PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چه نرم‌افزار امنيتي‌اي را استفاده کنم؟

Honradez
19-08-2009, 00:26
سلام.

يک هفته پس از خريدن يک گيگابايت پهناي باند اينترنت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، مقدار حجم باقيمانده‌ام اين بود: 120 مگابايت.

اول فکر کردم که خب شايد مصرف کرده‌ام، ولي ديدم نه آخر چطور ممکن است يک هفته‌اي اين مقدار (880 مگابايت) را دانلود کرده باشم؟ آنهم در شرايطي که مرورگرم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را تنظيم کرده‌ام که تصاوير را نشان ندهد.

شک کردم. شکي که با ديدن مقدار حجم دانلود شده تبديل به يقين شد: مقدار حجم دانلودي من در اين مدت، 200 مگابايت بود. واقعا مطمئن بودم و هستم که اصلا امکان ندارد که من 680 مگابايت را "آپلود" کنم.

نرم‌افزار نظارت بر پهناي باند ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دانلود کردم. و بعد فهميدم که حتي دانلود کردن آن 200 مگابايت هم کار من نبوده. جالب بود که آمار مجموع دانلودها و آپلودها، در هر ثانيه دسته‌کم يک کيلوبايت بالا مي‌رفت.

خلاصه اينکه سرتان را درد نياورم. در بالاي Task Manager ديدم فايل اجرايي ناشناخته‌اي هست به اسم Babak.exe (اين نام اکانت من در ويندوز است). به جايگاه آن رفتم و برنامه‌اي نديدم تا مطمئن شوم که ويروس است. در MS Config، ديدم فايل ناشناختۀ ديگري نيز هست اينبار در System32 و با نام servises.exe - آخر "سرويس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])" را اينگونه مينويسند؟ به System32 رفتم و ديدم چنين فايلي به روش معمول قابل ديدن نيست.

و خب درنهايت پس از اينکه فولدرهاي اين دو فايل ناشناخته (بخوانيد ويروس) را با مک‌آفي اسکن کردم و گفت هيچ ويروسي يافت نشد، تنها کاري که از دستم برمي‌آمد در مرحلۀ اول لعنت فرستادن به مک‌آفي‌اي بود که متاسفانه بهش اعتماد کرده بودم.

قابل پيش بيني هم بود که پس از خارج کردن دو فايل مذکور از فهرست Startup ويندوز، ديگر مجموع دانلودها بالا نمي‌رفت.

اين بود تراژدي چند روز گذشتۀ‌ من.

ببخشيد که سرتان را درد آوردم. از اين ببعد کلامم را خلاصه ميگويم: من دنبال يه برنامۀ امنيتي (يعني آنتي‌ويروس + فايروال + ...) هستم که بشه بهش اعتماد کرد - از هر لحاظ.

خواهش ميکنم من را در اين زمينه راهنمايي کنيد.

(و اينکه ميخواهم ببينم آيا اين مسئله که فايروال Norton Internet Security 2009 ضعيف هست، صحت داره يا نه. چون فعلا نظرم روي اين نرم‌افزار هست؛ البته با يک تحقيق خيلي سطحي در تاپيک 96 صفحه‌اي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])!)

والسلام. :20:

kases
19-08-2009, 05:07
دوست عزیز بهتر ین برنامه که فایروال قدرتمندی داره کسپرسکی است واقعا محشره

hamilton
19-08-2009, 08:20
FEiZ عزيز بر اساس نتايج تستهاي تخصصي انجام شده كه در تاپيك اختصاصي مقايسه آنتي ويروسها موجود ميباشه مجموعه امنيتي كاسپر يعني همون Kaspersky Internet Security يكي از بهترينها ميباشه كه داراي فايروال قدرتمندي نيز ميباشه.اين مجموعه در صورت آپديت روزانه و منظم توانايي تامين امنيت قابل قبولي را داره.البته نسخه 2010 اين محصول داراي امكانات پيشرفته تري نسبت به نسخه 8 آن ميباشه ولي به علت اشكالات موجود در نسخه 2010 توصيه ميكنم از نسخه 8.0.506 آن استفاده كنيد.

hamilton
19-08-2009, 08:21
FEiZ عزيز بر اساس نتايج تستهاي تخصصي انجام شده كه در تاپيك اختصاصي مقايسه آنتي ويروسها موجود ميباشه مجموعه امنيتي كاسپر يعني همون Kaspersky Internet Security يكي از بهترينها ميباشه كه داراي فايروال قدرتمندي نيز ميباشه.اين مجموعه در صورت آپديت روزانه و منظم توانايي تامين امنيت قابل قبولي را داره.البته نسخه 2010 اين محصول داراي امكانات پيشرفته تري نسبت به نسخه 8 آن ميباشه ولي به علت اشكالات موجود در نسخه 2010 توصيه ميكنم از نسخه 8.0.506 آن استفاده كنيد.

Honradez
19-08-2009, 11:13
ممنونم.

اما مثل اينکه کسپرسکاي مشکل Keyهاش رو داره خيليها هم ديدم توي همينجا که ميگفتن از دست اين مشکل کسپرسکاي کلافه شدن. راستش خيلي هم نميخوام بخاطر يک آنتي‌ويروس پول بدم - نهايتا پنج-شيش تومن.

با احتساب اين مسئله (مشکل کسپرسکاي در Keyها) به نظر شما کدوم آنتي‌ويروس ميتونه براي من بهتر باشه؟

ويرايش: به متن بالا اضافه کنم که الان، سايتي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را ديدم که مشخصات چند ابزار Internet Security رو با هم مقايسه کرده بود. و جالب هم اينکه در اين مقايسه، بيت‌ديفندر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) از بقيه‌شون - حتي از کسپرسکاي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - کاملتر بود. البته منظورم BitDefender Internet Security هست. اين نرم‌افزار چجوريه؟

متشکرم. :10:

hamilton
19-08-2009, 12:23
ممنونم.

اما مثل اينکه کسپرسکاي مشکل Keyهاش رو داره خيليها هم ديدم توي همينجا که ميگفتن از دست اين مشکل کسپرسکاي کلافه شدن. راستش خيلي هم نميخوام بخاطر يک آنتي‌ويروس پول بدم - نهايتا پنج-شيش تومن.

با احتساب اين مسئله (مشکل کسپرسکاي در Keyها) به نظر شما کدوم آنتي‌ويروس ميتونه براي من بهتر باشه؟

ويرايش: به متن بالا اضافه کنم که الان، سايتي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را ديدم که مشخصات چند ابزار Internet Security رو با هم مقايسه کرده بود. و جالب هم اينکه در اين مقايسه، بيت‌ديفندر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) از بقيه‌شون - حتي از کسپرسکاي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - کاملتر بود. البته منظورم BitDefender Internet Security هست. اين نرم‌افزار چجوريه؟

متشکرم. :10:

درسته.مشكل سريال و Key براي اكثر محصولات امنيتي وجود داره چرا كه كمپانيهاي مربوطه سعي ميكنند اجازه استفاده غيرقانوني از محصولاتشون رو بگيرند و اين مورد در خصوص كاسپر هم صادقه ولي خب براي رفع آن مشكل هم راهكارهايي وجود داره و Keyهاي جديد توسط بنده و ساير دوستان بطور مرتب قرار داده ميشه.
در مورد سايت Toptenreviews هم بايد گفت كه اين سايت صرفا يك سايت تبليغاتي بوده كه از محل فروش محصولات معرفي شده درصدي را خودش برميداره و اصلا هيچ معيار و مبناي علمي و عملي براي معرفي محصولات امنيتي و رتبه بندي آنها نداره و شما هم اصلا به مقايسه هايي كه آن سايت انجام ميده توجه نكنيد.در مورد Bitdefender هم مشكل كرك و سريال وجود داره.

Honradez
19-08-2009, 13:00
درسته.مشكل سريال و Key براي اكثر محصولات امنيتي وجود داره چرا كه كمپانيهاي مربوطه سعي ميكنند اجازه استفاده غيرقانوني از محصولاتشون رو بگيرند و اين مورد در خصوص كاسپر هم صادقه ولي خب براي رفع آن مشكل هم راهكارهايي وجود داره و Keyهاي جديد توسط بنده و ساير دوستان بطور مرتب قرار داده ميشه.
در مورد سايت Toptenreviews هم بايد گفت كه اين سايت صرفا يك سايت تبليغاتي بوده كه از محل فروش محصولات معرفي شده درصدي را خودش برميداره و اصلا هيچ معيار و مبناي علمي و عملي براي معرفي محصولات امنيتي و رتبه بندي آنها نداره و شما هم اصلا به مقايسه هايي كه آن سايت انجام ميده توجه نكنيد.در مورد Bitdefender هم مشكل كرك و سريال وجود داره.
که اينطور. خب پس يعني ميگيد کسپرسکاي رو انتخاب کنم؟ هر چند وقت يکبار بايد Keyهاشو رو به‌روز کنم؟

و يک سوال ديگه: اينترنت سکيوريتي نورتون چجوريه؟ آيا کسپرسکاي اونقدر از نورتون بهتر هست که ارزش به‌روز کردن Keyهاش و پذيرفتن اين مسئوليت رو داشته باشه؟

از اينکه پاسخم رو داديد ممنونم. :46:

hoax3r
19-08-2009, 13:10
سلام
من comodo رو پیشنهاد میکنم که مجانی هم هست و البته جزء بهترین ها

hamilton
19-08-2009, 13:46
که اينطور. خب پس يعني ميگيد کسپرسکاي رو انتخاب کنم؟ هر چند وقت يکبار بايد Keyهاشو رو به‌روز کنم؟

و يک سوال ديگه: اينترنت سکيوريتي نورتون چجوريه؟ آيا کسپرسکاي اونقدر از نورتون بهتر هست که ارزش به‌روز کردن Keyهاش و پذيرفتن اين مسئوليت رو داشته باشه؟

از اينکه پاسخم رو داديد ممنونم. :46:

نورتون 2009 هم جزء محصولات خوب و قدرتمند ميباشه كه در تستهاي تخصصي انجام شده جايگاه خوبي داشته ولي خب اونهم مشكل كرك را داره و هرچند وقت يكبار كركش از كار ميافته.
اينترنت سكيوريتي كاسپر علاوه بر آنتي ويروس خوب و قدرتمندي كه در تستها هم خوب ظاهر شده داراي يك فايروال بسيار خوب و قدرتمند ميباشه كه در تستهاي انجام شده كاملا مشخص ميباشه و اين فايروال در نسخه 2010 بسيار عالي ظاهر شده و نتيجه بسيار خوبي را هم كسب كرده است.

Honradez
19-08-2009, 14:34
واقعا ممنونم.

خب پس رفتم سراغ کسپرسکاي. راستي اين مشکل نسخۀ 2010 که گفتيد تو چيه؟

...ولي به علت اشكالات موجود در نسخه 2010 توصيه ميكنم از نسخه 8.0.506 آن استفاده كنيد.

باز هم تشکر ميکنم. هم از شما و هم از hoax3r عزيز.

قربان شما.

hamilton
19-08-2009, 16:11
واقعا ممنونم.

خب پس رفتم سراغ کسپرسکاي. راستي اين مشکل نسخۀ 2010 که گفتيد تو چيه؟

باز هم تشکر ميکنم. هم از شما و هم از hoax3r عزيز.

قربان شما.

اين نسخه كه تغييرات مثبتي هم در ان صورت گرفته داراي اشكالاتي ميباشه كه در هنگام استفاده از آن كاملا متوجه آن خواهيد شد.بهمين دليل توصيه ميكنم از نسخه 8.0.506 استفاده كنيد كه بسيار باثبات ميباشه.
يك نمونه خدمت شما عرض كنم.اگر شما به هر دليل روي pause Protection كليك كنيد يا كاسپر را Exit كنيد در هنگام فعال سازي دوباره مشاهده ميكنيد كه كل كاسپر ازكار افتاده كه در اين حالت براي فعال سازي دوباره يا بايد سيستم را ريست كنيد يا بايد كاسپر را Repair كنيد.

Honradez
19-08-2009, 17:47
آهان که اينطور. متشکرم.

dariushiraz
20-08-2009, 23:21
اين نسخه كه تغييرات مثبتي هم در ان صورت گرفته داراي اشكالاتي ميباشه كه در هنگام استفاده از آن كاملا متوجه آن خواهيد شد.بهمين دليل توصيه ميكنم از نسخه 8.0.506 استفاده كنيد كه بسيار باثبات ميباشه.
يك نمونه خدمت شما عرض كنم.اگر شما به هر دليل روي pause Protection كليك كنيد يا كاسپر را Exit كنيد در هنگام فعال سازي دوباره مشاهده ميكنيد كه كل كاسپر ازكار افتاده كه در اين حالت براي فعال سازي دوباره يا بايد سيستم را ريست كنيد يا بايد كاسپر را Repair كنيد.

این اشکالی که گفتید به کاسپر وارد نیست.

بعد از اینکه کاسپر را pause کردید از شما می پرسه کانکشن را terminate کنه یا نه. شما باید گزینه نه را انتخاب کنید.