ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل جدی با ADSL

mahmoodifar
17-08-2009, 08:55
با سلام خدمت دوستان

من جدیدا یک مشکل جالب دارم

ویندوز xp استفاده می کنم و مودم adsl accesspoint

جدیدا وقتی دارم از اینترنت اسفاده می کنم یکدفه اینترنت قطع می شه ( 5 دقیقه)و دیگه صفحه باز نمی کنه جالب اینکه صفحه خود مودم رو هم باز نمی کنه 192.168.1.1
و این پیغام رو توی فایرفاکس می ده :

The server at 192.168.1.1 is taking too long to respond.

و اینکه این کامپیوتر با کابل شبکه به مودم وصل شده و باید یا کابل شبکه رو بکشم و دوباره وصل کنم تا درست بشه یا ip و DNS رو دستی عوض کنم یا مودم رو خاموش و روشن کنم

ولی همین موقع با یه کامپیوتر دیگه از طریق wireless وصل میشم راحت صفحه باز می کنه

و این پیغام هم دائما ظاهر می شه :

there is an IP address conflict with another system on the network

ممنون می شم کمکم کنید

با تشکر

iilliya
17-08-2009, 09:10
رو سیستم وایرلست رمز هست
این پیقام یعنی یه کامپیوتر دیگه میاد رو شبکه که ip که استفاده میکنه با مال یو یکیه
برو کل ip ها رو بزار رو حالت اتوماتیک که خود مودم به ترتیب ip بده یکی از دوستای من مشکلش با این کار حل شد

mdmehry
17-08-2009, 09:21
IP مودم رو به این صورت تغییر بده 192.168.0.1 عدد 1 رو میتونی هرچی بخوای بذاری.
اگه از طریق USB مودم رو وصل کنی که چه بهتر، بعد از اینکه از طریق USB وصل شدی و دوباره این پیغام رو داد باید اتصالات خط تلفن رو چک کنی ،حتما از Spliter استفاده کن.تو کارتن مودمت هست.اگه طریقه استفادشو بلد نیستی بگو تا برات توضیح بدم.
اگه احتمالا بازم درست نشد با شرکت ارائه دهنده تماس بگیر و بگو مودمت رو دوباره config کنن و محدودیتش رو بردارن.

mahmoodifar
17-08-2009, 20:31
ممنون از راهنمایی تون
روی وایرلس پسورد هست کسی نمی تونه استفاده کنه
ip هم روی اتوماتیک هستش
و روی DHCP
من الان نزدیک 1 سال و نیم دارم ازش استفاده می کنم مشکل نداشتم
این شرکته یه کارایی داره می کنه چند وقت پیش هم DNS هاش ایراد پیدا کرد هر چی بهش گفتم گوش نکرد