مشاهده نسخه کامل
: نظر شما از Windows mobile 6.5 چیه ؟
Bs_panzer
18-08-2009, 14:33
نظر شما تا الان در مورد 6.5 چی بوده
الان برای همه ی گوشی ها تقریبا اومده دیگه (از 200 مگاهرتزی تا 1 گیگاهرتزی)
به نظر من می تونست بهتر باشه
Bs_panzer
18-08-2009, 14:47
اینم یه سری عکس از محیط 6.5 (اصلی) کوک شده ها فرق می کنن یه کم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Bs_panzer
18-08-2009, 14:49
یه ویدیو هم هست انم لینک میدم
Bs_panzer
18-08-2009, 15:06
اسم تایپیک رو اشتباه زدم به جای ارزیابی شد نظر نمی دونم چرا ؟ :دی
یکی از میدران درست کنه لطفا
در ابتدا اشکالات زیادی داشت و بسیار ضعیف تر از 6.1 بود ، ولی خوب به تدریج مشکلات بر طرف شد و تا نسخه ی نهایی انتظار میره لااقل نسبت به 6.1 سیستم عامل خیلی بهتری بشه (پایدار تر، انگشت دوست تر، سریع تر، کم اشکال تر)
حتی برخی صاحب نظران عقیده دارن نسخه ی 6.5 از 7 هم موفق تر خواهد بود!
Bs_panzer
18-08-2009, 15:20
انگشت دوست تر
آیییییی چه قدر خندیدم
تاحالا ندیده بودم کسی ترجمه کنه :دی
تا نسخه ی نهایی انتظار میره لااقل نسبت به 6.1 سیستم عامل خیلی بهتری بشه
خدا کنه !
کلا مشکل داشت اون نسخه های اول
ولی نمیدونم چرا HTC چرا این قدر با 6.5 لجه ؟ :دی
ویندوز 6.5 واقعآ نسبت به 6.1 یه انقلاب بود ولی بازم خیلی جا داره که بهتر بشه
در کل واقعآ ویندوز خوبیه ولی در بعضی موارد زیاد خوب کار نکرده میتونه خیلی بهتر بشه
Real Madrid C.F
22-08-2009, 10:41
آقا من اومنیا دارم تو رو خدا میشه 6.1 ام رو به 6.5 آپدیت کنم چجوری؟ من به وای فای پر سرعت دسترسی دارم میشه از تو ستینگ win update زد و خودش آپدیت کنه؟
hesamkowsar
22-08-2009, 11:51
ویندوز اپدیت 6.1 که من هروقت زدم هیچی برای اپدیت نبوده
Bs_panzer
22-08-2009, 13:25
آقا من اومنیا دارم تو رو خدا میشه 6.1 ام رو به 6.5 آپدیت کنم چجوری؟ من به وای فای پر سرعت دسترسی دارم میشه از تو ستینگ win update زد و خودش آپدیت کنه؟
نه هنوز رسمیش نیمده من بتا نصب کردم
ویندوز اپدیت 6.1 که من هروقت زدم هیچی برای اپدیت نبوده
یعنی چه ؟ :دی
Bs_panzer
23-08-2009, 18:27
تا اینجا تقریبا با من هم عقیده بودین (متوسط)
ولی یه رام کوک شده امده (تست هنوز )
خیلی تغییرات توش دادن
آقا شما درباره ی ورژنی که خودت نصب کردی یکم بیشتر اگه میشه توضیح بده .خوب کار میکنه ؟ سرعتش چه جوریه ؟ از widget سامسونگ میشه تو این ورژن استفاده کرد ؟ ممنون میشم اطلاعات بیشتری بدی
Bs_panzer
25-08-2009, 13:44
نه در کل تو رام غیر رسمی برنامه های سامسونگ می پره !
از برنامه های اچ ی سی استفاده شده که من باهاش راحت ترم
میشه یه توضیحی را جع به تفاوت رام و ورژن ویندوز به صورت ماموس بدین
تو تاپیکا می نویسن ویندوز اومده با کلی تغییر..یه جا هم می گن رام با کلی تغییر
تفاوتشون چیه؟
--------------
من spd mobile shell دارم..ولی از ظاهر اینطوریشم خسته شدم..یه جا دیدم با همین spd mobile shell کلی حالت و تم دیگه با امکانات مختلف میشه گذاشت..چطور؟
با تشکر
Bs_panzer
26-08-2009, 01:38
بابا جفتش یکه (رام و ویندوز) البته اصلش رامه والی افراد آماتور ویندوز رو بکار می برن
رام عوض کردن رو هم می گن فلش :دی
البته تو کامپیوتر رام یه چیزه..ویندوز همیه چیزه دیگه...
فکرم نکنم اینجا جفتش یکی باشه..حالا شما استاد تری
Bs_panzer
26-08-2009, 16:22
البته تو کامپیوتر رام یه چیزه..ویندوز همیه چیزه دیگه...
بله می دونم :دی ولی این جا جفتش یکیه یعنی اصلا تو فروم های خارجی نمی گن ویندوز جدید ! میگن رام جدید
آیییییی چه قدر خندیدم
تاحالا ندیده بودم کسی ترجمه کنه :دی
خدا کنه !
کلا مشکل داشت اون نسخه های اول
ولی نمیدونم چرا HTC چرا این قدر با 6.5 لجه ؟ :دی
در مورد ترجمه ، اتفاقا این عبارت معادل فارسیش خیلی ملموس و گویا هست، دلیلی نداره توی فروم های فارسی ، وقتی داریم با کیبورد فارسی تایپ میکنیم، از عبارت انگلیسیش استفاده کنیم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اینکار رو میکنم و از شما رفقا هم میخوام اگر دوست داشتید همین کار رو بکنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینکه HTC کمی مقاومت نشون میده دلایل مختلفی داره. الان باید زود برم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، اگه فرصت شد بعدا میام میگم دلایلش رو.
اگر تمایل داشته باشید فعلا فقط میتونید برای اینکار از رام های غیر رسمی استفاده کنید. (من الان یکیش رو روی امنیا دارم استفاده میکنم)
آقا شما درباره ی ورژنی که خودت نصب کردی یکم بیشتر اگه میشه توضیح بده .خوب کار میکنه ؟ سرعتش چه جوریه ؟ از widget سامسونگ میشه تو این ورژن استفاده کرد ؟ ممنون میشم اطلاعات بیشتری بدی
بله الان رام های cook شده ی 3 در1 هستند که همزمان دارای رابط کاربری touch wiz , M2D و Titanium هستند.
Bs_panzer
26-08-2009, 22:23
بله الان رام های cook شده ی 3 در1 هستند که همزمان دارای رابط کاربری touch wiz , M2D و Titanium هستند.
من که تا بحال رام کوک با تاچ ویز ندیدم :دی
من که تا بحال رام کوک با تاچ ویز ندیدم :دی
بیا اینجا چندین نسخه ی 3x1 از کارای Khuanchai ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که یکی از بهترین سرآشپز (!) های امنیاست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب آخه وقتی مانیلا، تیتانیوم و spb mobile shell باشه ، کی میاد خودش رو با touch wiz شکنجه بده ؟!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Bs_panzer
27-08-2009, 01:05
آهان ! نوید
منو شناختی ؟ تو موداکو
Behdad
لینک لاک اسکرین بهم دادی ! یادت اومد ؟
عجب دنیای کوچیکی نه ؟ :دی
آهان ! نوید
منو شناختی ؟ تو موداکو
Behdad
لینک لاک اسکرین بهم دادی ! یادت اومد ؟
عجب دنیای کوچیکی نه ؟ :دی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چه جالب ! آره شناختم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید زودتر میشناختی ، منکه هر دوتا فروم آی دیم همینه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-------------------------
برای اسپم نشدن،
به دوستانی که از رام های غیر رسمی 6.5 استفاده میکنن توصیه میکنم build جدید 6.5 که 23037 هست رو نصب نکنید ، یه سری مشکلات داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
saeidsmxo
30-08-2009, 22:15
بیا اینجا چندین نسخه ی 3x1 از کارای Khuanchai ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که یکی از بهترین سرآشپز (!) های امنیاست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزيز اين رامي كه معرفي شده 6.5 هست و تاچ ويزم داره؟؟ داشته باشه خيلي عاليه من يكي دنبالشم....
دوست عزيز اين رامي كه معرفي شده 6.5 هست و تاچ ويزم داره؟؟ داشته باشه خيلي عاليه من يكي دنبالشم....
دوست عزیز ، تاپیکی که لینکش رو گذاشتم متعلق یه یکی از ارائه دهنده های خوش نام رامهای غیر رسمی برای امنیا هست که در اون تاپیک تمامی رامهای ایشون موجود هست که تعدادی از این رامها هم تاچ ویز+مانیلا+تیتانیوم هستند. اگر علاقه ی خاصی به تاچ ویز دارید میتونید آخرین رامی که اینشون به این صورت ارائه کردند رو استفاده کنید.
ولی در کل نمی دونم چرا دنبال تاچ ویز هستید ؟ حتی یک نکته ی مثبت هم نسبت به سایر رابط ها در تاچ ویز ندیدم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Bs_panzer
31-08-2009, 15:53
بابا گند نرنین به تایپیک ! :دی
این چا رام معرفی کنید :دی
Bs_panzer
01-09-2009, 22:56
به دوستانی که از رام های غیر رسمی 6.5 استفاده میکنن توصیه میکنم build جدید 6.5 که 23037 هست رو نصب نکنید ، یه سری مشکلات داره
من 34 دارم باگ نداره
merikh_merikh
03-09-2009, 14:49
به نظره من خوب بود ولی عالی نبود.
البته ویندوز موبایل در حال حاظر سیستم عامل خوب و کاملی میباشد ولی من با توجه به پیشرفتی که نسبت به نسخه ی قبلی داشت میگم خوب بود چون اگه دقت کنید مثلن مک در ورژن جدید تغییرات خوب و بسیار مفیدی داشته همچنین سیمبین ورژن لمسی را معرفی کرده ولی ویندوز با انجام تغییرات کوچکی ورژن جدید را معرفی کرد..........
امیدوارم که ویندوز7عالی باشه.
(البته همان طور که گفتم ویندوز موبایل سیستم عامل بسیار عالی ای میباشد ولی من نسبت به پیشرفتی که به ورژن قبلی داشته و همچنین با توجه به پیشرفت دیگر سیستم عامل ها نظرمو گفتم)
من 34 دارم باگ نداره
آره خوب ، منم گفتم 37 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته آخرین ساختی که رسیده گمونم 40 یا 42 هست که باگ های 37 رو برطرف کرده.
اکتبر هم که طبق اعلام مایکروسافت نسخه ی نهایی عرضه میشه.
Bs_panzer
07-09-2009, 22:21
من هنوزم نظرم رو متوسط هست......
تغییر چندانی نکرده
مثله ویندوز ویستا و 7 :دی
Bs_panzer
08-09-2009, 19:24
اخه همچین می گفتن 6.5 گفتم خیلی خفنه حتما ولی دیدم زیاد فرق نکرده
البته خیلی UI ها انگشت دوست تر شده :دی
اخه همچین می گفتن 6.5 گفتم خیلی خفنه حتما ولی دیدم زیاد فرق نکرده
البته خیلی UI ها انگشت دوست تر شده :دی
آره دیگه نکته ی مثبتش همون انگشت دوست تر ( [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) شدنشه.
البته یه مقدار کمی هم روون تر هست نسبت به 6.1
حالا بریزیم رو x1 یا نه؟؟؟؟؟؟؟
Bs_panzer
12-09-2009, 00:33
بریز (اونم با خیات راحت :دی)
رام انرجی رو بریز خوبه
Bs_panzer
06-10-2009, 16:40
یعنی بین این همه کاربر فقط 28 نفر 6.5 نصب کرده بودن ؟
S@nti@go_s&k
13-10-2009, 12:31
پریویو وین 6.5
malkemid
13-10-2009, 13:15
از لحاظ performance نمی تونم نظر بدم چون 1 روز رو گوشیم نصب بود و پاکش کردم...تازه رام کوک بود و ...
ولی از لحاظ ظاهری افتضاحه...اصلا در حد تاچ فلو یا مانیلا نیست...اصلا زیبا نیست.
زیاد جالب نبود . من که خوشم نیومد
malkemid
28-10-2009, 20:53
من یه نسخه دیگه نصب کردم که تاچ فلو هم داره...خیلی عالیه...نظرم عوض شد...البته با خیلی از برنامه های فارسی مشکل داره...
باسلام . من hd دارم ویندوز 6.5 نصب کردم ولی خوب جواب نمیده و مرتب هنگ میکنه
malkemid
29-10-2009, 00:04
باسلام . من hd دارم ویندوز 6.5 نصب کردم ولی خوب جواب نمیده و مرتب هنگ میکنه
رام official نصب کردی یا cook؟
P A R S A
31-10-2009, 22:32
من سه تا رام 6.5 مختلف رو تست کردم از سبک سبک تا سنگین و خرکی! هیچ کدوم جواب درست حسابی نداد. یکی ناسازگاری با برنامه های اصلی (مثل بلوتوث منیجر) یکی هارد ریست شدن خود به خود! مصرف بالای باطری رو هم اضافه کنید.
بیخیال شدم 6.1 اصلی R3a00 ریختم که محشره. گرافیکش یه خورده نسبت به 6.5 پایین تره که با نصب SPB Mobile Shell 3.5 کامــلا حل شده.
mf.designing
31-10-2009, 22:34
این 6.5 رو کدوم گوشیها هستش ؟!
malkemid
31-10-2009, 23:18
تقریبا واسه همه گوشی های معمول ...
P A R S A
31-10-2009, 23:21
به طور رسمی روی اکثر گوشی های جدید (HD2 , Touch2 , Diamond2 , Samsung B7310 Omnia Pro و ...) ولی غیر رسمی تقریبا برای هـــمه گوشی ها هست!
golmohammadi
02-11-2009, 00:05
چون فعلا 6.5 اصلي براي گوشيهاي نيومده پس نميشه نظر درستي داد
فعلا فقط براي تاچ اچ دي ريليز شده
ويندوز 6.5 كه ما به همراه رامهاي كوك شده نصب ميكنيم، با ويندوز اصلي فرق داره
مطمئنا 6.5 اصلي باگ كمترو سرعت بيشتري خواهد داشت
از بزرگترين مزاياش همون طراحي براي انگشت هست كه كارو راحت تر ميكنه
dc_error691
02-11-2009, 09:37
فعلا فقط براي تاچ اچ دي ريليز شدهبرای Diamond 2 و Pro2 اومده ولی واسه HD که نیومده و میگن نمیاد و برای HD2 میاد
نمیدونم از کجا میگین که واسه HD اومده!
malkemid
02-11-2009, 09:58
اتفاقا من رام 6.1 کوک که داشتم خیلی خیلی بهتر و عالی تر از رام official کار می کرد...
دوست عزیز با عرض پوزش باید بگم که اگر این اطلاعات رو جایی خوندید منبعش اشتباه نوشته.
ویندوز 6.5 نزدیک به 1 ماهه که بصورت رسمی برای گوشی HTC Touch Pro2 بیرون داده شده و الان هم توی سایت HTC اگر نگاه کنید هر کسی Touch Pro2 داره میتونه اونو دانلود کنه و بعدش آپدیت کنه. فقط برای خاورمیانه نیومده هنوز و ممکنه یکی دو هفته دیگه طول بکشه.
برای گوشی HTC Touch Diamond2 هم نزدیک 1 هفته است که ویندوز 6.5 اصلی یا همون رسمی در سایت HTC برای کسانی که این گوشی رو دارن گذاشته شده. خاورمیانه مثل همیشه عقب مونده.
برای گوشی های دیگه هم که قرار بود براشون 6.5 بیاد به همین صورته.
ویندوز 6.5 از 6.1 سنگین تره و هیچ کسی نمیتونه اینو انکار کنه. در دایموند2 با ویندوز 6.1 بعد از ریستارت کردن گوشی 48 درصد رم گرفته شده. بدون اینکه هیچ برنامه ای باز باشه. اما با ویندوز 6.5 حدود 55 تا 60 درصد رم گرفته شده.
HTC Touch HD از اون گوشی هاست که هیچ وقت ویندوز 6.5 بصورت رسمی براش نمیاد.
ممنون.
Bs_panzer
02-11-2009, 23:02
یه عکس از 6.5 دیدم گفتم شاید براتون جالب باشه
AryanLand
02-11-2009, 23:46
به طور رسمی روی اکثر گوشی های جدید (HD2 , Touch2 , Diamond2 , Samsung B7310 Omnia Pro و ...) ولی غیر رسمی تقریبا برای هـــمه گوشی ها هست!
سلام.
رام دایموند 2 ورژن 6,1 هست نه 6,5.
dc_error691
03-11-2009, 11:16
سلام.
بله ولی رام اصلی برای این گوشی عرضه شده در سایت و گوشی ای تولید جدید هم طبعاً باید 6.5 باشن:
Bs_panzer
03-11-2009, 20:35
سلام.
منظورش آپدیت بود
چون به صورت پیش فرض 6.1 داره
ببین برای پرو 2 هم این آپدیت اومده فلش کن :11:
یه سوال تخصصی؟
ویندوز 6.5 از ویندوز 6.1 CPU رو بیشتر اشغال میکنه؟
dc_error691
08-11-2009, 18:11
تقریباً ولی زیاد محسوس نیست یعنی بستگی به رام هم داره بعضی رامهای 6.5 از بعضی رامهای 6.1 کمتر Cpu می کشن! ولی در حالت رام رسمی بله
AryanLand
08-11-2009, 23:33
یه سوال تخصصی؟
ویندوز 6.5 از ویندوز 6.1 CPU رو بیشتر اشغال میکنه؟
سلام.
نه لزوما"بهتر بگم بعض اوقات بله و بعضی اوقات نه.چه در رامهای رسمی چه در رامهای کوک شده.
از اطلاعات مفیدتان استفاده کردم . متشکرم
با سلام
من میخوام روی Diamond1 ویندوز 6.5 نصب کنم.میشه؟
اگه یه اموزش بزارین متشکر میشم.
به چه چیزایی نیاز دارم؟
sasy.mankan12
30-12-2009, 10:45
به نظرمن که خیلی خوبه:10::40:
من تا اومد خواستم نصب کنم ولی پشیمون شدم :18::18::18:
چون وقتی 6.1 داشتم و دنبال برنامه و بازی میگشتم ضد حال میخوردم چون بیشترشون مال ورژن های قبلی بودن
مثل 2003 *2002 *2005 ***wm.3 *wm.5 تازه به زور چند تا wm.6 پیدا میکردم:19::18::19:
حالا هم که همشون دارن واسه 6.1 میان بری 6.5 نصب کنی که چی؟ :13::13:
یکم صبر کن برنامه هاش بیاد بعد :13::41::13:
بای تا بعد:11::40:
Real Madrid C.F
04-01-2010, 13:31
آقا من به سختی با دیال آپ واسه امنیا رام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود کردم حالا اصلا نمیدونم با چه ویندوزی باید فلشش کنم (فک کنم xp) یکی تو رو خدا روششم بگه!!مشکل نداره این رام
malkemid
04-01-2010, 21:12
آقا من به سختی با دیال آپ واسه امنیا رام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود کردم حالا اصلا نمیدونم با چه ویندوزی باید فلشش کنم (فک کنم xp) یکی تو رو خدا روششم بگه!!مشکل نداره این رام
فرقی نداره....من خودم با انواع ویندوز ها فلش کردم.
در مورد روش فلش کردن معمولا 2 جور راه داره...البته قبلش گوشیت باید hspl باشه.
یکی از طریق کابل یو اس بی...وصل می کنی بعد یه فولدر باید داشته باشه به اسم RUU معمولا...برنامه RUU رو اجرا می کنی و مراحل رو طی می کنی و تمام.
روش دوم که خیلی چرته اینجوریه که(در این روش شما فقط با یه تک فایل سر و کار داری) شما باید یه کارت حافظه زیر 4 گیگ که از نوع hsdc نباشه داشته باشی...فرمتش کنی به fat32...فایل رام رو با اسمی که مربوط بهش هست rename کنی...بریزی تو این کارت.حالا بسته به مدل گوشی برای فلش کردن راههای متفاوتی هست.مثلا مال من دکمه دوربین و صدا و یه چیز دیگه رو باید با هم بزنم...مال شما رو از همون سایتی که گرفتی توضیح داده که چیا رو بزنی.
اینکه باید از روش اول استفاده کنی یا دوم رو هم از همون سایتی که گرفتی میتونی بخونی ببینی...
Real Madrid C.F
18-01-2010, 10:31
فرقی نداره....من خودم با انواع ویندوز ها فلش کردم.
در مورد روش فلش کردن معمولا 2 جور راه داره...البته قبلش گوشیت باید hspl باشه.
یکی از طریق کابل یو اس بی...وصل می کنی بعد یه فولدر باید داشته باشه به اسم RUU معمولا...برنامه RUU رو اجرا می کنی و مراحل رو طی می کنی و تمام.
روش دوم که خیلی چرته اینجوریه که(در این روش شما فقط با یه تک فایل سر و کار داری) شما باید یه کارت حافظه زیر 4 گیگ که از نوع hsdc نباشه داشته باشی...فرمتش کنی به fat32...فایل رام رو با اسمی که مربوط بهش هست rename کنی...بریزی تو این کارت.حالا بسته به مدل گوشی برای فلش کردن راههای متفاوتی هست.مثلا مال من دکمه دوربین و صدا و یه چیز دیگه رو باید با هم بزنم...مال شما رو از همون سایتی که گرفتی توضیح داده که چیا رو بزنی.
اینکه باید از روش اول استفاده کنی یا دوم رو هم از همون سایتی که گرفتی میتونی بخونی ببینی...
مرسی دوست دلپذیر :10:
ولی من که گفتم گوشیم I900 هست و تا اونجا که میدونم hard spl واسه سونی و HTC هستش:20:
SAEEDSAMSUNG
21-02-2010, 21:59
من امنیا 2 دارم. رام خوب میخواستم برام معرفی کنید ممنون میشم
AryanLand
21-02-2010, 23:04
من امنیا 2 دارم. رام خوب میخواستم برام معرفی کنید ممنون میشم
سلام.
شما باید برید و تو تاپیک خودش بپرسید این تاپیک نظر سنجی هست :11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.