ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : محسن یگانه: بنیامین با آلبوم دوم‌اش به شعور مردم ما توهین کرد

eblis_boy1386
17-08-2009, 21:43
گفت‌و‌گوی خواندنی با محسن یگانه، درباره زیرزمین و موسیقی زیرزمینی؛
بنیامین با آلبوم دوم‌اش به شعور مردم ما توهین کرد

موسیقی ما - بهمن بابازاده: خیلی قبل تر از اینکه نخستین آلبوم مجازش وارد بازار موسیقی کشور شود، در بین مخاطبین موسیقی و بخصوص مخاطبان پاپ، شناخته شده بود و کلی هم طرفدار داشت.محسن یگانه، که در شرف انتشار دومین آلبوم مجازاش است، بهترین گزینه‌ای بود که می‌توانستیم با او در مورد موسیقی زیرزمینی و همه اتفاقات و بلبشوهای این دنیای مخفی گپ بزنیم و پای صحبت‌هایش بنشینیم. او کسی‌ست که همه این تجربه‌های به قول خودش، وحشتناک را از سر گذرانده، و حالا همه این تجربه‌ها، برایش پلی ساخته‌اند که بتواند موفقیت‌های بزرگ را در عرصه موسیقی تجربه کند.
بک استیج یکی از اجرا‌های ارگانی یگانه، محلی بود که با او گپ زدیم و او هم در حالی که به شدت حواسش به «ساند چک» اعضای گروه ارکسترش بود به سوالات ما جواب داد. دقت و زوم محسن و حساسیتی که در کار گروهش داشت نشان می‌داد که او به خوبی قدر موقعیتی را که به دست آورده را می‌داند و حاضر نیست به این راحتی‌‌ها آن را از دست بدهد.

** می خواهم از اینجا شروع کنیم که به نظر تو تعریف و مفهوم موسیقی زیرزمینی در ایران و سایر نقاط جهان ، تعریف واحد و مترادفی است ؟
موسیقی زیر‌زمینی خارج از کشور، سبکی‌ست که مخاطب عام موسیقی آن‌را نمی‌پسندد و از شدت «خاص بودن» به بیراهه رفته و این خاص‌بودن به حدی رسیده که حتی خود جامعه خاص‌طلب غرب هم که شدیدا در ترویج و انتشار همه چیزهای جدید و خاص اولین است، آن‌را نمی‌پسندد و نمی‌شناسد. ولی در ایران افرادی که در موسیقی زیرزمینی‌اند، به چند دسته مختلف و بسیار ناعادلانه تقسیم می‌شوند که راجع به هر کدام از این دسته‌ها باید جداگانه بحث و نقد صورت بگیرد.

** تو خودت جزو کسانی بودی که در بطن این ماجرا‌ها بوده‌ای و به خوبی می‌توانی این تقسیم‌بندی را تشریح کنی.
خواننده‌های زیرزمینی در ایران به سه دسته کاملا مجزا تقسیم می‌شوند: 1. افرادی که امکانات دارند و استعداد ندارند 2. افرادی که استعداد دارند و امکانات ندارند 3. خیلی کم هم افرادی که از هر دوی این ابزار برخوردارند.دسته سوم تعدادشان بسیار اندک است اما معمولا خواننده‌های نسل‌های بعد را باید در بین افرادی که جزو دسته دوم هستند جستجو کرد.

** این‌ها که اعتقاد داری خواننده‌های نسل بعدی را تشکیل می‌دهند، همان‌هائی هستند که به زحمت و دردسر فراوان یک تراک را تولید و زیرزمینی منتشر می‌کنند و با همین تک‌آهنگ، کل بازار موسیقی و خواننده‌های مجازش را از دور خارج می‌کنند؟
بله دقیقا. مثال‌های زیادی هم می‌توانم برای این ادعا بیاورم. طرف با یک تک‌آهنگ کل بازار را تخته می‌کند و مخاطبان ثابت فلان خواننده اسم و رسم‌دار را هم می‌قاپد.

** دلیل این اتفاق پائین آمدن سطح کیفی خواننده‌های مجازمان است یا ممیزی‌های فراوانی که کار مجازها را نابود می‌کند؟
ما کلا در ایران دو نوع ممیزی داریم. یکی ممیزی‌های رسمی که یک سری روال خاص خودش را دارد که شامل موسیقی و کلام و دیگر قسمت‌ها می‌شود. ولی ممیزی مهم‌تر و مشخص‌تر در ایران، مردم هستند. موسیقی پاپ برای مردم است و باید به فکر کاری باشد که مردم آن‌را بپسندد. مردم کاری را که دوست نداشته باشند بدون هیچ تعارفی رد می‌کنند و آنرا گوش نمی‌دهند . مهم سلیقه مردم است و این سلیقه خیلی تعیین کننده است. حالا آن‌ها مختارند که موسیقی زیرزمینی را انتخاب کنند یا موسیقی رو زمینی را!

** خوب این وظیفه شرکت‌ها نیست که سلیقه مردم را بشناسند و با توجه به آن بروی استعدادهای کم نام و نشان سرمایه کذاری کنند؟
اگر نگویم صددرصد شرکت‌ها، بدون شک نود درصد شرکت‌های موسیقیایی ما به دنبال فروش بهتر و بالاتر هستند و هیچ چیز دیگری برایشان مهم نیست!

** در تمام دنیا این روال مرسوم است. این که چیز عجیبی نیست.
قبول دارم ولی چرا شرکت ها به دنبال استعدادها و نوابغ نیستند و نمی‌خواهند سطح کیفی و فنی کارهای‌شان بالا باشد؟ آنها از این طریق بیشتر به سود رسانی هم می‌رسند. ولی این ترس از ریسک کردن باعث می‌شود که اوضاع به همین شکلی که می‌بینید در‌بیاید. در همه دنیا شرکت‌ها روی استعداد‌های کم نام ونشان سرمایه‌گذاری می‌کنند و بعد از چند سال نتیجه‌اش را می‌گیرند. ولی اینجا همه در رویا زندگی می‌کنند. دوست دارند یک شبه میلیونر یا خواننده شوند. رابطه نقشی تعیین‌کننده را در ارتباط گرفتن با شرکت‌ها را دارد. در کل دنیا شرکت‌های بزرگ برای حفظ اعتبارشان هم که شده، کار مزخرف عام پسند را منتشر نمی‌کنند ولی اینجا چطور؟ شما بهمن جواب بدهید.

** خوب ما دقیقا برعکس ایم !
آفرین، اینجا شرکت‌های بزرگ به محض اینکه یک آلبوم سطح پائین پر‌‌جنب‌و‌جوش و عام پسند را که از لحاظ تکنیکی واقعا مزخرف است، به دستشان می‌رسد، اصلا به کیفیت کار فکر نمی‌کنند و چون می‌دانند که خوب می‌فروشد، در انتشار آن درنگ نمی‌کنند.

** ما در خیلی چیزهای دیگر هم نسبت به همه جا برعکس‌ایم . درصد زیادی از خواننده‌هایی که در ایران می خواهند مجوز بگیرند ابتدا وارد چرخه زیرزمینی موسیقی می شوند و بعد آرام آرام به سمت مجوز می‌آیند، ولی در دنیا کسانی که نمی‌خواهند رسمی و شناسنامه دار شناخته شوند، به صورت زیرزمینی و اینترنتی کارها‌ی‌شان را منتشر می‌‌کنند. تناقض در مفهوم زیر‌زمینی‌بودن از کجا آمده؟
این مقایسه از لحاظ سخت‌افزاری به نظر من اصلا درست نیست. در هیچ کجای دنیا بحث مجوز گرفتن مثل ایران وجود ندارد و هر خواننده‌ای می‌تواند کارش را به چندین ناشر نشان دهد و بالاخره با یکی از آنها به توافق برسد. هم که زیرزمینی و اینترنتی فعالیت می‌کنند، تند‌رو‌هایی هستند که دلشان نمی‌خواهد که تحت فرمان کس یا جای خاصی باشند. ولی در ایران فرض کنید که یک آلبوم را یک جوان تازه کار تولید و ضبط کرده است. یا باید سختی مراحل مجوز گرفتن را بپذیرد و یا زیرزمینی کارش را منتشر کند. و یک پرش عجیب و غریبی را داشته باشد. شما جای او باشی کدام راه را انتخاب می‌کنید؟

** جواب دادن به این سوال خیلی سخت است .
پس دیدید که مقایسه درستی نیست.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]** بحث دیگری که درمورد خواننده زیر زمینی است، این است که این لقب و برچسب «غیر مجاز و زیرزمینی بودن » به یک جور اعتبار و ارزش و کلاس کاری تبدیل شده است.
مردم ما دنبال این نیستند که چه کسی خلاف جهت ارشاد حرکت می‌کند که دنبالش کنند و کارهای او را گوش دهند. مردم ما کار خوب را دوست دارند. راحت بگویم. اگرهم قرار است که به کسی بر بخورد زیاد مهم نیست: اگر کسی دوست دارد که کاملا غیر رسمی باشد، به نظر من عقده دیده شدن دارد. موسیقی یک هنر است و هرهنری یک فضای کاری دارد. آن‌هایی که می‌بینند کارشان در حدی نیست که در این فضا بتوانند بدرخشند، یک سوء استفاده کثیف از اسم هنر می‌کنند و حاضرند که هر حرکتی را به اسم هنر انجام دهند تا به چشم بیایند.

** وقی این انگ غیر مجاز بودن روی اسم یک خواننده است ، چه احساس و حال وهوایی می تواند داشته باشد . تو کسی هستی که خیلی خوب این احساس را تجربه کرده‌ای؟
نسبت به خارج از کشور و خواننده‌های سایر نقاط دنیا نمی‌توانم نظر بدهم. چون زیاد با فضای جامعه آنها آشنا نیستم. ولی در ایران به قدری فرق و فاصله بین یک خواننده مجاز و غیر‌مجاز زیاد است که من همیشه آرزو می‌کنم که ای کاش آن زمان یک معادله ساده‌تری پیدا می‌شد که من زودتر به مسیری که الان در آن حرکت می‌کنم، می‌رسیدم و مجبور نبودم همه پستی و بلندی‌های غیر مجاز را تجربه کنم تا به عرصه موسیقی مجاز برسم. برای من هفت‌خوان رستم دقیقا در زمان حضورم در موسیقی غیر مجاز اتفاق افتاد نه حالا که یک خواننده رسمی‌ام‌!
به هیچ وجه تجربه خوبی نیسست و برای هیچ کس آنرا آرزو نمی‌کنم!

** یک نفر اگر ابتدا وارد جریان زیرزمینی شود و سپس بخواهد مجوز بگیرد کارش سخت تر است یا اینکه مستقیما سراغ مجوز برود و بخواهد رسمس فعالیت کند؟
شاید جوابم باعث شود که فکر کنی صحبت‌هایم ضد و نقیض است ولی الان باز هم من اعتقاد دارم که مجاز کار کردن سخت‌تر است. چون هیچ شرکتی دنبال تو نمی‌آید و از تو حمایت نمی‌کند . شرکت‌ها الان کارشان شده چرخ زدن در اینترنت و اینکه کدام خواننده زیر‌زمینی بیشتر کارش گرفته تا بروند و با یک قرار‌داد او را ببخشید یقه کنند و به اهداف مالی و اعتباری خود برسند.

** واین یک روند فوق العاده افتضاح و همین باعث رشد قارچ وار خواننده‌های زیر زمینی می‌شود.
بله‌، این اتفاق موسیقی را به عرصه نابودی می‌کشاند و این خیلی بد است.

** فقط افرادی که با هوش عمل کرده اند را اسم می بری‌؟
یک سری هستند که به قدری کارشان قوی است‌، شاید از بهترین های موسیقی مجاز ما هم بهترند. مثلا اشکان کوشانی بقدری تنظیم های قوی و مدرنی را در کارهایش داشته که واقعا برای من جالب بود. یا زانیار خسروی...

** اینهایی که اسم می‌بری، مربوط به قشر خاص‌پسند موسیقی نمی‌شوند؟
شاید ولی کارشان حرف ندارد. مخاطب عام ما به صورت کامل در اختیار «ساسی مانکن» بود. از کوچک و بزرگ با او و سبک و سیاقش ارتباط برقرار کردند. همه موسیقی حتی مجاز را هم تحت تاثیر خود قرار داد. کار به جایی رسیده بود که من می‌دیدم خانواده‌ها برای قطع گریه بچه، برایش ساسی مانکن می‌گذارند!

** موسیقی زیر‌زمینی در چند سال اخیر هر سال چهره جدیدی را رو کرده است. یک روز هیچکس، یک روز یاس، یک روز ساسی مانکن. موجی که هرکدام از این چهره‌ها به راه می‌اندازند چرا در سال‌های بعدی ماندگار نیست؟
بیشتر به مسیری که انتخاب می‌کنند بستگی دارد. این انتخاب مسیر، خیلی مهم است. نباید زیادی جاه‌طلب باشند و با صبر و دقت بهترین تصمیم را بگیرند. این خیلی مهم است که از راه به در نشوند. نمونه عینی این جور آدم‌ها که از خود بی‌خود شدند و راه را در میانه گم کردند، کسی نیست جز «بنیامین بهادری» . او که حتی درک درستی از هفت نت موسیقی را هم ندارد، به راحتی کل جامعه هنری ایران را زیر سوال می برد و به آنها بی‌احترامی می‌کند . چرا ما باید لنگ یک سری افراد بی هنری باشیم که سر یک سری اتفاقات خاص رو آمده اند و فکر می‌کنند که موج شان ماندگار است. بفرمایید، این هم آلبوم جدید بنیامین! چرا ما باید اجازه بدهیم که یک «بچه»، یک بچه از لحاظ هنری، بیاید و در صحبت‌هایش این همه هنرمند را زیر سوال ببرد؟ آلبوم دوم همین آقا همه انسجام بازار موسیقی ما را بعد از عید از بین برد. او به شعور مردم ما توهین کرد و تازه دو قورت ونیم‌اش هم باقی است.

** بگذریم ، چه خاطره جذابی از دوران غیر‌مجاز بودن‌ات داری که هرگز فراموشش نمی‌کنی؟
قاچاقی توی خوابگاه، کلاس آموزش گیتار داشتم. با پولی که از این راه جمع کردم یک گیتار خریدم و خیلی هم دوستس داشتم. ولی آنرا ازم دزدیدند! این زشت ترین و ماندگارترین خاطره ام از آن دوران بود.

** اولین بار خودت کارهایت را روی اینترنت گذاشتی یا کارهایت لو رفت؟
یک سری را خودم گذاشتم و یک سری هم لو رفت!

** وقتی کارهایی را که خیلی برای‌شان زحمت کشیده بودی را روی اینترنت می‌دیدی، چه احساسی داشتی؟
هم خوشحال بودم و هم ناراحت. خوشحال بابت دیده و شنیده‌شدن کارهایم و ناراحت بابت لو رفتن آنها.

** این که ناراحتی نداشت. تو که بابت این اتفاق کلی سود کردی! بحث مالی کار، شهرت، اعتبار و خیلی چیزهای دیگر را به دست آوردی.
همه این اتفاقات خیلی زود و مثل یک فیلم با دور تند برای من به اتفاق افتاد . شاید هم شما درست می گویید...

** مصاحبه خوبی بود. حرف آخر را به سلیقه خودت انتخاب کن.
موسیقی پاپ ما به یک مسکن نیاز دارد. یک تلاش فوق برنامه... همیشه در اوضاع خراب یک تراک می تواند موسیقی پاپ را از این رکود کشنده نجات دهد و مردم را با آن آشتی دهد. امیدوارم که شرایط به گونه‌ای شود که این مسکن ها از راه مجاز و نه زیرزمینی در موسیقی ما تزریق شوند، همین!

Greedy
18-08-2009, 09:02
خوب جواب این یارو رو داده دم محسن گرم

MORINIO
18-08-2009, 16:23
حالا یعنی چی که به شعور مردم توهین کرده؟! چیزی گفته؟

vandu
18-08-2009, 17:26
حالا یعنی چی که به شعور مردم توهین کرده؟! چیزی گفته؟

یه مصاحبه با مجله ایده آل کرده فکر کنم، خیلی ها رو در حالیکه اصلا در جایگاهش نیست نقد کرده...

C0OPeR
18-08-2009, 17:33
نمونه عینی این جور آدم‌ها که از خود بی‌خود شدند و راه را در میانه گم کردند، کسی نیست جز «بنیامین بهادری» . او که حتی درک درستی از هفت نت موسیقی را هم ندارد، به راحتی کل جامعه هنری ایران را زیر سوال می برد و به آنها بی‌احترامی می‌کند . چرا ما باید لنگ یک سری افراد بی هنری باشیم که سر یک سری اتفاقات خاص رو آمده اند و فکر می‌کنند که موج شان ماندگار است. بفرمایید، این هم آلبوم جدید بنیامین! چرا ما باید اجازه بدهیم که یک «بچه»، یک بچه از لحاظ هنری، بیاید و در صحبت‌هایش این همه هنرمند را زیر سوال ببرد؟ آلبوم دوم همین آقا همه انسجام بازار موسیقی ما را بعد از عید از بین برد. او به شعور مردم ما توهین کرد و تازه دو قورت ونیم‌اش هم باقی است

اصلا فکر نمیکردم محسن یگانه همچین آدمی باشه که بخواد اینطوری به کسی توهین کنه ! با این کار شخصیت خودش رو برد زیر سوال !

reza-atom
18-08-2009, 17:38
منبعش چيه اصلا ؟‌ من كه فكر نميكنم محسن يگانه همچين حرفي رو بزنه !!!!!!

Luxe
18-08-2009, 18:32
ما که زیاد مجاز گوش نمیدیم ولی این آلبوم جدید همین بنیامین، تفاوتی در تراک هاش می بینی اصلا.
تماما کپی دنبال هم فقط ریتم یکم تند تر کندتر شده..به سبک خوندشم تو شعر یه کلمه رو 10 بار تکرار می کنه.
بعد میگن ساسی مانکن چرت و پرت میخونه.
به شادمهر بیچاره مجوز نمیدادن.بعد به این..

timsar jackson
18-08-2009, 21:21
منبعش چيه اصلا ؟‌ من كه فكر نميكنم محسن يگانه همچين حرفي رو بزنه !!!!!! منبعش سایت معتبر موسیقی ما هست

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

MAJ€€D
18-08-2009, 21:32
حتما بنیامین یه چیزایی در مورد یه کسایی گفته که یگانه اینطوری قاطی کرده

یه مورد رو که خودم خوندم . از بنیامین پرسیده بودن نظرت در مورد محسن نامجو ؟ گفته بود اصلا قبولش ندارم !! آخه یکی نیست بگه تو چی حالیته که یکی مثل محسن نامجو رو قبول نداری

vandu
18-08-2009, 22:27
مصاحبه بنیامین با مجله ایراندخت :

مصاحبه بنیامین با مجله زندگي ايده آل :

نظر بنيامين درباره ۷۰ چهره ي فرهنگي، ادبي، اجتماعي، سياسي، ورزشي در مجله زندگي ايده آل :

kiwi
19-08-2009, 08:26
شما واقعا نوشته‌هاي اين مجله هارو قبول داريد؟!؟!؟!؟!
برادر رفيق فابريك من خوانندست تا 1 مدت ديگه آلبوم دومشم با آهنگ سازيه همين بنيامين مياد بيرون.وقتي آلبوم اولشو داد بيرون با مجلۀ فك كنم ايران دخت قرارداد بست كه مصاحبه هاشوچاپ كنن.
به عبارت ديگه فقط 1 بار برا قرار داد بستن رفت اونا براش 3تا مصاحبه چاپ كردن.حرف مجله ها كلا چرنده باور نكنيد

Greedy
19-08-2009, 09:52
این نظر تو همون نظراتش خوندم باحال گفته :
کسی که یغما گلرویی رو تایید نمیکنه نشان از این داره که سطحی نگره . بنیامین واقعا سطحی نگره . از کارایه سبکش هم میشه اینو درک کرد . اشعار واقعا سطحی و ملودیهای بچه گانه. اگر مردم ما موسیقی را حرفه ای دنبال میکردند و برای موسیقی ارزش قائل بودند و با فکر موسیقی رو دنبال میکردند نه با قر کمر ، جای کارهای بنیامین پایین ترین سطح موسیقی کشور بود . به غیر از مجله ایده ال تو يه مجله (فكر كنم همشهري) از چاوشی و بهروز صفاريان و خيلي خوانندهاي كله گنده انتقاد كرده و گفته : خوب - متوسط - ضعيف - بد

هيچي نيست اين يارو ! موسيقي ايران رو زير سوال برده با اون اهنگاي و صدای کوچه بازاریش

به خدا الان بگند بهش نظرت راجع هايده چيه لابد ميخواد بگه : ضعيف - بد !

reza-atom
19-08-2009, 17:11
اگه اين مصاحبه واقعي باشه خود محسن يگانه هم با اين حرفاش به شعور مردم توهين كرده!

mf.designing
19-08-2009, 17:13
تو آلبوم جدید بنیامین یه چیز از همه بیشتر آزار دهنده بود ، ترکهای 30 ثانیه ای !!

halflife g
19-08-2009, 18:25
چه دوري برداشته اين استاد "يگانه" بهتر اول اهنگاي خودشو يه بار گوش كنه تا كمتر از اين حرفا بزنه(من خودم از بنيامين بدم مياد)ولي اين طرز حرف زدن ........... .

Greedy
19-08-2009, 18:35
جواب حامد بهداد و یغما گلرویی به این یارو :

حامد بهداد: تو آدرس کجا را می دهی؟

بله. ادعا می کنم و افتخار می کنم بدلی هستم که آدرس یک جنس اصل را می دهم. مسی هستم که آدرس طلا را می دهم. چرا، چون براندو آدرس خود شما را به شما می دهد.

اما می خواهم بدانم آقای بنیامین آدرس کجا و یا چه کسی را می دهد؟ مگر نه اینکه خاستگاه موسیقی ایشان مداحی، نوحه خوانی و موسیقی عزاداری است که حالا با سبک پاپ تلفیق شده آن هم از نوع لس آنجلسی؟!

در ضمن، هر چه چیپ تر، مردمی تر. صدایی که فقط زنجموره و ناله می کند....

محض رضای خدا هم یک نفر به ایشان یادآوری کند که دوبلور مارلون براندو چنگیز جلیلوند است، نه ایرج ناظریان. خسته شدم بس بی ماییه های به ظاهر هنرمند را دیدم و شنیدم؛ علی الخصوص ایشان.

سلام مرا به او برسانید و بگویید:

دنیا دیگه مث تو نداره...!

یغما گلروئی: بادکنک های کم باد بیشتر عمر می کنند...

می خواستم چند سطری درواکنش به اظهارنظرهای خواننده ای به نام بنیامین بنویسم که در مصاحبه ای، از عبارت «راه بزرگ شده میان بر ندارد» و «تکیه بر جای بزرگان نتوان زد به گزاف» درباره ی بنده استفاده کرده. شکی نیست که هرکس حق اظهارنظر درباره دیگران را دارد؛ یک نقاش، یک موزیسین، یک بازیگر و حتی خواننده متوسط الحالی که صدای نه چندان صدایش را، به پشتوانه کمی ناله و اندکی بیش از کمی صداهای اغواگرانه که از خود خارج می کند، به خودر جماعت اش می دهد. در این بین نباید از خاطر برد نقش تهیه کننده و مدیر برنامه مجرب ایشانآقای رجب پور را که کار خود را بلدند و اگر نبودند، این طفلک مشغول آوازخوانی در مراسم عروسی و نوحه خوانی در مراسم عزاداری بود! از آنجایی که قضاوت درباره دیگران را حق هرکسی می دانم و در کل به هر آوازخوانی (یا نیمچه آوازخوانی از این دست) حق قضاوت درباهر آثارم را می دهم، تنها سکوت می کنم و در پاسخشان، با یادآوری این نکته که سلیقه آن جناب درمورد ترانه، از ترانه های اجرا شده شان (مثلا یکی به رسم زمزمه کت شلواری های دوره گردی که می گویند: ساعت، گیتار، دمپایی پاره و... خریداریم!) پیداست و حرف هایی که در آن مصاحبه راجع به دیگران (از جمله دوست خوبم افشین یداللهی) زده اند هم از بادِ نوجوانی شان ناشی می شود. تنها می توانم برایشان آرزوی بزرگ شدن داشته باشم و آرزوی آگاهیی از این که فروش بالای دو آلبوم به ضرب تبلیغ و شانس و اندکی استعداد در مرثیه خوانی، اتفاقی کوچک تر از آن است که باد بیاندازید و در دل بادکنکی که دیر یا زود به سوزن زمان خواهد ترکید. چون بسیاری آوازخوان های موسیقی مصرفی که تا همین چند سال قبل همه گیر شدند برای چند ماه و امروز حتی به یاد آوردن نام هایشان دشوار است. کاش از خاطر نمی بردیم که بادکنک های کم باد بیشتر عمر می کنند.

C0OPeR
19-08-2009, 18:53
ماشالا !!
هنرمندای مملکت مارو ببین مثل سگ و گربه میفتن به جون هم ! (منظور خبر بالا)

Greedy
19-08-2009, 18:56
ماشالا !!
هنرمندای مملکت مارو ببین مثل سگ و گربه میفتن به جون هم ! (منظور خبر بالا)
همه چی زیر سر این یارو بنیامینه الکی الکی خواننده شده حرفای گنده تر از دهنش میزنه جوابشو ندی پررو میشه دیگه

Doctor.Freeman
19-08-2009, 19:30
ارزش نقد و بررسي نداره چون ما هم ميشيم در ادامه اونها . . .
من هيچ چيز رو قبول ندارم به غير از يكي از حرفهاي محسن يگانه در همين مصاحبه كه تمام اين بحث رو پاسخ و خاتمه ميده :

ولی ممیزی مهم‌تر و مشخص‌تر در ایران، مردم هستند. موسیقی پاپ برای مردم است و باید به فکر کاری باشد که مردم آن‌را بپسندد

نتيجه :
پس مردم تصميم ميگيرن چي دوست داشته باشن و چي دوست نداشته باشن .
من طرفداره هيچ كدوم نيستم اما ميخوام بگم كه هر كسي مسئول گوش خودشه و به نظر من اگر هم افرادي مثلا ( فرضا ) افرادي مثل بنيامين از موسيقي سر در نميارن اصلا مهم نيست
چون :
به فرض اگر هم من طرفدار كسي باشم اونو به خاطر مدركش نميخوام . . . همين كه 1 نفر اونو دوس داشته باشه يعني -- ( 1 طرفدار داره ) --
پس :
يك چيزي داشته كه اون يك نفر رو جذب كرده
يا به عبارتي :
اون يك نفر از يه چيزي خوشش اومده كه شده طرفدار . . .
همين .
والسلام .
با تشكر :11:

a.z.p.z
19-08-2009, 22:51
من موندم بنیامین هم شد خواننده یه مشت چرتو پرت میخونه حالا اون چی به قول دوستان تمام ترک های این البومش که من تک و توک دیدم افراد گوش میدن همه عین هم و کپ هم هستند ادم حالش بد میشه !!!

p30time
19-08-2009, 23:30
سلام

منظورش از موسيقي زيرزمنين، رپ فارسي بود؟؟ كي گفته غربي ها هم خودشون از موسيقي زيرزميني بدشون مياد ( البته اگر منظورش همون رپ باشه! و من اشتباه نكرده باشم .... )

اگر منظورش رپ بوده! و گفته غربي ها هم خودشون بدشون مياد .... آلبوم جديد Eminem به نام Relapse، بيش از يك ميليون نسخه در جهان فروش نمي داشت ...

رپ فارسي هم كه حول و قوه الهي D: هر روز داره بهتر از ديروز ميشه ... ( البته بجز كارهاي 6و8 و كارهاي چيپ !! )

===

آلبوم جديد بنيامين هم شديدا كسل كننده و تكراري بود ... شايد از اون همه ترك!! فقط يكي يا دوتاش خوب بود ...

===

به نظر من هم محسن يگانه اصلا در حد و حدودي نيست كه از اين حرفها بزنه و نقد كنه و نظر بده!

eblis_boy1386
20-08-2009, 14:04
سلام

منظورش از موسيقي زيرزمنين، رپ فارسي بود؟؟ كي گفته غربي ها هم خودشون از موسيقي زيرزميني بدشون مياد ( البته اگر منظورش همون رپ باشه! و من اشتباه نكرده باشم .... )

اگر منظورش رپ بوده! و گفته غربي ها هم خودشون بدشون مياد .... آلبوم جديد Eminem به نام Relapse، بيش از يك ميليون نسخه در جهان فروش نمي داشت ...

رپ فارسي هم كه حول و قوه الهي D: هر روز داره بهتر از ديروز ميشه ... ( البته بجز كارهاي 6و8 و كارهاي چيپ !! )

===

آلبوم جديد بنيامين هم شديدا كسل كننده و تكراري بود ... شايد از اون همه ترك!! فقط يكي يا دوتاش خوب بود ...

===

به نظر من هم محسن يگانه اصلا در حد و حدودي نيست كه از اين حرفها بزنه و نقد كنه و نظر بده!

چه ربطی داشت

خوب تو دنیا رپ ایران فقط زیرزمینی بدون مجوز میخونند امینم زیرزمینیه :D یا مجوز داره:18:

p30time
20-08-2009, 14:10
چه ربطی داشت

خوب تو دنیا رپ ایران فقط زیرزمینی بدون مجوز میخونند امینم زیرزمینیه :D یا مجوز داره:18:

سلام

تو دنیا رپ ایران فقط زیرزمینی بدون مجوز میخونند

كي گفته؟

===

ضمنا دقت كنيد:

البته اگر منظورش همون رپ باشه! و من اشتباه نكرده باشم ....

با تشكر

omid81
20-08-2009, 16:03
تو آلبوم جدید بنیامین یه چیز از همه بیشتر آزار دهنده بود ، ترکهای 30 ثانیه ای !!
دقیقاً !

فک میکنه رفته بقالی سیب زمینی بخره که هر چه قد خواس میتونه بریزه تو پلاستیک ، بزاره رو ترازو ببره خونشون و ... :31:

ربط داشت! ، یکم دقت کنین-

hosseinmusicmaster
20-08-2009, 19:58
اون مصاحبه ای که من از بنیامین خوندم معلومه آدم مغروریه ،
باید حالش گرفته میشد ،
حقشه :دی

C0OPeR
20-08-2009, 20:36
کدوم مصاحبه ؟ میشه لینک بدی ؟
ممنون .

reza-atom
20-08-2009, 21:28
دقیقاً !

فک میکنه رفته بقالی سیب زمینی بخره که هر چه قد خواس میتونه بریزه تو پلاستیک ، بزاره رو ترازو ببره خونشون و ... :31:

ربط داشت! ، یکم دقت کنین-

فكر نكنم هر خواننده اي تعداد تراكهاش زياد باشه يعني جمله ي بالا !

mohammad.moein
21-08-2009, 00:52
کدوم مصاحبه ؟ میشه لینک بدی ؟
ممنون .

این تنها مصاحبه ی بود که الان پیدا کردم...

ولی کلا قبل از اومدن آلبومش خیلی ادعا داشت که این آلبوم بازار رو می ترکونه ! و ها از موسیقی ایرانی انتقاد می کرد

MohandesMCD
21-08-2009, 01:23
کلا تو مملکت ما که جهان سومی ازمون میباره انتظار دیگه ای نمیشه داشت
از رییس جمهورش که کل قبلی ها رو گند میزنه بهشون تا خاننده موسیقی که..........
متاسفانه مشکل فرهنگی ما داریم و همیشه فکر میکنیم ما از بقیه بهتر هستیم
این آقای یگانه اگه دچار خود بزرگ بینی نشده بود نمیومد اینجوری شاکی بازی در بیاره.اصلا نیازی به نقد نیست.آلبومها میاد بیرون و ازش استقبال میشه.مگه ممکنه یک آلبوم مزخرف فروش بالا داشته باشه؟ در مورد فیلم و موسیقی و کتاب همیشه اینجوری بوده و مردم تعیین کننده هستن که چه کسی روی کار بمونه و کی حذف بشه

بدبختی اینه که محسن یگانه مشکل ما نیست , اینجا همه ادعا دارن

eblis_boy1386
21-08-2009, 11:49
محسن یگانه یک چیزی رو بی دلیل نمیگه .. و اصلا تو حاشیه نیست
ولی با این حرف ها .. فکر کنم میخواست بگه البوم جدیدم خیلی شاخه:40:

SA3EDLORD
21-08-2009, 14:29
محسن یگانه یک چیزی رو بی دلیل نمیگه .. و اصلا تو حاشیه نیست
ولی با این حرف ها .. فکر کنم میخواست بگه البوم جدیدم خیلی شاخه:40:
محسن یگانه همه ی البوماش شاخه.تو ایران
اول محسن یگانه .بعدخواجه امیری.

voroojak-mva
22-08-2009, 00:32
سلام ...
محسن یگانه بهتره بره همون ملودی یونانی رو بلند کنه ! آهای خوشگل عاشق فریدون یا آهنگ خیالی نیست شادمهر رو بخونه !
نمیدونم خودش غیر از گیتار چیز دیگه ای هم بلده بزنه که به بنیامین میگه نت های موسیقی رو نمیشناسی ؟
یادش رفته که آهنگساز یکی از بهترین کارهای مرحوم ناصر عبدالهی به نام منو ببخش ، بنیامینه ؟
من هم بنیامین رو به خوانندگی قبول ندارم ولی نگید که در اهنگسازی استعداد نداره
یگانه صدای خوبی داره اما اصلا خوب شروع نکرد

eblis_boy1386
22-08-2009, 01:02
سلام ...
محسن یگانه بهتره بره همون ملودی یونانی رو بلند کنه ! آهای خوشگل عاشق فریدون یا آهنگ خیالی نیست شادمهر رو بخونه !
نمیدونم خودش غیر از گیتار چیز دیگه ای هم بلده بزنه که به بنیامین میگه نت های موسیقی رو نمیشناسی ؟
یادش رفته که آهنگساز یکی از بهترین کارهای مرحوم ناصر عبدالهی به نام منو ببخش ، بنیامینه ؟

خوب شروع نکرد چون علاقه ای به موسیقی نداشت عزیز

همین شادمهر که گفتید باعت شد محسن به موسیقی روی بیاره با هر حال که علاقه نداشت ترکوند

sm3
22-08-2009, 15:48
سلام ...
محسن یگانه فقط دو آهنگ با ملودی یونانی داره که با همین آهنگها کل ایران رو ترکوند. آهنگ سرگرمی تو که با محسن چاوشی خوند و چشمهای خیس من با همین ملودی یونانیش می ارزه به کل آهنگهای بنیامین
آهنگ فریدون و شادمهر هم به عنوان تمرین خوند که لو رفت مثل آهنگ تو این زمونه که محسن چاووشی و هاکان خونندند که لو رفت. شما که بنیامین رو در مورد آهنگسازی قبول داری پس بگو چرا ریتم و سبک آهنگهاش یکیه و مثلا وقتی اون آهنگی که توش هی من تو رو تکرار میکنه رو گوش میکنی آدم این طوری میشه :2: یا چرا شعراش اینقدر جلف و سبک و بودن محتوی ست اونم با این همه ادعاش :13:

Greedy
22-08-2009, 15:53
محسن یگانه فقط دو آهنگ با ملودی یونانی داره که با همین آهنگها کل ایران رو ترکوند. آهنگ سرگرمی تو که با محسن چاوشی خوند و چشمهای خیس من با همین ملودی یونانیش می ارزه به کل آهنگهای بنیامین
آهنگ فریدون و شادمهر هم به عنوان تمرین خوند که لو رفت مثل آهنگ تو این زمونه که محسن چاووشی و هاکان خونندند که لو رفت. شما که بنیامین رو در مورد آهنگسازی قبول داری پس بگو چرا ریتم و سبک آهنگهاش یکیه و مثلا وقتی اون آهنگی که توش هی من تو رو تکرار میکنه رو گوش میکنی آدم این طوری میشه :2: یا چرا شعراش اینقدر جلف و سبک و بودن محتوی ست اونم با این همه ادعاش :13:
نیاز به بحث نیست که چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است
یگانه کجا این کجا

eblis_boy1386
22-08-2009, 16:37
منبعش چيه اصلا ؟‌ من كه فكر نميكنم محسن يگانه همچين حرفي رو بزنه !!!!!!

موسیقی ما ..

voroojak-mva
22-08-2009, 17:10

من گفتم در آهنگسازی استعداد داره نه اینکه قبولش دارم.
مسلما آهنگ هایی که با ملودی یونانی خوند توی ایران ترکوند اما کسایی خوششون امد که نمیدونستن ملودی مال خودش نیست. هر چقدر هم که این اهنگ ها بترکونن هیچ ارزشی ندارن.
در ضمن محسن چاووشی و هاکان آنچنان خواننده هایی با ارزشی نیستند که بخواهیم حتی برای ذکر مثال اسمشون رو بیاریم.
چرا با خواننده های معتبر مثل خواجه امیری ، لهراسبی ، حامی و ... مقایسه نمکنید ؟
اونها هم تا حالا ملودی بلند کردن ؟

eblis_boy1386
22-08-2009, 17:25
مسلما آهنگ هایی که با ملودی یونانی خوند توی ایران ترکوند اما کسایی خوششون امد که نمیدونستن ملودی مال خودش نیست. هر چقدر هم که این اهنگ ها بترکونن هیچ ارزشی ندارن.
در ضمن محسن چاووشی و هاکان آنچنان خواننده هایی با ارزشی نیستند که بخواهیم حتی برای ذکر مثال اسمشون رو بیاریم.

شما اصلا موسیقی پاپ ایرانی گوش کردی داری این حرف رو میزنی

هاکان چه ربطی داره به چاوشی

چاوشی بهترین خواننده ایرانه

درضمن نه تنها خواننده بلکه تمام انسان ها جای کار دارن

نمیشه از اولین اهنگ بیاد شاخ ایران بشه

ملودی بلند کردن چیه باز______ شما دارید میگید خواجه امیری خوب گنده تر از احسان هم تو ایران مگه هست .. اراده کنه بیتش جوره.. اراده کنه شعر هم واسش مینویسن!!

بدبخت چاوشی . یگانه که اینطوری داری پشت سرشون حرف میزنه
یگانه روز به روز داره پیشترفت میکنه

ملودی یونانی هم کارهای قدیمی بوده . ایا جدیدا یا البوم پارسال محسن اینطور بوده!!

ما باید از این خواننده های خاکی حمایت کنیم نه احسان خواجه امیری گنده موسیقی ایران پاپ سنتی

sm3
22-08-2009, 18:40

اون چه استعدادی که ریتم و سبک آهنگهاش یکیه اگه فقط اول آهنگش رو بشنوی هنوز نخونده میفهمی کار بنیامین درست مثل آلبوم چند سال پیشش می مونه
مطمئن باش کسایی که میدونستن ملودیش یویانی هم از این آهنگها خوششون اومده چون شعر قشنگی داره که حتی بعد از این همه سال هنوز قشنگه و برات تکراری نیست اون وقت شما همچین آهنگهایی رو بی ارزش میدونین
من هاکان رو حتی آدم هم نمیدونمش فقط چون تو اون شعر تمرینی با چاوشی خوند اسمش رو آوردم در ضمن از این خواننده های معتبری که اسمشون رو آوردین آهنگسازی چند تا کار لهراسبی رو محسن یگانه انجام داده نکنه اونها رو هم به قول شما بلند کرده؟

Greedy
22-08-2009, 18:47

شکی نیست ...:دی

eblis_boy1386
22-08-2009, 20:42

ازار دهنده کل البوم بود

تمام البوم یک کلمه تکرار داشت

تو . ای تو . فقط تو .. تو و تو .. عاشقی توو . تو . تو مسخرشو در اورده

Greedy
22-08-2009, 20:47
ازار دهنده کل البوم بود

تمام البوم یک کلمه تکرار داشت

تو . ای تو . فقط تو .. تو و تو .. عاشقی توو . تو . تو مسخرشو در اورده

چرا مسخرش میکنی اینا نبوغشه :لول یکی دیگه هم هست وای تو ای تو اهای تو :دی

voroojak-mva
22-08-2009, 22:16

آقا ببخشید ! من شخصا از شما عذر خواهی میکنم و دیگه بحث نمیکنم !!!
چون با جمله ای که گفتید فهمیدم اصلا ما نمیتونیم با هم بحث کنیم !!!!
از یه طرف میگی چاووشی بهترین خواننده ی ایرانه ، از یه طرف میگی مگه گنده تر از خواجه امیری توی ایران هست؟!! :41:

eblis_boy1386
22-08-2009, 22:36
آقا ببخشید ! من شخصا از شما عذر خواهی میکنم و دیگه بحث نمیکنم !!!
چون با جمله ای که گفتید فهمیدم اصلا ما نمیتونیم با هم بحث کنیم !!!!
از یه طرف میگی چاووشی بهترین خواننده ی ایرانه ، از یه طرف میگی مگه گنده تر از خواجه امیری توی ایران هست؟!! :41:

ببین بزار واضه بگم

ما هم مقایسه کردیم

چاوشی بدون حمایت کسی تونسته طرفدار جمع کنه

احسان کارش درست قبول همه پشتیبانیش رو میکردن .. از رسانه ملی گرفته تا ایران گام .. فکر کنم فهمیدی

eblis_boy1386
22-08-2009, 22:37
چرا مسخرش میکنی اینا نبوغشه :لول یکی دیگه هم هست وای تو ای تو اهای تو :دی
:40::40::40::40::40::10::10:

mohammad.moein
23-08-2009, 16:43
آدم نباید هر چرتی رو رو هم بذاره به اسم نو آوری!
تو رو من من تورو من تورو من تور دوست دارم دوست دارمت!!!!!!

بیشتر به درد خندیدن می خوره!

ali1223
24-08-2009, 13:11
سلام من بعضی از نوشته ها رو خوندم

راستش نظر هر کس محترم ولی نمی تونه اونو به دیگری تحمیل کنه من خودم یکی از طرفدار های آتیشی یگانم ولی آلبوم بنیامینم خیلی زیاد گوش میدم چون با سلایق من جور در میاد
پس کسایی که توهین میکنند به بنیامین یا هر شخص دیگه ای دارند تعصبی حرف می زنند و باید به سلایق دیگران احترام گذاشت و بی احترامی نکرد
مراقب باشید بازیچه دست مجله ها و روزنامه ها قرار نگیرید(البته بعضیهاشون)

eblis_boy1386
24-08-2009, 14:27
آدم نباید هر چرتی رو رو هم بذاره به اسم نو آوری!
تو رو من من تورو من تورو من تور دوست دارم دوست دارمت!!!!!!

بیشتر به درد خندیدن می خوره!

بک خواننده دو قرونی تازه به دوران رسیده این چرت و میخونه نه بنیامینی که تونسته با اولین البوم مجوز بگیره !!

من اگه جای وزارت ارشاد بودم مجوزشو باطل میکردم!!!

محسن :40::40::40:

Greedy
24-08-2009, 14:41
بک خواننده دو قرونی تازه به دوران رسیده این چرت و میخونه نه بنیامینی که تونسته با اولین البوم مجوز بگیره !!

من اگه جای وزارت ارشاد بودم مجوزشو باطل میکردم!!!

محسن :40::40::40:
تا پارتی کلفتی مثه محسن رجب پور و داره غصه مجوز نداره
سلطان چاوشی تو مصاحبه ای که داشت گفت که از البوم یه شاخه نیلوفر سه تا تراکش حذف شده و ممیزی خورده یعنی چاوشی اهنگی خونده که از اهنگ من تو رو تو رو من دوباره تو تو تو وای تو اهای تو افتاب مهتاب ، بدتر بوده؟ این بنیامین اصلا غصه مجوز نداره

Mehran
24-08-2009, 15:04
سلام.

قانون اول انجمن موسیقی:
1-1- از هرگونه توهین و بی احترامی نسبت به هر گروه، خواننده، نوازنده، سبک و ... خودداری کنید.

لطفا قانون رو رعایت کنید و به نظرات هم احترام بزارید.

با تشکر مهران...

thecrow
24-08-2009, 23:24
واقعا من باور نمي كنم محسن يگانه يه همچين حرفي رو زده باشه...
محسن يگانه حتي اگر از كسي تنفر هم داشته باشه در جايگاهي نيستش كه اينجوري نظرشو به راحتي بيان كنه و خودشو خراب كنه...
بعدشم شما كه پشت سر بنيامين صحبت مي كنيد دليلش اينه كه اصلا نمي شناسيدش بنيامين كارها و خدمت هاي خيلي زيادي رو به موسيقي ايران كرده مگه مي شه كسي الكي معروف بشه ... بنيامين رو تلويزيون ايران هم دعوت كرد و باهاش صحبت كرد ... مگه مي شه كسي اينجوري كه گفته شده مبتدي باشه در زمينه موسيقي بعد اين همه كارهاي مختلف توي موسيقي اين كشور انجام بده اين همه نوآوري كنه و اين همه هم قبولش داشته باشن ... تو رو خدا از اين حرفا نزنيد...
بعدشم بنيامين هرچي باشه از ساسي مانكن بهتره ... مثلا ساسي مانكن درك درستي از موسيقي داره ؟؟
نه من اصلا باورم نمي شه محسن بياد از ساسي مانكن تعريف كنه و از بنيامين انتقاد ... افرادي مثل ساسي مانكن در حدي نيستن كه محسن يگانه حتيدر موردشون نظر بده...
من خودم محسن رو خيلي دوست دارم و خيلي هم قبولش دارم ... فكر نمي كنم همچين حرف هايي زده باشه
متشكرم

eblis_boy1386
25-08-2009, 12:35
واقعا من باور نمي كنم محسن يگانه يه همچين حرفي رو زده باشه...
محسن يگانه حتي اگر از كسي تنفر هم داشته باشه در جايگاهي نيستش كه اينجوري نظرشو به راحتي بيان كنه و خودشو خراب كنه...
بعدشم شما كه پشت سر بنيامين صحبت مي كنيد دليلش اينه كه اصلا نمي شناسيدش بنيامين كارها و خدمت هاي خيلي زيادي رو به موسيقي ايران كرده مگه مي شه كسي الكي معروف بشه ... بنيامين رو تلويزيون ايران هم دعوت كرد و باهاش صحبت كرد ... مگه مي شه كسي اينجوري كه گفته شده مبتدي باشه در زمينه موسيقي بعد اين همه كارهاي مختلف توي موسيقي اين كشور انجام بده اين همه نوآوري كنه و اين همه هم قبولش داشته باشن ... تو رو خدا از اين حرفا نزنيد...
بعدشم بنيامين هرچي باشه از ساسي مانكن بهتره ... مثلا ساسي مانكن درك درستي از موسيقي داره ؟؟
نه من اصلا باورم نمي شه محسن بياد از ساسي مانكن تعريف كنه و از بنيامين انتقاد ... افرادي مثل ساسي مانكن در حدي نيستن كه محسن يگانه حتيدر موردشون نظر بده...
من خودم محسن رو خيلي دوست دارم و خيلي هم قبولش دارم ... فكر نمي كنم همچين حرف هايي زده باشه
متشكرم

دوست عزیز بنیامین چیه به قول دوست مون پیشترفت بنیامین با یک البوم. صدا و سیما .. مجوز همه ربط داده میشه به

تا پارتی کلفتی مثه محسن رجب پور و داره غصه مجوز نداره
سلطان چاوشی تو مصاحبه ای که داشت گفت که از البوم یه شاخه نیلوفر سه تا تراکش حذف شده و ممیزی خورده یعنی چاوشی اهنگی خونده که از اهنگ من تو رو تو رو من دوباره تو تو تو وای تو اهای تو افتاب مهتاب ، بدتر بوده؟ این بنیامین اصلا غصه مجوز نداره

mohammad.moein
25-08-2009, 14:09
دوستان محسن یگانه هم همین رو گفت..
گفت که از یه نفر که انقدر به قول شما "یه موسیقی خدمت کرده" یه آلبوم انقدر چرت و پرت و ضعیفی بعیده!

Greedy
25-08-2009, 14:56
بنیامین به موسیقی خدمت کرده ؟!!!!! خسته نباشه

vandu
25-08-2009, 17:43
این چه بحثیه آخه!
همه میدونن هر کدوم از این دو نفر کجای موسیقی ما هستن...
دیگه نیازی به جر و بحث نیست...
به نظرم خیلی بهتره برای عقاید هم احترام قایل بشیم...

iman_abi
26-08-2009, 00:40
از حق نگذریم آلبوم اول بنیامین آلبوم خوبی بود ... ولی اینکه هنوز غوره نشده مویز بشه! این خیلی بده! آخه نمیشه یکی که 2 تا آلبوم داده بیرون از همه بیاد انتقاد کنه... هرجند که نظر شخصیش رو گفته ولی بهتر بود ملایم تر صحبت میکرد... از محسن یگانه هم بعید بود جواب اشتباه رو با اشتباه نمیدن....

eblis_boy1386
26-08-2009, 01:11
از حق نگذریم آلبوم اول بنیامین آلبوم خوبی بود ... ولی اینکه هنوز غوره نشده مویز بشه! این خیلی بده! آخه نمیشه یکی که 2 تا آلبوم داده بیرون از همه بیاد انتقاد کنه... هرجند که نظر شخصیش رو گفته ولی بهتر بود ملایم تر صحبت میکرد... از محسن یگانه هم بعید بود جواب اشتباه رو با اشتباه نمیدن....

یک حرف جالبی قبل از عید بود Mohamad.moen زد

حرف کاملا خوبی بود

بنیامین کسی ازش انظار البومی بالای 15ترک نداشت میتونست ترک های البومش به حد اقل 8تا میرسوند ولی روش کار میکرد

باور کنید البوم فرهاد جواهر کلام از البوم بنیامین بهتر بود

SA3EDLORD
26-08-2009, 05:40
بابا این بنیامین رو چی به خوانندگییییی.اون که وسط اجرا خطش رو گم میکنه چی به خوانندگی:
تو رو من تو رو تو رو خدا خود خدا میدونه من تورو تو رو من من تو رو تو رو خدا میدونه من تو رو تو رو من تورو من من تو رو دوست دارمت
تو رو من تو رو تو رو خدا خود خدا میدونه من تورو تو رو من من تو رو تو رو خدا میدونه من تو رو تو رو من تورو من من تو رو دوست دارمت

C0OPeR
26-08-2009, 05:50
بابا این بنیامین رو چی به خوانندگییییی.اون که وسط اجرا خطش رو گم میکنه چی به خوانندگی:

ماشالا ! فکر کنم یه 700-800 باری گوش دادی این آهنگو ! یه واو هم جا ننداختی :27:

eblis_boy1386
27-08-2009, 01:28
ماشالا ! فکر کنم یه 700-800 باری گوش دادی این آهنگو ! یه واو هم جا ننداختی :27:

نیازی به حفط کردن نیست چون تمام جملاتش یک جور با یک بار گوش کردن میشه کلشو حفظ کرد :27::27:

sise
27-08-2009, 12:15
ببخشید ولی وقتی بالاخره فهمیدید که به شعور مردم توهین کرده یه خبری بدین