masoud_cpu
18-08-2009, 04:14
سلام .
اقا از اونجا که ما هی بیکار میشیم و هی این سیستم رو انگولک میکنیم به سرمون زد یکم این نرم افزار های
Hiren's BootCD 9.9 و Acronis & Paragon Ultimate Boot CD 2009 رو یه تستی بزنیم که اگه یه روز نیاز داشتیم لنگ نشیم ...
اقا چشمتون روز بد نبینه ! این فلش مموری پخش ماشین بد بخت و اوردیم و کردیمش موش آزمایشگاه ! :31:
حالا این بدبخت که قبلا یه گیگ بوده تبدیل شده به 5 مگ :31::18:
نمیدونم کجا و چظوری این طور شده همه نرم افزار ها رو هم چک کردم ! گوگل هم کردم چیز بدرد بخوری گیرم نیومد ::13:
من فکر میکنم مشکل از سکتور بندی باشه ! مشخصات فلش به این شکل شده :
First Physical Sector : 63
Last Physical Sector : 12595
ToTal Physical Sector : 12033 ( 5 megabyte
این بدبخت رو با HDD Regenerator چک کردم مشکل خاصی نداشت . جایی خوندم این نرم افزار سکتور بندی میکنه ! من که ندیدم :21:
به نظرم باید از دوباره سکتور بندی بشه چون داخل این نرم افزار ها دیدم نوشته بود
Sector Per Sylender : 01 :18:
Sector Per Claster: 01
که با توجه به اون یه نمه درسی که خوندیم عجیب اومد !
حالا من مجموعه کاملی در اختیار دارم اگر اطلاع دارید مشکل از کجاست یا حتی چه جوری میشه سکتور بندی یا فرمت سطح پایین کرد ، ممنون میشم راهنمایی کنید .
با تشکر
اقا از اونجا که ما هی بیکار میشیم و هی این سیستم رو انگولک میکنیم به سرمون زد یکم این نرم افزار های
Hiren's BootCD 9.9 و Acronis & Paragon Ultimate Boot CD 2009 رو یه تستی بزنیم که اگه یه روز نیاز داشتیم لنگ نشیم ...
اقا چشمتون روز بد نبینه ! این فلش مموری پخش ماشین بد بخت و اوردیم و کردیمش موش آزمایشگاه ! :31:
حالا این بدبخت که قبلا یه گیگ بوده تبدیل شده به 5 مگ :31::18:
نمیدونم کجا و چظوری این طور شده همه نرم افزار ها رو هم چک کردم ! گوگل هم کردم چیز بدرد بخوری گیرم نیومد ::13:
من فکر میکنم مشکل از سکتور بندی باشه ! مشخصات فلش به این شکل شده :
First Physical Sector : 63
Last Physical Sector : 12595
ToTal Physical Sector : 12033 ( 5 megabyte
این بدبخت رو با HDD Regenerator چک کردم مشکل خاصی نداشت . جایی خوندم این نرم افزار سکتور بندی میکنه ! من که ندیدم :21:
به نظرم باید از دوباره سکتور بندی بشه چون داخل این نرم افزار ها دیدم نوشته بود
Sector Per Sylender : 01 :18:
Sector Per Claster: 01
که با توجه به اون یه نمه درسی که خوندیم عجیب اومد !
حالا من مجموعه کاملی در اختیار دارم اگر اطلاع دارید مشکل از کجاست یا حتی چه جوری میشه سکتور بندی یا فرمت سطح پایین کرد ، ممنون میشم راهنمایی کنید .
با تشکر