ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یه مقایسه ی کوچیک از N86 8MP

Hamid..God
16-08-2009, 22:22
چند وقت پیش یه N86 8MP برای یه چند روزی دستم اومده بود
تو این چند روزی که گوشی دستم بود چیزه زیاد متفاوتی ندیدم که بگم ولی به صورت کلی باید بگم مانیتور کیفیت جالبی داره هر چند زیر نور افتاب اصلا واضح نیست ولی تو نور مناسب کیفیتش از 5800 بهتر بود صداشم کیفیت خوبی داشت (البته نمی شد بهش گفت بهترین) و از لحاظ بلندی هم به N73 نمی رسید در کل از لحاظ بلندیه صدا عادی بود و کیفیتش هم خیلی خوب بود ولی عالی نمی شد بهش گفت چون یه جورایی تو اجرایه صدایه زیر مشکل داشت که خوب البته فکر نکنم گوشی ای باشه که این مورد رو خوب جواب بده منظورم اونطوریه که من می خوام البته نیاز کاربر رو کاملا بر طرف میکرد و از این لحاظ شاید جزو بهتینا باشه و کاستی ای در این مورد دیده نمی شد(مگه اینکه بخواین با صدایه گوشی پارتی راه بندازین که در این صورت گوشی چینی بهترین جواب رو به شما می ده البته بدونه این کیفیت)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیفیت ساخت گوشی خوب بود و ارزش گوشی رو( با توجه به ساختار تمام پلاستیکی گوشی) کاملا نشون می داد مکانیزم کشویی گوشی هم خوب بود و به نظر نمی یومد بعد از یه مدت کار کردن دچار مشکل بشه البته یه کم سفت بود البته خیلی خیلی کم اما باز یه زره لقی تو مکانیزمش دیده می شد که من اصلا خوشم نیومد
وقتی پایه یه گوشی رو بازمی کردین مانیتور خود به خود روشن می شد(که بعدن فهمیدم توسط یه مکانیسم شبیه مکانیسم در یخچال عمل می کنه البته در یه مقیاسه خیلی کوچیکتر که تو عکی معلومه اون تیکه سفید ریزه )
و وقتی تو این حالت گوشی رو رو زمین میزاشتی وقتی مانیتور خاموش میشد تا یه مدت کمی با یه نوره کم رو مانیتور یه ساعت دیجیتال نشون می داد (شکل زیر) که خیلی خوشگل بود و تو این حالت گوشی به یه ساعت رومیزیه خیلی خوشگل و لوکس تبدیل می شد که واقعا گوشی تو این حالت زیبا بودد
اما چیزی که بود این پایه اصلا قابل اطمینان نبود منظرم اینه که به خاطره پلاستیکی بودنش واقعا آدم می ترسید بشکنه یعنی کافی بود یه نفر تو اون حالت بزنه روش یه یه چیزی بیفته رو گوشی تا پایه از ته بشکنه من که میترسیدم ازش استفاده کنم واقعا ظاهره نازک و ضعیفی داشت الته تو نگه داشتن گوشی هیچ مشکلی نداشت
وزن گوشی با اینکه با یه گوشی یه پلاستیکی طرف بودم خیلی بیشتر از ظاهرش بود به طوری که وقتی گوشی رو به هر کسی میدادم بدونه اینکه من بگم بهش اشاره می کرد ولی باز اونقدر نبود که ازار دهنده باشه (البته یه حس اطمینان هم به کار بر می داد هر چند ویژگیه خوبی نیست)

اما چیزی که بیشتر می خوام تو این مقاله بهش بپردازم دوربین گوشی هست به هرحال این اولین 8 نوکیاست که سرو صدای زیادی کرده
کمنویه دوربین فرق زیادی با بقیه ی گوشی هایه نوکیا نداره ولی کاملا کاراست،خبری از تشخیص لبخند یا چهره تو منویه دوربین نیست ولی با این حال امکانات جالبی داره

اولین گزینه منویه دوربین انتخواب بین عکس و فیلم رو مشخص می کنه و گزینه ی بعدی عکی پانوراما رو ارائه می کنه که وقتی فعالش میکنی یه نوار رو صفحه ظاهر میشه که با حرکت به سمتی که دوربین نشون میده کامل می شه مو.قع عکاسی یه پانوراما از فلاش هم میشه استفاده کرد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گزینه ی بعدی حالته شاطره و بعدی فلاش بعد از این گزینه عکاسی یه با تاخیر قرار داره گزینه ی بعدی یه قابلیت باحاله که من خیلی باحاش حال کردماونم تنظیم برایه عکاسی تو یه بازه ی زمانیه مشخص بود مثلا میشد تنظیمش کرد تو یه سانیه 10 تا عکس بگیره یا هر 10 دقیقه یه عکس بگیره مثلا اینطوری می شد گزاشتش کناره یه دونه که تازه کاشتیش بعد دوربین تا مثلا 1 هفته (البته اگه دیگه گوشی رو نخواین) هر 20 دقیقه یه عکس ازش می گیره بعد تو کامپیوتر می شد مثل این فیلما که تو تلوزیون از رشد یه گیاه نشون میده روند رشد اون دونه یه لوبیا رو نگاه کرد یا تو مهمونی افطار گزاشت کنار صفره و هر 1 دقیقه یه عکس گرفت که آخرش سیر کامل شدن سفره رو دید و کلی تجدیده خاطره کرد
و البته آخری هم مثل همی شه گزینه ایه که عکسایه گرفته شده رو ارائه می کرد تو این گوشی گالریه دوربین با گالریه گوشی یکی بود که اینطوری کلی گزینه جلو دسته کاربر می یاد که حرکت جالبیه اما منویه گالری یکم کند و گیر داره (منظورم اینه که روون نیست و فرم به فرم نشون میده انگار با یه گوشیه جاوا طرفیم) که از اول تو منو بود (یعنی حتی اگه منو خالی باشه و یدونه عکسم توش نباشه) اول فکر کردم گوشی یه من موشکل داره ولی تو 2 تا گوشیه دیگه هم تست کردم تو اونا هم اینطور بود
CPU گوشی هم راستش کشش 8 مگا پیکسل عکسو تو محیط گالری نداره مثلا اگه رو عکس زوم کنی 8 تا 20 ثانیه طول می کشه تا عکس واضح بشه قبل اون یه ایمیج زشت از عکس نشون میده که این مورد واقعا آزار دهندست تا حدی که بعضی وقتا بی خیال زوم کردن می شین و املیات رو کنسل می کنین البته خیلی از گوشی ها اصلا یه عکسه 8 مگاپیکسلی رو نشون نمی دن ولی با این حال آدم از یه کمرا فون 8 مگاپیکسلی توقع داره که مشکلی با عکسی که خودش گرفته نداشته باشه ،بعد از این که عکس واضح شد دیگه برا حرکت رویه عکس و دیدن قسمت هایه مختلف اون مشکلی وجود نداره
منویه گالریه دوربین هم امکانات خوبی داره مثلا میشه موقع عکاسی آلبوم درست کرد و به اسم مناسبتی که دارین عکاسی میکنین و عکسایه مربوط به اونو بفرستین تو اون تا با یه فلدر پر از عکسایه قاطی روبرو نشین.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو ستینگه دوربینه گوشی هم اسم عکسارو از دیت به یه متن مثلا (نوروز 88) تغییر بدین یا موقییت گزاریه جغرافیایی توسط GPSرویه عکس روشن کنید

از لحاظ کیفیت عکسا یه دوربین تا وقتی که نوره کافی بهش بدین سر فرازتون میکنه و تو این زمینه از اینوو ایت ولی همین که نور کم شد نویزا پیداشون می شه و با توجه به حرفایی که در مورد دوربین این گوشی تو عکاسی تو شب شنیده بودم کاملا نا امیدم کرد البته یه حرفایی هست که تو آپدیت بعدیه این گوشی یه کارایی در این مورد شده ام تا اومدنش نمی شه چیزی گفت
فلاش گوشی هم با توجه به دوبل بودنش می شد گفت قوی ترین نورو بین ال ای دی ها داره ولی باز اصلا قابل مقایسه با زنون نیست (کاملا بر خلاف اون چیزی که تو GSMarena گفته شده بود) اما خوب بر خلاف زنون می شد روشنش نگه داشت و از نوره زیادش (هر چند به زنون نمی رسه) تو فیلم برداری استفاده کرد
البته تو فاسله ی کم مثلا 2 تا 2.5 متر به زنون برسه ولی تو فاصله هایه زیاد مثل 7 تا 8 متر حتا نورشو نمی تونه بهش برسونه چه برسه به اینکه وثلب زنون روشنش کنه( با فلاش زنونه سایبر شات C905 مقایسه کردم)
یه چیزی که خیلی تو چشم می زد دکمه ی عکاسی بود که اصلا ایرگونومیه جالبی نداشت یعنی فشار دادنش خیلی راحت نبود و اینکه اگه تو منویه عادیه گوشی باشین با فشار دادنش به منویه دوربین نمی رفت و برا این کار حتمی باید از منو دوربینو فعال می کردین یا کاوره دوربینو کنار می زدین
کیفیت فیلم برداریه گوشی عالی بود با این که همون مشکل نویز تو نور کم وجود داره ، فیلم رون و بدونه گیر بود و با جزئیات کامل

کلا نمی شه بهش به عنوان بهترین 8 نگاه کرد ولی دوربینه خوبی داشت ومی تونست با خیلی از دوربین های دیجیتال جیبی رقابت کنه

راستی من حواسم نبود اسم تاپیک رو مقایسه گزاشتم که در واقع یه بررسی بود ،شرمنده

noisymind
16-08-2009, 22:59
زینه ی بعدی حالته شاطره و بعدی فلاش بعد از این گزینه عکاسی یه با تاخیر قرار داره گزینه ی بعدی یه قابلیت باحاله که من خیلی باحاش حال کردماونم تنظیم برایه عکاسی تو یه بازه ی زمانیه مشخص بود مثلا میشد تنظیمش کرد تو یه سانیه 10 تا عکس بگیره یا هر 10 دقیقه یه عکس بگیره مثلا اینطوری می شد گزاشتش کناره یه دونه که تازه کاشتیش بعد دوربین تا مثلا 1 هفته (البته اگه دیگه گوشی رو نخواین) هر 20 دقیقه یه عکس ازش می گیره بعد تو کامپیوتر می شد مثل این فیلما که تو تلوزیون از رشد یه گیاه نشون میده روند رشد اون دونه یه لوبیا رو نگاه کرد یا تو مهمونی افطار گزاشت کنار صفره و هر 1 دقیقه یه عکس گرفت که آخرش سیر کامل شدن سفره رو دید و کلی تجدیده خاطره کرد

ممنون واسه رویوو. اون موردی که بالا اشاره کریدید رو هم حداقل N95 هم داره.

ali racer
16-08-2009, 23:21
CPU گوشی هم راستش کشش 8 مگا پیکسل عکسو تو محیط گالری نداره مثلا اگه رو عکس زوم کنی 8 تا 20 ثانیه طول می کشه تا عکس واضح بشه قبل اون یه ایمیج زشت از عکس نشون میده که این مورد واقعا آزار دهندست تا حدی که بعضی وقتا بی خیال زوم کردن می شین و املیات رو کنسل می کنین البته خیلی از گوشی ها اصلا یه عکسه 8 مگاپیکسلی رو نشون نمی دن ولی با این حال آدم از یه کمرا فون 8 مگاپیکسلی توقع داره که مشکلی با عکسی که خودش گرفته نداشته باشه

اين مشكل ربطي به سي پي يو نداره بيشتر مشكل نرم افزاريه تا سخت افزاري
ان 85 و 79 هم تو فريمور هاي اول اين كندي رو داشتن
كه با آپديت بهتر شدن

total_overdose
16-08-2009, 23:50
سلام
ممنون از بررسیتون.
من این گوشیرو دارم.البته من اکثر گوشیای نوکیارو داشتم بخاطر همین لازم میدونم چند مورد رو اضافه کنم.
1:در مورد سی پیو.این گوشی سی پیوی فوقلاده ای داره اما بنظر من کندی گوشی تو بعضی از جاها مثل گالری از آپدیت گوشی هست.که مطمعنا با آپدیت بعدی درست میشه.
در مورد نویز تویه دوربین هم احتمال زیاد میدم که با آپدیت درست میشه.مثل ورژن اول 6220 که نویز زیاد داشت.
اما در مورد عکس تویه شب باید بگم تو آپدیت 11 واقعا خوب شده بطوری که من با زنون 6220 وان82 مقایسه کردم تفاوت خیلی کم شده بودالبته از نظر روشنایی.
در مورد سنگینی گوشی فکر کنم بیشترش بخاطر فلز دور گوشی باشه.
راستش منم قبل از خریدن فکر میکردم وزن زیادش آزار دهنده باشه.
اما حالا که چند روز دارم احساس میکنم که یک گوشیه محکم و خیلی شیک دسمه.:31:.خودمم نمیدونم چرا همچین حسی میکنه آدم چوند دسته چند نفر دیگه هم دادم اوناهم همین رو گفتن.
از جنس بدنش خیلی راضیم .قبلا ان82 داشتم .ان82 گوشیه خوب و محکمی.ولی الان دستم میگیرم حس میکنم یه تیکه پلاستیک دستم میگیرم.(البته توهین نباشه به ان82.واقعا گوشیه تکی هست ان82).
ان82 رنگ بدنش زود میرفت ولی ان86 لایه روییش از جنش یه شیشه ضد خشه.پشتشم از پلاستیکه محکمیه.
باتریه گوشیه فوقلاده خوبه در مقابل ان82.
در کل گوشیه بدی نیس و امید دارم تو آپدیت بعدی خیلی بیشتر مشکلاتش رفع بشه.

Hamid..God
17-08-2009, 09:41
اتفاقا اون ماجرا به سی پی یو مربوطه ولی با نرم افزار می شه بهترش کرد پس منتظر آپ دیتش هستم راستش چه طور می شه آپ دیت کرد؟
در ضمن متسفانه گوشی الان دسته من نیست باسه همین نمی تونم ببینم ورژن آپدیتش چند بوده که فکر می کنم 10 باشه

total_overdose
17-08-2009, 10:20
اتفاقا اون ماجرا به سی پی یو مربوطه ولی با نرم افزار می شه بهترش کرد پس منتظر آپ دیتش هستم راستش چه طور می شه آپ دیت کرد؟
در ضمن متسفانه گوشی الان دسته من نیست باسه همین نمی تونم ببینم ورژن آپدیتش چند بوده که فکر می کنم 10 باشه

اینکه میگید به سی پیو ربط داره یچیزه واضح و علنی هست.
اما منظور ما اینه که گوشیهای ان78 یا ان85 و ... با سی پیوی 369 مگاهرتز تو آپدیت های جدید خیلی روون کار میکنن.
حالا ان 86 با سی پیوی 434 مگاهرتزی که خودش تو نوکیاها چیز شاخیه مطمعنا با آپدیت بعدی درست میشه.

sutsutak
19-08-2009, 11:58
اتفاقا سرعت پايين زوم اين گوشي به دليل نداشتن شتاب دهنده گرافيكي هست كه به روش هاي نرم افزاري شايد بشه كمي بهترش كرد اما هيچ وقت به طور كامل درست نمي شه و هيچ وقت به گرد اينوويت سامسونگ نمي رسه.

mohammadreza-n96
02-09-2009, 00:38
سلام.من یه n96خریدم.در مورد اون و نرم افزاراش کسی اطلاعی داره. البته کره ایه

t2download
28-05-2010, 22:49
سلام
ممنون از بررسیتون.
من این گوشیرو دارم.البته من اکثر گوشیای نوکیارو داشتم بخاطر همین لازم میدونم چند مورد رو اضافه کنم.
1:در مورد سی پیو.این گوشی سی پیوی فوقلاده ای داره اما بنظر من کندی گوشی تو بعضی از جاها مثل گالری از آپدیت گوشی هست.که مطمعنا با آپدیت بعدی درست میشه.
در مورد نویز تویه دوربین هم احتمال زیاد میدم که با آپدیت درست میشه.مثل ورژن اول 6220 که نویز زیاد داشت.
اما در مورد عکس تویه شب باید بگم تو آپدیت 11 واقعا خوب شده بطوری که من با زنون 6220 وان82 مقایسه کردم تفاوت خیلی کم شده بودالبته از نظر روشنایی.
در مورد سنگینی گوشی فکر کنم بیشترش بخاطر فلز دور گوشی باشه.
راستش منم قبل از خریدن فکر میکردم وزن زیادش آزار دهنده باشه.
اما حالا که چند روز دارم احساس میکنم که یک گوشیه محکم و خیلی شیک دسمه.:31:.خودمم نمیدونم چرا همچین حسی میکنه آدم چوند دسته چند نفر دیگه هم دادم اوناهم همین رو گفتن.
از جنس بدنش خیلی راضیم .قبلا ان82 داشتم .ان82 گوشیه خوب و محکمی.ولی الان دستم میگیرم حس میکنم یه تیکه پلاستیک دستم میگیرم.(البته توهین نباشه به ان82.واقعا گوشیه تکی هست ان82).
ان82 رنگ بدنش زود میرفت ولی ان86 لایه روییش از جنش یه شیشه ضد خشه.پشتشم از پلاستیکه محکمیه.
باتریه گوشیه فوقلاده خوبه در مقابل ان82.
در کل گوشیه بدی نیس و امید دارم تو آپدیت بعدی خیلی بیشتر مشکلاتش رفع بشه.

با سلام سی پی یو ی n86 که مانند x6 هست به نظر شما تو آبدیت سرعت گوشی x6 تو گالری عکس بهتر میشه ؟

total_overdose
28-05-2010, 22:55
با سلام سی پی یو ی n86 که مانند x6 هست به نظر شما تو آبدیت سرعت گوشی x6 تو گالری عکس بهتر میشه ؟
دوست عزیز شما ماشالله 200 پست دارید دیگه.این کار بعید از شما.تاپیکه مرده رو که بالا نمیارن:46:
اگه سوالای اینجوری پیش میاد براتون تو کلوپش بپرسین یا تو کلوپ ان86 مطمعن باشید کسی بدونه جواب میده.
اما جوابتون:
شما الان ایکس 6 دارین؟
ببین این گوشی فریم ورهاش تازه اول راهه:46: مطمعنا بهتر میشه با آپدیت های بعدی اما انتظار از این رو به اونرو شدن هم نداشته باش ولی بهتر میشه خیالت راحت.