مشاهده نسخه کامل
: Wintermute Engine
كسي اموزش كار با موتور بازي سازي wintermute engine رو داره اگه دارين لينكشو بدين ممنون ميشوم:دی:دی:blush::blush:
اگه خودشم دارین لینک بدین :D
the-game
28-05-2010, 14:59
WinterMute Engine
WME موتوری است با قابلیت های زیاد برای ساخت بازیهای ادونچور . با استفاده از WME میتوان بازیهایی با کیفیت خلق کرد . یکی از ویژگی های این موتور این است که شما در هر Resolution که بخواهید میتوانید بازی بسازید .
از 320*240 گرفته تا 1024*768 این موتور با بهره گیری از امکانات 3D سیستم شما میتواند بازیهای 2D ادونچور با کیفیتی ایجاد کند . زبان برنامه نویسی روان WME به شما این اجازه را میدهد که ویژگی و معماهای دلخواه خود را در بازی پیاده کنید .
زبان برنامه نویسی این موتور به زبان های C ، C++ ، جاوا و PHP نزدیک است ( تلفیقی ) . و اگر شما کمی از این زبان ها را بدانید به راحتی میتوانید اسکریپت نویسی WME را شروع کنید .
یکی از ویژگیهای منحصر به فرد WME این است که شما میتوانید از Character ها 3D در بازی استفاده کنید . در واقع WME از جدیدترین تکنولوژی روز موتورهای ادونچور سازی جهان تبعیت میکند . یعنی خلق محیطهای دو بعدی همراه با کارکتر 3 بعدی ( که اصطلاحا به این بازیها ، بازیهای 2.5 نیز میگویند ) .
میتوان گفت با این موتور بازیهای شبیه به Syberiaو Longest Journey میتوان ایجاد کرد. همچنین محیط کاربری این برنامه نیز بسیار عالی است User Friendly. .
the-game
28-05-2010, 15:01
اینم سایت WME :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
the-game
28-05-2010, 15:09
اینم تصلویر چند بازی ساخته شده با این نرم افزار
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
the-game
28-05-2010, 23:50
برای دانلود ورژن تریال نرم افزار روی لینک زیر کلیک کنید :
Download WME Demo ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان اگر کسی تمایل به ساخت بازی ادونچر داره و به برنامه نویسی تسلط نداره این نرم افزار بهترین گزینست
از کسانی هم که تا به حال با این موتور کار کردن دعوت میکنم بیان و تجربیاتشونو در اختیار بقیه قرار بدن
ممنون
Arrowtic
29-05-2010, 08:31
عکس اول چیز داره ها!
یرای اینگونه بازی ها این انجین بهترینه ولی Adventure Maker هم عالیه.من که ازش استفاده میکردم اولا عالی بود.در اصل بازی سازی رو با اون شروع کردم بعد رفتم تورک گیم بیلدر و بعد گیم میکر و حالا یونیتی.
the-game
29-05-2010, 18:36
عکسی از این Adventure Maker نداری؟
بازی هایی که باهاش ساخته شدن؟
آیا میشه با این موتور بازی کامل ساخت و تو بازار فروختش ؟
من میتونم به خوبی با 3d max کار کنم و آیا برای ساخت مدل ها مشکلی ندارم ؟
sasan18s
29-05-2010, 21:38
اینم تصاویری از بازی های ساخته شده با برنامه ی Adventure Maker :
اگر لینک دانلود هم پیدا کردم {دانلود نرم افزار} می ذارم .
sasan18s
29-05-2010, 21:44
با سلام مجدد اینم لینک دانلود نرم افزار بازی ساز adventure maker .
لینک های دانلود :
برای ویندوز های روبه رو حجمش هم حدودا 16 مگابایت است : Windows 98, XP, and Vista
DOWNLOAD SITE1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
DOWNLOAD SITE2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
DOWNLOAD SITE3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
DOWNLOAD SITE4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
the-game
30-05-2010, 13:03
سایت بازی darkfall lost souls بازی ساخته شده با WME برنده جوایز بهترین صداگذاری و بهترین بازی اول شخص ادونچر
بقیه اسکرین شات ها در سایت بازی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
sasan18s
30-05-2010, 19:33
خیلی ممنون .
---------- Post added at 08:33 PM ---------- Previous post was at 08:29 PM ----------
با سلام اگر کسی از دوستان آموزش های بدرد بخور از این برنامه دارد بگذارد با تشکر .............:5:.:8:
sasan18s
30-05-2010, 19:41
سلام مجدد اگر از دوستان کسی لینک دانلود این بازی که عکسش در بالاست داره قرار بدده.:5::8:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.