مشاهده نسخه کامل
: یک سوال درباره ی frame.لطفا حرفه ای ها پاسخ دهند.
Mohammadali.
17-08-2009, 11:20
سلام!
یک صفحه ی اصلی بنام index.html دارم که درون خود یک IFrame دارد.
دو صفحه ی فرعی دارم بنام های page1.html و page2.html که به آنها لینک دادم تا در فریم صفحه ی index باز شوند:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همان طور که می بینید برای "صفحه ی فرعی اول - همان page1.html" اندازه ی ارتفاع فریم hight=300 کافیست.
اما صفحه ی "فرعی دوم - همان page2.html" نیاز به ارتفاع بیشتری داری.:9:
سوال من اینجاست دوست گرامی:
آیا میشه ارتفاع frame رو جوری تعیین کرد که زمانی که هر صفحه ی خارجی رو درون خودش باز میکنه, بسته به اندازه اون صفحه ارتفاع خودش رو تنظیم کنه که مجبور به استفاده از scroll نباشه؟:24:
Mohammadali.
18-08-2009, 19:41
حالا اگه کسی راهی برای تنظیم اتومات ارتفاع فریم سراغ نداره راهی دیگه ای میدونه که کار شبیه به فریم رو انجام بده؟
ایم مساله ای است که ذهنم رو به خودش مشغول کرده.
والا دوست عزیز من زیاد حرفه ای نیستم ولی میتونم یک کمک کوچولو بکنم البته اگه درست باشه در این مواقع باید از این کد استفاده کرد که نسبت به دور دهی و اسکرول رو کم کنه
<iframe frameborder="0" width="120px" height="240px" scrolling="No"></iframe>
یا این
<iframe width="120px" height="240px" scrolling="No"></iframe>
چون من هم قبلا به این مشکل برخورد کرده بودم حالا دیگه نمیدونم کار میکنه یا نه آخه خیلی وقته
دیگه دست به طراحی فریم نزدم
والا دوست عزیز من زیاد حرفه ای نیستم ولی میتونم یک کمک کوچولو بکنم البته اگه درست باشه در این مواقع باید از این کد استفاده کرد که نسبت به دور دهی و اسکرول رو کم کنه
<iframe frameborder="0" width="120px" height="240px" scrolling="No"></iframe>
یا این
<iframe width="120px" height="240px" scrolling="No"></iframe>
چون من هم قبلا به این مشکل برخورد کرده بودم حالا دیگه نمیدونم کار میکنه یا نه آخه خیلی وقته
دیگه دست به طراحی فریم نزدم
Mohammadali.
27-08-2009, 17:43
خیلی ممنون از اینکه به فکر ما بودی btheme خان.
راستش رفیق scrolling=No که فقط اسکرول رو پنهان میکنه و باز هم فریم نمیتونه اتومات ارتفاع خودش رو نسبت به محتویاتش تغییر بده!
frameborder="0" هم که فقط بوردر رو حذف میکنه!
به هر حال ازت متشکرم اما باز به جایی نرسیدیم!
آره دوست عزیز تو راست میگی چون من ویندوز عوض کرده بودم و نتونستم تست کنم ولی باید یک دور تو ذهن خودم مرور میکردم بعد پست میدادم شما به بزرگی خودتون کم سوادی ما رو ببخش
peyman1987
28-08-2009, 11:24
دوست عزیز این چیزی که شما میخواین رو من احتمال میدم به دو روش بشه انجام داد. یکی اینکه از صفحه داخل فریم بعد از لود شدن ارتفاع body رو بگیرین و بعد ارتفاع window.parent رو با جاوااسکریپت تغییر بدین. امتحان نکردم ولی اگر نشد راه بعدی اینه که Onload فریم بیاین ارتفاع صفحه داخلی رو از بیرون فریم بگیرین و ارتفاع فریم رو بدین. این بنظر منطقی تر میاد.
Mohammadali.
31-08-2009, 11:36
باید یک دور تو ذهن خودم مرور میکردم بعد پست میدادم شما به بزرگی خودتون کم سوادی ما رو ببخش
ای بابا ! دیگه آبمون نکن رفیق.:11:
اتفاقا صحبت شما یک جرقه ی دیگه ای توی ذهن من زد که خیلی مفیده.
Mohammadali.
31-08-2009, 11:40
یکی اینکه از صفحه داخل فریم بعد از لود شدن ارتفاع body رو بگیرین و بعد ارتفاع window.parent رو با جاوااسکریپت تغییر بدین. امتحان نکردم ولی اگر نشد راه بعدی اینه که Onload فریم بیاین ارتفاع صفحه داخلی رو از بیرون فریم بگیرین و ارتفاع فریم رو بدین. این بنظر منطقی تر میاد.
دست خوش ! :33:
شما حرف خیلی جالبی زدی که اصلا من بهش فکر نکرده بودم.:46:
من امتحان میکنم اگه از هر راهی به نتیجه رسیدم میگم.:10:
Creeping Death
31-08-2009, 19:28
سلام
من حدود یکسال پیش همین سوال رو اینجا پرسیده بودم ولی آخرش جواب خوبی نگرفتم . اما تا حالا چند تا سایت دیدم که همه ی صفحاتشون تو فریم هستند و فریم به اندازه صفحه بزرگ میشه . اتفاقا جالبه و مخصوصا برای سایت های استاتیک ...
سلام
من حدود یکسال پیش همین سوال رو اینجا پرسیده بودم ولی آخرش جواب خوبی نگرفتم . اما تا حالا چند تا سایت دیدم که همه ی صفحاتشون تو فریم هستند و فریم به اندازه صفحه بزرگ میشه . اتفاقا جالبه و مخصوصا برای سایت های استاتیک ...
ای کاش دوست عزیز اگه کد خاصی رو در سورس اون صفحه ها می دیدی برامون میگذاشتی تا یک خانواده رو از نگرانی نجات بدی :31:
peyman1987
02-09-2009, 13:37
بالاخره شد یه کدی بنویسم که این کارو هم تو IE و هم تو Firefox یه جور انجام بده. بقیه کدهایی که نوشتم هر کدوم یه ایرادی داشتن. :41:
این صفحه والد:
اینم صفحه frame.html
نه بابا دوست عزیز این کد هم اون حالتی که دوست عزیزمون میخواد و من هم قبلا دنبالش بودم نیست اینم فقط طول و عرض رو کش میاره
Mohammadali.
09-09-2009, 17:49
سلام
دوستان دمتون گرم که هنوز ایده میدید.
فکر کنم همینجوری کم کم به یه جاهایی برسیم.
دم آقا پیمان گرم، مگر نه من یکی که فقط حرف مفت می زنم :دی
mamadfelfel1988
11-09-2009, 01:28
اينجا رو من خوندم بحث جالبي شده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.