLACK CRUSHED
در مورد رنگها هم ازش راضي نيستند اين نظر اونهايي كه خريدنش به نقل از CNET ASIA در مورد 700 و 900
The bad: Mild black crush; occasional motion judder; skewed colors; lean bass; fixed tabletop stand.
نظرات زيرش رو هم بخونيد
---------- Post added at 01:22 AM ---------- Previous post was at 01:21 AM ----------
در مورد قيمتش هم تازه توجيه شدم با توجه به اينكه مونتاژ داخل قيمتش اينطوره برام عجيب بود اخه ممنون
---------- Post added at 01:22 AM ---------- Previous post was at 01:22 AM ----------
در مورد قيمتش هم تازه توجيه شدم با توجه به اينكه مونتاژ داخل قيمتش اينطوره برام عجيب بود اخه ممنون
maziar_dr
03-06-2010, 07:32
در مورد سوني تا سقف 3.5 ميليون كدوم مدل بهتره 46 اينچ
led يا lcd
كدوم مدل
اليته واسه من كيفيت تصوير و صدا و دوام از همه چيز مهمتره.
t_tanhayam
03-06-2010, 08:36
در مورد سوني تا سقف 3.5 ميليون كدوم مدل بهتره 46 اينچ
led يا lcd
كدوم مدل
اليته واسه من كيفيت تصوير و صدا و دوام از همه چيز مهمتره.
به نظرم اگه با قيمت مشكل نداريم x450
maziar_dr
03-06-2010, 11:38
من خيلي از نظراتو خوندم
اما هنوز نميدونم lcd بهتره يا led يا اصلا plasma
خودم فكر ميكنك چون led تكنولوژي جديدتري پس بايد بهتر باشه
نظر اساتيد اهل فن چيه؟l
ehsan-inventor
03-06-2010, 12:57
سلام
منم تا 2700 می تونم برای TV هزینه کنم...خیلی از دوستان هم نظراتشونو گفتن اما واقعا نمی دونم بهترین انتخاب چی می تونه باشه؟
تو این قیمت led edge بگیرم بهتره یا یه LCD خوب؟ انتخاب من sl90 شده...چون هم زیباست هم امکاناتش کامله .فقط می مونه کیفیت تصویر که در واقع مهمش همینه ! که همین باعث شده به شک بیفتم...
آیا فاصله SL900 از زمین تا آسمونه در رقابت با مثلا V10 پاناسونیک یا 40LE شارپ؟
کسی می تونه منو راهنمایی کنه که با این پولی که من می خوام هزینه کنم بهترین TV در ریویوها چیه؟t_tanhayam عزیز ظاهرا شما زیاد ریویو می خونید...راهنمایی میکنید؟
ممنونم
موفق باشید
من از بانه EX600 سوني LED گرفتم 1.650.000 تومن 40"
حدود 4-5 روز پيش
t_tanhayam
03-06-2010, 13:15
ببينيد همه چيز به سليقه شما بستگي داره
هر كدومشون مزايا ومعايبي دارند مثلا:
در پلاسما ها رنگها طبيعي حركات روون و همچنين مصرف بالاي برق مات يا تيزه بودن تصوير تا حدودي رفلكس صفحه
در ال سي دي ها برايتنس بالاست وتصاوير جذاب ديده ميشن در عين حال كه نميتونيم اون مشكي عميق در پلاسما يا ال اي دي ها رو با توجه به ساختار ال سي دي داشته باشيم
ال اي دي ها ديزاي واسليم شدن و مصرف كمتر برق ولي مات شدن تصوير نسبت به ال سي دي ها زاويه ديد يكم كمتر نصبت به ال سي دي ها صداي ضعيفتر با توجه به اسليم شدن
ميبينيد هر كدوم مشكلاتي دارند در مورد جديد بودن تكنولوژي اين به اين معنا نيست كه چون جديده يعني بهتر همونطور كه ما در پلاسما ها neo pdp رو داريم وهمينطور در مورد ال سي دي ها روز به روز دارن بهتر وپخته تر ميشن
در اين مورد به نظر من ال اي دي ها هنوز نو پا هستند واتفاقا معايب بيشتري دارند
(نظرات شخصي من بود توهين به نظر يا علاقه كسي نباشه )
t_tanhayam
03-06-2010, 13:38
سلام
منم تا 2700 می تونم برای TV هزینه کنم...خیلی از دوستان هم نظراتشونو گفتن اما واقعا نمی دونم بهترین انتخاب چی می تونه باشه؟
تو این قیمت led edge بگیرم بهتره یا یه LCD خوب؟ انتخاب من sl90 شده...چون هم زیباست هم امکاناتش کامله .فقط می مونه کیفیت تصویر که در واقع مهمش همینه ! که همین باعث شده به شک بیفتم...
آیا فاصله SL900 از زمین تا آسمونه در رقابت با مثلا V10 پاناسونیک یا 40LE شارپ؟
کسی می تونه منو راهنمایی کنه که با این پولی که من می خوام هزینه کنم بهترین TV در ریویوها چیه؟t_tanhayam عزیز ظاهرا شما زیاد ریویو می خونید...راهنمایی میکنید؟
ممنونم
موفق باشید
سلام دوست عزيز لطف داريد
اگه منظورتون sl90QD هست يكي از بهترين هاست توي رويو هايي كه ديدم ازش
ولي خوب مشكلات اغلب ال اي دي ها رو داره در مورد صداش كه زير هست ونا خوشايند تا حدودي بخاطر نداشتن بيس
در مورد صفحش هم تا حدودي بازتاب و رفلكس داره گويا و در مورد مشكيش هم گفته شده تيرست يكمقدار مات
در مورد زاويه ديدش هم عده اي شاكي بودند
در مورد usbهم خوب فرمتهايي كه ديگه فراگير شده مثل mkv رو نميتونه بخونه وتو كار divx بيشتر
در عين حال نمره بسيار خوبي كسب كرده لا اقل در cnet asia
در مورد ال اي دي حاشيه اي بودن يا پلاسما بودن اينطور فكر نكنيد همونطور كه گفتم مزايا ومعايبي وجود داره توي همشون شما ببينيد تصوير كدوم رو با توجه به نياز خودتون ميپسنديد نه نياز كسه ديگه
ehsan-inventor
03-06-2010, 15:57
[QUOTE=t_tanhayam;5015342] در مورد صداش كه زير هست ونا خوشايند تا حدودي بخاطر نداشتن بيس
در مورد صفحش هم تا حدودي بازتاب و رفلكس داره گويا و در مورد مشكيش هم گفته شده تيرست يكمقدار مات
در مورد زاويه ديدش هم عده اي شاكي بودند
در مورد usbهم خوب فرمتهايي كه ديگه فراگير شده مثل mkv رو نميتونه بخونه وتو كار divx بيشتر
/QUOTE]
سلام.ممنونم از توجهتون...
این قسمت رو متوجه نمیشم: مشکیش تیرست و یه مقدار مات ...؟
تیرست یعنی به مشکی کامل تمایل داره و مثل بعضی TV ها به آبی نمی زنه ؟ یا نه چیز دیگه ای هستش؟ مات هست یعنی چی؟
آیا اینا در کیفیت خیلی مهم هستن و اینا ضعفه؟
فرمودین نمره عالی تو cnet گرفته...می تونم بپرسم که نمره عالی از چه نمره ای شروع میشه؟
ممنونم
موفق باشید
ehsan-inventor
03-06-2010, 16:04
من از بانه EX600 سوني LED گرفتم 1.650.000 تومن 40"
حدود 4-5 روز پيش
ممنونم دوست عزیز...از خریدتون راضی هستید؟
فول ای ای دیه یا ادج؟
مشخصاتش رو میشه بگید؟کنتراست و برایتنس و موشن فلو؟ و...؟
فرقشون با EX500 , EX700 چی هست؟
ممنونم
---------- Post added at 05:04 PM ---------- Previous post was at 05:02 PM ----------
دوست عزیزt_tanhayam جان این مدلی که در cnet دیدید مدلی که من منظورم بود نیستش ظاهرا///همین الان از روی عکسش متوجه شدم:
sl900 اینه:
ببينيد همه چيز به سليقه شما بستگي داره
هر كدومشون مزايا ومعايبي دارند مثلا:
در پلاسما ها رنگها طبيعي حركات روون و همچنين مصرف بالاي برق مات يا تيزه بودن تصوير تا حدودي رفلكس صفحه
در ال سي دي ها برايتنس بالاست وتصاوير جذاب ديده ميشن در عين حال كه نميتونيم اون مشكي عميق در پلاسما يا ال اي دي ها رو با توجه به ساختار ال سي دي داشته باشيم
ال اي دي ها ديزاي واسليم شدن و مصرف كمتر برق ولي مات شدن تصوير نسبت به ال سي دي ها زاويه ديد يكم كمتر نصبت به ال سي دي ها صداي ضعيفتر با توجه به اسليم شدن
ميبينيد هر كدوم مشكلاتي دارند در مورد جديد بودن تكنولوژي اين به اين معنا نيست كه چون جديده يعني بهتر همونطور كه ما در پلاسما ها neo pdp رو داريم وهمينطور در مورد ال سي دي ها روز به روز دارن بهتر وپخته تر ميشن
در اين مورد به نظر من ال اي دي ها هنوز نو پا هستند واتفاقا معايب بيشتري دارند
(نظرات شخصي من بود توهين به نظر يا علاقه كسي نباشه )
البته همه LED ها باریک نیست مثل تلویزیون های full led و صدای همشون هم ضعیف نیست tanhayam عزیزم
راستی در مورد قیمت شارپ هم که گفتی چرا انقدر نسبت به ژاپنی بودنش پایینه یه مثال می زنم
شرکت پوما و آدیداس دو تا شرکت آلمانی هستن.تی شرت های نخی پوما حدودا 100-120 دلار هستن در حالی که واسه آدیداس حدودا 60 دلاره.آیا درسته بگیم چون پوما گرون تره پس نسبت به آدیداس برتر و بهتره و آدیداس محصولاتش به پای پوما نمی رسه؟ قطعا فکر می کنم جواب خیر هست
( تازه ادیداس از پوما بهتر هم هست اونو میشه با یه نگاه دنیای ورزشی فهمید !!! :31:البته این دیگه به سلیقه بر می گرده ها)
البته در مورد cnet هم بگم که چون تو سایتش از سامسونگ هم تبلیغ زیاد داره میشه بهش یکم هم ایراد گرفت و ممکنه یه کم در مورد سامسونگ اغراق کنه .البته این نظر شخصی منه .آخه پول همه کار می کنه !!!! :41::18:
t_tanhayam
03-06-2010, 18:26
سلام اقا احسان عرضم به حضورتون كه يكسان اين دو مدل مشخصاتش تقريبا همينطور رويو هاش
در مورد مشكي حرف از ملايم بودنش زدن حالا من خودم هم متوجه نشدم دقيقا منظورشون چيه
در مورد رنگ مشكي خوب يكي از شاخصه هاي مهم در تلويزيون ها ست اصلا اين قدر كه مانور داده ميشه روي كنتراست و اعداد بالا دقيقا يهني همين تمايز رنگ سياه وسفيد
در مدل sl900 وsl 700 هم همون مشكلات كه عنوان شد وجود داره و نمره 7.5 رو گرفتند فكر ميكنم كه تقريبا خوب ميشه نه عالي
نمره عالي يا excellent از 8 به بالا داده ميشه
---------- Post added at 06:26 PM ---------- Previous post was at 06:25 PM ----------
البته همه LED ها باریک نیست مثل تلویزیون های full led و صدای همشون هم ضعیف نیست tanhayam عزیزم
صد در صد همينطوره منظورم مشخصات عمومي بود متشكر :10:
در مورد قيمت ها من اصلا منظور خاصي نداشتم فقط سوالي بود شخصي براي خودم دوست داشتم بدونم همين
اگه جسارتي شده بنده عذر ميخوام كوچيكتون ابي هستم :46:
سلام اقا احسان عرضم به حضورتون كه يكسان اين دو مدل مشخصاتش تقريبا همينطور رويو هاش
در مورد مشكي حرف از ملايم بودنش زدن حالا من خودم هم متوجه نشدم دقيقا منظورشون چيه
در مورد رنگ مشكي خوب يكي از شاخصه هاي مهم در تلويزيون ها ست اصلا اين قدر كه مانور داده ميشه روي كنتراست و اعداد بالا دقيقا يهني همين تمايز رنگ سياه وسفيد
در مدل sl900 وsl 700 هم همون مشكلات كه عنوان شد وجود داره و نمره 7.5 رو گرفتند فكر ميكنم كه تقريبا خوب ميشه نه عالي
نمره عالي يا excellent از 8 به بالا داده ميشه
---------- Post added at 06:26 PM ---------- Previous post was at 06:25 PM ----------
صد در صد همينطوره منظورم مشخصات عمومي بود متشكر :10:
در مورد قيمت ها من اصلا منظور خاصي نداشتم فقط سوالي بود شخصي براي خودم دوست داشتم بدونم همين
اگه جسارتي شده بنده عذر ميخوام كوچيكتون ابي هستم :46:
نه داداشه گلم . من منظورم اصلا بی ادبی و از این حرفا نبود. شما خیلیم گلی:11::10:این شرکت ها هم واسه من یا شما نیستن که بخواد بهمون بر بخوره یا نخوره و من هم فروشنده نیستم :31::11:
من منظورم این بود که همیشه نمیشه از روی ملیت یه شرکت محصولاتش رو قیمت گذاری کرد. البته طبق آمار شرکت مادیران شارپ کلا تو زاپن پرفروش ترینه دیگه راست و دروغش با اونااااااااا:46:
در مورد cnet هم بگم که من خیلی قبولش داشتم ولی به اون دلیلی که گفتم یکم در موردش مشکوک شدم مخصوصا اینکه خیلی اوقات سامسونگ نمره های بیشتری نسبت به سونی و پاناسونیک میگیره :18::19:
البته این مورد تبلیغات و اغراق رو اول یکی از دوستام بهم گفت و من هم قبول نکردم ولی بعدا که دقت کردم دیدم همچنین بی راهم نمیگه:14:
t_tanhayam
03-06-2010, 23:00
در مورد cnet هم بگم که من خیلی قبولش داشتم ولی به اون دلیلی که گفتم یکم در موردش مشکوک شدم مخصوصا اینکه خیلی اوقات سامسونگ نمره های بیشتری نسبت به سونی و پاناسونیک میگیره :18::19:
البته این مورد تبلیغات و اغراق رو اول یکی از دوستام بهم گفت و من هم قبول نکردم ولی بعدا که دقت کردم دیدم همچنین بی راهم نمیگه:14:
در مورد اينكه ايا اعتبار اين سايت ها زير سوال هست يا نه خوب بحث هاي زيادي ميشه كرد
من هم ت حدودي با شما موافقم هر چند بيشتر به رويو و نظر مصرف كنندگان اهميت ميدم تا چيز ديگه
در چند مورد خاص من هم نظرات خوبي نديدم .البته به نظر خودم خلاف واقع بود مثلا در بحث pmp ها
در مورد ژاپني بودن (مخصوصا) و بحث قيمت ها من نظر( شخصي) خودم اينه كه محصولات ژاپني با توجه به سابقه خوب ودرخشان و تكنولوژي بالاي اين كشور در ساخت قطعات الكترونيكي (مخصوصا )واقعا جاي تاملي داره
هر چند باز هم همين نتيجه رو ميگيرم لاجرم چون ژاپني هست علت بهتر بودنش نيست
ممنونم دوست عزیز...از خریدتون راضی هستید؟
فول ای ای دیه یا ادج؟
مشخصاتش رو میشه بگید؟کنتراست و برایتنس و موشن فلو؟ و...؟
فرقشون با EX500 , EX700 چی هست؟
ممنونم
-
اگه به این صفحه بری اطلاعات جامع و کاملی میگیری
در کل چون تجربه ال سی دی و یا ال ای دی رو نداشتم ، نمیتونم با اونها مقایسه کنم
اما نسبت به تلویزیون های معمولی ، احساس میکنم رنگ تصاویر خیلی طبیعی به نظر نمی رسه
شاید به دلیل این باشه که هنوز تنظیمات رنگ رو درست انجام ندادم .
یه مقدار زیادی روشنه انگار ،
شاید امتحان کرده باشید ، توی بعضی از فیلم ها که قسمتی از فیلم ، شب هست ، تصویر واضحی نداریم و تقریبا" همه جا تاریکه ،توی kmplayer یه قسمت هست ، h/w control ، رنگ رو روشن تر میکنیم و اونوقت فیلم های تاریک رو واضح تر میبینم ، ولی وقتی روز میشه ، نمیتونیم تصاویر رو خیلی واضح ببینیم
من هم الان توی این مدل ، تقریبا" یه همچین رنگی رو دارم ، یه خورده توی منو ها ور رفتم ، یه کم بهتر شد ، اما اونی که باید می شد نشد هنوز .
یه نکته دیگه ، تلویزیونی که گرفتم 40 هست ، و فکر می کنم که بایستی 46 میگرفتم ، توی فضای خونمون ، کوچیک به نظر میاد
در کل ، تلویزیون زیبا و قشنگیه ،
ایام امتحاناته و من هنوز خیلی وقت نکردم به طور کامل با منوهاش ور برم و ته و توش رو در بیارم
ehsan-inventor
05-06-2010, 11:29
سلام این مقایسه درسته؟!
t_tanhayam
05-06-2010, 12:14
بين led b8000 samsung 46 و ex700 46 sony كدوم بهتره؟
گيج شدم تو هر فروشگاه يه چيزي ميگن
مدل b8000 جز مدلهاي خيلي عالي وخوب سامسونگ با 240 هرتز و كنتراست 1 به 5 ميليون و امتيازات عالي كه كسب كرده
در مورد ex700 فكر ميكنم 1 به 120 باشه وچند جايي كه من رويو ها رو ميخوندم b8000نمرات بهتري رو كسب كرده بود
Sorena_777
05-06-2010, 14:58
از بین z550 , z4500, nx800 ,w550 ,کدوم مدل از همه بهتره و قیمتاشون با گارانتی چنده ؟
سلام این مقایسه درسته؟!
در نظر داشته باشید خیلی به این مقایسه ها توجه نکنید چون برای مقایسه تلویزیون ها تقریباً هیچ استاندارد خاصی نیست و همین طور در مورد بقیه لوازم صوتی تصویری و مقایسه ها با مقداری سلیقه شخصی و البته روابط اسپانسری تهیه می شه!! و اون چیزی که ما به عنوان بنچمارک توی تست و مقایسه قطعات کامپیوتر داریم به علت وجود تست های مختلف و امکان ایجاد شرایط یکسان و در آخر بدست آوردن یه پارامتر عددی مثل تعداد فریم یا زمان تکمیل یه عملیات و مقایسه این اعداد در مورد لوازم صوتی تصویری صدق نمی کنه.
در ضمن توی سایتهای مختلف معمولاً نتایج متفاوتی رو میبینید که این خودش شاهدی بر مدعاست مثلاً Cnet, Toptenreview, trustedreview, consumerreport و غیره هر کدوم یه مدل و یه مارک رو معرفی کردند.
البته این روابط بین سایت cnet و samsung هم خودش دیگه این روزها نقل مجالس شده مثلاً همه می دونند که سینما خانگی های سامسونگ چندان تعریفی ندارند ولی وقتی تو. این سایت عبارت best home theater system رو سرچ می کنید یه مدل از سامسونگ رو به عنوان اولین نتیجه نشون میده!
*Alucard*
06-06-2010, 00:36
در نظر داشته باشید خیلی به این مقایسه ها توجه نکنید چون برای مقایسه تلویزیون ها تقریباً هیچ استاندارد خاصی نیست و همین طور در مورد بقیه لوازم صوتی تصویری و مقایسه ها با مقداری سلیقه شخصی و البته روابط اسپانسری تهیه می شه!! و اون چیزی که ما به عنوان بنچمارک توی تست و مقایسه قطعات کامپیوتر داریم به علت وجود تست های مختلف و امکان ایجاد شرایط یکسان و در آخر بدست آوردن یه پارامتر عددی مثل تعداد فریم یا زمان تکمیل یه عملیات و مقایسه این اعداد در مورد لوازم صوتی تصویری صدق نمی کنه.
در ضمن توی سایتهای مختلف معمولاً نتایج متفاوتی رو میبینید که این خودش شاهدی بر مدعاست مثلاً Cnet, Toptenreview, trustedreview, consumerreport و غیره هر کدوم یه مدل و یه مارک رو معرفی کردند.
البته این روابط بین سایت cnet و samsung هم خودش دیگه این روزها نقل مجالس شده مثلاً همه می دونند که سینما خانگی های سامسونگ چندان تعریفی ندارند ولی وقتی تو. این سایت عبارت best home theater system رو سرچ می کنید یه مدل از سامسونگ رو به عنوان اولین نتیجه نشون میده!
این قضیه راجب User Review ـها ممکنه صدق بکنه که طرف با نظر و یا از روی غرض یه چیزی رو بررسی بکنه ولی اغلب Expert Review ـها از استانداردها و الگوهای صحیح به همراه ابزارهای دقیق برای تستها و بررسیهاشون استفاده میکنن.
توی تست HDTV ـها پارامترهای عددی مثل بازتولید رنگ مشکی و حداکثر شدت درخشش (Peak brightness) هست که با دستگاه فتومتر اندازه گرفته میشه که بعضیهاشون ده ها هزار دلار قیمت دارن بدیهیه که میانگین اختلاف بین اعداد اندازه گیری شده با این دستگاهها در الگوهای استاندارد (شامل تصاویری میشن که رنگ مشکی و سفید رو به طور همزمان با درصدهای مختلف نمایش میدن) کنتراست واقعی (نه چیزی که سازنده اعلام میکنه) پنل رو نمایش میده که هر چقدر بالاتر باشه تصویر عمق بیشتری پیدا میکنه.
عکس زیر یک دستگاه فتومتر رو نشون میده:
در مورد دقت رنگ هم گستره رنگ D6500 استاندارد رنگ HDTV ـها هست که برای دقت رنگ پنلها به اون استناد میکنن و با سنسورهای خاصی رنگهای اصلی و فرعی رو اندازه گیری میکنن و نرم افزار مخصوص و خیلی معروفی هم به اسم Callman وجود داره (نرم افزارهای دیگه ای هم هستن) که این مسئله رو آنالیز میکنه.
در آخر تستهایی هم از پنلها در مورد Motion Clarity یا وضوح حرکتی و تعداد خطوط متحرکی که یک پنل میتونه نمایش بده و اثر Moire و میزان نویز و پردازش لبه های اشیاء و بقیه خطاهایی که یک پنل میتونه موقع پردازش و نمایش سیگنالها انجام بده گرفته میشه که همشون الگوهای استاندارد و مشخص دارن....
عکس زیر چندتا از الگوهایی رو که برای این تستها به کار گرفته میشه نشون میده:
در مورد کیفیت صدا و کیفیت عکس و فیلم دوربین های عکاسی و فیلمبرداری هم استانداردهای مشابهی وجود داره بعضی سایتها مثل Trusted Reviews و ... هستن که بررسی های عمیق و کامل و مستندی انجام نمیدن و هیچ الگو و یا عدد و رقمی برای تستهاشون اعلام نمیکنن و مورد سوءضن عده ای هم هستن.
بعضی سایتها هم هستن که کلا ریویوهاشون به جک بیشتر شبیه هست مثل Top ten review که در حقیقت ریویو نیست و فقط حرفهایی رو که سازنده در مورد پنل زده با یک انشاء جدید تکرار میکنه.
Cnet هم در بخش ریویوی HDTV ـها خیلی خوب عمل میکنه و لابراتوار مجهزی هم برای تست HDTV ـها داره ولی بعضی بخشهای این سایت به خصوص تو قسمت صدا تستهای علمی و مستند انجام نمیدن.
dadashi05
06-06-2010, 17:40
سلام دوستان تا ۱۲۰۰ چه چىزى پيشنهاد مى کنيد؟
t_tanhayam
06-06-2010, 17:53
سلام دوستان تا یک ميليون چه چيزى پيشنهاد ميدين؟
سلام دوست عزيز فكر ميكنم سوالات مربوط به خريد وراهنمايي رو بايد اينجا مطرح كنيد
در مورد سوالتون اونجا كامل نياز هاتون رو (اندازه .lcd led plasma.و..)بگيد دوستان راهنمايي ميكنند :11:
hassan1234
09-06-2010, 17:12
سلام اینکه میگی ledهادریکپارچی نور مشکل دارند مربوی به ledهای حاشیه ای هست یاfullledها هم این مشکل رودارند
t_tanhayam
09-06-2010, 19:37
سلام اینکه میگی ledهادریکپارچی نور مشکل دارند مربوی به ledهای حاشیه ای هست یاfullledها هم این مشکل رودارند
در تمامي LED ها اين مشكل وجود داره منتها در ال اي دي حاشيه اي بيشتر نمود داره
jack_bauer24_69
10-06-2010, 00:53
سلام دوستان
من با هزینه نزدیک 4 میلیون می خوام یه LED بگیرم(نمی خوام پلاسما باشه). ترجیحا هم سونی یا سامسونگ.
سایت های خارجی هم که تحقیق کردم به این نتیجه رسیدم که Samsung B8500 و Sony XBR9 و XBR8 بهترین ها هستن.
اما هیچکدوم رو توی ایران پیدا نکردم، اما ظاهرا دوستان گفتن که این X450 و X550(اگه اشتباه نکنم) همون XBR9 و... هستن. می خواستم بدونم بر چه اساسی این حرف رو می زنید و مطمئنید؟
و بعدش هم اینکه Samsung C8000 که 3D هست رو الان میشه به هر شکلی توی ایران پیدا کرد یا نه؟
ضمنا نظرتون راجع به LGLE8500 و LGLH90 چیه؟ اینا توی ایران پیدا میشن؟ Samsung B750 چطور؟
پیشاپیش ممنونم
t_tanhayam
10-06-2010, 03:09
سلام دوستان
من با هزینه نزدیک 4 میلیون می خوام یه LED بگیرم(نمی خوام پلاسما باشه). ترجیحا هم سونی یا سامسونگ.
سایت های خارجی هم که تحقیق کردم به این نتیجه رسیدم که Samsung B8500 و Sony XBR9 و XBR8 بهترین ها هستن.
اما هیچکدوم رو توی ایران پیدا نکردم، اما ظاهرا دوستان گفتن که این X450 و X550(اگه اشتباه نکنم) همون XBR9 و... هستن. می خواستم بدونم بر چه اساسی این حرف رو می زنید و مطمئنید؟
و بعدش هم اینکه Samsung C8000 که 3D هست رو الان میشه به هر شکلی توی ایران پیدا کرد یا نه؟
ضمنا نظرتون راجع به LGLE8500 و LGLH90 چیه؟ اینا توی ایران پیدا میشن؟ Samsung B750 چطور؟
پیشاپیش ممنونم
ضمن عرض سلام وخوشامد گويي به فروم خودتون
دوست عزيز لطف كنيد سوالتون رو توي تاپيك زير مطرح كنيد تا دوستان پاسخگو باشند :11:
کدومled تلویزیون را بخرم وچرا؟Philips 40pfl8664_-_Grundig 40-9041H_-_Sony 40-Ex700_-_sharp lc-40le700m
از بانه میخرم با قیمت : فیلیپس (میگفت ساخت خود هلند!)2 میلیون تومن_-_گروندیک (ساخت آلمان یا هلند) 1,680
_-_سونی (ساخت مالزی)2,120_-_شارپ(مالزی یا سنگاپور )1,400
از نظر کیفیت و امکانات و در ضمن آیا واقعا فیلیپس و گروندیگ ساخت آلمان و هلند هستند؟
بین فیلیپس و سونی و گروندیگ چی؟(چون هم قیمتند)
lebowski
13-06-2010, 03:20
این قضیه راجب User Review ـها ممکنه صدق بکنه که طرف با نظر و یا از روی غرض یه چیزی رو بررسی بکنه ولی اغلب Expert Review ـها از استانداردها و الگوهای صحیح به همراه ابزارهای دقیق برای تستها و بررسیهاشون استفاده میکنن.
توی تست HDTV ـها پارامترهای عددی مثل بازتولید رنگ مشکی و حداکثر شدت درخشش (Peak brightness) هست که با دستگاه فتومتر اندازه گرفته میشه که بعضیهاشون ده ها هزار دلار قیمت دارن بدیهیه که میانگین اختلاف بین اعداد اندازه گیری شده با این دستگاهها در الگوهای استاندارد (شامل تصاویری میشن که رنگ مشکی و سفید رو به طور همزمان با درصدهای مختلف نمایش میدن) کنتراست واقعی (نه چیزی که سازنده اعلام میکنه) پنل رو نمایش میده که هر چقدر بالاتر باشه تصویر عمق بیشتری پیدا میکنه.
عکس زیر یک دستگاه فتومتر رو نشون میده:
در مورد دقت رنگ هم گستره رنگ D6500 استاندارد رنگ HDTV ـها هست که برای دقت رنگ پنلها به اون استناد میکنن و با سنسورهای خاصی رنگهای اصلی و فرعی رو اندازه گیری میکنن و نرم افزار مخصوص و خیلی معروفی هم به اسم Callman وجود داره (نرم افزارهای دیگه ای هم هستن) که این مسئله رو آنالیز میکنه.
در آخر تستهایی هم از پنلها در مورد Motion Clarity یا وضوح حرکتی و تعداد خطوط متحرکی که یک پنل میتونه نمایش بده و اثر Moire و میزان نویز و پردازش لبه های اشیاء و بقیه خطاهایی که یک پنل میتونه موقع پردازش و نمایش سیگنالها انجام بده گرفته میشه که همشون الگوهای استاندارد و مشخص دارن....
عکس زیر چندتا از الگوهایی رو که برای این تستها به کار گرفته میشه نشون میده:
در مورد کیفیت صدا و کیفیت عکس و فیلم دوربین های عکاسی و فیلمبرداری هم استانداردهای مشابهی وجود داره بعضی سایتها مثل Trusted Reviews و ... هستن که بررسی های عمیق و کامل و مستندی انجام نمیدن و هیچ الگو و یا عدد و رقمی برای تستهاشون اعلام نمیکنن و مورد سوءضن عده ای هم هستن.
بعضی سایتها هم هستن که کلا ریویوهاشون به جک بیشتر شبیه هست مثل Top ten review که در حقیقت ریویو نیست و فقط حرفهایی رو که سازنده در مورد پنل زده با یک انشاء جدید تکرار میکنه.
Cnet هم در بخش ریویوی HDTV ـها خیلی خوب عمل میکنه و لابراتوار مجهزی هم برای تست HDTV ـها داره ولی بعضی بخشهای این سایت به خصوص تو قسمت صدا تستهای علمی و مستند انجام نمیدن.
این اثر moire که توی عکس آخری هست توی خیلی از تی ویای سامسونگ وجود داره ولی کسی توجهی بهشون نمیکنه من خیلی وقتا که خونه دوست و فامیل تی وی نگا میکنیم متوجه این قضیه میشم جاهایی که خطای نزدیک به هم زیاده تصویر همینجوری رنگین کمونی میشه.
کدومled تلویزیون را بخرم وچرا؟Philips 40pfl8664_-_Grundig 40-9041H_-_Sony 40-Ex700_-_sharp lc-40le700m
از بانه میخرم با قیمت : فیلیپس (میگفت ساخت خود هلند!)2 میلیون تومن_-_گروندیک (ساخت آلمان یا هلند) 1,680
از نظر کیفیت و امکانات و در ضمن آیا واقعا فیلیپس و گروندیگ ساخت آلمان و هلند هستند؟
تو خرید فیلیپس شک نکن.همه مدل های فیلیپس ساخت هلند نیستند ولی اکثر مدل هاس ساخت اروپا هستن و فوق العاده با کیفیت هستن و تو انتخاب فیلیپس شک نکن :5:
سونی هم خوبه:8:
ولی به گروندیک فکر نکن:13:
cdtak_com
26-06-2010, 17:47
دوستان P42G10 الان چنده؟
من میخواستم LG LCD بگیرم اول مدل 606 اما با توجه به تکنولوژی جدید NEOPDP ظاهرا این پاناسونیکه که حرف آخرو میزنه
ولی یکی بهم گفت پلاسما رو باید از فاصله 2 متری نگاه کنی وگرنه شطرنجی میشه راسته؟
خریدش پشیمونم نکنه چون خیلی تعریف شده اینجا
و در آخر بهتره از بانه بگیرم؟ با توجه به اینکه از ساختش 1 سالی میگذره فکر میکنید تفاوت قیمتش زیاد باشه؟
با چه گارانتی ای؟
TH یا TC چه فرقی دارن؟
موقع خرید به چه نکاتی باید توجه کرد؟
t_tanhayam
26-06-2010, 21:38
دوستان P42G10 الان چنده؟
من میخواستم LG LCD بگیرم اول مدل 606 اما با توجه به تکنولوژی جدید NEOPDP ظاهرا این پاناسونیکه که حرف آخرو میزنه
ولی یکی بهم گفت پلاسما رو باید از فاصله 2 متری نگاه کنی وگرنه شطرنجی میشه راسته؟
خریدش پشیمونم نکنه چون خیلی تعریف شده اینجا
و در آخر بهتره از بانه بگیرم؟ با توجه به اینکه از ساختش 1 سالی میگذره فکر میکنید تفاوت قیمتش زیاد باشه؟
با چه گارانتی ای؟
TH یا TC چه فرقی دارن؟
موقع خرید به چه نکاتی باید توجه کرد؟
اينجا مطرح كنيد:
afshin0914
01-07-2010, 12:06
بهترین ال ای دی32اینچ موجود بازار ایران
t_tanhayam
01-07-2010, 18:49
بهترین ال ای دی32اینچ موجود بازار ایران
افشين جان برادر اينجا مطرح كن::46:
alilosting
03-07-2010, 08:13
سلام دوست عزيزم
به نظر من شارپ بهتر از همست. ولي تو ايران قيمتش 1.600 و 200 تومن براي گارانتي ارزش نداره از بانه بخري. چون هر وسيله برقي ممكنه خراب باشه
از بانه اگر ميخواي بگيري من هم فيليپس رو پيشنهاد ميدم. حداقل مطمئني 1 درصد هم خراب نيست ولي شارپ ممكنه خراب باشه و با نبود گارانتي پيشنهاد نميشه
mr_rayan
03-07-2010, 23:31
سلام دوست عزيزم
به نظر من شارپ بهتر از همست. ولي تو ايران قيمتش 1.600 و 200 تومن براي گارانتي ارزش نداره از بانه بخري. چون هر وسيله برقي ممكنه خراب باشه
از بانه اگر ميخواي بگيري من هم فيليپس رو پيشنهاد ميدم. حداقل مطمئني 1 درصد هم خراب نيست ولي شارپ ممكنه خراب باشه و با نبود گارانتي پيشنهاد نميشه
دوست عزیز شما که خودتون اظهار دارید که هر وسیله برقی ممکن است خراب باشه پس چطوری انقدر مطمئن می گید که فیلیپس امکان نداره یک درصد هم خراب باشه ولی شارپ احتمالش هست؟یعنی ال سی دی های برند فیلیپس برقی نیست؟؟؟؟؟؟
alilosting
04-07-2010, 09:07
دوست عزیز شما که خودتون اظهار دارید که هر وسیله برقی ممکن است خراب باشه پس چطوری انقدر مطمئن می گید که فیلیپس امکان نداره یک درصد هم خراب باشه ولی شارپ احتمالش هست؟یعنی ال سی دی های برند فیلیپس برقی نیست؟؟؟؟؟؟
نه رايان جان
فيليپس هم برقيه
ولي كلي از فاميل هاي ما كه از بانه جنس آوردن هر كدوم توشيبا يا فيليپس آوردن سود كردن و توش خرابي نبوده اصلا
در مورد مدل هاي سامسونگ: با اينكه كيفيت سامسونگ هايي كه از بانه مياد از ايراني ها خيلي بهتره ولي درصد خرابيشون پايين نيست
در مورد شارپ: آخه بچه ها تو همين فروم گفته بودن كه شارپ خريدن و بردش مشكل داشته و ماديران دستگاه رو عوض كرده براشون. براي همين گفتم شايد اين مشكل زياد باشه و بچه ها متضرر بشن
ابن تجربه شخصي بود در مورد فيليپس و توشيبا
afshin0914
04-07-2010, 11:12
به نظر من ال سی دی برای مصرف خانگی خوبه
این تاپیک مدتیه که خواب رفته! بهتره بیدارش کنیم! :31:
سوال:
با توجه به LCD و LED و پلاسماهای جدید سونی و پاناسونیک، در حال حاضر برای سایز 40 تا 46 (رنج قیمتی حداکثر 2 میلیون تومان)، در مجموع از نظر کیفیت تصویر، عمر TV و سایر عوامل مهم در انتخاب یک HDTV جدید و پیشرفته، کدامیک را پیشنهاد می کنید؟! LCD یا LED و یا پلاسما؟!!
amirvania
17-08-2010, 12:38
سلام
کیفیت تصویر ( عمق مشکی ، اشباع رنگها ، دقت رنگها ، و ... ) : 1- پلاسما 2- فول ال ای دی 3- ال سی دی 4- ال ای دی حاشیه ای
عمر پنل : 1- پلاسما 2- ال سی دی 3- ال ای دی حاشیه ای 4- فول ال ای دی
نتیجه : از هر کدوم بیشتر خوشت میاد بخرش و به حرف هیچ کس گوش نده :31:
t_tanhayam
17-08-2010, 13:26
Black level
اين هم سايتي براي تبديل cd/m2 به foot-lambert
منابع:
aftab_azad20
17-08-2010, 19:40
نه رايان جان
فيليپس هم برقيه
ولي كلي از فاميل هاي ما كه از بانه جنس آوردن هر كدوم توشيبا يا فيليپس آوردن سود كردن و توش خرابي نبوده اصلا
در مورد مدل هاي سامسونگ: با اينكه كيفيت سامسونگ هايي كه از بانه مياد از ايراني ها خيلي بهتره ولي درصد خرابيشون پايين نيست
در مورد شارپ: آخه بچه ها تو همين فروم گفته بودن كه شارپ خريدن و بردش مشكل داشته و ماديران دستگاه رو عوض كرده براشون. براي همين گفتم شايد اين مشكل زياد باشه و بچه ها متضرر بشن
ابن تجربه شخصي بود در مورد فيليپس و توشيبا
مسلما وقتی فروش یه مارک خاص بالا باشه درصد خرابیش هم بیشتر به چشم میاد،مثلا از 100نفر90تا برن ال جی بخرن 10تای بقیه مارکهای دیگه رو انتخاب کنندو بعد از یه مدت از 90تا9تاش مشکل داره از اون 10تا هم یکی مشکل داره،مثلا وقتی من خودم میخواستم laptopبگیرم همه میگفتن dellنگیر خرابیش زیاده ولی وقتی از یکی از دوستام که تو نمایندگی دل کار میکرد پرسیدم میگفت پرفروشترینه نسبت به برند های دیگه و خرابیش هم مسلما بیشتر به چشم میاد دیگه:11::11:
mr_rayan
17-08-2010, 23:08
Black level
منابع:
دوست عزیز من دقیقا متوجه نشدم.با توجه به چه واحدی حساب شده و اینکه عدد بیشتر باشه بهتره یا کمتر؟و اینکه با چه دستگاهی اندازه گیری شده؟
ممنون میشم یه توضیح کوچیک بدی.
[/CENTER]
t_tanhayam
17-08-2010, 23:38
دوست عزیز من دقیقا متوجه نشدم.با توجه به چه واحدی حساب شده و اینکه عدد بیشتر باشه بهتره یا کمتر؟و اینکه با چه دستگاهی اندازه گیری شده؟
ممنون میشم یه توضیح کوچیک بدی.
[/CENTER]
mr-rayan عزيز
footlambert واحدي كه بيشتر در usاستفاده ميشه و در واقع براي اندازه گيري luminance و يا همون روشنايي كه البته به صورت مستقيم از منبع نور دريافت ميكنيم استفاده ميشه در مورد اندازه گيري روشنايي هم فرمول هايي هست :
-در مورد عدد مورد نظر هم هر چه كوچكتر بهتر هست
-در واقع اين عددشاخصي هست از كاليبره بازتاب مشكي پنل
كه هر چه كمتر باشه نشون ميده پنل مورد نظر black level بهتري داره
lebowski
18-08-2010, 01:43
Black level
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنابع:
منبع این نوشته یکی از پستای کاربرای avsforum هستش
خیلی راحت هر فوت لامبرت حدودی مساوی با 3.426 کاندلا بر متر مربعه.
aftab_azad20
18-08-2010, 09:12
سلام
کیفیت تصویر ( عمق مشکی ، اشباع رنگها ، دقت رنگها ، و ... ) : 1- پلاسما 2- فول ال ای دی 3- ال سی دی 4- ال ای دی حاشیه ای
عمر پنل : 1- پلاسما 2- ال سی دی 3- ال ای دی حاشیه ای 4- فول ال ای دی
نتیجه : از هر کدوم بیشتر خوشت میاد بخرش و به حرف هیچ کس گوش نده :31:
یعنی ال ای دی حاشیه ای کیفیتش از همه پایینتره:18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18::18::18::18::18:
amirvania
18-08-2010, 09:24
یعنی ال ای دی حاشیه ای کیفیتش از همه پایینتره:18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18::18::18::18::18:
بهترین ال سی دی ها از بهترین ال ای دی های حاشیه ای ( دقت کنید : فول نگفتم ) ، کیفیت تصویر شامل دقت رنگها ، زاویه دید ، یکنواخت بودن صفحه و صد البته کیفیت صدا به دلیل ضخامت بیشتر بهتر و برتر هستند .
aftab_azad20
18-08-2010, 12:15
یعنی شما بین samsung 46c6900یا46b7000و46c650یا46b650
میگید ال سی دیه کیفیتش بالاتره(اگه اینه ledشد کشک چون اکثرا با حاشیه ledهستند:13::13:)من لپ تاپم ledهستش لااقل از نظر شخصی خودم از lcdکیفیتش خیلی بالاتره
samsung021
18-08-2010, 13:05
یعنی شما بین samsung 46c6900یا46b7000و46c650یا46b650
میگید ال سی دیه کیفیتش بالاتره(اگه اینه ledشد کشک چون اکثرا با حاشیه ledهستند:13::13:)من لپ تاپم ledهستش لااقل از نظر شخصی خودم از lcdکیفیتش خیلی بالاتره
من هم اين حرف رو قبول ندارم. با چشم معمولي هم ميشه تشخيص داد كه ال اي دي كيفيتش خيلي بهتر از ال سي ديه.
البته فول ال اي دي كيفيتش بهتر از حاشيه ايه. ولي تو اون يه مورد آخرش اغراق كرده كه lcd بهتر از LED ....
شما چرا Full LED sharp نمي گيري؟ مدل LE700 ژاپني كيفيت بالا
توي قسمت گالري تصاوير همين فروم هم بچه ها عكسشو گذاشتن خفنگه
aftab_azad20
18-08-2010, 13:13
من هم اين حرف رو قبول ندارم. با چشم معمولي هم ميشه تشخيص داد كه ال اي دي كيفيتش خيلي بهتر از ال سي ديه.
البته فول ال اي دي كيفيتش بهتر از حاشيه ايه. ولي تو اون يه مورد آخرش اغراق كرده كه lcd بهتر از LED ....
شما چرا Full LED sharp نمي گيري؟ مدل LE700 ژاپني كيفيت بالا
توي قسمت گالري تصاوير همين فروم هم بچه ها عكسشو گذاشتن خفنگه
این شارپ 46داره؟
t_tanhayam
18-08-2010, 13:49
منبع این نوشته یکی از پستای کاربرای avsforum هستش
خیلی راحت هر فوت لامبرت حدودی مساوی با 3.426 کاندلا بر متر مربعه.
بله ايشون از كاربران ويژه سايت هستند و از همون سايت هايي كه ذكر كرد ند جمع اوري كردند ويكجا قرار دادند
t_tanhayam
18-08-2010, 15:39
این شارپ 46داره؟
32.40.46.52
منتها توي ايران من فقط 40 رو ديدم
و در مورد بحث شما هم قبلا كلي صحبت شده توصيه ميكنم ببينيد:
samsung021
21-08-2010, 14:49
این شارپ 46داره؟
نه دوست عزيز
46 ال سي دي شارپ ميتوني تهيه كني
ولي 40 ال اي دي
آقاي تنها
لطفا براي نشونن دادن حسن كارتون وقتي در مورد شارپ يا سوني يا الجي و كلا هر چي لينك ميدين ازصفحه اي كه 4 تا ريويو منفيه لينك ندين
همون لينكو از صفحه اولش بذاريد.
آدم اون پيجي كه شما معرفي كردينو ميبينه ميگه عجب جنس مزخرفيه اين تلوزيونه
در حالي كه اينجوري نيست
با تشكر از شما كه اينقدر راهنمايي ميكنين:10::11:
t_tanhayam
21-08-2010, 15:23
نه دوست عزيز
46 ال سي دي شارپ ميتوني تهيه كني
ولي 40 ال اي دي
آقاي تنها
لطفا براي نشونن دادن حسن كارتون وقتي در مورد شارپ يا سوني يا الجي و كلا هر چي لينك ميدين ازصفحه اي كه 4 تا ريويو منفيه لينك ندين
همون لينكو از صفحه اولش بذاريد.
آدم اون پيجي كه شما معرفي كردينو ميبينه ميگه عجب جنس مزخرفيه اين تلوزيونه
در حالي كه اينجوري نيست
با تشكر از شما كه اينقدر راهنمايي ميكنين:10::11:
-نه منظور خاصي نبود فقط چون بحث بود گفتم ميتونيد از اون صفحه ادامه بدين نظرات دوستان رو نه اينكه بنده كسي رو يا برندي رو تاييد يا رد كرده باشم :46:
sajadifar
02-09-2010, 16:55
سلام دوستان
لطفاً به من کمک کنید...
neopdp G11 وجود داره یا نه؟ واگه آره چه فرقی با G10 داره؟
t_tanhayam
02-09-2010, 18:41
سلام دوستان
لطفاً به من کمک کنید...
neopdp G11 وجود داره یا نه؟ واگه آره چه فرقی با G10 داره؟
منظورتون نسل هاي neopdp هست ؟
-تا جايي كه من ميدونم از نسل 12 به بعد neo pdp هستند
illia2007
03-09-2010, 02:49
سلام دوستان
با 3 میلیون بهترین گزینه چی هست پلاسما ال سی دی یا ال ایدی بزرگ بودن برام مهمه و همینطور کیفیت تصویر و رنگ ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام دوستان
با 3 میلیون بهترین گزینه چی هست پلاسما ال سی دی یا ال ایدی بزرگ بودن برام مهمه و همینطور کیفیت تصویر و رنگ ممنون میشم راهنمایی کنید.
اینجا که جاش نیست ولی به نظر من :
1-پاناسونیک پلاسما 50v10
2-ال جی 42led8500
mehrshad2010
05-09-2010, 17:36
با سلام
با توجه به LCD و LED و پلاسماهای جدید سونی و پاناسونیک، سامسونگ و ال جي و شارپ و.... در حال حاضر برای سایز 40 تا 47 (رنج قیمتی حداکثر 2 میلیون تومان)، در مجموع از نظر کیفیت تصویر، عمر و سایر عوامل مهم در انتخاب یک HDTV جدید و پیشرفته، کدامیک را پیشنهاد می کنید؟! LCD یا LED و یا پلاسما؟كدام مارك ؟زيرا بازار ايران بازاري پر از تقلب و شايعه است
لطفا كامل توضيح دهيد با دليل
با سپاس
با سلام
با توجه به LCD و LED و پلاسماهای جدید سونی و پاناسونیک، سامسونگ و ال جي و شارپ و.... در حال حاضر برای سایز 40 تا 47 (رنج قیمتی حداکثر 2 میلیون تومان)، در مجموع از نظر کیفیت تصویر، عمر و سایر عوامل مهم در انتخاب یک HDTV جدید و پیشرفته، کدامیک را پیشنهاد می کنید؟! LCD یا LED و یا پلاسما؟كدام مارك ؟زيرا بازار ايران بازاري پر از تقلب و شايعه است
با سپاس
سلام دوست عزیز من پلاسمای پاناسونیک 42v20 رو بهت پیشنهاد میدم.مشخصات کامل رو از سایت پاناسونیک
بگیر.:20:
armin100
11-09-2010, 19:40
با سلام
در سایتی خواندم که نوشته بود:
Plasma displays achieve such impressive black levels by using internal algorithms to block the power to particular pixels in order to render a pixel "dark" or black. While this can limit a plasma television’s gray scaling, it does produce exceptionally black blacks – depending on the manufactured plasma display element (i.e. glass).
در این جا قید شده، با توجه به الگوریتمی که پلاسماها از آن بهره می برند، شاهد مشکی عمیقی در آنها هستیم.
اما در ادامه گفته شده این موضوع، باعث می شود که به gray scaling لطمه وارد شود.
کسی از علت این موضوع با خبر است و این که آیا پلاسماهای جدید هم دچار این مشکل هستند (مثلا V20)؟
سلام
آقا من گیج شدم. از یه طرف میگن lcd , led فرقی با هم ندارن. یه جا دیگه میگن تصویراشون زمین تا آسمون فرق داره. یکی دیگه میگه تفاوت تصویر فقط تو مغازه با نورهای مغازه قابل تشخیصه. یکی دیگه میگه بعضی led ها فقط یه کادر دورشون ال ای دیه و بعضی مدلهاش همه نقاطش ال ای دیه.
لطفا یکی منو راهنمائی کنه یه 32 یا 37 اینچ می خوام بخرم. مهمترین چیز برام کیفیته. کیفیت تصویر و عمر تلویزیون. البته به نسبت هزینه ای که می کنم. یعنی کیفیت خوب و قیمت خوب رو به کیفیت عالیو قیمت خیلی بالا ترجیح می دم. یه جورائی این تناسب حفظ بشه عالیه.
در ضمن می صرفه از بانه خرید کنیم یا نه؟ حدودا چند درصد از قیمت ها اونجا افت پیدا می کنه؟ یا بهتر بگم اینجا چند درصد رو قیمتها میکشن؟!؟!؟!؟
t_tanhayam
12-09-2010, 12:36
سلام
آقا من گیج شدم. از یه طرف میگن lcd , led فرقی با هم ندارن. یه جا دیگه میگن تصویراشون زمین تا آسمون فرق داره. یکی دیگه میگه تفاوت تصویر فقط تو مغازه با نورهای مغازه قابل تشخیصه. یکی دیگه میگه بعضی led ها فقط یه کادر دورشون ال ای دیه و بعضی مدلهاش همه نقاطش ال ای دیه.
لطفا یکی منو راهنمائی کنه یه 32 یا 37 اینچ می خوام بخرم. مهمترین چیز برام کیفیته. کیفیت تصویر و عمر تلویزیون. البته به نسبت هزینه ای که می کنم. یعنی کیفیت خوب و قیمت خوب رو به کیفیت عالیو قیمت خیلی بالا ترجیح می دم. یه جورائی این تناسب حفظ بشه عالیه.
در ضمن می صرفه از بانه خرید کنیم یا نه؟ حدودا چند درصد از قیمت ها اونجا افت پیدا می کنه؟ یا بهتر بگم اینجا چند درصد رو قیمتها میکشن؟!؟!؟!؟
samira_googleOne
21-09-2010, 10:37
سلام
قيمتاي بانه كمتره. ولي گارانتي دستگاه مهمتره
ال سي دي 32 خيلي كوچيكه 37 بگيريد
اگر مشكلتون الان قيمتشه كه ايكس ويژن 40 اينچ آورده پنل samsung و LED هم هست. 1400 قيمتشه . كيفيت ال سي دي هاش خوب بود ولي اين محصول جديده و بايد بري ببيني كيفيت ال اي ديش رو
سري هاي جديد ساسمونگ هم هست قيمتاشون زياده
samira_googleOne
25-09-2010, 15:26
با سلام
با سپاس
دوست عزيز
براي اينكه ببيني پلاسما بهتره يا ال سي دي يا ال اي دي اين لينكو ببين . كامل توضيح داده:
با وجود تكنولوژي هايي كه دائما به روز مي شوند، ساخت تلويزيوني كه "بهترين" باشد، غير ممكن است. زيرا همه روزه تكنولوژي جديدي وارد بازار مي شود و تلويزيوني كه تكنولوژي جديدتري داشته باشد، لقب بهترين را از آن خود مي كند. كنتراست ها هر روز بالاتر مي روند و رزولوشن و روشنايي تصوير همه روزه ارتقا مي یابند. در اين ميان كدام تكنولوژي براي مشاهده تصوير 3D مناسب تر است؟
ادامه مطلب در:
t_tanhayam
25-09-2010, 21:54
-چند تكنولوژي جديد كه در ساخت پنل هاي ال سي دي هست ميتونيد اينجا ببيند كمي البته وقت بگزارين:
AU Optronics (AUO)- Acer Unipac Optronics make P-MVA and A-MVA -(Advanced-Multi-Domain Vertical Alignment )
hapal888
26-09-2010, 11:50
lcd 50" سامسونگ از مرز برامون اوردن یک و دویست بنظرتون ارزش داره راستی مدلش یادم نیست چی بو فقط میدونم پلاسما بود..........
afshin b
26-09-2010, 12:35
lcd 50" سامسونگ از مرز برامون اوردن یک و دویست بنظرتون ارزش داره راستی مدلش یادم نیست چی بو فقط میدونم پلاسما بود..........
باید مدل دقیقش رو ذکر کنین. فکر نمیکنم تاپیک مناسبی برای پرسیدن سوالتون انتخاب کرده باشین.
t_tanhayam
26-09-2010, 12:49
-همونطور كه دوستمون گفتند ميتونستيد توي تاپيك سام ويا راهنمايي براي خريد مطرح كنيد:
-با اين حال به احتمال زياد پلاسماي سري 5 سام هست گزينه خوبيه با توجه به قيمت
samira_googleOne
11-10-2010, 15:57
آره آقا خيلي خوبه
مباركه
با اين قيمت 1200 كجا ميتوني 50 تينچ بگيري؟ عاليه.. حالشو ببر
---------- Post added at 03:57 PM ---------- Previous post was at 03:55 PM ----------
اگر در اين بحث طرفدار LED هستيد به شما كواترون RGB+Y شارپ رو معرفي مي كنم و ميتونيد اون رو در بازار مشاهده كنيد. چون بالاخره وارد شد. مشخصات در لينك زير
kelishani
21-10-2010, 22:17
با سلام
اگه ممنکنه بنده راراهنمایی فرمایید من قصد خرید اچ دی تی وی دارم و بین دو مدل ex500 sonyوv20 panasonic گیر کردم نمیدونم کدومشونو بگیرم میشه لطف کنید بنده را راهنمایی کنید . از نظر قیافه ای از سونی خیلی خوشم اومد .چون این دوتا رو کنار هم ندیدم نتونستم از نظر کیفیتی مقایسه کنم . فقط تو سایت خوندم که پاناسونیک اول شده .
یه سوال دیگه هم داشتم تو جمهوری میگن پلاسما بعد از 3 تا 4 هزار ساعت افت تصویر پیدا میکنه و باید ببرید نمایندگی شارژکنید درسته ؟؟؟؟؟
چیزی که برای من خیلی مهمه برایتنس و شارپ بودن تصویره تو جمهوری برنامه های پخش شده از سامسونگ زیاد جالب نبود ممن.ن میشم بنده را راهنمایی کنید.
t_tanhayam
22-10-2010, 21:50
با سلام
اگه ممنکنه بنده راراهنمایی فرمایید من قصد خرید اچ دی تی وی دارم و بین دو مدل ex500 sonyوv20 panasonic گیر کردم نمیدونم کدومشونو بگیرم میشه لطف کنید بنده را راهنمایی کنید . از نظر قیافه ای از سونی خیلی خوشم اومد .چون این دوتا رو کنار هم ندیدم نتونستم از نظر کیفیتی مقایسه کنم . فقط تو سایت خوندم که پاناسونیک اول شده .
یه سوال دیگه هم داشتم تو جمهوری میگن پلاسما بعد از 3 تا 4 هزار ساعت افت تصویر پیدا میکنه و باید ببرید نمایندگی شارژکنید درسته ؟؟؟؟؟
چیزی که برای من خیلی مهمه برایتنس و شارپ بودن تصویره تو جمهوری برنامه های پخش شده از سامسونگ زیاد جالب نبود ممن.ن میشم بنده را راهنمایی کنید.
-انتخابهاتون خيلي متفاوت هست
-مسلما v20 ميتونه گزينه بهتري باشه در دقت در رنگ ها -كنتراست بالا و بسياري از شاخص هاي كيفيت تصوير
-منتها حرف برايتنس پيش مياد مسلما lcd ها بهتر عمل ميكنند هر چند دوستاني و سروراني كه اينجا v20 تهيه كردند در مدهاي دايناميك برايتنس مشابه lcd ها رو گرفتند
-در مورد شارژ هم خودتون رو درگير اين حرف ها نكنيد (دوستانه) :46:
hamedsaba
30-10-2010, 00:01
با سلام به دوستان. توی بعضی از بررسی هایی که روی تلوزیون ها کردم دیدم پلاسما توی رنگ مشکی عالیه ولی توی رنگ کاملا سفید یکم مات به نظر میاد وی تو LCD عکس این حالته یعنی رنگ سفید عالیه ولی سیاه یکم متمایل به خاکستریه نظرتون چیه دوستان ؟
t_tanhayam
30-10-2010, 14:41
-يك سري بحث هايي توي فروم هاي خارجي ديدم در اين مورد منتها فكر ميكنم بيشتر بر ميگرده به نسل هاي قديمي تر پلاسما
-و خوب خاصيت و تفاوت در نحوه توليد رنگ ها در دو تكنولوژي متفاوت
با سلام به همه ( خصوصا همشهریهای مشهدی که از اهواز بهشون سلام میکنم .)
با تمام بررسیها و نکته هایی که دوستان فرمودند ، هنوز نمیتونم بین 3 گزینه LCD C695 ,LED C6960 ,PDP V20 انتخاب کنم !!!
ضمنا تو بازار قیمت 40 / 42 اینچ هر 3 گزینه 1.700
ممنون میشم کمکم کنید .
t_tanhayam
07-11-2010, 20:20
با سلام به همه ( خصوصا همشهریهای مشهدی که از اهواز بهشون سلام میکنم .)
با تمام بررسیها و نکته هایی که دوستان فرمودند ، هنوز نمیتونم بین 3 گزینه LCD C695 ,LED C6960 ,PDP V20 انتخاب کنم !!!
ضمنا تو بازار قیمت 40 / 42 اینچ هر 3 گزینه 1.700
ممنون میشم کمکم کنید .
-سلام ما هم سلام داريم خدمت شما دوست خوب :10:
-در مورد نتخاب كه والا واقعا با مدل هاي فراواني كه وجود داره توي همه برند ها كار سختي هست
-در مورد v20 كه خوب پلاسماست و واقعا به سليقه شما بستگي داره
-و اما در مورد c6900 كه با كمال تعجب نزديك 400 تومان كاهش قيمت داشته + نصف سينماي خونگي كه كمتر هم ميشه ميتونه گزينه خيلي خوبي باشه حتي به نظر من نسبت به c650 كه يكي از بهترين مدل هاي ال سي دي بازار هست
-عمده تفاوت وبحث بر سر ال اي دي ها و ال سي دي ها همون يكنواخت نبودن بك لايت و بوجود اومدن flashlight و يا clouding effect هست كه توي c6900 با توجه به اينكه از پروسس جديدي استفاده شده كه به smart led هم معروف هست استفاده شده خيلي اين مطلب كمتر ويا اصلا ديده نميشه
ميتونيد كاملا توي فروشگاهها در قياس با مثلا c6200 اين رو مشاهده كنيد
-ميتونيد ادامه بحث رو توي تاپيك خودش ادامه بدين بزرگوار:
سلام
من یه لب تاپ وسترو 1510 داشتم ال سی دیش رنگ مشکی را مخصوصا تو نمایش فیلم خاکستری نشون می داد. تو انجمن که پرسیدم گفتن از ال سی دی لپ تاپ نمی تونی انتظار بیشتری داشته باشی . رفتم یه اچ پی 3150 که جزو جدید ترین لپ تاپ ها بود گرفتم مشکلی که اینبار باهاش مواجه بودم و تو سری ال ای دی های دل هم دیده بودم این بود که این ال ای دی ها رنگ ها رو سرد نشون می دن...یعنی رنگی مایل به آبی. از طرفی رنگ ها کم رنگن ...انگار که با کنترل تلویزیون رنگ رو کم کردن...مشکل دیگه اینه که وقتی یه صفحه کاملا سیاه رو روی بیشترین نور (brightness) می بینی یه حاله ای از نور ابی رو صفحه می بینی...
وقتی تصویر این ال ای دی با پلاسمایی که 6 سال پیش خریدیم رو مقایسه می کنم از رنگهای تو پلاسما لذت می برم چون رنگها جون دارن و مرده نیستن....ولی بعضی از دوستانم که طرفتار ال ای دی هستند میگن رنگ واقعی همینیه که تو لب تاپ می بینی ، اون رنگ پلاسما غیر واقعی و زیاده.
یکی هم می گفت این رنگ سرد تو ال ای دی ها چیزی نیست که تو کشف کرده باشی ...اینا کلا همین طورین ولی چندان محسوس نیست.
کلا نظرتون چیه؟مرسی و ممنون.
mehrdad_ati
07-12-2010, 07:05
من که دریوز رفتم این پلاسما ها رو با led مقایسه کردم . رنگ پلاسما ها خیلی بهتر بود . led کلا به نظرم آبرنگی بود . بعد مشکی رو که اصلا مقایسه نکن . جایی که پلاسما مشکی بود تصویرش ، led تو مایه های طوسی بود !!
t_tanhayam
07-12-2010, 09:55
سلام
من یه لب تاپ وسترو 1510 داشتم ال سی دیش رنگ مشکی را مخصوصا تو نمایش فیلم خاکستری نشون می داد. تو انجمن که پرسیدم گفتن از ال سی دی لپ تاپ نمی تونی انتظار بیشتری داشته باشی . رفتم یه اچ پی 3150 که جزو جدید ترین لپ تاپ ها بود گرفتم مشکلی که اینبار باهاش مواجه بودم و تو سری ال ای دی های دل هم دیده بودم این بود که این ال ای دی ها رنگ ها رو سرد نشون می دن...یعنی رنگی مایل به آبی. از طرفی رنگ ها کم رنگن ...انگار که با کنترل تلویزیون رنگ رو کم کردن...مشکل دیگه اینه که وقتی یه صفحه کاملا سیاه رو روی بیشترین نور (brightness) می بینی یه حاله ای از نور ابی رو صفحه می بینی...
وقتی تصویر این ال ای دی با پلاسمایی که 6 سال پیش خریدیم رو مقایسه می کنم از رنگهای تو پلاسما لذت می برم چون رنگها جون دارن و مرده نیستن....ولی بعضی از دوستانم که طرفتار ال ای دی هستند میگن رنگ واقعی همینیه که تو لب تاپ می بینی ، اون رنگ پلاسما غیر واقعی و زیاده.
یکی هم می گفت این رنگ سرد تو ال ای دی ها چیزی نیست که تو کشف کرده باشی ...اینا کلا همین طورین ولی چندان محسوس نیست.
کلا نظرتون چیه؟مرسی و ممنون.
-تفاوت در رنگ مشكي بر ميگرده به تفاوت در دو تكنولوژي متفاوت پلاسما و lcd-led ها و قطعا توليد رنگ مشكي در پلاسماها بهتر هست بدون هيچ بحثي
-منتها در مورد lcd-led ها به صورت كلي براقيت وشفافيت پنل بيشتر هست و رنگ ها معمولا به صورت اغراق اميزي ميتونند پر رنگ باشند كه اتفاقا اين مسئله خيلي ها رو جذب ميكنه
-در پلاسماها رنگ ها طبيعي هستند يعني همون چيزي كه بايد باشه و اتفاقا خيلي ها رو دفع ميكنه چون بيشتر مردم رنگ هاي جيغ رو دوست دارند
-و اما در مورد مقايسه رنگ هاي مشكي با بعضي از پنل هاي led و lcd فكر ميكنم تا حدي بعضي دوستان كم لطفي ميكنند مدل هايي خاص پيدا ميشه كه شما مشكي اون ها رو ببينيد نا اميدتون نميكنه و همون مشكي رنگ عشقه :46:
mehrdad_ati
07-12-2010, 11:33
بله همیشه اسثثنا هست . من فقط نظرم خودم رو با اون دو مدلی که دیدم گفتم . قطعا ودل های بسیار بهتری هم موجود هست از led ها .
ولی خداییش رنگاش خیلی بد بود جولو پلاسما
persian_m
10-12-2010, 11:25
آقا اگه دنبال رنگی مشکی عمیق هستین دور ال ای دی و ال سی دی رو خط بکشین
LCD / LED vs Plasma
آیا هنوز تلویزیون های Plasma رنگ مشکی را بهتر نمایش می دهند؟ آیا هنوز تلویزیون های LCD مشکل تیره و تاری تصویر (Motion Blur) را دارند؟ کدامیک بهتر است LCD و یا Plasma؟ خواندن این مقاله را ادامه دهید تا از شرایط جدید رقابت، با پیشرفت تکنولوژی در تلویزیون های Plasma و LCD مطلع شوید، جنگ Refresh Rate تا Response Time
جنگ و رقابت بین Plasma و LCD در تلویزیون های HDTV شبیه جنگ های کلاسیک بین شرکت های بزرگی همچون Apple در مقابل Microsoft و یا Nintendo در مقابل Sega است. هرجا بحث و تبادل نظر در مورد تلویزیون های HDTV به میان می آید بدون شک صحبت Plasma یا LCD نیز مطرح می شود و طرفدارن هر کدام در مورد فناوری مورد علاقه خود بحث می کنند. در اکثر موارد موضوعات مورد بحث نیز در مورد Refresh Rate و عمق رنگ سیاه است.
قبل از انتخاب و خرید تلویزیون مورد علاقه خود اطلاعات خود را با خواندن این مقاله به روز کنید.
سیاه، روشنایی و LEDها
قبلا، نمایشگرهای Plasma کنتراست بسیار بالاتری نسبت به LCD ها داشتند، یعنی رنگ مشکی را مشکی تر و سفید را روشن تر نمایش می دادند. این موضوع زمانی خود را نشان می دهد که شما به تماشای فیلم و یا صحنه های تاریک بپردازید ولی زمانی که به تماشای فوتبال نشسته اید تفاوت چندانی نمی کند. البته باید بدانید که صرف نظر از نوع محتویات در حال پخش در تلویزیون، چشم انسان به نور حساس تر است تا رنگ، و این بدین معناست که هرچه کنتراست تصویر بالاتر باشد تصاویر دل چشب تر به نظر می رسند. همچنین در نظر داشته باشید منظور ما کنتراست تصویر است نه کنتراست داینامیک (برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد کنتراست واقعی تصویر و تفاوت آن با مشخصه بی فایده کنتراست داینامیک تصویر به مقاله حقایق پشت پرده نمایشگرها مراجعه نمایید.)
مهمترین عاملی که تلویزیون های پلاسما را قادر می سازد تا رنگ مشکی بهتری را نمایش دهند این است که پلاسما در مقایسه با رقیب دیرنه خود LCD، کنترل بهتری برروی شدت روشنایی نور دارد چون در LCD ها از لامپ های CCFL برای ایجاد نور استفاده می شود و LCD نمی تواند تابش نور را بطور کامل در صحنه های تیره و تاریک متوقف کند.
اما با ورود LCD ها با نور پس زمینه LED (امروزه به تلویزیون LED معروف هستند) که بازار تلویزیون های HDTV را به سمت خود جذب کرده است این مشکل وجود ندارد. تلویزیون های LED-Backlit نسبت به LCD های CCFL-backlit مزایای بسیار زیادی دارند: باریکترند، کم مصرف ترند و دمای کمتری ایجاد می کنند.
هنگام پخش فیلم، مهم ترین خاصیت توانایی تاریک کردن نقطه ای است که در LED ها با خاموش کردن LEDهای قسمت های تاریک صفحه انجام می شود، این امکان در تصویر های ترکیبی روش و تاریک باعث می شود نقاط تاریک کاملا تاریک و نقاط روش تصویر کاملا روشن باشند چون تلویزیون LED به نور تک تک LED ها کنترل دارند.
روشنایی نور اتاق در تصویر تلویزیون ها تاثیر بسیار زیادی دارد این موضوع در تلویزیون های پلاسما نقش مهمتری نسبت به LCD ها دارد، چون ساختار تلویزیون های پلاسما به نحوی است که باید شیشه جلوی تلویزیون حتما براق باشد که باعث انعکاس نور محیط می شود اما تلویزیون های پلاسما در محیط های تاریک تصویر بی نظیری را نمایش می دهند. همچنین با پیشرفت تکنولوژی این مشکل کمی کمرنگ تر شده است به عنوان مثال انعکاس نور محیط در سری v20 پاناسونیک بسیار کمتر شده است ولی انعکاس نور، هنوز یکی از مشکلات تلویزیون های Plasma به شمار می آید.
امروزه بعضی از تلویزیون های LCD با نور زمینه LED نیز با صفحه های براق ساخته می شوند و نور محیط را به شدت منعکس می کنند پس لازم است هنگام خرید به این نکته نیز توجه داشته باشید که این تلویزیون ها در ویترین ها و نمایشگاه ها بسیار خوب و شفاف به نظر می رسند ولی در خانه و در محیط ها پرنور بسیار آزار دهنده خواهند بود.
نتیجه: با پیشرفت تکنولوژی و ورود تلویزیون های LED به بازار: رنگ سیاه، نمایش تصویر در شرایط مختلف و کنتراست تصویر تلویزیون های Plasma با LCD نور زمینه LED تفاوت محسوسی ندارند فقط مدل های مختلف LED و Plasma تفاوت هایی با یکدیگر دارند و در مجموع هیچ کدام از دو تکنولوژی Plasma و LCD LED backlit به دیگری برتری چشم گیری ندارد.
مشکل Burn-In در Plasma
اولین تلویزیون های Plasma مشکلی به نام Burn-In داشتند و زمانی که تلویزیون برای مدت طولانی فقط یک تصویر را نمایش می داد، کیفیت تصویر تغییر می کرد و روشنایی خود را از دست می داد دلیل آن نیز تغییر خاصیت فسفر در اثر گرما است که موجب از دست دادن روشنایی و ایجاد سایه در تصویر می شد.
اگر می خواهید حقیقت را بدانید هنوز Burn-In در تلویزیون های مدرن Plasma امروزی نیز وجود دارد اما بندرت اتفاق می افتد چون Plasmaهای امروزی مصرف بسیار کمتری نسبت به مدل های قدیمی دارند و در نتیجه گرمای کمتری نیز ایجاد می کند و این موضع باعث می شود که فسفرها در امان باشند، حتی در تلویزیون ها نمایشی فروشگاهی که معمولا مجموعه ای از تصاویر را بصورت تکراری و در تمام طول روز به نمایش می گذارند مشکل Burn-In بندرت اتفاق می افتد.
در نهایت هم توصیه می شود زمانی که از تلویزیون پلاسمای خود استفاده نمی کنید آن را خاموش کنید و می بایست بدانید که گارانتی تلویزیون های Plasma مشکل Burn-in را پشتیبانی نمی کنند.
نتیجه گیری: مشکل Burn-In در تلویزیون های Plasmaی امروزی اصلا به اندازه مدل های قدیمی نیست، پلاسمای خود را زمانی که نیازی به آن ندارید خاموش کنید و به مشکل بر نخواهید خورد و یا می توانید یک تلویزیون LCD بخرید و هیج وقت نگران بروز این مشکل نباشید.
Motion Blur و Refresh Rate
"تلویزیون های Plasma تصاویر متحرک را بهتر از LCDها نمایش می دهند" حتما این جمله را زیاد شنیده اید، مخصوصا زمانی که به یک فروشنده Plasma هم صحبت می شوید اما واقعا حقیقت چیست؟
تلویزیون های LCD قدیمی مشکلی به نام Motion Blur و یا تیره و تاری تصویر در تصاویر متحرک را داشتند. تلویزیون های LCD قدیمی با نمایش تصاویر سریع متحرک مانند تصاویر ورزشی سریع و یا فیلم اکشن سینمایی داشتند. عوامل بسیاری در این زمینه دخیل هستند (برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد Motion Blur به مقاله حقایق پشت پرده نمایشگر ها مراجعه نمایید). اما مشکلات اصلی LCD HDTV های قدیمی را می توان در این دو مورد دانست: یکی مدت زمان طولانی تغییر رنگ هر پیکسل (Response Time) و دیگری تعداد دفعاتی که تلویزیون در هر ثانیه، تصویر را تغییر می داد (Response Time). اگر Refresh Rate تصویر به اندازه کافی سریع نباشد تلویزیون نمی تواند رنگ هار را به سرعت تغییر دهد و اثراتی از فریم های قبلی تصویر روی صفحه تلویزیون باقی می ماند.
Refresh Rate مبحث بسیار مفصلی است که پیش تر به آن پرداخته ایم، در صورت تمایل می توانید اطلاعات کافی در زمینه Refresh Rate و Response Time را در این مقاله بیابید.
اما تلویزیون های LCD امروزی مشکل Motion Blur را تقریبا حل کرده اند و با چشم غیر مسلح نمی توان این مشکل را مشاهده کرد، تلویزیون های 240 هرتز LCD تصاویر نرم و دل چسبی را نمایش می دهند.
نتیجه: امروزه Motion Blur دیگر مشکل به شمار نمی رود. تکنیک های سخت افزاری بسیاری برای حل این مشکل در LCD ها بکار رفته است و به سختی می توان Motion Blur را در LCD های امروزی مشاهده کرد ولی اگر نمی خواهید برای خرید تلویزیون های 240 و یا 120 هرتز هزینه کنید با Plasma هرگز با Motion Blur مواجه نخواهید شد.
سه بعدی در Plasma و LCD
برای تماشای تصاویر سه بعدی در تلویزیون های LCD و یا Plasma نیاز به عینک Active Shutter دارید تا تلویزیون و یا اداپتور خارجی بتواند به عینک سیگنال ارسال کند. ( جهت آشنایی با نحوه کارکرد تکنولوژی سه بعدی به کار رفته در تلویزیون های فعلی به مقاله سه بعدی در خانه: تکنولوژی های پخش مراجعه نمایید)
برای نمایش تصاویر سه بعدی به روش Active Shutter، تلویزیون باید به اندازه کافی سریع باشد تا تصاویر را برای هر چشم نمایش دهد، در واقع هر تصویر دو بار نمایش داده می شود یکی برای چشم راست و بار دیگر برای چشم چپ، به همین دلیل تلویزیون باید دو برابر حالت دو بعدی سریع باشد. در غیر اینصورت تصاویر تیره و با سایه نمایش داده می شوند و برخی اوقات تصاویر در زمان درست برای چشم ها نمایش داده نمی شوند که در نتیجه تصاویر سه بعدی به خوبی دیده نمی شوند.
ممکن است حدس زده باشید که قدرت تلویزیون های Plasma در پخش تصاویر سریع و قیمت بسیار مناسب آنها باعث شده، گزینه مناسبی برای استفاده سه بعدی باشند. به عنوان مثال مدل TC-P42GT25 پاناسونیک در نمایش تصاویر سه بعدی به خوبی Sony Bravia 40HX800 است ولی قیمت آن تقریبا نصف است. برای نمایش تصاویر سه بعدی با کیفیت در LCD به تلویزیون مدرن و قدرتمند مانند LCD با نور زمینه LED که Refresh Rate حدود 240 هرتز دارد، نیاز خواهید داشت این در حالی است که تلویزیون های Plasma معمولی به خوبی از پس پخش تصاویر سه بعدی بر می آیند.
نتیجه: هر دو تکنولوژی LED و Plasma به خوبی از پس پخش تصاویر سه بعدی برمی آیند اما پخش تصاویر سه بعدی برای Plasma اصلا مشکل نیست. و اگر بدنبال تلویزیون سه بعدی ارزان هستید بدون شک Plasma انتخاب شماست.
جمع بندی نهایی:
برخی مشکلات در Plasma هنوز تغییر چندانی نکرده اند، مصرف انرژی تلویزیون های پلاسما به اندازه قابل ملاحظه ای از تلویزیون های LCD بیشتر است. در آخرین آزمایشات انجام شده توسط PC World تلویزیون های پلاسمای LG و Panasonic تقریبا 2 برابر اکثر تلویزیون های LCD، برق مصرف می کنند.
البته برخی از تلویزیون های LCD نیز مصرف بالای دارند بعنوان مثال تلویزیون LT46265 میتسوبیشی تغیریبا 8 درصد کمتر از TV-P46G25 پاناسونیک برق مصرف می کند. هر دو تلویزیون 46 اینچ هستند.
تلویزیون های Plasma هنوز ارزان تر هستند. تلویزیون های Plasmaی تولید کننده های مطرح دنیا مانند LG و Panasonic و یا Samsung تقریبا حدود 1000 دلار ارزان تر از مدل های مشابه LCD با سایز یکسان هستند. ولی تلویزیون های LCD در تمام محیط ها چه کم نور و چه پر نور قابل استفاده بوده ولی درعوض در برخی موارد و محیط های پرنور تلویزیون های Plasma کمی مشکل ساز خواهند بود.
طراحی تلویزیون های LCD مخصوصا آنهایی که نور زمینه LED دارند زیباتر از تلویزیون های Plasma است، بدلیل محدودیت های تکنلوژی Plasma نمی تواند به باریکی LED TV ها باشد.
انتخاب تلویزیون HDTV کار آسانی نیست و برای آن می بایست جنبه های مختلف را در نظر گرفت،
منبع: PC World
سلام
اگه میشه اساتید در مورد عمر LCD و LED ,... نیز توضیح بدهند با تکنولوژی جدید عمر مثلا EX500 با EX700 یا NX700 چه فرقی داره؟
t_tanhayam
27-12-2010, 11:05
سلام
اگه میشه اساتید در مورد عمر LCD و LED ,... نیز توضیح بدهند با تکنولوژی جدید عمر مثلا EX500 با EX700 یا NX700 چه فرقی داره؟
-در مورد عمر پنل هاي lcd vs led هم بايد گفت با توجه به استفاده از led ها در پشت پنل به جاي ccfl قطعا عمر پنل هاي led بيشتر هستند منتها تفاوت تا چه حد هست دقيقا نميشه گفت عموما نزديك 100000 ساعت رو در نظر ميگيرند
همينطور در مورد پلاسماهاي نسل جديد
mehrdad_ati
27-12-2010, 11:30
led ها و اکثر پلاسماهای 2009 به بعد نسبت به lcd ها نیمه عمر بیشتری دارند هوطنور که استاد گفتند .
WorldOfWarcraft
08-01-2011, 20:59
پس LCD بهتره از LED ?
t_tanhayam
09-01-2011, 00:19
پس LCD بهتره از LED ?
-هر كدوم مزايا و معا يب خودشون رو دارند
به نظرتون Oled چه موقع وارد بازار میشه؟
من احتمال میدادم تو Ces امسال معری باشه اما خبری نبود .
mehrdad_ati
09-01-2011, 13:54
خیلی هزینه ی ساختش بالاست ! به این زودی ها منتظر سایز بالاهاش نباشش . فکر کنم بالای 20 اینچ تولید نشده تا به حال
t_tanhayam
09-01-2011, 14:23
خیلی هزینه ی ساختش بالاست ! به این زودی ها منتظر سایز بالاهاش نباشش . فکر کنم بالای 20 اینچ تولید نشده تا به حال
-همينطور كه مهرداد عزيز عنوان كردند فعلا هزينه زيادي ميبره
-البته اينچ هاي بالا هم توليد شده توي چندين برند :
-در مورد oled ها هم حتما سايت زير رو مطالعه كنيد :
-در اين مورد قبلا هم صحبت شده بود :
GH.REZAEI
11-01-2011, 23:01
ببخشید من متوجه نشدم
1-آیا پلاسما بعد از مدتی افت کیفیت تصویر پیدا میکنه؟
2-بعضی ها هم میگن باید شارژ بشه آیا درسته؟
mehrdad_ati
11-01-2011, 23:07
همش چرته ! پلاسما هیچ نیازی به شارژ نداره . اینا رو ی سری آدم سودجو از خوشنو در آوردند ! . هر تلویزیونی یه عمری داره پلاسما های قدیمی عمر پنلشون کم بود . اما جدیدا عمر پنلشون بد نیست . حتی به 100 هزار ساعت هم میرسه
die my darling
11-01-2011, 23:17
ببخشید من متوجه نشدم
پلاسما بعد از یه مدت مثل هر وسیله الکتریکی ساخته دست انسان افت پیدا میکنه ولی منظورت بعد از چه مدته؟ 1 سال؟ 10 سال؟ 20 سال؟
lcd بعد از 10 هزار ساعت برایتنسش نصف میشه ولی پلاسما بعد از 100 هزار ساعت.
کیفیت lcd و led از همون روز اول ساعت صفر افت پیدا میکنه فقط کافیه یه چند درجه از جلوی تی وی اینور اونور نشسته باشی :31:
t_tanhayam
11-01-2011, 23:36
ببخشید من متوجه نشدم
- neo pdp هاي جديد پاني بعد 100000 ساعت نصف برايتنس خودشون رو از دست ميدن
-توجه كنيد كه اين مقدار به حدي هست كه تا اونموقع بعنوان يك اتيغه بشه در كلكسيون نگهش داشت
arash660
30-01-2011, 16:38
با سلام
ولی تا جایی که من شنیدم نیمه عمر lcd به 50000 ساعت می رسد نه 10000 ساعت لطفا اگه اشتباه می کنم بفرمائید و آیا درسته که در edge lcd از ترکیب lcd و led استفاده میشه ( ترکیب فلورسنت در وسط و ال ای دی در کناره ها ) و کلا از نظر فنی و چیدمان و معایب و مزایا تفاوتهای edge و arey و local diming در led ها چیست
t_tanhayam
30-01-2011, 17:20
با سلام
ولی تا جایی که من شنیدم نیمه عمر lcd به 50000 ساعت می رسد نه 10000 ساعت لطفا اگه اشتباه می کنم بفرمائید و آیا درسته که در edge lcd از ترکیب lcd و led استفاده میشه ( ترکیب فلورسنت در وسط و ال ای دی در کناره ها ) و کلا از نظر فنی و چیدمان و معایب و مزایا تفاوتهای edge و arey و local diming در led ها چیست
-اين تاپيك رو مطالعه كنيد :
در لینک زیر مصرف بیش از 100 تلویزیون مقایسه شده ولی چ.ن مال یکی دو سال پیش است اکثر مدلهای جدید را ندارد،لطفا اگر کسی جدولی مشابه برای مدلهای موجود سراغ دارد و یا میتواند تهیه کند اینجا قرار دهد تا همه لتوانند خریدی آگاهانهتر داشته باشند:
oveisi2005
18-02-2011, 12:46
سلام
من با چه برنامه ای میتونم صدا فیلم رو فرمتشو عوض کنم؟
فایل 1080P صداش هم aac هست
t_tanhayam
18-02-2011, 12:52
سلام
من با چه برنامه ای میتونم صدا فیلم رو فرمتشو عوض کنم؟
فایل 1080P صداش هم aac هست
constantine2091364
18-02-2011, 16:45
با تشکر از مطالب فوق العاده ناظر انجمن alucard
باید یگم اگه عضو این سایت نشده بودم مثل یه بچه پنج ساله با خروس قندی گول می خوردم .
تصمیم گرفتم یک neopdp بخرم ,سوال من اینکه تفاوت قیمت بین p42v20 , p42g10 به اندازه تفوت کیفیت شون هم هست ؟یعنی v20 ارزششو داره پول بیشتری بابتش داد؟
t_tanhayam
27-02-2011, 18:44
665 million LCD panels
LG is now largest LCD maker
-البته اين مربوط به large-screen ها هست و شامل موبايل هاو وسايل كوچيك تر نميشه
t_tanhayam
27-02-2011, 19:05
Plasma TV market on the rise
coc هم يك برند چيني هست
-و بيشتر تمركز در اينده برروي سايز 50 اينچ و بالاتر هست
- در سال 2010 نزديك 41% از كليه پنل ها ي پلاسما رو (50 اينچ و بالاتر ) در بر گرفته بوده است
این مطلب هم بخونید خالی از لطف نیست... در همین زمینه است...
سلام لینکی که بالا گذاشتم اشتباه بود، تو این صفحه برین (صفحه ال جی در فیس بوک) و عنوان:
"LED یا LCD؟ بررسی کامل تلویزیون های LG " رو پیدا میکنین:
t_tanhayam
05-04-2011, 10:55
Active 3D vs. Passive 3D (3D Cinema)
Picture showing how passive 3D glasses reduce line resolution
.
.
.
infernal_a
25-04-2011, 11:42
با تشکر از مطالب فوق العاده ناظر انجمن alucard
باید یگم اگه عضو این سایت نشده بودم مثل یه بچه پنج ساله با خروس قندی گول می خوردم .
تصمیم گرفتم یک neopdp بخرم ,سوال من اینکه تفاوت قیمت بین p42v20 , p42g10 به اندازه تفوت کیفیت شون هم هست ؟یعنی v20 ارزششو داره پول بیشتری بابتش داد؟
سلام ... بالاخره كدومشونو خريدي ؟ چون منم ميخوام V20 رو بگيرم . كدومش.ن بهتره ؟ يا LED ؟
دوستان تجربه تلخی که من هفت پیش تجربه کردم
lcd سامسونگ سری 5 داشتم full hd و 40 اینچ فروختم و یه led سامسونگ سری 7 گرفتم به اسم c7770 3d
اولا بگم از تجربه 3d سرخوره شدم یعنی اصلا چیز خاصی نیست و خیلی زود عادی میشه حتی فوتبال 2d بنظرم خیلی جالبتر از دیدن 3d اونه حداقل در این مقطع زمانی دنبالش نباشید
دوما کیفیت کانالهای hd ماهو.... در lcdخیلی عالیتر از led هست اینو در مورد سامسونگ میتونم قسم بخورم .الان لذتی که با کانال hd swiss میبردم دیگه ندارم و در بهترین نوع تنظیم هم میشه گفت خوب و نه عالی
سلام
یعنی به نظر شما Full LCD بهتر از Full led هست ؟؟؟؟؟
Sorena_777
19-05-2011, 19:43
پس با این حساب active 3d بهتر از passive 3D هستش دیگه... درست متوجه شدم؟؟؟
persian_m
20-05-2011, 01:15
دوستان تجربه تلخی که من هفت پیش تجربه کردم
lcd سامسونگ سری 5 داشتم full hd و 40 اینچ فروختم و یه led سامسونگ سری 7 گرفتم به اسم c7770 3d
اولا بگم از تجربه 3d سرخوره شدم یعنی اصلا چیز خاصی نیست و خیلی زود عادی میشه حتی فوتبال 2d بنظرم خیلی جالبتر از دیدن 3d اونه حداقل در این مقطع زمانی دنبالش نباشید
دوما کیفیت کانالهای hd ماهو.... در lcdخیلی عالیتر از led هست اینو در مورد سامسونگ میتونم قسم بخورم .الان لذتی که با کانال hd swiss میبردم دیگه ندارم و در بهترین نوع تنظیم هم میشه گفت خوب و نه عالی
آخه مساله اینجاست که به هر حال چه بخواهیم و چه نخواهیم ال ای دی ها دارن جا میفتن.حتی توی سه بعدی ها و کم کم ال سی دی از دور خارج میشه. به عنوان مثال دو مدل 9500 ال جی و 8000 سامسونگ که جزو بهترینهای 2010 هستند جزو دسته ال ای دی ها بودند.
این رو مطمئن باشید که اگر یک ال ای دی خوب رو بتونید درست تنظیم کنید تصویری به مراتب بهتر از ال سی دی و پلاسما خواهید داشت
با درود به همه
با موضوعاتی که من خوندم و اونطور که من متوجه شدم
تکنولوژی ال ای دی هم هنوز کامل نیس و معایبی داره پس اگر کسی دنبال ال ای دی باشه باید از محصولات شرکت هایی استفاده کنه که تولیداتشون فول ال ای دی باشه نه غیره
و گرنه همون ال سی دی هم کار راه اندازه
banehmarket.com
18-07-2011, 23:34
با درود به همه
با موضوعاتی که من خوندم و اونطور که من متوجه شدم
تکنولوژی ال ای دی هم هنوز کامل نیس و معایبی داره پس اگر کسی دنبال ال ای دی باشه باید از محصولات شرکت هایی استفاده کنه که تولیداتشون فول ال ای دی باشه نه غیره
و گرنه همون ال سی دی هم کار راه اندازه
نه دوستان من همچن نظری ندارم معلومه که ال ای دی و ال سی دیدر کیفیت با هم تفاوت دارند ال ای دی در حال حاضر از ال سی دی فول هم بهتره کیفیت در تصویر معلومه لازم به ذکر نیست .
در جواب یکی از دوستان که می گفت سه بعدی مشکل داره و فرقی با معمولی نداره و 3d یا سه بعدی هم خیلی عالیه فقط باید
1- فیلمت مرغوب باشه (اصلی)
2- تلویزیون 3d مدل بال باشه
3 پخش ت سه بعدی خوب باشه
4- عینک هات اصل باشه
5- یه خورده چشمات خوب کار کنند:21:
دیگه واقعا تفاوت را احسااس می کنید کافیه یکی از این ها کمی مشکل داشته باشه تا کیفیت سه بعدی از بین بره
من در فروشگاه یه ست راه انداختم با hx800 sony و کلیه موارد اصل و ناب مشتری به محض دیدن مجذوبش می شه وقتی ماهی یاا کوسه رو نشون می ده چون تی وی پشت سر انبار دارموننه انگار بالی سر اون شنا می کنه .
خیلی عالیه
fery_lion
25-07-2011, 12:20
lcd sam 46c630 یا led samd5500
دروددوستان.
مدتیست میخوام tv بخرم. زیر 2تومن چی پیشنهادمیکنید؟ خودم از v20 خوشم اومده. پلاسما یا ال ای دی میخوام.
infernal_a
08-08-2011, 09:30
دروددوستان.
مدتیست میخوام tv بخرم. زیر 2تومن چی پیشنهادمیکنید؟ خودم از v20 خوشم اومده. پلاسما یا ال ای دی میخوام.
سلام.
شما اول انتظاراتتونو كه از TV داري و مقدار نور محيطي كه tv در اوونجا قرار داره رو بفرمايين تا دوستان راهنماييتون كنن .
در ضمن ميگن V20 ديگه تو بازار موجود نيست .
kambiz11000
12-08-2011, 21:33
توضیحاتی درابطه با پلاسما حالت پلاســما
مي دانيم كه براي ماده سه حالت جامد ، مايع و گاز در نظر گرفته مي شود. اما در مباحث علمي معمولا يك حالت چهارم نيز براي ماده فرض م يشود .حدوث طبيعي پلاسما در دماهاي بالا ، سبب تخصيص عنوان چهارمين حالت ماده به آن شده است . يك نمونه بسيار طبيعي از پلاسما آتش است، بنابراين خورشيد نمونه اي از پلاسماي داغ بزرگ است .
پلاسما چيست ؟
پلاسما گاز شبه خنثايي از ذرات باردار و خنثي است كه رفتار جمعي از خود ارائه مي دهد . به عبارت ديگر مي توان گفت كه واژه پلاسما به گاز يونيزه شد هاي اطلاق ميشود كه همه يا بخش قابل توجهي از اتمهاي آن يك يا چند الكترون از دست داده و به يونهاي مثبت تبديل شده باشند . اغلب گفته مي شود كه 99 % ماده موجود در طبيعت در حالت پلاسماست، يعني به شكل گاز الكتريسته داري كه اتمهايش به يونهاي مثبت و الكترون منفي تجزيه شده باشد . درون ستارگان و جو آنها ، ابرهاي گازي و اغلب هيدروژن فضاي بين ستارگان بصورت پلاسماست. در نزديكي خود ما ، وقتي كه جو زمين را ترك مي كنيم بلافاصله با پلاسمايي مواجه مي شويم كه شامل كمربندهاي تشعشعي وان آلن و بادهاي خورشيدي است .در زندگي روزمره نيز با چند نمونه محدود از پلاسما مواجه می شويم .جرقه رعد و برق ، تابش ملايم شفق قطبي . بنابراين ميتوان گفت كه ما در يك درصدي از عالم زندگي ميكنيم كه در آن پلاسما بطور طبيعي يافت نمی شود .
PDP اختصار يافته عبارت Plasma Display Panel يا صفحه نمايش پلاسما است. دوصفحه شيشه ای که در برابر هوا نفوذ ناپذير هستند ،و فاصله بين آنها توسط لايه هايي از هم مجزا شده است و بين آنها گازهايي مانند هليوم ، نئون و گزنون تزريق شده است. با اعمال ولتاژ به قطب هاي هر سلول ، گاز دشارژ شده و توليد نور UV يا همان ماوراء بنفش نموده و با برخورد نور UV به مواد فلوئورسان موجود در سلول (سبز ، آبی ، قرمز) يا همان RGB نور مرئی و قابل روئيت از سلول خارج می گردد.
رزولوشن های رايج (دقت تصوير) :
در ابتدا استاندارد VGA )Video Graphics Array) معرفی شد. اين استاندارد قادر به نمايش تصوير با وضوح 640x480 بود. در سال 1987 استاندارد SVGA (Super VGA) معرفی شد که قادر به نمايش تصوير با وضوح 800 در 600 پيکسل بود. سه سال بعد در سال 1990 ، استاندارد XGA (Extended Graphic Array) با وضوح تصوير 1024x768 به پيکسل معرفی شد. WXGA يا همان Wide XGA ، قادر به نمايش وضوح تصوير 1365x768 می باشد. استاندار UXGA يا Ulta Extended Graphic Array دارای وضوح تصوير 1600x1200 پيکسل می باشد. HDTV ها قابليت نمايش وضوح تصوير 1920x1080 پيکسل را دارا می باشند.
منبع goldiran
manaminjamkharam
27-08-2011, 00:48
1 سوال بی ربط ، توی امکانات تاپیک ها امکانی به اسم حذف کردن وجود نداره که اگه پشیمون شدیم متنی که فرستادیم را حذف کنیم؟
mr_rayan
27-08-2011, 01:28
موقع تبدیل تصاویر با نسبت 4:3 به 16:9 خیلی ابعاد بیخود در میاد.(این درواقع مربوط به همون پخش تصاویر sd توی فول اچ دی ها می شه؟) مدلای مختلف تلویریون توی نمایش این تصاویر باهم فرق دارن؟یعنی ممکنه بعضی از مدلا بهتر این تصاویر رو نشون بده؟اگه آره اسم یه همچین تکنولوژی ای چیه و چه مدلایی چنین امتیازی رو دارن؟کلا چه مدلایی یا چه ویزگی و تکنولوژی ای توی نمایش تصاویر sd بهترین عملکرد رو داره؟
شما سوالتون رو توی 10 تا تاپیک مطرح کردید.واقعا جای تعجب داره.خواهشا دیگه اینجوری سوال نپرسین بلکه سوالتون در هر موردی که بود تو تاپیک مربوطش مطرح کنید و همونجا منتظر جواب بمونید.
reza5790
06-09-2011, 23:30
لطفا در مورد samsung c7770 و مشخصات آن توضیح دهید
سلام.
شما اول انتظاراتتونو كه از TV داري و مقدار نور محيطي كه tv در اوونجا قرار داره رو بفرمايين تا دوستان راهنماييتون كنن .
در ضمن ميگن V20 ديگه تو بازار موجود نيست .
آره متوجه شدم. 6تا لامپ 20وات واسه پذیرایی. روزی 10ساعت روشن باشه. واسه فیلم و فوتبال. سپاس
iraniran5252
08-11-2011, 06:59
سلام
تفاوت LED Plus و LED در چیست لطفاً راهنمایی کنید.
infernal_a
08-11-2011, 15:42
اینم بدک نیست دوستانی که میخوان یه مقدار بیشتر در مورد فرقای LED=LCD و Plasma بدونن اینو بخونن .
lucky_luke
24-11-2011, 19:01
چون توی این قسمت تاپیک اخبار نداریم و نمیخواستم بیخودی یه تاپیک جدید بزنم ، این رو اینجا میذارم و ببخشید که بیربطه:
این لینک رو ببینید :
گفته که سامسونگ ال جی قصد دارن توی سی ای اس 2012 OLED با سایز 55 اینچ به نمایش بگذارن
چرا یه دفعه از 3.5اینچ موبایل پریدن به 55 اینچ؟ امکان داره راهی برای ارزون کردن OLED پیدا کرده باشن؟
چرا یه دفعه از 3.5اینچ موبایل پریدن به 55 اینچ؟ امکان داره راهی برای ارزون کردن OLED پیدا کرده باشن؟
سامسونگ قبلاً OLED هایی معرفی کرده ولی هیچ کدوم جنبه تجاری پیدا نکردند و فقط در حد تحقیقات بوده.
نمونش این OLED با سایز 40 اینچه که اگه درست یادم باشه در سال 2005 معرفی شد.
اگر مدل تجاری OLED ارائه بشه قطعاً قیمتهای خیلی بالایی خواهد داشت و هر کسی نمیتونه بره سراغش.
سلام من می خوام پلاسما بگیرم فقط برای فیلم وبازی با ایکس باکس 360 و پلی استیشن 3 سایزشم 50 اینچ باشه فول اچ دی و3 بعدی باشه
infernal_a
07-12-2011, 16:06
سلام من می خوام پلاسما بگیرم فقط برای فیلم وبازی با ایکس باکس 360 و پلی استیشن 3 سایزشم 50 اینچ باشه فول اچ دی و3 بعدی باشه
البته بستگی به بودجتون داره ولی در هر صورت :
1- Panasonic VT30
2- Panasonic ST30
3- به بعد نداره .................
البته بستگی به بودجتون داره ولی در هر صورت :
1- Panasonic VT30
2- Panasonic ST30
3- به بعد نداره .................
قیمتشون چنده
die my darling
07-12-2011, 18:13
42st30 با گارانتی 1850
42vt30 با گارانتی 2250
جفتشون مونتاژ تایلنده ولی پنلشون ژاپنیه.
قیمتشون چنده
سایزش چنده؟ برای بازی خوب هستن یانه
قیمتهایی که دوستمون گفت 42 اینچ بود.
قیمت 50 اینچ :
VT30 2.900 با گارانتی
ST30 2.300 با گارانتی
برای بازی عالی هستند. رنگهاشون طبیعیه و سرعت پاسخدهی عالی دارن.
شرمنده یک سوالی که همیشه داشتم (نمیدونم این جا جاش هست بپرسم یا نه!) اینه که منظور از جیغ بودن رنگ چیه؟!
مثلا گفته میشه LED ها رنگهای جیغی دارن ولی Plasma ها رنگ هاشون طبیعی تره!
- این قضیه رو چطور میشه تو نمودار ها و اعداد و ارقام بدست اومده تو review های سایت CNET بررسی کرد؟
die my darling
12-12-2011, 15:05
رنگای ال ای دی برای اینکه براق و اشباع باشن باید بک لایت تا آخرین درجه زیاد باشه همین بالا بودن بک لایت رنگای ال ای دیو نئونی میکنه یعنی سبز و قرمز و زرد و آبیو فسفری نشون میده بالا بودن بک لایت یه بدیه دیگه ام داره اینکه عمق رنگ مشکیو کم میکنه کنتراستو میاره پائین .
پلاسما چون بک لایت نداره نور پیکسلاشو خود پیکسل درست میکنه یعنی 2 میلیون تا لامپ کوچیک واسه همین اگه رنگاش براق و اشباع باشن روی عمق رنگ مشکی اثر نداره و کنتراستش بالا میمونه و چون بک لایت نداره رنگاش نئونی و فسفری نمیشن.
به این میگن داینامیسم تصویر یعنی شما روی پلاسما حتی روی مد داینامیک مشکل کنتراست نداری رنگا هم اشباع و براق هستن بدون نئونی شدن.
در نتیجه:
پلاسما رنگاش براق و اشباع میمونه بدون اینکه عمق رنگ مشکیش کم بشه و رنگاش نئونی بشن.
ال ای دی رنگاش فقط وقتی براق میمونه که بک لایت تا ته زیاد باشه که کنتراستش کم میشه و رنگاش نئونی میشه.
cnet داینامیسم رو بررسی نمیکنه ولی توی ریویوهاش تلویحی اشاره میکنه برو تستای avforums رو یه نگا بکن یه قسمت داره به اسم کنتراست و داینامیسم که منظورش همینه یعنی اینکه یه پنل چقدر میتونه کنتراست و درخشندگی و با هم داشته باشه.
تفاوت اصلی LED-LCD و پلاسما :
در پلاسما هر پیکسل بطور مجزا نوردهی میکنه و 2 میلیون نقطه برای نوردهی هست.
بنابراین اختلاف رنگ پیکسلهای سیاه و سفید و بالتبع سایر رنگها در کنار هم در نهایت دقت انجام میشه و رنگ و کنتراست دقیق بدست میاد.
اما بهترین نمونه های LED-LCD که به Full LED معروفند چون نقاط نوردهیشون خیلی کمتره نمی تونند این دقت رو داشته باشند.
بنابراین کنتراست دقیقی ندارند، تو تصاویری که جزئیات زیاده، جزئیات رو کاهش میدن. در ضمن وقتی یه نقطه نورانی تو پس زمینه مشکی باشه halo ایجاد میشه.
تفاوت اصلی LED-LCD و پلاسما :
در پلاسما هر پیکسل بطور مجزا نوردهی میکنه و 2 میلیون نقطه برای نوردهی هست.
بنابراین اختلاف رنگ پیکسلهای سیاه و سفید و بالتبع سایر رنگها در کنار هم در نهایت دقت انجام میشه و رنگ و کنتراست دقیق بدست میاد.
اما بهترین نمونه های LED-LCD که به Full LED معروفند چون نقاط نوردهیشون خیلی کمتره نمی تونند این دقت رو داشته باشند.
بنابراین کنتراست دقیقی ندارند، تو تصاویری که جزئیات زیاده، جزئیات رو کاهش میدن. در ضمن وقتی یه نقطه نورانی تو پس زمینه مشکی باشه halo ایجاد میشه.
سلام
من منظور از این عکس رو نفهمیدم یعنی مثلا 3 تا تی وی با 3 تا تکنولوژی ساخت یک تصیور که ظاهرا توی تلوزیون پلاسما تصویر یه شهر توی شب رو این طوری نشون میدند و برای هر سه تی وی یک عکس یا تصویر مشترک در حال نمایشه ؟
درباره نحوه کار این سه تی وی اطلاعاتی دارم اما اینکه این عکس چی رو نشون میده کمی برام گنگه اگر توی ال ای دی ها هیچ تصویری نیست و فقط داره نقاط و شدت کنترل روی نور دهی رو نشان میده تصویر تی وی پلاسما چی پس ؟
در کل اگر کسی فیلم یا عکس یا هر چیزی که بتونه تفاوت این تکنولوژی ها رو بطور بارز تر نشون بده ممنون میشم اگر کسی ادرسی یا لینکی داره برام بزاره .
سلام
من منظور از این عکس رو نفهمیدم یعنی مثلا 3 تا تی وی با 3 تا تکنولوژی ساخت یک تصیور که ظاهرا توی تلوزیون پلاسما تصویر یه شهر توی شب رو این طوری نشون میدند و برای هر سه تی وی یک عکس یا تصویر مشترک در حال نمایشه ؟
درباره نحوه کار این سه تی وی اطلاعاتی دارم اما اینکه این عکس چی رو نشون میده کمی برام گنگه اگر توی ال ای دی ها هیچ تصویری نیست و فقط داره نقاط و شدت کنترل روی نور دهی رو نشان میده تصویر تی وی پلاسما چی پس ؟
در کل اگر کسی فیلم یا عکس یا هر چیزی که بتونه تفاوت این تکنولوژی ها رو بطور بارز تر نشون بده ممنون میشم اگر کسی ادرسی یا لینکی داره برام بزاره .
این عکس داره نور پس زمینه رو نشون می ده نه تصویر... در LCD/LED ها این نور در مرحله بعد فیــلتر میشه تا به چشم ما برسه. چون در پلاسما ها نور پس زمینه نداریم و هر پیکسل خودش نور ساتع می کنه تصویر متفاوته با بقیه.
ممنون از جوابتون اما ابهام من هنوز حل نشده خوب تو اولی که معلومه چون تاریکی موضعی نداره منظور این که کنترلی خوبی روی تاریکی نقاط نیست توی دومی توی 224 نقطه این قابلیت رو داره و از تصویر هم معلومه توی مناطقی این تاریکی رو ایجاد کنه اما منظور پنل پلاسما چی اون که دیگه به تعداد تمام پیکسل ها این کنترل رو داره باید تمام پنل تیره باشه چون به تعداد تمام پیکسل ها قابلیت خاموش شدن و تولید نکردن نور رو باید داشته باشه اما توی تصویر پنل پلاسما هم نور های دیده میشه
ممنون از جوابتون اما ابهام من هنوز حل نشده خوب تو اولی که معلومه چون تاریکی موضعی نداره منظور این که کنترلی خوبی روی تاریکی نقاط نیست توی دومی توی 224 نقطه این قابلیت رو داره و از تصویر هم معلومه توی مناطقی این تاریکی رو ایجاد کنه اما منظور پنل پلاسما چی اون که دیگه به تعداد تمام پیکسل ها این کنترل رو داره باید تمام پنل تیره باشه چون به تعداد تمام پیکسل ها قابلیت خاموش شدن و تولید نکردن نور رو باید داشته باشه اما توی تصویر پنل پلاسما هم نور های دیده میشه
اونها جاهایی هستن که تصویر باید روشن باشه که در پلاسما فقط همون پیکسل ها روشن میشن، در LED های Local Dimming اون منطقه هایی از 224 منبع نور که پشت سر اون نقاط روشن هستند و در Edge Lit ها کل تصویر.
MNMOHAMAD
30-01-2012, 23:58
سلام
جرا LED های بی ضمانت دستگاه گیرنده دیجیتال آنها با ایران سازگار نیست
در واقع اگر کسی یک دستگاه ال سی دی سامسونگ از بانه خریداری کند چطور میتواند گیرنده دیجیتال آنرا فعال کند
behnam129
01-02-2012, 16:20
سلام
جرا LED های بی ضمانت دستگاه گیرنده دیجیتال آنها با ایران سازگار نیست
در واقع اگر کسی یک دستگاه ال سی دی سامسونگ از بانه خریداری کند چطور میتواند گیرنده دیجیتال آنرا فعال کند
سلام دوست عزیز ، چراشو نمیدونم اما میتونید با مراجعه به نمایندگی ها و با ارتقای نرم افزار دستگاه این مشکل را حل کنید(البته اگه مطمئن هستید که تلویزیون شما ذاتا" گیرنده دیجیتال داره)
سلام دوستان من میخوام یه پاناسونیک p55VT30 بخرم به نظرتون خووبه ؟میشه قیمت روزشم بگین :27:
البته میخوام صبر کنم مدیلای جدیدش مثل VT50 بیاد بعد VT30 رو بخرم که ارزون شه :31:
راستی تو کرمان p42vt30 رو میداد 2.650.000 و p55vt30 رو فک کنم حدود 4.350.000 فک کنم خیلی داره گرون میده نه ؟
سلام دوستان من میخوام یه پاناسونیک p55VT30 بخرم به نظرتون خووبه ؟میشه قیمت روزشم بگین :27:
البته میخوام صبر کنم مدیلای جدیدش مثل VT50 بیاد بعد VT30 رو بخرم که ارزون شه :31:
55 برای آسیا و ایران عرضه نشده.
سایزهاش 42 - 50 - 65 اینچه.
قیمت 50VT30 حدود 4 میلیونه.
دو ماه پیش 2.950 بود.
55 برای آسیا و ایران عرضه نشده.
سایزهاش 42 - 50 - 65 اینچه.
قیمت 50VT30 حدود 4 میلیونه.
دو ماه پیش 2.950 بود.
پس فک کنم همون 50 بود میگم برچی یه دفه یه ملیون رفته روش :41: ؟
راستی نگفتین تلویزیون خوبی هست یا نه ؟ چون الانم تازه OLED معرفی شده میترسم بخرم بعد پشیمون شم
فک کنم صب کنم بیاد پایین چون اینجوری 100 درصد ضرره:41:
پس فک کنم همون 50 بود میگم برچی یه دفه یه ملیون رفته روش :41: ؟
راستی نگفتین تلویزیون خوبی هست یا نه ؟ چون الانم تازه OLED معرفی شده میترسم بخرم بعد پشیمون شم
فک کنم صب کنم بیاد پایین چون اینجوری 100 درصد ضرره:41:
1.چی گرون نشده؟
تلویزیون پاناسونیک چون مثل ال جی و سامسونگ تولید داخل نیست و از خارج میاد تو گرونی گوی سبقت رو از همه ربوده.
در واقع چون ارزش ریال نصف شده تصور می کنیم گرون شده.
2.والا من یکیش رو دارم 100% راضیم.
خوبی زیاد داره: کنتراست عالی، رنگهای طبیعی با اشباع عالی، دیزاین شیک و...
بهترین تلویزیون 2011 که تو بازاره همینه.
3.
OLED هنوز تجاری نشده و مشکل کم بودن طول عمر داره.
حداقل 7 - 6 سال طول میکشه تا بطور گسترده و با قیمت مناسب در دسترس باشه.
سلام علیکم
اینقدر گرون شده!!!
پس این دلار عرضی برای ثبت سفارش ها چی!
فکر کنم این هم مثل دلار دانشجویان متوقف شده
والا این همه تفاوت قیمت!
یه سوال دیگه ال جی و سام و... مگه قطعاتشونو وارد نمیکنن ! یا اونم تولید داخل هستش؟
و سوال آخر با این تفاوت و افزایش قیمت بازهم خرید محصولات پانا توصیه میشود؟
سلام علیکم
اینقدر گرون شده!!!
پس این دلار عرضی برای ثبت سفارش ها چی!
فکر کنم این هم مثل دلار دانشجویان متوقف شده
والا این همه تفاوت قیمت!
یه سوال دیگه ال جی و سام و... مگه قطعاتشونو وارد نمیکنن ! یا اونم تولید داخل هستش؟
و سوال آخر با این تفاوت و افزایش قیمت بازهم خرید محصولات پانا توصیه میشود؟
ماژول ( همون پنل نمایش ) بیشترین تاثیر رو روی قیمت تلویزیون داره، و حتی اون برندهایی که داخل کشور کار مونتاژ رو انجام میدن ، بازهم مجبورن هزینه کم شدن ارزش ریال رو پرداخت کنن. چون ماژول TV داخل ایران تولید نمیشه.
قصد خرید یک تلویزیون 3d(55) را دارم (حتی تا 6-7میلیون) اما واقعا" گیج شده ام نمی خواهم پولی فقط بابت برند بدهم.میخواهم بدانم کدام برند و کدام مدل را دوستان پیشنهاد میدهند.
قصد خرید یک تلویزیون 3d(55) را دارم (حتی تا 6-7میلیون) اما واقعا" گیج شده ام نمی خواهم پولی فقط بابت برند بدهم.میخواهم بدانم کدام برند و کدام مدل را دوستان پیشنهاد میدهند.
55st30 ساخت ژاپن - پلاسما پاناسونیک حدود 5تومنه
HX925 سونی
D8880 سامسونگ
ReZa92228
09-03-2012, 00:36
نوشته شده توسط aliblbl [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
55D8880 سامسونگ هنوز رودستش نیومده از نظر مصرف برق و کیفیت و کارایی حرف اول رو میزنه فقط تولید داخله :31:
koorosh2500
15-03-2012, 09:36
یک سوال داشتم و چون تاپیک دیگه ای پیدا نکردم، اینجا مطرح می کنم.
من حدود یک ماه هست که یک تلویزیون LCD سونی 40 اینچ خریدم و کانالهایی که ذاتا 4:3 هستند رو به همون صورت
4:3 رو تلویزیون نگاه می کنم چون برام سخته که مثلا اشخاص کشیده بشن. بنابر این تو این حالت دو تا نوار پهن سیاه
چپ و راست صفحه ظاهر می شن.
می خواستم ببینم که این کار برای صفحه ضرر نداره و به مرور درخشندگی صفحه رو از حالت یکنواختی خارج نمی
کنه؟
kasra2002
26-03-2012, 15:06
با سلام
با وجود توضیحات کامل و عالی که دادید
من کلا بین دو برند شک دارم ال ای دی رو بیخیال
بین ال سی دی سونی و پلاسمای سامسونگ
ویکی دیگه هم با توجه به کوچک بودن فضای من و اینکه خیلی با 53 حال میکنم
ایا به نظر شما باید کوچکتر بخرم؟
با سلام
با وجود توضیحات کامل و عالی که دادید
من کلا بین دو برند شک دارم ال ای دی رو بیخیال
بین ال سی دی سونی و پلاسمای سامسونگ
ویکی دیگه هم با توجه به کوچک بودن فضای من و اینکه خیلی با 53 حال میکنم
ایا به نظر شما باید کوچکتر بخرم؟
سلام علیکم
الان اکثر تولید کننده های ال سی دی بیشتر تولیداتشون رو به سمت ال ای دی دارن میبرن
شما یا ال ای دی بخر یا نئو پلاسماهای پاناسونیک
البته با توجه به بودجه
فکر برند هم نباش
تو رنج قیمتی بهترین انتخاب رو انجام بده ، ،
kia.Tahamtan
29-03-2012, 07:41
درود دوست عزیز
یا باید صبرکنی Sharp Elite وارد بازار ایران بشه یا اگه الان می خوای بگیری برو از نزدیک این ها رو ببین
VT30 Panasonic
HX 925 Sony
LW9500 LG
و سری 9 و 8 Philips
behnam129
29-03-2012, 09:33
درود دوست عزیز
یا باید صبرکنی Sharp Elite وارد بازار ایران بشه یا اگه الان می خوای بگیری برو از نزدیک این ها رو ببین
VT30 Panasonic
HX 925 Sony
LW9500 LG
و سری 9 و 8 Philips
D8880 سامسونگ رو یادت رفت
تو گزینه هایی که گفتید هم VT30 از همشون سره ، چون هیچی پلاسما نمیشه!
kia.Tahamtan
30-03-2012, 21:14
D8880 سامسونگ رو یادت رفت
تو گزینه هایی که گفتید هم VT30 از همشون سره ، چون هیچی پلاسما نمیشه!
درود
یادم نرفته بود
دوستان سلام
تاپیکهای پر باری بود و کلی مطلب یاد گرفتم.تصمیم به خرید ۀ10 رو داشتم که به دلیل بزرگ بود منصرف شدم
چون نهایتا بایستی 37 بگیرم.
یکی دو روز پیش کاملا اتفاقی تو فروشگاه Hyper Star (انتهای بلوار فردوس)
داشتم انواع تی وی ها رو می دیدم که مدلی از پاناسونیک رو دیدم:18:
37 اینچ G10 پاناسونیک نوشته بود پلاسما قیمت هم اگر اشتباه نکنم 1140 !!!!!!
تا اونجائی که می دونم پلاسماها کمتر از 42 نبودن!!!!اما این؟؟؟؟؟
جالب بود کنار همین یه 42 هم بود که هردوشون تصاویری از فوتبال پخش می کردن
آیا یه همچون مدلی هست یا من (در واقع فروشگاه) اشتباه می کنم.اگه باشه شک نمی کنم و همینو تهیه می کنم:10:
نخیر شما اشتباه می کنید چیزی که خواندید اشتباه خواندید چون من هر روز انجام و هم چین چیزی تو غرفه پاناسونیک نبوده البته می دونم چرا اشتباه کردید بالای اون تکنیکال لیبل ها که شما خوانید معمولا زده 37 تا 40 اینچ یا هم چین چیزی نوشته میشه اما دیگه G10 از کجا خواندید من موندم ؟ .
parham511
31-03-2012, 00:10
1.چی گرون نشده؟
تلویزیون پاناسونیک چون مثل ال جی و سامسونگ تولید داخل نیست و از خارج میاد تو گرونی گوی سبقت رو از همه ربوده.
در واقع چون ارزش ریال نصف شده تصور می کنیم گرون شده.
2.والا من یکیش رو دارم 100% راضیم.
خوبی زیاد داره: کنتراست عالی، رنگهای طبیعی با اشباع عالی، دیزاین شیک و...
بهترین تلویزیون 2011 که تو بازاره همینه.
3.
OLED هنوز تجاری نشده و مشکل کم بودن طول عمر داره.
حداقل 7 - 6 سال طول میکشه تا بطور گسترده و با قیمت مناسب در دسترس باشه.
پونل جان Oled LG تا ماه خرداد وارد بازار جهانی میشه، قیمت 55 اینچش 7,900$ هستش.
کنتراستش یک به صد میلیونه.
و قابلیت انطباقش اینطور که گفته میشه هزار برابر LCD های معمولیه.
اونا که تو لاس وگاس CES 2012 دیده بودنش فقط می تونستن بگن فوق العاده ترین نمایشگریه که بشر به چشمش دیده.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] om%2Fnews.php%3Fsubaction%3Dshowfull%26id%3D133283 1891)
در ضمن ال جی اولین نمایشگر قابل انعطاف (EPD) شو هم به تولید انبوه رسوند که تا اردیبهشت وارد بازارهای اروپا میشه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
behzad habib
31-03-2012, 00:37
g10 ال سی دی 37 داره و هنوز هم تک و توک پیدا میشه.
parham511
08-04-2012, 01:43
درود دوست عزیز
VT30 Panasonic
HX 925 Sony
LW9500 LG
و سری 9 و 8 Philips
کیا جون LW95000 دو بعدیه فقط.
LW98000 سه بعدیه که احتمالا منظورتون بوداما به قیمتش نمی ارزه، 55 اینچش نزدیک 8 تومنه!
به نظر من اگه ملاک 3بعدی باشه تی وی خوب 55LW65100 در برند ال جی با قیمت 4,900، با یه 3بعدی بی نظیر،
و اگر ملاک بیشتر 2بعدی است پلاسما VT30 پاناسونیک 50 اینچ.
شارپ الایت هم چون امسال اسم در کرده، اگه وارد شه قیمتش نجومی میشه با این وضع دلار.
enigmaarchitect
09-04-2012, 08:34
سلام
من یه 6960 گرفتم، دیروز به ایکس باکس وصلش کردم که فوتبال بزنم، دیدم توپ وقتی سریع حرکت میکنه پشتش یه هاله سفید میمونه. بعضی وقتا هم تصویر میلرزه. در حالی که من قبلش که sony ex-500 داشتم که تازه 100Hz LCD بود، اصلا از این خبرا نبود. حالا اینکه LED 200Hz هستش باید اینجوری شه؟ کسی میدونه مشکل چیه؟طبیعیه؟ باید زنگ بزنم گارانتی؟
کیا جون LW95000 دو بعدیه فقط.
LW98000 سه بعدیه که احتمالا منظورتون بوداما به قیمتش نمی ارزه، 55 اینچش نزدیک 8 تومنه!
به نظر من اگه ملاک 3بعدی باشه تی وی خوب 55LW65100 در برند ال جی با قیمت 4,900، با یه 3بعدی بی نظیر،
و اگر ملاک بیشتر 2بعدی است پلاسما VT30 پاناسونیک 50 اینچ.
شارپ الایت هم چون امسال اسم در کرده، اگه وارد شه قیمتش نجومی میشه با این وضع دلار.
البته اگر پولش رو داشته باشه من توصیه میکنم 98000 رو بگیره
اگر تا الان نگرفته باشه
منم 98000 دارم و چون خیلی دقت کردم تو مغازه به تصویر این 2 تا tv دارم این حرف رو میزنم
به خصوص اینکه 65100 مشکل input lag هم داره که 98000 این ایراد رو نداره و برای کسی که بخواد بازی باهاش بکنه اذیت کننده هست
و تو 3D هم 98000 سرتر از 65100 هست اینو هم خودم تست کردم
sent from my xperia ray ST18i using tapatalk
enigmaarchitect
22-04-2012, 09:54
سلام
من یه 6960 گرفتم، دیروز به ایکس باکس وصلش کردم که فوتبال بزنم، دیدم توپ وقتی سریع حرکت میکنه پشتش یه هاله سفید میمونه. بعضی وقتا هم تصویر میلرزه. در حالی که من قبلش که sony ex-500 داشتم که تازه 100Hz LCD بود، اصلا از این خبرا نبود. حالا اینکه LED 200Hz هستش باید اینجوری شه؟ کسی میدونه مشکل چیه؟طبیعیه؟ باید زنگ بزنم گارانتی؟
panther99
26-04-2012, 11:37
آقا نظرتون در مورد تلويزيون 40 سوني مدل EX720 چيه ؟؟؟؟ 3D هست اين تلويزيون ؟؟؟ و آيا LED ؟؟؟؟ كسي از دوستان داره اين تلويزيون رو ؟؟؟ كيفيت تصويرش خوبه ؟؟؟؟ بين اين و ال جي مدل W57000 كه 42 و هوشمند است كدوم گزينه رو انتخاب كنم ؟؟؟؟ قيمتها تقريبا نزديك بهم هستن .
parham511
28-04-2012, 11:06
این روزها وضعیت شارپ خیلی از سونی بدتر است
ضرر هنگفت 1.4 میلیارد دلاری شارپ در ۲۰۱۱
2012-04-27 17:46
شرکت ژاپنی شارپ امروز اعلام کرد در سال مالی منتهی به ماه مارس 2012 با زیان فوق العاده 1.4 میلیارد دلاری روبرو شده است.
این شرکت، شروع طرح باز سازماندهی هزینه ها و دارایی های خود را یکی از دلایل مهم این ضرر مالی اعلام کرده است. البته در گزارش خود به کاهش 18.7 درصدی فروش تلویزیون های خود نسبت به سال مالی قبل هم اشاره نموده است.
برای جبران این خسارات و دمیدن جانی تازه در بخش صفحه نمایش، شارپ تصمیم دارد برخی خطوط تولید نمایشگر LCD بزرگ خود را به تولید LCD موبایل اختصاص دهد. البته خبرهای بد به همین ختم نمی شوند. این شرکت به تازگی بخشی از کسب و کار LCD خود را به Hon Hai ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] F2012%2F03%2F27%2Fhon-hai-precision-sharp-display-partnership%2F)فروخته و سونی هم از مشارکت تجاری با شارپ انصراف داده. و نتیجه این داستان ها سقوط ۸۶ درصدی سود این تلویزیون ساز مطرح بوده است.
منبع نارنجی.
لینک خبر:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پی نوشت:
یادآور میشوم سونی در سال مالی گذشته بیش از ۳.۲ میلیارد دلار ضرر مالی داشته و قصد دارد با اعمال تغییرات گسترده خودش را از مشکلات فعلی برهاند و این در حالیست که سرمایه شرکت سونی که بغیر از نمایشگرها طیف بسیار گسترده ای از محصولات صوتی و تصویری را تولید می کند بمراتب چندین برابر سرمایه شرکت شارپ می باشد.
آقا نظرتون در مورد تلويزيون 40 سوني مدل EX720 چيه ؟؟؟؟ 3D هست اين تلويزيون ؟؟؟ و آيا LED ؟؟؟؟ كسي از دوستان داره اين تلويزيون رو ؟؟؟ كيفيت تصويرش خوبه ؟؟؟؟ بين اين و ال جي مدل W57000 كه 42 و هوشمند است كدوم گزينه رو انتخاب كنم ؟؟؟؟ قيمتها تقريبا نزديك بهم هستن .
LED3D هست و برای یکی از دوستان خریدم که ازش راضیه.
از ال جی اطلاعی ندارم.
samira_googleOne
29-04-2012, 14:59
EX720 تلویزیون LED سه بعدی هست . پنل معمولی داره و اگه دنبال پنل مرغوبتر و کیفیت تصویر بهتر هستی
می تونی مدل NX720 sony رو با کمی افزایش بودجه بخری .
amin_asei
17-05-2012, 20:41
ماه بعد احتمالا این تلویزیون رو میخرم
توی 3d های سونی پایین ترینه ولی اگه بخوای به عنوان led ازش استفاده کنی بهترینه
میشه گفت یه led فوق العاده با یه امکان 3d هم کنارش:46:
که البته عینک هم همراش نیست 100 تومن باید بدی بخریش
دانگل برای اتصال به اینترنتم نداره جدا باید بخری حدود 100 تومنم اونه
smhsh121
17-05-2012, 22:27
ماه بعد احتمالا این تلویزیون رو میخرم
توی 3d های سونی پایین ترینه ولی اگه بخوای به عنوان led ازش استفاده کنی بهترینه
میشه گفت یه led فوق العاده با یه امکان 3d هم کنارش:46:
که البته عینک هم همراش نیست 100 تومن باید بدی بخریش
دانگل برای اتصال به اینترنتم نداره جدا باید بخری حدود 100 تومنم اونه
از اونجایی که سونی فقط فیلم های MP4 رو نشون میده باید یه دستگاه پخش بلو-ری هم بخری که 200 تا هم پول اونه:31:
اینم تتصویر تلویزیون توشیبای ما که بعدازکلی تحقیقات خریداری شدبه قیمت2800000 سه بعدی اچ دی گیرنده داخلی واینترنت
farhoudr
12-07-2012, 15:40
من يك سال است كه از اين تلويزيون استفاده ميكنم و هيچ مشكلي نداشتم.تصويري طبيعي و صدايي صاف و قوي .در نوع خود يكي از بهترينها است.در ضمن تلويزيون منزل پدرم هم كه تازه خريده اند سامسونگ 7770 است در مقايسه اين دو بايد بگم كه تصوير سوني كمي مات تر و طبيعي تر است ولي تصوير سامسونگ شارپ تر است كه البته هر كدام جلوه خاصي دارد.اين را هم بگم كه در تصاوير سريع سوني كاملا برتر است و سامسونگ ضعيفتر عمل ميكند
farshad.fitnes
31-07-2012, 18:26
سلام به همه دوستان و اساتید بزرگوار
یه نمایندگی پاناسونیک v10, رو به من قیمت 2میلیون گفته. 50 اینچه. البته صاحب مغازه آشناست... به نظر شما اساتید بزرگوار برم بخرم؟ ارزش داره؟ من دنبال سه بعدی نیستم...ولی میخوام تصویرش از این مدلای جدید تو دو بعدی کم نیاره. آخه v10 مال سال 2010. راستی این v10 مونتاژ ژاپن هست. خودم پشتش رو خوندم زده made in japan
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
farshad.fitnes
02-08-2012, 22:05
متاسفانه چند تا تایپیک مختلف ایجاد شده که محتوای همه اونها تقریبا بحث پلاسما ال سی دی هستش که فکر کنم یه طورای جمع بشن بهتره
ولی تجربه شخصی خود من که از panasonic 50s استفاده میکنم اینه که با تمام حرفها و ریویو های مختلف توی کارکرد عملی و استفاده از منابع غیر دیجیتال و دیجیتال به غیر از اچ دی که متاسفانه فعلا امکان تست مقایسه ای نداشتم پلاسمها بطور محسوس کیفیت چشم نواز تری ارائه میکنن و توی دراز مدت چشم رو خسته نمی کنن یه طورای تصویر پویا تره بر خلاف ال سی دی که شارپنسش ازار دهنده است دوستان که ال سی دی های رنگارنگ سامسونگ و سونی دارن وقتی توی تلوزیون ما مثلا بی بی سی و غیره رو می ببین اذعان میکنن تصویر بهتری رو شاهدش هستن
هرچند انتخاب اول من مدلی مثل 50v یا 50G بود ولی خوب متاسفانه سیاستهای عجیب غریب بانیان و پی جی اف ما رو مجبور کرد انتخاب دیگر داشته باشم
سلام...آقا هنوز از تلویزیون پاناسونیکت راضی هستی؟ کنتراستش تو این 2سال کمتر نشده؟ چون من شانسی v10, 50inch نو پیدا کردم...دودلم که اینو بگیرم یا مدلای جدیدترش...البته پولم به vt30 نمیرسه. مرسی
سلام...آقا هنوز از تلویزیون پاناسونیکت راضی هستی؟ کنتراستش تو این 2سال کمتر نشده؟ چون من شانسی v10, 50inch نو پیدا کردم...دودلم که اینو بگیرم یا مدلای جدیدترش...البته پولم به vt30 نمیرسه. مرسی
فرشاد جان شما از v10 راضی هستی؟
دوستان گرامی
سلام
از لحاط کیفیت و امکانات , LED کدامیک بهتره : SAMSUNG یا LG ؟
mostafa.ecm
20-02-2013, 10:37
من تو بازار بعضی از ال سی دی ها و ال ای دی ها رو مخصوصا سامسونگ دیدم که تفاوت قیمت کمی دارند با هم. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])حالا برام سوال شده که ایا این تفاوت قیمت کم بخاطره کیفیت پایین ال ای دی ها هست یا نه عادی هست و ال ای دی کیفیت خودشو داره ؟
poyasalary
02-04-2013, 04:05
سلام به دوستان عزیز
آقا کسی هست که قیمت پلاسما پاناسونیک vt 30 رو در تهران و بانه رو بهمون بگه ؟
سلام به دوستان عزیز
آقا کسی هست که قیمت پلاسما پاناسونیک vt 30 رو در تهران و بانه رو بهمون بگه ؟
قیمت 42 اینچش رو توی یک سایت داخلی دیدم که زده بود 4300.توی بانه که عمرا.اونا وی تی 60 رو هم تموم کردن چه برسه به این مدل.
قیمت 42 اینچش رو توی یک سایت داخلی دیدم که زده بود 4300.توی بانه که عمرا.اونا وی تی 60 رو هم تموم کردن چه برسه به این مدل.
قیمت با گارانتی : 3/620/000 تومان(اهواز)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.