ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بالمر محدودیت‌های نسخه Windows 7 Starter را تشریح کرد



msshamraz
18-08-2009, 09:22
"استيو بالمر"(Steve Ballmer) مديرعامل مايکروسافت چندي پيش اعلام کرد، نسخه Windows 7 Starter از سيستم‌عامل جديد اين شرکت که براي نت‌بوک‌ها طراحي شده است، همراه با محدوديت‌هايي از جمله سازگاري با نمايشگرهاي کوچک‌تر و پردازنده‌هاي ضعيف‌تر وارد بازار مي‌شود.

بالمر در جريان روز بررسي سالانه وضعيت اقتصادي مايکروسافت نسبت به ديگر مديران اين شرکت، توضيحات بيشتري را در مورد محدوديت‌هاي شرکت‌هاي رايانه‌اي براي نسب نسخه Starter روي نت‌بوک‌ها داد.

نسخه Starter ضعيف‌ترين نسخه از سيستم‌عامل Windows 7 در سراسر جهان خواهد بود و به صورت مستقيم به کاربران خانگي و تجاري فروخته نخواهد شد. اين سيستم‌عامل فقط به شرکت‌هاي توليدکننده رايانه نظير Acer،‌ ASUS، Dell، HP و توشيبا فروخته مي‌شود.

بالمر طي اين همايش در حضور تحليلگران Wall Street توضيح داد: «مجوز سيستم‌عامل ما به شما نشان مي‌دهد که يک نت‌بوک چه قابليت‌هايي دارد. بر اساس اين مجوز اعلام مي‌شود که شما يک نمايشگر کوچک و به تبع آن يک صفحه‌کليد کوچک را در اختيار خواهيد داشت، يک پردازنده متناسب و نسبتا ضعيف را در اختيار مي‌گيريد و ...».

در حالي که ديگر مديران مايکروسافت در اوايل سال جاري به محدوديت‌هاي نسخه Starter از سيستم‌عامل جديد مايکروسافت براي نمايشگر و پردازنده نت‌بوک‌ها اشاره کرده بودند، بالمر بزرگترين مقام مسؤول اين شرکت محسوب مي‌شود که هم‌اکنون محوديت‌هاي نسخه Starter را تاييد کرده است.