PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چرا كسي كه خودشو پدر راك ميدونه با چنين آلبوم ضعيفي ظاهر ميشه ؟

reza-atom
18-08-2009, 17:33
:8:
واقعا كسي كه ادعاي پدر راك بودنو داره و ميگه من راكو تو ايران تزريق كردم با چنين آلبوماي ضعيف و كيفيت پاييني چي رو ميخواد نشون بده ؟ همه ي ريتم ها و آهنگ ها شبيه به هم ! تو اين آلبوم تنها آهنگ راكي كه وجود داشت آهنگ "خطا" بود با تنظيم سعيد سام كه اونم مشابه آهنگاي قبلي و حتي بدتر از اونها !
حالا ميخواستم بدونم نظرشما راجع به آلبوم جديد متين 2 حنجره (مواظب خودت باش اگه منو نديدي :27:{چه اسمي هم داره !}) چيه ؟ و چرا همچين ادعايي رو داره و ميخواد راك رو به گند بكشه ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

C0OPeR
18-08-2009, 18:01
شما میخوای نقد کنی یا توهین ؟
اگه میخوای در مورد پدر راک بودن و اینکه در این آلبومش از این سبک استفاده نکرده بحث کنی چرا میگی آلبومش ضعیف و کیفیت پایین بود !؟
چون گفته پدر راک ه نمیتونه به جز راک سبک دیگه ای بخونه ؟
در ضمن اینها هیچ کدوم به خود آلبوم و ضعف و قوتش ربطی نداره .
من هم خیلی ناراحتم چرا اینکارو کرده ولی اینطور نقد کردن درست نیست دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

reza-atom
18-08-2009, 18:37
شما میخوای نقد کنی یا توهین ؟
اگه میخوای در مورد پدر راک بودن و اینکه در این آلبومش از این سبک استفاده نکرده بحث کنی چرا میگی آلبومش ضعیف و کیفیت پایین بود !؟
چون گفته پدر راک ه نمیتونه به جز راک سبک دیگه ای بخونه ؟
در ضمن اینها هیچ کدوم به خود آلبوم و ضعف و قوتش ربطی نداره .
من هم خیلی ناراحتم چرا اینکارو کرده ولی اینطور نقد کردن درست نیست دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخه بدبختي اينجاست كه نه آلبوم ها كيفيت دارن نه درست حسابي راك ميخونه . من خودم آلبوم قبليشو چندين بار گوش دادم (با اينكه كيفيت پاييني داشت)، اما با اين آلبومش ما رو نا اميد كرد ! بحث من اينه كه كسي كه مدعي سبك راك هست بايد بهتر از اينا كار كنه نه اينكه توي يه آلبوم بيشتر آهنگاش شبيه به هم باشه و هيچ نو آوري اي نشون نده ! ولي با اين حال من آهنگهاي "ستاره" و "همراه" رو ميتونم از آهنگهاي خوب اين آلبوم معرفي كنم ؟

vandu
19-08-2009, 05:53
اگه ادعا کرده که پدر راک ایرانه که خب اشتباه کرده؛ این کاملا واضحه؛ اساتیدی هستن که نمیخوام اسم بیارم چون همه می شناسن...

C0OPeR
19-08-2009, 05:58
اینکه گفته پدر راک هستش بیشتر شبیه یه جوکه ! ~~>

اساتیدی هستن که نمیخوام اسم بیارم چون همه می شناسن...
اما آلبوم های قبلش از نظر من خیلی خوب بودن ولی این یکی اصلا راضی کننده نبود حالا رو چه حسابی اینکارو کرده منم نمیدونم

kiwi
19-08-2009, 08:18
همونتور كه خودتم گفتيد متين خودشو پدر راك معرفي كرده.
يابه عبارت ديگه خودش به خودش ميگه پدر راك.
احتمالا فقط هم خودش ميگه پدر راك
مثل رپ كه هر احمقي از راه ميرسه تو دومين آهنگش ميگه:(( من گنده ترينم هه هه هه ها ها ها))

reza-atom
19-08-2009, 10:23
اگه ادعا کرده که پدر راک ایرانه که خب اشتباه کرده؛ این کاملا واضحه؛ اساتیدی هستن که نمیخوام اسم بیارم چون همه می شناسن...

خب اسم بيارين چه عيبي داره ؟

vandu
19-08-2009, 12:15

حیفم اومد اسمشو تو این تاپیک بیارم ولی میگم: کاوه یغمایی!

MyNameIsNEO
19-08-2009, 12:19
سلام
من شنیدم به خاطر مجوز گرفتن، خیلی آلبومش دست کاری کرده که بتونه بگیره.
ولی بازم بهش ندادن!

timsar jackson
19-08-2009, 13:11

کاوه یغمایی.رضا یزدانی

MORINIO
19-08-2009, 13:55
من فقط یه اهنگ ازش گوش دادم نمیدونم دانشگاه بود زایشگاه بود چی بود حالم به هم خورد (بیشتر از صداش) :2::2:

behnam_tr
19-08-2009, 14:13
به نظر من هم تو آلبوم جدید خیلی ضعیف کار کرده .......
من آلبوم های قبلیش رو بیشتر دوست دارم .....

a.z.p.z
19-08-2009, 15:55
دقیقا واقعا کارهای کاوه یغمایی و استاد کوروش یغمایی پدرش که یکی از دوستان صمیمی پدر بزرگم بود واقعا عالی هست
من عاشق البوم مترسکش هستم و هنوز هم که هست اون رو گوش میدم بعد این اقای چی چی هنجره که با این هنجره اش اومده میگه من پدر راک هستم ...

MoJtaBa.R
19-08-2009, 16:05
من که کلا آهنگاش رو نميگوشم : ولي خيلي اين طرح رو جلدش مسخرست ،،، موندم طراحش کي بوده ؟!

دهانش حتما بايد اونهمه باز باشه ؟؟

C0OPeR
19-08-2009, 16:30
متین حتی در سطح شاگردان خانواده یغمایی (مثل سیروان خسروی) هم نیست حالا چرا اومده گفته پدر راک ...

من فقط یه اهنگ ازش گوش دادم نمیدونم دانشگاه بود زایشگاه بود چی بود حالم به هم خورد (بیشتر از صداش) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد از آلبوم قبلیش هر چی خونده چرند بوده ! البته به جز چندتا آهنگش .
آلبوم های قبلیش ارزش گوش دادن دارن .

reza-atom
19-08-2009, 17:01
آلبوم قبلي متين كه از كمپاني برمودا پخش شد با اينكه كيفيت پاييني داشت خيلي قويتر بود اما بعد از اون آلبوم گند زد به همه چي ! با يكي از شبكه هاي ماهواره اي كه مصاحبه كرده بود اشاره به اين كرد كه : من راك رو تو ايران تزريق كردم!
ولي در كل ميتونست از اين بهتر هم باشه.
كاوه يغمايي هم يكي از پيشتازان سبك راكه، اما به نظر من خوندندش به فرم ايراني و راك ايران(راكي كه بتونه مختص ايران باشه) نيست يعني يه جوري تقليد از راك خون هاي اونوريه ، نظر شما چيه؟

Greedy
19-08-2009, 20:06
البوم قبلیش خیلی بهتر بود این البومش به جز تراک خطاش بقیش زیاد جالب نبودن

S E V E N
23-08-2009, 12:17
اینا همشون آخرش کارشون مثل منصور به بند تمبونی خوندن میشه.فقط چند تاشون نسبتا حرفه ای هستن.

shasha_ara2001
23-08-2009, 12:24
پدر راک؟!!! پس یا نمیدونه راک چیه! یا توهم زده!

eblis_boy1386
23-08-2009, 12:38
پدر راک هست ..
پدر راک میمونه

ابداع کننده راک در ایران بوده حرف هم توش نیست

بله باید حمایت شه

این البوم هم چش خوب خداییش حال کردیمممم

اهنگ های
مواظب خودت باش
خطا
دریای شمال
بینظیر بود

متین جای کار داره هنوز ... هیچیم نباشه .. سبکش تکه ...

Kasra 91
23-08-2009, 12:43
پدر راک هست ..
پدر راک میمونه

ابداع کننده راک در ایران بوده حرف هم توش نیست

بله باید حمایت شه

این البوم هم چش خوب خداییش حال کردیمممم

اهنگ های
مواظب خودت باش
خطا
دریای شمال
بینظیر بود

متین جای کار داره هنوز ... هیچیم نباشه .. سبکش تکه ...

کوروش یغمایی چیکارست پس؟ حالا کوروش نباشه پسرش کاوه هست

من این لقبه متین رو اصلا قبول ندارم

وقتی صداشو نازک میکنه انگار یه دختر داره پاپ میخونه

eblis_boy1386
23-08-2009, 14:09
کوروش یغمایی چیکارست پس؟ حالا کوروش نباشه پسرش کاوه هست

من این لقبه متین رو اصلا قبول ندارم

وقتی صداشو نازک میکنه انگار یه دختر داره پاپ میخونه

کوروش یغمایی اول وران موسیقی سنتور میزد!!:10: بعد به راک روی اورد .. ولی خوب کوروش سایقه قدیمی تر از متین داره.. تجربه زیاد

Greedy
23-08-2009, 14:16
پدر رپ هیچکسه پدر راکم بعضی ها میگن متین دو حنجرس پدر پاپ عباس قادریه یا جواد یساری؟

eblis_boy1386
23-08-2009, 22:13
پدر رپ هیچکسه پدر راکم بعضی ها میگن متین دو حنجرس پدر پاپ عباس قادریه یا جواد یساری؟

وارد رپ نمیشیم پدر رپ این س..گ مشهیه !!!

سندی چیکارس پس

سندی بود رپو وارد ایران کرد وگر نه ایرانی ها ی جهان سوم تا همین امسال هم نمیفهمیدن رپ چیه همون اهنگ های بندری جواد میخوندن

سندی

بعدش شایان:11::11::11::11::11::11::11:

iranian_ boy
24-08-2009, 00:03
واههههههههههههه . چه خبر اینجا.:20:
آقا جای بحثی نیست ..
هنوز تو ایران چیزی به نام پدر راک وجود نداره. اولا کسی که پدر راک باشه به خودش نمیگه پدر راک. فعلا با سابقه ترین آدم تو راک که ایرانی باشه کاوه یغمایی ه . کلا هر کسی که بخواد طبق قوانین(....) (خودتون بفهمین) راک بخونه یا رپ در میاد یا پاپ شایدم سنتی.
پس راک واقعی فعلا تو ایران زیرزمینی . کاری که اینا بش مجوز بدن معلومه چیه حتما تو آهنگ راک باید یه قسمتشم شیشو هفت بدن برن تو کار سینه زنی:31:. پس هر آلبومی که با نام راک با مجوز بیاد بیرون میشه این چیزا و اینقدر محتوا میریزه به هم که یهو میبینی شده مداحی. پس راک واقعی تو ایران هنوز نشده و با حمایت ما هم نمیشه. قضیه ا ش ریشه ای زمانی میشه که..........
یسری وجود داره که اونم زیرزمینیه. کاوه هم که میخواست بخونه دیدین که چی شد .. مجوز بش ندادن پس رفت اونور و آلبوم رو ارایه داد. به امید اینکه بهترین های راک و متال از ایران به وجود بیاد.:11:
ببخشید که بحث ممکنه منحرف شه که امیدوارم نشه. جان من منحرفش نکنیم که یهو میبینی همینم میبندن.

Mentally Art
24-08-2009, 04:55
شرمنده ها ، ولی ایشون بیشتر شبیه عمه خانوم راک تشریف دارن...
شما یه تعریف از راک بزار اینجا بعد بگو کی پدر راک ه....

reza-atom
24-08-2009, 13:30
البته تو يه تاپيك ديگه هم در مورد پدر راك بودن متين بحث بود خواهشا ديگه راجع به آلبوم حرف بزنين !

Ali_vdo
24-08-2009, 13:43
من تا حالا به جز چندتا ترک محدود کل کارای متین رو گوش دادم
تا قبل از این فقط بخاطر شعر ها غم انگیز و ناامید و... گوش میکردم
این آلبوم به کل ...
به قول یکی از دوستان مادر راک ایران حالا با این شعراش ثابت کرده
درسته که بعضی از آهنگا جو خوبی دارن ( موظب خودت باش ) اما شعراش واقعا افتضاحه ...
صداش هم که عوض میشه و... هرچی جلوتر اومده حنجره کلفتش نقشش کمرنگ تر شده ( من اونو دوس داشتم )
کلا این آلبوم رو خیلی پایین میدونم و کلا دیگه گوش نمی دم

Mehran
24-08-2009, 13:57
سلام.

دوستان لطفا یه مقدار آروم تر با هم بحث کنید. :20:

کم کم داره رد پای خشونت دیده میشه.

ممنون :11:

با تشکر مهران...

reza-atom
24-08-2009, 23:32
١.ستاره>كاشكي تو تنظيمش بيشتر دقت ميشد و از حنجره ي خشن استفاده نميكرد.(اول آهنگ خوب شروع شد ولي بعدش ...)-شعر:متوسط
٢.مواظب خودت باش>انصافا از صداش خوب استفاده كرد و كاملا نشون داد كه لقب ٢ حنجره مستحقشه!هر چند خيلي بد خوند!
تنظيم:متوسط شعر:ضعيف
٣.نقاشي>خيلي بد
٤.همراه > شعر:ضعيف-ملودي و آهنگ:نسبتا خوب-تنظيم:متوسط
٥.خطا>تنها آهنگ راك توي اين آلبوم بود كه اونم فقط يه ريتم يكنواخت پشت هم تكرار ميشد!
تنظيم:متوسط
شعر:ضعيف
ملودي و آهنگ:نسبتا خوب
پرواز>اينم مثل شماره ١ اولش خوب آغاز شد ولي بعدش...
شعر:ضعيف
تنظيم:ضعيف
ملودي و آهنگ:ضعيف

{اينها نظر من بود}

mohammad.moein
25-08-2009, 14:16
من نمی فهمم این چیش راک بود؟
خیلی از آلبوم های پاپ ما بیشتر راک دارند تا این!

Greedy
25-08-2009, 14:54
از پدر بودنش پشیمون شد :دی

eblis_boy1386
29-08-2009, 13:06
من نمی فهمم این چیش راک بود؟
خیلی از آلبوم های پاپ ما بیشتر راک دارند تا این!

راك غير از كاوه يغمايي

جديدا فقط هادي پاكزاد