مشاهده نسخه کامل
: دسترسی به یک سلول خاص از دیتا تیبل
bahar009
19-08-2009, 18:17
سلام دوستان
من یه دیتا تیبل دارم که نمیخوام تو دیتاگرید و... نشونش بدم.فقط می خوام محتویات یه سلول خاص از اون رو تو یه لیبل نمایش بدم.
مثلا می خوام "عنوان " فلان " دستور کار" رو تو اون لیبل نمایش بدم.
ممنون میشم اگه کسی کمکم کنه :11:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد بالا سلول اول از ردیف اول DataTable با نام dt را در label قرار می ده.
salam man in kodo neveshtam vali javab nemide lotfan begin eshkal kojas.tashakor
db=h table=person
;("SqlConnection con = new SqlConnection("Server=.;Initial Catalog=h;Integrated Security=true
; ()con.Open
;(SqlDataAdapter da1 = new SqlDataAdapter("select name from person where id=@id", con
;(da1.SelectCommand.Parameters.AddWithValue("@id",TextBox1.Text
;()DataTable dt1 = new DataTable
da1.Fill(dt1);
lblSample.Text = dt1.Rows[0][0].ToString();
In khataro mide.:n01:
An exception of type 'System.IndexOutOfRangeException' occurred in System.Data.dll but was not handled in user code
Additional information: There is no row at position 0.
سام
اول اجازه دهید، عضویت تان را در این سایت تبریک عرض کنم...
و اما مشکل...
کدشما بظاهر صحیح است و مشکلی ندارد ولی متن خطایی که نوشته اید مربوط به عدم پیدا کردن اطلاعات میشود، مانند وقتی که آرایه ای 5 عنصری دارید و شما میخواهید عنصر ششم آن را بخوانید که به خطا خواهید خورد! کافی است با یک IF ساده مانند ... (if (dt1.Rows.Count > 0 تعداد نتایج را کنترل کنید و Textbox یا Label تان را صحیح پر کند.
شاید کدی شبیه این:
البته اگر قصد دارید فقط یک مقدار تکی (یک سطر و یک ستون) را بخوانید راه بهتر و منطقی تری هم وجود دارد:
و درنهایت هم نمیتوان صحبت از ارتباط با دیتابیس کرد و گریزی به EntityFramework نزد...
در حال حاضر و برای ارتباط کامل یک برنامه با دیتابیسش بیشتر از EF استفاده میشود که ضمن سادگی امکاناتی متعددی را ارائه میدهد و در صورت نیاز میتوانید با جستجو در اینترنت مطالب و مثال های مفید و متعددی پیدا کنید...
موفق باشید.
با سلام و سپاس
:n01:
کدهای پیشنهادی مفیدی بودند.
با استفاده از data set بجای data table کد خطاش برطرف شد. هر چند که ترجیح داده میشد از data table استفاده شود.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.