مشاهده نسخه کامل
: يك گوشي موبايل نوكيا با اين خصوصيات ميخوام
اول از همه تمام خصوصيات 6630 رو داشته باشه(بلوتوس – قابليت نصب برنامه – ضبط مكالمه – دوربين و....)
و علاوه بر اونها چيزي كه واسه من مهمه اينه كه وقتي به هر كامپيوتري وصل ميشه بدون نياز به نصب نرم افزار اون بر روي كامپيوتر ، سريعا مانند يك استوريج يك درايو ايجاد كنه و بشه اطلاعات و عكساي روي اونو به راحتي منتقل كرد
و نكته دوم اينكه دوربين اون فلاش داشته باشه و سوم اينكه ترجيها مادون قرمز هم داشته باشه
دوستان متخصص عزيز لطفا منوراهنمايي كنيد
موفق باشيد – رضا
رضا جان اول از همه شما حول و حوش قيمتتون را بگيد
شما هم در مورد نصب برنامه خيلي چيزه راحتي مي خوايد اما به نظرم n70 تو نوكياها بدردتون مي خورد البته اگر نوكيا بخوايد
radin عزيز
حدود 300 تومن
به شرطي كه حتما خاصيت storage رو داشته باشه
يعني با اتصال به كامپيوتر سريعا مانند يك كول ديسك شناسايي بشه و نياز به نصب نرم افزار نداشته باشه
اين خيلي واسم مهمه
متشكرم
رضا جان همه گوشی ها همینه راحت نثب میشه به نظرم الان با 330 6680 بگیرید بهترینه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] radin عزيز
ببين الان 6630 كه گفتم اين حالت رو نداره
يعني براي شناسايي توسط كامپيوتر نياز به نصب نرم افزار داره
متشكرم
آهان من تا اونجایی که میدونم فکر نکنم باشه در ضمن 6680 فلش نداره
n70 فلاش داره و اينكه دوربين و پلير قوي داره منتها شما مشخص كن چقدر هزينه ميخواي كني
آهان من تا اونجایی که میدونم فکر نکنم باشه در ضمن 6680 فلش نداره
دوست عزيز 6680 فلش داره. ولي براي اتصال لودر ميخواد (پي سي سيويت) . فرق عمده اش هم با 6630 فلش + 1 دوربين وي جي آ اضافي + اين كه طراحي بدنه اش به شكليه كه دوربين و فلش پوشونده ميشن اما مشكل پيكچر مسيج 6630 در 6680 هم هست ولي سي پي يو قدرتمند تري نسبت به 6630 داره . انتخاب در كل يكم مشكل هست شما اولويتهات رو خودت در نظر بگير ... موفق باشي :blush:
Hamid110
27-02-2006, 01:13
فكر نكنم گوشي هاي موبايل نوكيا بدون نصب نرم افزار يك درايو ايجاد كنه . . .
دوست عزيز اگه اين همه قابليت رو ميخواي ، ميتوني در كنار خريدن يك موبايل يك دوربين ديجيتال هم بگيري
ممنون از شما
موفق باشي
من ميخوام بدونم اصلا همچين گوشي نوكيا وجود داره كه بدون نصب نرم افزار يك درايو ايجاد كنه يا نه در گوشيهاي غير از نوكيا چه طور؟
قيمتشم حدود 300 تومان
Hidden-H
27-02-2006, 09:03
دوست عزيز با300 تومان؟
من كه فكر نكنم موفق بشي بگيري
به نظرم گوشی نیست که که بدون نصب درایو ایجاد کنه
حتی غیر از نوکیا ولی انقدر هم نصبش سخت نیست که شما از دستش در میرید
باسلام
radin عزيز ببين من از نصب نرم افزارش در نميرم ولي نميخوام هميشه يه سي دي همراه خودم راه ببرم چون در جاهاي مختلف ميخوام از اون استفاده كنم و به كامپيوتر هاي خونه و اداره وصل كنم
ممنونم از لطف همگي فقط ميخوام بدونم همچين گوشي پيدا ميشه يا نه؟
خب دوسته عزيز يكبار نصب كنسد بسه اگر هم قبلا نصب شده باشه كه فقط كافيه كابل را بزنيد
من فكر نكنم باشه
Mohammad
02-03-2006, 21:41
رضا جان
با این قیمت فکر نمی کنم باشه.
البته گوشی های دیگه رو نمی دونم ولی تویه نوکیا با این قیمت نه.
بطور مثال n70 که یکی از دوستان پیشنهاد دادن بالای 450 (آخرین قیمتی که دارم) هست.
pooya2005110
03-03-2006, 10:30
فقط برو K750i ویا W800 !!!!!!!!!
mehdi_mahan
04-03-2006, 16:51
من ميخواستم همين حرف پويا رو بزنم! تمام اينايي كه ميگي رو K750 هست! اونم قيمتش 260000 تومنه! حرف نداره!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.