PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : طرز نگه داشتن موز ...



iammahdi
17-08-2009, 22:58
سلام ...
می خواستم بدونم موز رو چطور باید نگه داشت تا خراب نشه ، یعنی رنگش عوض نشه ؟
ممنون ...

alihacker2008
17-08-2009, 23:22
سلام ...
می خواستم بدونم موز رو چطور باید نگه داشت تا خراب نشه ، یعنی رنگش عوض نشه ؟
ممنون ...

موز رو باید ازدسته ی چند تاییش جدا نکنی تا خراب نشه یعنی اگر 6تا موز به هم چسبیده هستند بزار همونجوری باشند

iammahdi
17-08-2009, 23:35
یعنی اگه جدا جدا نگه داشت رنگش عوض می شه ...
من فقط می تونم یه روز نگهش دارم ، تو چه دمایی بهتره تگه داشته بشه ؟

alihacker2008
17-08-2009, 23:43
تو دمای معمولی 25 درجه(دمای اطاق) خوبه
اگه جداجدانگه داری که رنگش که خوبه کلا خراب میشه

Benygh
17-08-2009, 23:43
سلام
موز نباید تو یخچال باشه ! تو جای سرد سریعتر خراب میشه .
معمولا موز ها رو وقتی سبز هستند میکنند تا وقتی که به مقصد که معمولا کشور دیگه است برسه زرد بشه.

تو یخچال نباید نگه دارید ولی یک جای خنک و دمای عادی اتاق ... نور هم نباید بخوره .. معمولا اشپزخانه ها در خونه ها خنک و متعادل ترین دمای خونه رو دارند .
بهتره اونجا نگه دارید .

در ضمن این گفته ها از تجربیات خودم و یک میوه فروش با تجربه است !

محمد88
17-08-2009, 23:47
ما تو خونمون موز رو میذاریم تو کیسه و در کیسه رو محکم میبندیم ( طوری که هوا بهش نرسه )
ولی مطمئنن روشهای علمیه دیگری هم بایس داشته باشه...نمیدونم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](20).gif

pocke
18-08-2009, 02:29
منم شنیدم که موز رو نباید توی یخچال گذاشت.

توی جای معمولی و خشک بزارش.

Mr_Hamid_Media
18-08-2009, 05:33
توی یخچال که میزارین پوستش کاملا قهوه ایه یک دست میشه. رنگ کیوی. ولی خود موز سالم میمونه و له نمیشه.

eMer@lD
18-08-2009, 15:07
سلام
موز جزو میوهایی هست که زود خراب میشه و عمرش کوتاهه بنابراین اگر خواستید برای مدت طولانی تری نگه داری کنید در فویل های آلمینیومی بسته و در یخچال قرار دهید . یدین صورت نه نور و هوای اتاق و نه تعریق حاصله از سرد ی و برودت هوای داخل یخچال و نه مواجه با هوازی هعای داخل یخچال باعث میشه به مدت بیشتری سالم بمونه
در ضمن در کنار میوه هایی مثل سیب به هیچ وجه قرار ندیهد
ممنون.

golrokh_E
18-08-2009, 22:39
موز جزو میوه های گرمسیریه و به سرما حساس ...دمای زیر 10 درجه براش خطر سرمازدگی رو داره ..پس نباید تو یخچال نگهداری بشه .چون قهوه ای میشه و بعد لهیدگی پیدا میکنه...کنار سیب نباید باشه.چون یک میوه ی فرازگرا هستش و تولید اتیلن توسط سیب رسیدگیش رو تسریع میکنه ...
توی درجه هوای خنک (15-25) و دور از نور نگهداری بشه بهترین شرایط رو داره :11:

رانیا
03-12-2009, 10:46
من این را شنیده ام که موز را مثل خود میوه فروشی ها باید داخل یک نایلون قرار داد و از جایی نسبتا خنک آویزان کرد