مشاهده نسخه کامل
: Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent
سام علیک
بابا این چه بازی ایه من که اصلا نفهمیدم کی به کیه
trianingesham که فاجعس اصلا این وصایلشو معرفی نمی کنه . همه جا سیفیده . اه
ترینینگ رو بی خیال شو که افتضه برو تو بازی دستت میاد چی به چیه
mahyarSAMSUNG
27-12-2006, 03:34
با سلام به همه دوستان.
شما 3D Analyzer رو امتحان کردید؟ یادمه که میتونست ورژن پیکسل شیدر بازیها رو تغییر بده یا حذف کنه. البته من تستش نکردم و برنامه قدیمیه. نمیدونم ورژن جدیدش اومده یا نه.
(در جواب جناب samsung_d600 باید بگم که کارت گرافیک 7300GS رم آنبردش 256 مگه و 256 تا هم میتونه از رو رم برداره. قیمتش هم فکر کنم الان دور و ور 70 تومن باشه. اما اگه قصد خرید دارید پیشنهاد میکنم 7300GT که مدل حرفه ای تریه و 90 تومنه رو بگیرید.)
موفق باشید:)
اقای فلانی :laughing: شما مطمئنی که 90 تومنه میشه یه قیمت دقیق از این کارت مه من بدهید لطفا 512 باشه
ali_a_de2000
27-12-2006, 19:01
منsplintercell1بازی کردم . خیلی سخته.
Evolution37
29-12-2006, 00:08
سلام..این قضیه اینکه بازی سه تا پایان متفاوت داره چیه...مثلا من بدون اینکه باعث کشتن اون دختره در مرحله بعد از کشتی بشم باعث انفجار کشتی شدم..ولی در مرحله آخر یه بار با کشتن رئیس NSA بازی بعد از خنثی کردن بمب تمام شد و یه بار هم واشینگتون رو کشتم ولی بازی بعد از خنثی کردن بمب یه مرحله دیگه هم در یک قایق اضافه شد ولی بعد از اون نوشت To be Countue و دیگه تموم شد ...حالا اگه برگردم و باعث مرگ دختره بشم آخر بازی باز هم تغییری میکنه؟
amirpers
29-12-2006, 02:15
منsplintercell1بازی کردم . خیلی سخته.
بله شماره 1 و 2 اون یه مقدار سخت بود .اما شماره های 3 و 4 اون بسیار دلچسبه .
kingtexas
29-12-2006, 20:36
ممنون اما مراحلش خیلی کم بود.اما واقعا بازی بود
black_rap_pod
30-12-2006, 00:07
سلام.من تازه عضو شدم وچند تا سوال داشتم ممنون میشم کمکم کنید.
کارت گرافیک من ati 9600 با رم 256 ولی ظاهرا" Splinter Cell به خاطر shader model 2 که داره اجرا نمیشه و بازم این رو نمیشه عوض کرد.
سوال اول اینکه هیچ راهی نیست این بازی رو اجرا کنم ظاهرا" بعضی از شرکت ها با کم کردن بعضی از قسمتها رو shader model پایین هم اجراش کردن در ضمن بازی که من گرفتم از شرکت تکین گرفتم.
به نظرم کارت گرافیکم خوبه حالا به نظر شما بهتر نست کارت گرافیکی بگیرم که در آینده مثل این مشکل نداشته باشم؟
اگر بخوام عوض کنم با 150 هزار تومان بهترین کارت گرافیک AGP که میتونم بگیرم چیه خواهشا" فقط یک کارتی بگین که تا چند وقت نخوام عوض کنم چون همین کارت گرافیک فکر کنم تو خرداد بود گرفتم؟
مشخصات سیستم من هم اینه:
main:giga k8ns pro
ram:512 DDR
cpu:AMD 28000+ 64 bit Athlon
مرسی.
amirpers
30-12-2006, 12:25
کارت گرافیک من ati 9600 ولی ظاهرا" Splinter Cell به خاطر shader model 2 که داره اجرا نمیشه و بازم این رو نمیشه عوض کرد.
سوال اول اینکه هیچ راهی نیست این بازی رو اجرا کنم ظاهرا" بعضی از شرکت ها با کم کردن بعضی از قسمتها رو shader model پایین هم اجراش کردن در ضمن بازی که من گرفتم از شرکت تکین گرفتم.
به نظرم کارت گرافیکم خوبه حالا به نظر شما بهتر نست کارت گرافیکی بگیرم که در آینده مثل این مشکل نداشته باشم؟
اگر بخوام عوض کنم با 150 هزار تومان بهترین کارت گرافیک AGP که میتونم بگیرم چیه خواهشا" فقط یک کارتی بگین که تا چند وقت نخوام عوض کنم چون همین کارت گرافیک فکر کنم تو خرداد بود گرفتم؟
مشخصات سیستم من هم اینه:
مرسی.
دوست عزیز من هم کارت گرافیک 9600 داشتم که مجبور شدم که برای این بازی اون رو تغییر بدم . برای پیدا کردن کارت گرافیک AGP خیلی دردسر کشیدم . اما بالاخره پیدا کردم .اگه شما هم می خوای پیغام خصوصی بده تا بهت بگم از کجا گرفتم . البته مطمئن نیستم که باز هم داشته باشه .
اما در مورد اینکه بعضی از شرکتها کاری کردن که بازی با شیدر 2 هم اجرا بشه من چیزی نمی دونم اما فکر نکم این طور باشه .
کارت گرافیک من ati 9600 با رم 256 ولی ظاهرا" Splinter Cell به خاطر shader model 2 که داره اجرا نمیشه و بازم این رو نمیشه عوض کرد.
مشخصات سیستم من هم اینه:
مرسی.
شما اين برنامه رو امتحان كردي؟
با سلام به همه دوستان.
شما 3D Analyzer رو امتحان کردید؟ یادمه که میتونست ورژن پیکسل شیدر بازیها رو تغییر بده یا حذف کنه. البته من تستش نکردم و برنامه قدیمیه. نمیدونم ورژن جدیدش اومده یا نه.
اگر برنامه رو نداري ميتوني با يه سرچ تو گوگل پيدا كني.اگر جواب داد به ما هم خبر بده.
در مورد agp هم آخرين مدل Lead tek Win Fast A 7800 GS است كه توليد شده ولي شما ميتوني 6600 يا 6800 در حدود 150 تا 200 هزار تومان بگيري.اما اگر agp نگيري بهتره چون كارتهاي جديد كه اومدن مثل 8800 از pixel shader 4.0 استفاده ميكنن.بنابر اين تا چند وقت ديگه shader 3.0 هم از رده خارج ميشه.
موفق باشي.
mahyarSAMSUNG
31-12-2006, 03:04
آقا یکی به من بگه 7600 جی اس بهتره یا 7300 جی تی ؟؟؟؟؟
آقا یکی به من بگه 7600 جی اس بهتره یا 7300 جی تی ؟؟؟؟؟
GeForce 7300 GT
Graphics Bus Technology: PCI Express®
Memory Interface: 128-bit
Memory Bandwidth: 10.7GB/s
Fill Rate: 2.8 Billion pixels/sec
Vertices/Second (Millions): 350
RAMDACs: 400MHz
GeForce 7600 GS
Graphics Bus Technology PCI Express®
Memory Interface: 128-bit
Memory Bandwidth: 12.8GB/s
Fill Rate: 4.8 Billion pixels/sec
Vertices/Second (Millions): 400
Pixels per clock (peak): 12
RAMDACs (MHz): 400
اميدوارم مفيد بوده باشه.البته اين تاپيك جاي اين بحث نبود .از اهالي تاپيك عذر خواهي ميكنم.
Evolution37
31-12-2006, 21:21
سلام
دوباره می پرسم!!!!؟
این قضیه اینکه بازی سه تا پایان متفاوت داره چیه...مثلا من بدون اینکه باعث کشتن اون دختره در مرحله بعد از کشتی بشم باعث انفجار کشتی شدم..ولی در مرحله آخر یه بار با کشتن رئیس NSA بازی بعد از خنثی کردن بمب تمام شد و یه بار هم واشینگتون رو کشتم ولی بازی بعد از خنثی کردن بمب یه مرحله دیگه هم در یک قایق اضافه شد ولی بعد از اون نوشت To be Countue و دیگه تموم شد ...حالا اگه برگردم و باعث مرگ دختره بشم آخر بازی باز هم تغییری میکنه؟
mahyarSAMSUNG
01-01-2007, 02:52
مرسی از اون اطلاعات آخه منم میخوام کارتی بگیرم که این بازی به روانترین حالتش اجرا بشه . با اون توضیحات فکر کنم جی اس بهتر باشه . نه ؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسی از اون اطلاعات آخه منم میخوام کارتی بگیرم که این بازی به روانترین حالتش اجرا بشه . با اون توضیحات فکر کنم جی اس بهتر باشه . نه ؟؟؟؟؟؟؟؟
به اين تاپيك هم يه سري بزن.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Ali-Bahal
01-01-2007, 11:56
منم مي خوام کارت گرافيک بخرم
منه بدبخت هم بايد رم بخرم و هم سيپي يو
نظرم روي 7300gt و 6600 هست نظر شما چيه؟
راستي کسي اين بازي را چند جور تمام کرده؟
mahyarSAMSUNG
02-01-2007, 03:05
اگه میتونی 7600 جی اس بخر اگه هم نه همون 7300 جی تی خوبه . ولی قیمتهاشون یکی هستند
هم بايد بمب رو سرهم كنيم - هم بايد مكعب رو رمز بندي كنيم - هم مرحله آزمايشي رو رد كنيم - هم بايد نشانه روي كنيم و .... غيره ولي وقت خيلي كمه..
شما چكار كرديد...
لطفا توضيح بديد
Lonely Raven
03-01-2007, 01:50
سلام به همه دوستان.
اینم لینک 3d Analyzer :
اگه تو صفحه رو نگاه کنید سه ورژن از برنامه رو گذاشته (آخر صفحه) لینکشم درسته.
فکر کنم باید اول فایل بازی رو باهاش باز کرد و بعد تنظیمات رو انجام داد و بازی رو از طریق برنامه ران کرد.
-------------------------------------------------------
اینجا هم یه لینک و توضیحاتی درباره برنامه هست :
ببخشید که دیر شد. فرصت نمیشه زودتر سر بزنم. موفق باشید. :)
H @ M I D
07-01-2007, 10:54
سلام
این بازی با این گرافیک اجرا میشه ???
Gforce fx 5200
B O L O T
07-01-2007, 11:12
سلام
این بازی با این گرافیک اجرا میشه ???
Gforce fx 5200
فكر نكنم
حداقل دستكاري زيادي در بازي مي خواهد
من وقتي ميخوام بازي رو نصب كنم اين ارور رو ميده البته رو يه سيستم ديگه نصب كامل نصب شد مشكل چيه ممنون
B O L O T
07-01-2007, 22:34
من وقتي ميخوام بازي رو نصب كنم اين ارور رو ميده البته رو يه سيستم ديگه نصب كامل نصب شد مشكل چيه ممنون
اول درايو رو به NTFS تبديل كن
بعد هم درايوت شايد پر باشه
چه سیستمی میخواد؟
Minimum System Requirements (حداقل سیستم)
System: 3 GHz Pentium IV, AMD Athlon or equivalent
RAM: 1024 MB
Video Memory: 128 MB
Hard Drive Space: 8000 MB
Recommended System Requirements (سیستم توصیه شده)
System: 3.5 GHz Pentium IV, AMD Athlon or equivalent
RAM: 1024 MB
Video Memory: 256 MB
Hard Drive Space: 10000 MB
Other: Dolby Digital 5.1 and EAX 4.0 compliant sound card
H @ M I D
08-01-2007, 11:41
سلام بازی با این سیستم اجرا میشه
ram 512
گرافیک 128 (Gforce fx 5200 )
سلام بازی با این سیستم اجرا میشه
ram 512
گرافیک 128 (Gforce fx 5200 )
شما برای اجرای بازی حداقل به 1گیگ رم احتیاج دارید, کارت گرافیک های سری FX هم هچیکدوم نمیتونند این بازی رو اجرا کنند.;)
black_rap_pod
10-01-2007, 23:27
سلام به همه دوستان.
اینم لینک 3d Analyzer :
اگه تو صفحه رو نگاه کنید سه ورژن از برنامه رو گذاشته (آخر صفحه) لینکشم درسته.
فکر کنم باید اول فایل بازی رو باهاش باز کرد و بعد تنظیمات رو انجام داد و بازی رو از طریق برنامه ران کرد.
-------------------------------------------------------
اینجا هم یه لینک و توضیحاتی درباره برنامه هست :
ببخشید که دیر شد. فرصت نمیشه زودتر سر بزنم. موفق باشید. :)
اگر خودتون با این نرم افزار کار کردید میشه یک توضیحاتی روش بدین؟
amirpers
11-01-2007, 14:31
دوستان من بازی رو روی ویستا نصب کردم اجرا نشد .
انگار با دایرکت ایکس 10 مشکل داره .
Sam Fisher 11
12-01-2007, 00:13
دوستان من بازی رو روی ویستا نصب کردم اجرا نشد .
انگار با دایرکت ایکس 10 مشکل داره .
نه خیر اتفاقا چند تا گزینه گرافیکی جدید هم اظافه میشه.احتمالا ویندوزت اشکال داره یا اشکال از جای دیگه ایست ،به هر حال اگه ماییم که میگیم مشکلی با ویستا نداره. یه بار دیگه امتحان کن ...
ardalan_zapata
14-01-2007, 10:54
بچه ها من doble agent بازی می کنم اگه میشه منو کمک کنید من قسمتی هستم که باید یه نام ه رو رمز گشایی کنم تو یه مکعب تمام کارها هم کردتم حتی تمام اعداد را سرجاش گذاستم ولی نمیتونم آخرین عدد بزارم کسی میدونه چکار کنم یا رمز یا ترینری وجود دار؟
Oracle_Eldorado
16-01-2007, 11:24
اردلان ترینر که وجود نداره ولی شاید چیت وجود داشته باشه ولی به هر حال من اینو بازی نکردم .
darkside
17-01-2007, 15:00
سلام من تو مرحله هتل شانگهای هستم وقتی بازی میکنم(گاهی اوقات بعد از چند ثانیه و گاهی چند دقیقه) مانیتور یهو خاموش میشه برا حدود 15 ثانیه بعد هم که روشن شد خاموش میشه و بعد که روشن شد صفحه تاریکه و فقط موس هست --- صدای بازی هم طی این مراحل داره پخش میشه مشکل رو میشه بگین؟
CPU : Core2 6400 RAM : 2.512 VGA : 6800GT
VGA Driver : 91.31
Ali-Bahal
17-01-2007, 20:10
مشکل صدا بدليل کرک خراب هست ولي اينکه مانيتور خاموش مي شه....... ممکنه اين هم به خاطر کرک باشد يک کرک سالم دانولد کن مواظب باش ويروسي نباشه خيلي از کرک ها ويروسيه اگر مشکلت حل نشد زنگ بزن به مشکل فني تکين که شماره تلفنش تو سايتش هست
saeed_cpu_full
18-01-2007, 18:57
بازی خوب هست بخرم؟ ;)
Oracle_Eldorado
19-01-2007, 01:14
آره سعيد جالبه ولي سيستمي كه نياز داره هم جالبه !
Ali-Bahal
19-01-2007, 15:23
بازی خوب هست بخرم؟ ;)
شک نکن فقط سعي کن کرک سالمش را بخري تا الکي به سازندگان فحش ندهي
jak_1300
21-01-2007, 13:58
سلام بچه من سيو گيم بازي رو ميخوام تا هر مرحله اي كه باشه ايرادي نداره تورو خدا زودتر اگه ميشه ممنونتون ميشم
Splinter Cell: Double Agent Savegame
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
كارمو راه انداختي عجيب
راستي كجا بايد بريزمشون
Oracle_Eldorado
22-01-2007, 18:38
یا توی My Documents یا توی پوشه بازی به اسم Save
Lonely Raven
24-01-2007, 01:29
كارمو راه انداختي عجيب
راستي كجا بايد بريزمشون
سلام. باید تو این مسیر بریزین :
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Ubisoft\SplinterCell4
فقط نگاه کنین که Show hidden files تیک خورده باشه (تو فولدر آپشن).
nima_kiyaniyan
25-01-2007, 22:45
منم می خوام بازی کنم :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:
Ali-Bahal
26-01-2007, 11:24
خوب بازي کن
shahi-007
26-01-2007, 11:32
سلام.عزیزان من توی مراحل اول گیر کردم.همونجایی که برف می آد و پس از طی مراحلی به کشتی می رسی.همه رو نفله می کنم و فقط یه نفر مونده که اونم کاپیتانه!
یعنی هر چی آدم روی عرشه کشتی هست رو نفله کردم.اون آدم ها را هم با گاز خفه کردم.بعدش هم یه 2،3 نفری بودند که اونها رو هم بیهوش کردم.ولی نمی دونم کجا باید برم.
فکر می کنم باید برم روی محل نشستن هلیکوپتر چون یه در اونجاست ولی دره باز نمی شه.
من رو راهنمایی کنید.plz
در ضمن بازی برای من کمی آروم هست و گاهی اول صدا می آد و بعد تصویر.مشکلش تو کجاست.
shahi-007
26-01-2007, 23:44
بالاخره تونستم اون مرحله رو رد کنم.ولی در مرحله شنگهای که از برج می آی پایین و ... اون تیکه که باید گاوصندوق رو باز کنی هر کاری می کنم این چرخ ها نمی چرخند.چجوری باید در اون رو باز کنم.
jak_1300
27-01-2007, 09:46
بالاخره تونستم اون مرحله رو رد کنم.ولی در مرحله شنگهای که از برج می آی پایین و ... اون تیکه که باید گاوصندوق رو باز کنی هر کاری می کنم این چرخ ها نمی چرخند.چجوری باید در اون رو باز کنم.
سلام در باز كردن گاو صندوق خيلي راحت هستش دوسته شما وقتي ميرين رويه گاو صندوقه و اينتر يا اسپيس رو كه ميزنين يه دستگاهي مياد كه كلمه نوكيا كه روش نوشته شده هست تابلو هست و شما اون شكله گرد رو كه ميبيني فرقي نميكنه به كدوم طرف بچر خونين فقط يه چيز مهم اگه شما بار اول مهره اول رو به سمت چپ چرخوندي يا راست براي مهره دوم به سمت برعكس مهره اولي ميچرخونين ميدونين شما بايد اول مثلا به سمت راست بچرخونين خوب وقتي ميچرخونين اون مهره اولي شروع ميكنه به چرخش كه بعد دوميش و بعد هم سومي اينكارو ادامه ميدي تا يه جايي كه مهره سبز ميشه اونجاست كه بايد ديگه حركت نكنين فرض ميگريم كه مهره اولي رو سبز كردي خوب حالا شما در اينجا بايد حركت مهره رو برعكس كني مثلا اگه اولش به سمت چپ ميچرخوندي حالا به سمت راست بچرخون تا مهره سبز بشه و حالا فرض ميگيريم كه اينم سبز شد و ميمونه يه مهره ديگه و حالا شما اين مهره كه باقي مونده رو نسبت به مهره قبلي به جهت برعكسش بچرخون تا مهره سبز بشه اميدوارم منظورم رو متوجه شده باشي
jak_1300
27-01-2007, 10:02
بچه ها من بازي رو تموم كردم
amirpers
27-01-2007, 11:15
بچه ها من بازي رو تموم كردم
به سلامتی. کدوم پایانش رو دیدی ؟
Ali-Bahal
27-01-2007, 15:57
اين بازي چند تا تمومي داره؟
من که بمب رو خنثا کردم و بازي تموم شد
jak_1300
27-01-2007, 16:18
من بمب رو خنثي كردم و بازي تموم شد يه بار هم خنثي نكردم بازم تموم شد و شهر منفجر شد همين كلا دوتا پايان داره
amirpers
27-01-2007, 16:20
من بمب رو خنثي كردم و بازي تموم شد يه بار هم خنثي نكردم بازم تموم شد و شهر منفجر شد همين كلا دوتا پايان داره
این بازی سه تا پایان داره که این پایانها بستگی به زنده موندن Hisham و Lambart و منفجر نشدن کشتی داره .
Ali-Bahal
27-01-2007, 16:26
این بازی سه تا پایان داره که این پایانها بستگی به زنده موندن Hisham و Lambart و منفجر نشدن کشتی داره .
اگر ميشه عکسي تهيه فرماييد ببخشيدا ولي من نميتونم با pc اين بازي را تموم کنم به همين دليل مي خوام بدونم چي جوري هست
اگر مي شود
موفق باشيد
amirpers
27-01-2007, 19:39
اگر ميشه عکسي تهيه فرماييد ببخشيدا ولي من نميتونم با pc اين بازي را تموم کنم به همين دليل مي خوام بدونم چي جوري هست
اگر مي شود
موفق باشيد
سلامت باشید .
ببین عزیزم ، من خودم دو تا پایانش رو تموم کردم . اگه تو اون مرحله ای که GBA از شما می خواد Hisham رو بکشید و NSA می خواد که اون رو نکشید ، شما او رو نکشید مرحله ای باز میشه که باید Hisham رو نجات و او رو فراری بدید . و بعد به مرحله آخر میره که در این مرحله هم در صورتی که Lambart رو نکشید و چند مرحله قبل هم کشتی رو منفجر نکرده باشید ، پایان خوب رو خواهید دید . البته پایانها مثل همدیگه هستش اما در پایان خوب مرحله New York به عنوان جایزه برای شما باز خواهد شد .
این چیزهایی که گفتم رو خودم تجربه کردم ، شاید پایان سومی که من ندیدم فرق کنه .
HADI roni
28-01-2007, 01:41
سلام به همه.
بچه ها شما بازیو از کدوم شرکت خریدید که صدا داره؟
کرک سالمو میشه گیر آورد؟
shahi-007
28-01-2007, 09:05
بچه ها این ترتیب سیوهاش چه جوری است.
چند باری شده که نمی خوام آخرین سیوم رو بازی کنم حالا باید بری یه ساعت دنبال سیو گیمت و مطابق با ساعت یکیشو انتخاب کنی.اصلا ترتیبی در سیو گیم نداره.
اگه کسی می دونه راهنمایی کنه
Ali-Bahal
28-01-2007, 13:48
سلام به همه.
بچه ها شما بازیو از کدوم شرکت خریدید که صدا داره؟
کرک سالمو میشه گیر آورد؟
Easy Setup مال شرکت Hitak که عضو تکين هست 6 سيدي داره که کارش درسته ;)
اون مشکل دوست عزیزمون shahi-007 که نمیتونن چرخ های گاوصندوق را بچرخونند
باید اسکرول موس را به جلو بچرخونی تا چرخ ها حرکت کنند
میدونید که اگر اسکرول موس را به عقب بچرخونید sam آروم حرکت میکنه
هر چقدر هم که جلو بچرخونیدش sam تند تر حرکت میکنه
و شما اون موقعی که در گاو صندوق را باز میکردید sam خیلی آروم حرکت میکرده
به خاطر همینه که چرخ هایش نمیچرخه (من خودم اولین بار این مشکل را داشتم)
اصلا خیلی از ترفند ها و کلید های بازی را بعد از یکی 2 بار تموم کردنش یاد گرفتم
البته با مدل سیو کردن بازی من هم خیلی مشکل دارم
مثلا نمیخوام اتو سیو بکنه ولی میکنه
یا اصلا معلوم نیست آخرین سیو کدومه
یا اصلا بعضی موقع ها آخرین سیو را کانتینیو نمیکنه
یا اصلا معلوم نیست این سیو ها کجای هارد ذخیره میشند
توی فولدر Documents and Settings\All Users\Application Data اصلا فولدر ubisoft نیست
فقط یه فولدر save توی این مسیر Splinter Cell\SCDA-Offline\Save هستش که اونم خالیه توش
خلاصه خیلی باید حرفه ای بود تا از 100 درصد این بازی لذت برد
نکات مخفی زیادی داره
omidshsh
31-01-2007, 19:43
salam
ba radeon 9550 256mb ddr 128 bit ejra mishe?
Ali-Bahal
02-02-2007, 19:41
salam
آره اين بازي با کارت گرافيک 256
يا
128 که شدر مدلش 3 باشه
اجرا ميشه
رم يک گيگ و cpu 3 گيگ مي خواد
;)
amirpers
02-02-2007, 21:13
salam
نه عزیزم اجرا نمیشه . کارت شما از Pixel Shader 3 پشتیبانی نمی کنه .
در ATI فقط X1300 به بالا از شیدر 3 پشتیبانی می کنه که البته خود X1300 ضعیفه .
Ali-Bahal
02-02-2007, 22:42
نه عزیزم اجرا نمیشه . کارت شما از Pixel Shader 3 پشتیبانی نمی کنه .
در ATI فقط X1300 به بالا از شیدر 3 پشتیبانی می کنه که البته خود X1300 ضعیفه .
البته تا اونجا که من مي دونم
براي اين بازي کارت بايد 256 باشد يا اگر کمتر است شدر مدلش 3 باشد
amirpers
03-02-2007, 12:27
البته تا اونجا که من مي دونم
براي اين بازي کارت بايد 256 باشد يا اگر کمتر است شدر مدلش 3 باشد
نه عزیزم فرقی نمیکنه . چه 128 باشه و چه 256 ، حتما باید از شیدر 3 پشتیبانی کنه .
Ali-Bahal
04-02-2007, 16:40
نه عزیزم فرقی نمیکنه . چه 128 باشه و چه 256 ، حتما باید از شیدر 3 پشتیبانی کنه .
اما خداييش من که اين همه طرفدار اين بازي هستم بازيش براي PC اصلا گرافيک نداره
amirpers
04-02-2007, 18:27
اما خداييش من که اين همه طرفدار اين بازي هستم بازيش براي PC اصلا گرافيک نداره
والا من فقط مال PC رو دیدم و کنسولهای دیگه فقط عکسهاش رو دیدم .
به نظر من اگه از باگهای بسیار زیاد بازی بگذریم ، گرافیکش بد نیست . مخصوصا تو سالی مثل 2006 که قحطی بازی اکشن با گرافیک خوب برای PC بود .
Sam Fisher 11
05-02-2007, 05:38
والا من فقط مال PC رو دیدم و کنسولهای دیگه فقط عکسهاش رو دیدم .
به نظر من اگه از باگهای بسیار زیاد بازی بگذریم ، گرافیکش بد نیست . مخصوصا تو سالی مثل 2006 که قحطی بازی اکشن با گرافیک خوب برای PC بود .
امیر جان شما هم گیر دادی به این باگهاش کدوم باگ ؟ ما که این همه بازی رو شستیم باگی به اون صورت ندیدیم جون من یه چندتا باگی رو که دیدی برام بنویس شاید اشکال از بازی شما بوده;)
hamid_hitman47
05-02-2007, 11:23
ولی لودینگ های این بازی خیلی زجر آوره.....
amirpers
05-02-2007, 12:30
امیر جان شما هم گیر دادی به این باگهاش کدوم باگ ؟ ما که این همه بازی رو شستیم باگی به اون صورت ندیدیم جون من یه چندتا باگی رو که دیدی برام بنویس شاید اشکال از بازی شما بوده;)
ببین عزیزم یکی از مشکلاتش همون مدت زمان لودینگ بود .
خیایها می گن باگها از کرک بازی ایت ولی من با ایمیج و دائمون هم امتحان کردم .
مثلا سیاه شدن تصویر خود سام فیشر در بعضی از مراحل . یا تو یکی از مرحله ها که اسمش یادم نیست ( اونجایی که چند طبقه بود و طبقه پایین جشن بود) وقتی که نزدیک دیوار می شدی ، زیر پات خالی می شد و به نا کجا آباد می افتادی و میمردی و یا ...
البته من پچ 1.02 اون رو دانلود کردم و فکر می کنم یه مقدار تأثیر داشت . DVD من هم مشکلی نداشته چون خیلیها رو دیدم که مشکل داشتند .
اما در کل واقعا بازی خوبیه این اسپلینتر سل .
به امید اینکه شماره بعدش با کمترین تأخیر بیاد .
metal gear
05-02-2007, 14:06
سلام دوستان.....(ناراحت..)
بچها من رفتم دیشب dvd splinter cell double...رو خریدم خب...که 1 dvd 9 گیگ هستت ماله شرکته کهکشان
با هزار امید و آرزو اومدم واسه نصب..میدونید وسطاش که میرسه یه ارور میده که مربوط به صدا هستش و میگه نمیتوه فایله ....sso رو از رویه dvdبا اینی که ریخته رو سیستم مچ کنه...بد 3تا گزینه میده...
abort........ignore....retry...
که وقتی retry رو میزنم بد از 2-3 دقیقه همین ارورو میده وقتی ignore رو میزنم ازش میگزره میره بقییه setup رو انجام میده..میره جلوتر..سره کپی کردنه گرافیک که میرسه ارور میده که فایله date1.....رو که ماله resalotion texture low هستش..نمیتونه کپی کنه و......
من مشخصات سیستمم ایته
rame 512 kingston
cpu2800Fullcatch
graphic 256 9550 boarde giga...
man dide bodam yeki az bache ha ba in moshakhasat to hamin site neveshte bood ke toneste baz kone chera man nemitonam....?!?!?!?!
toro khoda komak konid
Ali-Bahal
05-02-2007, 14:16
بازی هیچ باگی نداره اگر مال شما هست یا مشکل از سخت افزارتان هست یا سیستم یا خود بازی
تازه لود طولانی باگ نیست
بعد مشکلات یا باگهایی هم که گفتی من یدونش را هم ندیدم
(البته نسخه X360)
metal gear
05-02-2007, 17:30
yeki javabe mano bede jooone man.......
Ali-Bahal
05-02-2007, 17:38
متال گیر سوالت چیه؟
saeed_cpu_full
05-02-2007, 17:39
فکر کنم سی دی خرابه
در ضمن رم شما برای اجرای این بازی کمه
حداقل رم باید 1 گیگ باشه
من هم بازی را گرفتم و هیچ باگی در بازی ندیدم
بازی کاملا روان و بدون اشکال اجرا میشه
من خودم 1 یا 2 ماهه پیش بازی را دو بار تموم کردم و دو پایان اون را دیدم
گرافیک بازی هم حرف نداره
کی میگه گرافیکش بده
به هر حال روی این شاهکار بیخودی عیب نذارید
splinter cell خدای بازیها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
saeed_cpu_full
06-02-2007, 16:37
من هم بازی را گرفتم و هیچ باگی در بازی ندیدم
بازی کاملا روان و بدون اشکال اجرا میشه
من خودم 1 یا 2 ماهه پیش بازی را دو بار تموم کردم و دو پایان اون را دیدم
گرافیک بازی هم حرف نداره
کی میگه گرافیکش بده
به هر حال روی این شاهکار بیخودی عیب نذارید
splinter cell خدای بازیها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
100% تایید میشه ;)
Ali-Bahal
06-02-2007, 20:36
بازی باگ نداره براش حرف درست نکنید مگه این بازی فیفا هست؟!؟!؟!؟ شوخی کردم
سلام دوستان
من SC-DA رو اجرا میکنم
ولی وقتی میزنم برای NewGame و بعد Loading میاد
ولی بعدش بازی Crash میکنه
من مشخصات کل سیستمم این هست:
Intel 3.0 Ghz 2MB Cache HT LGA 800
8I-915PPRO rev2.2
RX-60P128DE
400CoreClock
500MemoryClock
128Bit
Shader 2.0
Ram 512 Bus 400Mhz DDR
Maxtor 200Sata Plus 16MB Buffer
ببینید برای SC-DA خوب هست
یا ضعیف هست
راستی مشکل از بازی که نیست که؟
M E H D I
07-02-2007, 01:19
سلام دوستان
من SC-DA رو اجرا میکنم
ولی وقتی میزنم برای NewGame و بعد Loading میاد
ولی بعدش بازی Crash میکنه
من مشخصات کل سیستمم این هست:
Intel 3.0 Ghz 2MB Cache HT LGA 800
8I-915PPRO rev2.2
RX-60P128DE
400CoreClock
500MemoryClock
128Bit
Shader 2.0
Ram 512 Bus 400Mhz DDR
Maxtor 200Sata Plus 16MB Buffer
ببینید برای SC-DA خوب هست
یا ضعیف هست
راستی مشکل از بازی که نیست که؟
كامپيوتر شما براي اين بازي ضعيف نيست اما تنها مشكل Pixel Shader هست كه بايد 3 باشه براي اجراي اين بازي. مشكل از بازي نيست.
كامپيوتر شما براي اين بازي ضعيف نيست اما تنها مشكل Pixel Shader هست كه بايد 3 باشه براي اجراي اين بازي. مشكل از بازي نيست.
سلام مهدی جان
ممنون که جواب دادی
مثل اینکه باید فکر کارت گرافیک خوبی برای خودم باشم.
این گرافیک رو من پارسال گرفتم , این جور که پیش میره
فکر کنم هر سال باید یه کارت گرافیک بخریم :tongue:
خدا خفه که UBISOFT روکه ما رو محروم کرد از SC-DA [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا مهدی هیچ راهی نداره ما اینو بازی کنیم :sad:
حتما باید گرافیک عوض کنیم
amirpers
07-02-2007, 13:05
سلام مهدی جان
ممنون که جواب دادی
مثل اینکه باید فکر کارت گرافیک خوبی برای خودم باشم.
این گرافیک رو من پارسال گرفتم , این جور که پیش میره
فکر کنم هر سال باید یه کارت گرافیک بخریم :tongue:
خدا خفه که UBISOFT روکه ما رو محروم کرد از SC-DA [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا مهدی هیچ راهی نداره ما اینو بازی کنیم :sad:
حتما باید گرافیک عوض کنیم
متاسفانه راهی وجود نداره .
حتما کارت شما باید از Pixel Shader 3 پشتیبانی کنه .
Ali-Bahal
07-02-2007, 15:05
آره این طور که پیش بره باید هر هفته کارت گرافیک بخریم!
خیلی زود بازیها پیشرفت کرد از سال 2004 بود که بازیها تحول خاصی پیدا کردند الان گیر ندید به تاریخ بگید نه در سال 2002 بود من تو این سال تحول را احساس کردم و گفتم
به نظر من در آخر سي دي نصب اين بازي يك برنامه است كه اون اگه اجرا كنيد بهتون ميگه كه سيستمتون قابليت اجراي اين بازي رو داره يا نه
حالا يه بحثي هست كه شايد اون برنامه بگه كه سيستمتون قابليت اجراي اون بازي رو نداره ولي شما دارين اونو بازي ميكنين ولي مطمئن باشيد كه در مراحل بعدي بازي دچار مشكل مي شيد
موفق باشين
آقا کسی سه پایان این بازی را ندیده
من که هر کاری کردم نتونستم بیشتر از دو پایان اون را ببینم
تا حالا 7 بار تمومش کردم
ولی پایان سوم را نتونستم ببینم
hamedchtsz
14-02-2007, 09:08
سلام.کارت گرافیک من
ati x550
هست که
pixel shader 2
داره و از 3 پشتیبانی نمی کنه.
تو سایت
ati.com
یه پچ 34 مگ گذاشته می خواستم بپرسم آیا با دان و نصب پچ مشکل حل میشه؟چون حجمش بالاست نمی خوام ریکس کنم ممنون
Ali-Bahal
14-02-2007, 13:34
سلام.کارت گرافیک من
ati x550
هست که
pixel shader 2
داره و از 3 پشتیبانی نمی کنه.
تو سایت
ati.com
یه پچ 34 مگ گذاشته می خواستم بپرسم آیا با دان و نصب پچ مشکل حل میشه؟چون حجمش بالاست نمی خوام ریکس کنم ممنون
خیلی بعیده آخه به پیکسل شدر خیلی گیر میده حتی 2.9 هم باشه گیر میده به نظر من این ریسک را نکن
hamedchtsz
19-02-2007, 23:42
سلام.هیچ راهی نیست که بشه این بازی رو با پیکسل شدر 2 بازی کرد؟حقه ای،ترفندی،چیزی؟اگه هست راهنماییم کنید لطفا.مشکل با نصب آخرین درایور هم حل نشد
سلام.هیچ راهی نیست که بشه این بازی رو با پیکسل شدر 2 بازی کرد؟حقه ای،ترفندی،چیزی؟اگه هست راهنماییم کنید لطفا.مشکل با نصب آخرین درایور هم حل نشد
سلام!
حقه که نمیشه زد به بازی ولی میشه به بابایی حقه زد و پیل ازش گرفت :biggrin: :tongue: :laughing:
نه!
من که نتونستم این بازی رو بازی کنم ولی اگه بشه میخوام برای 2 سال دیگه
X2800XTX بگیرم
فکر کنم تا اون موقع قیمتش هم پایین تر بیاد
shahi-007
21-02-2007, 23:08
بچه ها اون مرحله ای که هست توی یه کشور آفریقایی (اسم کشور یادم نیست) و صدای یه [gsi رو ضبط می کنی.بعدش که برمی گردی جای اول و طرف بهت می گه یارو رو بکش و می ری مرحله بعد.
همون جایی که پشت یه ماشین قایم شدی.این مرحله که می آد و پشت ماشین قایم شدی صفحه مانیتور من کمی روشن تر می شه و کلا کیفیت بازی می آد پایین و وقتی در این مرحله سیو می کنم و می خوام load کنم از بازی خارج می شه.یکی می تونه منو کمک کنه.
somebody help me
peyman_nn
22-02-2007, 12:54
لطفا عزیزی کرک این بازی رو برام بذاره
من از شرکت دی سی گرفتم که کرک نگذاشته بودند
و وقتی روی ایکون بازی کلیک می کنم همان ارور معروف
(این بازی سراسر ویروس است ) را می دهد
ممنون
من patch 1.02 بازيرو دانلود كردم ولي اين ارورو ميده
could not retrieve installation folder! installation will abort.
دو بار دانلودش كردم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 همين خطا رو ميده:ohno: از سايت ubi.com
الانم تو مرحله آفريقا هستم و بازي مشكل داره اونجايي كه بايد صداي افراد jba رو ضبط كني بعد كه ضبط كردم هنگامي كه افراد ميخان برن بيرون در براشون باز نميشه. كلافه شدم مال من از شركت spot game هست اگه بازي رو عوض كنم و مثلا از تكين يا مدرن بگيرم چطوره؟ اين مشكلارو نداره؟ شما چه شركتي پيشنهاد ميكنين؟
id: shayan2005th (yahoo)
*PiNk PaNTHeR*
23-02-2007, 22:01
ببخشید با گرافیک 128+128mg پاسخ میده این بازی یا نه؟
جی فورس سری پنج فکر کنم.
ببخشید با گرافیک 128+128mg پاسخ میده این بازی یا نه؟
جی فورس سری پنج فکر کنم.
نوووووووووووووووووووچ جواب نمیده ! :happy: :biggrin:
با بالا تر از این ها هم جواب نمی ده ... چه برسه به سری 5
*PiNk PaNTHeR*
25-02-2007, 22:23
با بالا تر از این ها هم جواب نمی ده ... چه برسه به سری 5
ای به شانس!
peyman_nn
26-02-2007, 23:28
لطفا عزیزی کرک این بازی رو برام بذاره
من از شرکت دی سی گرفتم که کرک نگذاشته بودند
و وقتی روی ایکون بازی کلیک می کنم همان ارور معروف
(این بازی سراسر ویروس است ) را می دهد
ممنون
کسی نبود ما رو آدم حساب کنه
خب
بالاخره منم يه دستي به سر و گوش سيستمم كشيدمو تونستم اين بازي رو اجرا كنم
خوب بود ... اما حيف كه 2 روزه تموم شد
جذابيت اين نسخه خيلي بيشتر شده بود
اما چيزي كه خيلي منو اذيت كرد باگهاي زياد بازي بود كه واقعا عذابم داد ... شماره چهار اين بازي نسبت به نسخههاي قبلي فكر كنم باگهاش 10 برابر شده بود
من كه تو هر مرحله با 2-3 تا از اين باگها مواجه شدم
Captain_Nemo
05-03-2007, 12:07
آيا ميشه اين بازي رو با يه cpu 2.4 1mb ، رم 512 ddr و كارت گرافيك XFX 6200 256mb AGP با رزولوشن 600*800 و جزئيات متوسط انجام داد؟
لطفاً راهنمائيم كنيد...
Ali-Bahal
05-03-2007, 13:39
خب
بالاخره منم يه دستي به سر و گوش سيستمم كشيدمو تونستم اين بازي رو اجرا كنم
خوب بود ... اما حيف كه 2 روزه تموم شد
جذابيت اين نسخه خيلي بيشتر شده بود
اما چيزي كه خيلي منو اذيت كرد باگهاي زياد بازي بود كه واقعا عذابم داد ... شماره چهار اين بازي نسبت به نسخههاي قبلي فكر كنم باگهاش 10 برابر شده بود
من كه تو هر مرحله با 2-3 تا از اين باگها مواجه شدم
مبارکه امین جان اما بد موقعی عوض کردی چون نزدیک عید هست و خیلی گرون میشه البته رم که خیلی خیلی کشید پایین ........
حالا مشخصات سیستمت را بنویس چون منم می خوام عوض کنم ببینم خوب باشه مثل تو بخرم
peyman_nn
05-03-2007, 17:23
بابا کرک چی شد
بابا کرک چی شد
کرک بازی رو از لینک زیر دانلود کنید.
Oracle_Eldorado
05-03-2007, 19:02
بابا کم این تاپیک رو به روز کنید ! داغ دل ما تازه میشه !
Ali-Bahal
05-03-2007, 19:49
بابا کم این تاپیک رو به روز کنید ! داغ دل ما تازه میشه !
به زودی تاپیک مخصوص Splinter Cell 4 for PS3 را درست می کنم و همه اطلاعات را که به وسیله دوستم از یوبی کش رفتیم را در اختیارتان می گذارم خیلی جذابه!!!! ;) ;) :cool: :rolleye:
آيا ميشه اين بازي رو با يه cpu 2.4 1mb ، رم 512 ddr و كارت گرافيك XFX 6200 256mb AGP با رزولوشن 600*800 و جزئيات متوسط انجام داد؟
لطفاً راهنمائيم كنيد...
سلام
كارت شما pixel shader 3 رو ساپورت ميكنه ؟
اگه ساپورت كنه كه قاعدتا بايد اجرا بشه
مبارکه امین جان اما بد موقعی عوض کردی چون نزدیک عید هست و خیلی گرون میشه البته رم که خیلی خیلی کشید پایین ........
حالا مشخصات سیستمت را بنویس چون منم می خوام عوض کنم ببینم خوب باشه مثل تو بخرم
البته من 2 هفته پيش گرفتم
2 x رم 1 گيگ
Asus Geforce 7900 gs
cpu Core 2 6300
peyman_nn
07-03-2007, 22:34
کرک بازی رو از لینک زیر دانلود کنید.
سلام
ایکس من جان کرک خرابه
یعنی لینکش ...
باب یک کرک درست بگذارید
دقیدم
M E H D I
08-03-2007, 18:39
سلام
ایکس من جان کرک خرابه
یعنی لینکش ...
باب یک کرک درست بگذارید
دقیدم
لينك درسته:
من patch 1.02 بازيرو دانلود كردم ولي اين ارورو ميده
could not retrieve installation folder! installation will abort.
دو بار دانلودش كردم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 همين خطا رو ميده:ohno: از سايت ubi.com
الانم تو مرحله آفريقا هستم و بازي مشكل داره اونجايي كه بايد صداي افراد jba رو ضبط كني بعد كه ضبط كردم هنگامي كه افراد ميخان برن بيرون در براشون باز نميشه. كلافه شدم مال من از شركت spot game هست اگه بازي رو عوض كنم و مثلا از تكين يا مدرن بگيرم چطوره؟ اين مشكلارو نداره؟ شما چه شركتي پيشنهاد ميكنين؟
id: shayan2005th (yahoo)
================================
اقايون من هنوز مشكلم حل نشد ترو خدا جواب بدين .خوب منم از طرفداران سام فيشر هستم جواب بدين ثواب داره.
p4:2 ghz
ram 768
grafhic: 6600
peyman_nn
09-03-2007, 22:23
لينك درسته:
به جان خودم اینم خرابه
حجمش 5 کیلوه
خیلی سبکه :sad:
================================
اقايون من هنوز مشكلم حل نشد ترو خدا جواب بدين .خوب منم از طرفداران سام فيشر هستم جواب بدين ثواب داره.
p4:2 ghz
ram 768
grafhic: 6600
احتمال داره اون سی دی که شما گرفتید دستکاری شده باشه و از همین Easy ْSetup ها باشه.
معمولا پچ های رسمی که از طرف شرکت ها منتشر میشه روی اینگونه بازی ها جواب نمیده.
به جان خودم اینم خرابه
حجمش 5 کیلوه
خیلی سبکه
کرک بازی رو توی RapidShare اپلود کردم...
shakerifar
10-03-2007, 09:44
ببينم اين بازي با cpu;2.8 gh اجرا مي شه؟ از بقيه ي چيز ها مطمئنم
M E H D I
10-03-2007, 13:23
ببينم اين بازي با cpu;2.8 gh اجرا مي شه؟ از بقيه ي چيز ها مطمئنم
بله، با اين سي پي يو اجرا ميشه. البته توي مشخصات خود بازي گفته كه بالاي 3 باشه.
shakerifar
27-03-2007, 07:15
اقا تو مرحله ي شانگهاي از بازي ميپره بيرون چرا؟؟؟؟
مشخصات سيستم
Cpu: 2.8
Ram 512
6200 Ge Force
shakerifar
27-03-2007, 17:54
اقا تو مرحله ي شانگهاي از بازي ميپره بيرون چرا؟؟؟؟
مشخصات سيستم
Cpu: 2.8
Ram 512
6200 Ge Force
كسي نيست جواب بده:17:
Mehran NZ
28-03-2007, 06:06
سلام دوستان ببخشيد نمي دونم سوالم تكراري يا نه ولي 36 صفحه رو نمي تونستم نگاه كنم شرمنده
من مي خوام اين بازي رو بگيرم ببينيد با سيستم من اجرا مي شه؟
ram:1024 ddr2
grafic:512 mb ram 7100xfx
cpu:3.2 full
Sam Fisher 11
28-03-2007, 06:20
سلام دوستان ببخشيد نمي دونم سوالم تكراري يا نه ولي 36 صفحه رو نمي تونستم نگاه كنم شرمنده
من مي خوام اين بازي رو بگيرم ببينيد با سيستم من اجرا مي شه؟
ram:1024 ddr2
grafic:512 mb ram 7100xfx
cpu:3.2 full
حتما اجرا میشه، میتونی روی حالت NG با مگا تکسچر و HDR راحت اجراش کنی . مهران جان اگر هنوز بازیش نکردی باید بگم که یکی از بهترین لذت های دنیوی رو از دست دادی .
Mehran NZ
28-03-2007, 06:32
حتما اجرا میشه، میتونی روی حالت NG با مگا تکسچر و HDR راحت اجراش کنی . مهران جان اگر هنوز بازیش نکردی باید بگم که یکی از بهترین لذت های دنیوی رو از دست دادی .
خوب خدا رو شكر راستش از وقتي درسا شروع شده ديگه وقت بازي كردن رو ندارم فعلا بايد اين بازي رو با ابليويون رو بگيرم كه تو كفشون :27:
shakerifar
28-03-2007, 07:38
آقا كسي نبود جواب بده؟؟؟؟؟:41:
كسي نيست جواب بده:17:
دوست عزیز این حداقل سخت افزاریه که یوبی برای اجرایه بازی داده:
Processor : 3000 MHz Pentium IV or AMD Athlon or better
RAM : 1GB RAM
Video Card : 128MB DirectX9-compliant video card
Sound Card : DirectX 9.0-compliant sound card
DirectX : DirectX 9.0c
DVD : 4x DVD or faster
Hard Drive Space : 8.0 GB free
حالا اگه سیستم شما کمتر از اینه.........
دیگه معلوم نیست ..........
ولی تنها راهی که به نظرم میرسه ویندوزت رو عوض کنی(چون ماله منم تا بحال حل شده دارم میگم)
این pixel shader چی هست وچه طور میشه فهمید که pixel shader کارت گرافیکم چنده (ATI x550 PCIXperes)
amirpers
29-03-2007, 13:27
این pixel shader چی هست وچه طور میشه فهمید که pixel shader کارت گرافیکم چنده (ATI x550 PCIXperes)
به احتمال زیاد Pixel Shader کارت شما 2 هستش .
كد بازي Splinter cell hi -collection 2 را ميخوام ميتوني كمكم كني ؟
hamedchtsz
24-04-2007, 08:55
سلام.من برای بازی
سیستمم رو ارتقا دادم. الان کارت گرافیکمsplinter cell DA
Ati x550
هست که پیکسل شدر 3 رو پشتیبانی نمیکنه و فقط از 2 پشتیبانی میکنه.می خواستم بپرسم آیا راهی هست یا امکان داره که من بتونم بازی رو با پیکسل شدر 2 بازی کنم یا نه.بقیه احتیاجات بازی رو هم دارم.لطفا اگه کسی می تونه منو راهنمایی کنه.
سلام.باید بگم من عاشق این بازیم...از همون نسخه اولش که اومد(این بازی و فارنهایت بهترینایی بودن که دیدم)...خلاصه به خاطره این بازی رفتم یه 7600GT خریدم.
شرمنده اگه این سوال قبلا پرسیده شده(صفحات زیادن)..همه چیز خوب بود تا رسیدم به مرحلهPart2 Kinshasa فکر کنم مرحله 10 یا 11 باشه...تا وسطاشم رفتمو quicksave کردم.اما وقتی quickload رو میزنم میاد بیرون از بازی.لود دوباره ی بازی هم که میدونین چقد طول میکشه.اعصابم خیلی خورد شده اصلا نمیشه جلو رفت...کمکم کنید لطفا.مشکل چیه؟؟؟؟؟
a_arthas
01-05-2007, 23:52
سلام
مثل این که من از شما ها در این مورد خیلی جا موندم
آخه
من ای بازی رو cd 6 فراهم کردم که از شانس من دمو نداشت
حالا من یک جا 2 DVDشو و یک جای دیگه 3 و 4 DVD شو دیدم حالا من کودومشو بخرم دمو داره
اگه به من بگین ممنون میشم
و میتونم در بحث های شما شرکت کنم
mehdi_ag
02-05-2007, 10:14
سلام.باید بگم من عاشق این بازیم...از همون نسخه اولش که اومد(این بازی و فارنهایت بهترینایی بودن که دیدم)...خلاصه به خاطره این بازی رفتم یه 7600GT خریدم.
شرمنده اگه این سوال قبلا پرسیده شده(صفحات زیادن)..همه چیز خوب بود تا رسیدم به مرحلهPart2 Kinshasa فکر کنم مرحله 10 یا 11 باشه...تا وسطاشم رفتمو quicksave کردم.اما وقتی quickload رو میزنم میاد بیرون از بازی.لود دوباره ی بازی هم که میدونین چقد طول میکشه.اعصابم خیلی خورد شده اصلا نمیشه جلو رفت...کمکم کنید لطفا.مشکل چیه؟؟؟؟؟
اين قبيل مشكل ها رو منم داشتم. نمي دونم باگ بازيه يا از كرك كردنش، ولي فكر كنم چاره اي نداري جز اينكه مرحله رو از اول بري. در واقع QS رو از دست دادي.:18:
ای بابا عجب فرومای سرد و بی بخاری داره این P30world ..چند هفته میشه که عضو شدم و چند تا پست تو فرومای مختلف گذاشتم اما دریغ از یه جواب.مسخرست...
@mehdi_ag
البته مشکلم یه جوری حل شد...نه از save بود نه از چیز دیگه(level به level راحت load میکرد.اما تو خود kinshasa از یه جا به جایه دیگه میپرید بیرون از بازی) خلاصه به سختی خودمو رسوندم مرحله بعد.تو مرحله بعد دیگه مشکل load ندارم.اما بدبختی اینجاست که kinshasa رو با 3% تموم کردم و این موضوع overall rating که 93% هستش رو خیلی پایین میاره...تو JBA Quarters که Emile تفنگو داد دستم.Lambert رو کشتم.البته یکم دلم سوخت P:
@a_arthas
من 2 تا DVD گرفتم که جفتشون کاملن(البته به غیر از همین مشکلی که اون بالا نوشتم)
یکی ماله PARDIS و اون یکی ماله TAKIN .موفق باشی...
amirpers
04-05-2007, 16:18
ای بابا عجب فرومای سرد و بی بخاری داره این P30world ..چند هفته میشه که عضو شدم و چند تا پست تو فرومای مختلف گذاشتم اما دریغ از یه جواب.مسخرست...
نه عزیزم این طور که شما می گید نیست . من خودم در چند فروم عضو هستم اما هیچ کدوم P30World نمیشه .
ببین دوست من شاید کسی به مشکل شما بر نخورده باشه و به خاطر هین جواب نده .
خوبه که الکی بیاد یه جواب مسخره بده و وقت خودش و شما رو بگیره ؟
PC GAMES
04-05-2007, 16:30
@mehdi_ag
البته مشکلم یه جوری حل شد...نه از save بود نه از چیز دیگه(level به level راحت load میکرد.اما تو خود kinshasa از یه جا به جایه دیگه میپرید بیرون از بازی) خلاصه به سختی خودمو رسوندم مرحله بعد.تو مرحله بعد دیگه مشکل load ندارم.اما بدبختی اینجاست که kinshasa رو با 3% تموم کردم و این موضوع overall rating که 93% هستش رو خیلی پایین میاره...تو JBA Quarters که Emile تفنگو داد دستم.Lambert رو کشتم.البته یکم دلم سوخت P:
@a_arthas
من 2 تا DVD گرفتم که جفتشون کاملن(البته به غیر از همین مشکلی که اون بالا نوشتم)
یکی ماله PARDIS و اون یکی ماله TAKIN .موفق باشی...
خواهشا بحثو از اینی که هست خارج نکنید(البته ایشون انتقادشو نباید تو تاپیک میکرد-پس بخش انتقادات از سایتو واسه چی گزاشتن-)
راهنمای تصویری کامل این باز هست.
چقدر خوب که جواب دادین .من معذرت میخوام ...
حالا میتونم یه چیزی بگم؟؟
چند ساعت پیش که مشکلم حل شد ادامه ی بازی رو رفتم(مرحله JBA HQ-Final Showdown.همون که باید بمب رو خنثی کنم)..خیلی خوب رفتم . بمب رو خنثی کردم بعد نوشت mission completed با 94%.و شروع کرد به لود کردنه مرحله بعد(Coast Gaurd ) اما تا لود تموم شد تو 2 ثانیه یهو همه جا سیاه شد و نوشت Assignment Faild مثل اینکه مرده باشم...بعد که میام تو menu میخوام دوباره لود کنم امتیاز این مرحله که همین الان با 94% تمومش کردم رو میزنه 0% :(....حالا اینم هیچی.coast gaurd رو که لود میکنم هنوز مرحله شروع نشده fail میشه...مشکل چیه دیگه؟مرحله ی آخره؟؟
خیلی ممنون میشم اگه لطفا کسی کمکم کنه...
خوب یه جور دیگه میپرسم.اینو حتما میدونن همه...مرحله آخر چیه؟کلا چند تا مرحلست؟من کجای بازیم؟؟؟
مرسی..
باز بیشتر دقت کردم.مرحله ی Coast Gaurd Boat که فکر کنم آخریش باشه...وقتی می خوام این مرحله رو شروع کنم درست تا لود تموم میشه sam میفته تو آب و میمیره و من هیییییییییچ کاری نمیتونم بکنم...
لطفا کمک کنین من منتظرم...ممنون
jak_1300
28-05-2007, 08:23
بچه ها من يادم نيست كجا رو ميگه ولي اگه كسي ميدونه كمكش كنه اين دوستمون رو
persianastronomy
20-07-2007, 20:04
سلام من بازی Splinter Cell Double Agent رو تهیه کردم 6 تا سی دی مربوطه رو نصب کردم و دایمون تولز و کرک رو هم نصب کردم و ایمج اون رو هم مونت کردم ولی وقتی می خوام بازی رو اجرا کنم Erorororor می ده :
Runtime Error!
Program : ...Cell Double Agent\SCDA-Offline\system\SplinterCell4.exe
This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way
please contact the application'support team for more information
باید چی کار کرد ؟؟ :13:
persianastronomy
20-07-2007, 20:09
سلام من بازی Splinter Cell Double Agent رو تهیه کردم 6 تا سی دی مربوطه رو نصب کردم و دایمون تولز و کرک رو هم نصب کردم و ایمج اون رو هم مونت کردم ولی وقتی می خوام بازی رو اجرا کنم Erorororor می ده :
Runtime Error!
Oracle_Eldorado
21-07-2007, 00:21
دوستان یه سئوال :
این بازی با سیستم زیر خوب اجرا میشه ؟ :
Ram 1GIG
CPU 3 Full 2MB Cache
VGA : Geforce 7300 GS
یعنی روون اجرا میشه ؟
nader_kashimotso
21-07-2007, 09:54
Oracle جان تا وقت داری نصبش کن ... از دست میدی ...
سیستم دوستم یه مقدار از تو پایینتر بود اجرا کرد ... ولی حیف که رو سیستم ذغالی من اجرا نشد ...:41:
*PiNk PaNTHeR*
23-07-2007, 02:13
سلام دوستان.
چندتا سوال:
1- حجم بازی چند گیگه؟
2- چرا هرچقدر توی Display options نکست جنریشن رو بر میدارم بازهم فعاله؟
Sam Fisher 11
23-07-2007, 07:37
سلام دوستان.
چندتا سوال:
1- حجم بازی چند گیگه؟
آره اینجوریه. برو تو بخش ادونس گرافیک و هر افکتی رو که نمی خوای تیکش رو بردار.
بازی 8 گیگ هستش
Oracle_Eldorado
23-07-2007, 07:42
سلام دوستان.
چندتا سوال:
1- حجم بازی چند گیگه؟
1. برای نصب کردن که میشه 2 DVD . یعنی تقریبا 10 سیدی !
در مورد سئوال دوم هم چون من بازی رو نگرفتم هنوز هیچی نمیدونم .:11:
*PiNk PaNTHeR*
23-07-2007, 08:55
سلام
سم عزیز دستت درد نکنه.
نامردها بهم ریپشو قالب کردن.
. برای نصب کردن که میشه 2 Dvd . یعنی تقریبا 10 سیدی !
در مورد سئوال دوم هم چون من بازی رو نگرفتم هنوز هیچی نمیدونم .
پیشنهاد میکنم بگیری چون من با یک 7300 و یک گیگ رم با 3.2 تونستم روون اجراش کنم.
jak_1300
23-07-2007, 09:11
سلام
سم عزیز دستت درد نکنه.
نامردها بهم ریپشو قالب کردن.
چي چي 10 تا سي دي كلا پنج يا 6 تاست
persianastronomy
23-07-2007, 10:21
من بازی Splinter Cell Double Agent رو تهیه کردم 6 تا سی دی مربوطه رو نصب کردم و دایمون تولز و کرک رو هم نصب کردم و ایمج اون رو هم مونت کردم ولی وقتی می خوام بازی رو اجرا کنم Erorororor می ده :
Runtime Error!
:13::13:
Oracle_Eldorado
24-07-2007, 07:49
7300 چی ؟ Gt یا Gs ؟
*PiNk PaNTHeR*
24-07-2007, 10:15
7300 چی ؟ Gt یا Gs ؟
GT.
در هر صورت با گرافیک کم بازهم آنتی آلیاسینگ رو ساپورت میکنه و احساس گرافیک کم نمیکنی.
Oracle_Eldorado
24-07-2007, 18:32
از راهنماییت ممنون . میشه در مورد مراحل توضیح بدی ؟
*PiNk PaNTHeR*
24-07-2007, 22:39
از راهنماییت ممنون . میشه در مورد مراحل توضیح بدی ؟
من هنوز تموم نکردم.
گفتم بازی ریپه. خواستی بخری مواظب باش ریپ بهت نندازن.
*PiNk PaNTHeR*
05-08-2007, 00:45
آقا من تا حالا این سبک بازی نکردم.
یک واکترو(ترجیحا فارسی) تصویری سراغ ندارین؟
ممنون.
amirpers
05-08-2007, 14:16
آقا من تا حالا این سبک بازی نکردم.
یک واکترو(ترجیحا فارسی) تصویری سراغ ندارین؟
ممنون.
من که تا حالا چنین چیزی ندیدم .
اما دوست عزیز ، بازی زیاد مشکل نیست . شما فقط باید همه کارها رو مخفیانه انجام دهید . از تاریکی استفاده کنید .
اگه مشکلی داشتی اینجا مطرح کن تا اگه تونستیم کمکتون کنیم .
*PiNk PaNTHeR*
05-08-2007, 15:27
من همون مرحله اول گیر دارم:20:
لامبرتی رو میکشن و من روی میله ها خودم رو میرسونم به اتاقک کنترل و جرثقیل رو حرکت میدم. بعد چیکار کنم؟
p3yman_xl
05-08-2007, 22:12
من همون مرحله اول گیر دارم:20:
لامبرتی رو میکشن و من روی میله ها خودم رو میرسونم به اتاقک کنترل و جرثقیل رو حرکت میدم. بعد چیکار کنم؟
میشه دقیق تر بگی کجا و کدوم مرحله گیر کردی؟؟!
*PiNk PaNTHeR*
05-08-2007, 22:59
میشه دقیق تر بگی کجا و کدوم مرحله گیر کردی؟؟!
اول بازی دیگه. همونجا که عربن.
بعد از کشته شدن همکار سم نمیدونم چیکار باید بکنم.
jak_1300
06-08-2007, 09:06
شما بايد وقتي كه رفيقت كشته ميشه بري جلو از همون نرده ها ادامه بدي و غير از اون راهي نيست از پله ها ميري پايين شما در اين مرحله بايد اون موشك رو هك كني برايه اينكار بايد بري طبقه پايين اونجا يه شير فلكه هست بازش ميكني بر ميگردي بالا اونجا تويه يك اتاقك كوچيك كه مربوط به كنترل جرثقيل هستش يك آدم اونجاست اون ادم رو ميكشي و يه دكمه اونجا هست اونو ميزني و بعد ميري موشك رو هك ميكني و بعد از پله هايه كنار موشك ميري بالا و يه طناب اونجاست از طناب ميري بالا و تمام ميشه متوجه نشدي پي ام بده erfan_lcd@yahoo.com
*PiNk PaNTHeR*
06-08-2007, 12:08
شما بايد وقتي كه رفيقت كشته ميشه بري جلو از همون نرده ها ادامه بدي و غير از اون راهي نيست از پله ها ميري پايين شما در اين مرحله بايد اون موشك رو هك كني برايه اينكار بايد بري طبقه پايين اونجا يه شير فلكه هست بازش ميكني بر ميگردي بالا اونجا تويه يك اتاقك كوچيك كه مربوط به كنترل جرثقيل هستش يك آدم اونجاست اون ادم رو ميكشي و يه دكمه اونجا هست اونو ميزني و بعد ميري موشك رو هك ميكني و بعد از پله هايه كنار موشك ميري بالا و يه طناب اونجاست از طناب ميري بالا و تمام ميشه متوجه نشدي پي ام بده erfan_lcd@yahoo.com
ممنون از کمکت ماموریت رو متوجه شدم.
p3yman_xl
06-08-2007, 16:54
اول بازی دیگه. همونجا که عربن.
بعد از کشته شدن همکار سم نمیدونم چیکار باید بکنم.
اها.....فهمیدم کجا گیر کردی!!!
ولی الان دیگه دیر شده!!!
SADEGH 7
06-08-2007, 17:47
ُسلام
سیستم من :
cpu:intel 3 fullcash
vga : geforce 7300 (256mb)
ram : 1500 (1gb+512mb)
-a
من هرچی گرافیک بازی رو کم می کنم بازم گیر می کنه.
مشکل از چیه؟فکر نمی کنم مشکل از سیستمم باشه.
کمک کنین ممنون می شم.
*PiNk PaNTHeR*
06-08-2007, 17:55
سلام
سیستم من :
cpu:intel 3 fullcash
vga : geforce 7300 (256mb)
ram : 1500 (1gb+512mb)
-a
من هرچی گرافیک بازی رو کم می کنم بازم گیر می کنه.
مشکل از چیه؟فکر نمی کنم مشکل از سیستمم باشه.
کمک کنین ممنون می شم.
من رمم 1 گیگه ولی بقیه ی سیستمم همینه.
ببین این بازی یکجورهایی از لحاظ آپشن ضعیفه. AA رو روی 16 بذاری خیلی روونتر میشه از روی None!
همینجوری چپکی بری درسته. رزولوشن هم پایین بیار.
SADEGH 7
06-08-2007, 19:00
من رمم 1 گیگه ولی بقیه ی سیستمم همینه.
ببین این بازی یکجورهایی از لحاظ آپشن ضعیفه. AA رو روی 16 بذاری خیلی روونتر میشه از روی None!
همینجوری چپکی بری درسته. رزولوشن هم پایین بیار.
خیلی دمت گرم ردیف شد.
nima_kiyaniyan
08-08-2007, 17:54
با سلام به خدا و رهبر کبیر انقلاب
میخواستم بدونم که من میتونم با کارت گرافیگ زیر splinter cell double agent
رو بازی کنم؟
Gforce Fx 5200
:20::20::20::20:
لطفا عصبانی نشید. اینو در نظر بگیری که من همه تنظیمات رو تا اخرین حد پایین میارم. (البته به جز رزلوشن که 800 در 600 ) با این کار می تونم بازی کنم؟
راستی میشه اسم های سری اسسپلینتر سل رو بگید. ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفا !
Oracle_Eldorado
08-08-2007, 18:19
نه دوست من .
شما نمیتونی . چون این بازی به یک کارت گرافیکی نیاز داره که بتونه Pixel Shader 3 رو ساپورت کنه .
مال شما نمیتونه این کار رو بکنه . چون مدلش قدیمی هست .
nima_kiyaniyan
10-08-2007, 23:24
نه دوست من .
شما نمیتونی . چون این بازی به یک کارت گرافیکی نیاز داره که بتونه Pixel Shader 3 رو ساپورت کنه .
مال شما نمیتونه این کار رو بکنه . چون مدلش قدیمی هست .
مطمئنی ؟ من کارتم gforce 256 mg 5500 fx این یکی چی؟ :11:
*PiNk PaNTHeR*
11-08-2007, 03:04
مطمئنی ؟ من کارتم gforce 256 mg 5500 fx این یکی چی؟
پیکسل شیدر 3 رو که ساپورت میکنه(در ضمن 128 تا شر میکنه میشه 256. وگرنه در اصل 128 هست) اما من با 7300 GT نمیتونم روون بازیش کنم(روی تنظیمات مدیوم) اگه میتونی تیک رو تحمل کنی بازیش کن.
آخرین درایور کارتت رو بگیر. اینجوری بهتر میشه.
بچه ها کسی Save Valitaeor برای این بازی نداره؟
ممنون.
meisam317
16-08-2007, 22:25
سلام خسته نباشید سلامت باشید
من تو مرحله دوم Splitercell گیر کردم اونجایی که یه دونه مجسمه بزرگ توی حیاط هست
یعنی بازی میگه که باید محافظ لیزری رو خاموش کنی تا بتونی از تو پنجره وارد اتاق اشپز بشی
لطفا اگه میتونید یا منو راهنمایی کنید یا سیو اون مرحله رو به من بدین .
meisam317
16-08-2007, 22:26
سلام خسته نباشید سلامت باشید
یعنی بازی میگه که باید محافظ لیزری رو خاموش کنی تا بتونی از تو پنجره وارد اتاق اشپز بشی
Oracle_Eldorado
19-08-2007, 01:07
سلام دوستان !
بالاخره این بازی رو تهیه کردم . خیلی باهاله . فقط من اول یه سئوالی واسم پیش اومد که چرا فیشر رفت زندان ؟!
بعدشم این 2 تا درجه ی Nbs و Jbs ( فکر کنم اشتباه نوشتم ) مال چیه ؟ هی کم و زیاد میشه !
nader_kashimotso
19-08-2007, 08:30
خب خوشش اومد بره زندان ... بازی رو بچسب
من (ASUS 8800 GTS (640MB دارم. splinter cell double agent رو اجرا کردم همه چیز درسته ولی فقط با یه دوربین مشکل داره !!
کسی میدونه از کجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینم عکسش >>
Sam Fisher 11
24-08-2007, 07:50
سلام دوستان !
بالاخره این بازی رو تهیه کردم . خیلی باهاله . فقط من اول یه سئوالی واسم پیش اومد که چرا فیشر رفت زندان ؟!
بعدشم این 2 تا درجه ی Nbs و Jbs ( فکر کنم اشتباه نوشتم ) مال چیه ؟ هی کم و زیاد میشه !
سلام ببخشید دیر جوابتو میدم... سوالتو ندیده بودم !
سم فیشر دست به یه سرقت جعلی بانک میزنه و بعد به زندان میفته تا به گروه John Brown Army یا همون JBA(گروه بده!) نفوذ کنه.
هر کدوم از این ها که مقدارش بیشتر باشه نشاندهنده اعتماد بیشتر اون گروه به سم فیشر. تو باید بین انجام ماموریت های گروه خودت وJBA تعادل برقرار کنی . مقدار هر کدوم که خالی بشه کل عملیات شکست میخوره !
من (ASUS 8800 GTS (640MB دارم. splinter cell double agent رو اجرا کردم همه چیز درسته ولی فقط با یه دوربین مشکل داره !!
اینم عکسش >>
نگران نباش هیچ ربطی به اشکال گرافیکی نداره !
عزیز این کارت تیم ملیه شما Crysis هم قورت میده چه برسه به این ...
meisam317
24-08-2007, 21:25
سلام چرا هیچ کی جواب منو نمیده انگار اینجا هم پارتی بازی است یکی جواب مارو بده
جون هرکی دوست دارین یه کمکی به ما کنین
*PiNk PaNTHeR*
24-08-2007, 21:31
سلام.
کسی سیو والیدیتور نداشت؟
ممنون
m_maj2004
27-08-2007, 09:54
آقا بهترین کارت گرافیک موجود به همراه قیمت برای این بازی چی هست که راحت بشه با اون بازی کرد.
سلام
1 : بچه ها من وقتی بازی رو اجرا میکنم وسط لودینگش یهو ریستارت میکنه
سیستمم هم اینه:
cpu : 3000 full intel
ram : 512 ddr
VGA : ge force 6200 le
اگه مشکلشو می دونید بهم بگید.........لطفا
اگه اشکال از سیستمه پایینه باید بگم خیلی ها با همین گرافیک و سیستم بازی رو تا آخرش رفتن .......
2 :
یه سیستمه دیگه هم دارم که وقتی میرم تو بازی با گرافیک
کاملا بالا وسط لودینگ از بازی میاد بیرون ولی وقتی تو آپشن گزینه آخر رو خاموش می کنم میره توبازی کمی بازی تیک میزنه و این عجیبه که با این سیستم چرا بازم اینجوریه تازه بعضی موقع ها وسط بازی هنگ می کنه:
cpu : 4200 x2 AMD
ram : 2 GB DDR2
VGA : Geforce 8400 GS
بازم شما فکر می کنید مشکل از کجاست...؟
مرسی
Oracle_Eldorado
15-09-2007, 12:12
فیشر عزیز ممنون . هی واسم سئوال بود که چرا رفت زندان !
حالا چرا میخواد به این گروه نفوذ کنه ؟!!!
M_Maj2004 دوست عزیز !
بستگی به بودجه ی شما داره . مثلا اگه تا 150 تومن داری ، میتونی یه 7600GT بگیری که تا یه مدت تضمین هستی .
ولی اگه تا 90 تومن داری میتونی 7300GT بگیری که گرافیک خوبی و به راحتی این بازی رو واست میاره . البته به بقیه قطعات کامپیوترت هم بستگی داره .
Brain عزیز ،
در مورد سیستم اول که حرفش رو نزن ! اصلا با اون سیستم نمیاد . چون کمترین گرافیکی که این بازی میخواد یه گرافیکی هست که Pixel Shader 3 به بالا رو ساپورت کنه که گرافیک شما این کار رو نمیکنه .
در مورد سیستم دوم خوب شما که اینطور سیستم توپی داری چرا با سیستم اولی بازی میکنی ؟!
در مورد مشکلش هم احتمالا مال کرک بازی باشه . چون با این سیستم میشه با آخرین تنظیمات بازی کرد !!!
شما یه کرک دیگه امتحان کن ببین درست میشه .
بچه ها دیگه داره مدرسه ها شروع میشه
بازی هاتونو پاک کنید بهتره
چون به هیچ جا نمی رسونتتون...........
یه سرگرمیه کاذبه...........
Oracle_Eldorado
15-09-2007, 18:17
1 : گرافیک 6200 شادر مدل 3 رو ساپرت می کنه .......
2 : در مورد این کرکی که گفتید ... باید از کجا گیرش بیارم....ممنون میشم بگید
3 : یه سوال هم داشتم وقتی من تو بازی هستم حرکات سم فیشر و بقیه خیلی کنده ، انگار که اسلو موشنه
حالا من نمیدونم چرا اینجوریه ....... خیلی ماسته............. اعصابمو خورد کرده.....(من پک 6 سیدی از شرکت گیگا رو دارم .....مشکل از اون که نیست..؟)
اگه راه حلشو می دونید بگید حتما ..............
در ضمن 7600gt یعنی از 8400gs من گرون تره ؟!!!!!!!!!!!!! من گرافیکمو خریدم 84 تومان ...نکنه که تقلبیه ...؟؟؟!!
اين گرافيك شيدر مدل 3 رو ساپورت ميكنه ؟!
براي كرك ميتونيد در تاپيك زير درخواست كنيد :
در مورد گرافيكت هم شايد تقلبيه ! چون الآن 7600GT قيمتش تا 150 تومن هم ميره !!!!
ولي به احتمال زياد قيمتش همونه چون گرافيك هاي GS معمولا رم خودشون كمه و بيشتر از سيستم Share ميكنند !
یه سرگرمیه کاذبه............
Oracle_Eldorado
15-09-2007, 23:40
بابا تورو خدا یکی بگه واسه چی اسلوموشنه....بخدا دوستم با کارت گرافیک 6600 نرمه نرم بازی می کرد.....
ربطی به ضعیف بودنه کارت گرافیک و درایور نداره چون جفتش بالاس .... مشکل باید از یه جای دیگه باشه......
تو رو خدا کمکم کنید...دارم دیوونه میشم.......
دوست عزیز شما Option خودت و یکی دیگه از دوستات رو با هم مقایسه کن ببین کجاش فرق داره چون مال من هم اسلوموشن هست !!!!
badterojan
16-09-2007, 00:41
بابا تورو خدا یکی بگه واسه چی اسلوموشنه....بخدا دوستم با کارت گرافیک 6600 نرمه نرم بازی می کرد.....
ربطی به ضعیف بودنه کارت گرافیک و درایور نداره چون جفتش بالاس .... مشکل باید از یه جای دیگه باشه......
تو رو خدا کمکم کنید...دارم دیوونه میشم.......:18::18::18::18::8:
سلام
virtual drive هاردت رو 2000 MB کن و گرافیکت رو بیار پایین احتمالا درست می شه
البته چند ثانیه اول بازی باز هم سنگین اجرا میشه اما بعدش خوب میشه
راستی تو هر مر حله اول قبل از بازی کردن موس رو به سرعت بچرخون تا مقدار بیشتری از فایل های بازی تو کش cpu بره وقتی دیدی موقع چرخوندن هنگ نمیکنه اونوقت بازی رو شرع کن من خودم با 7300 همین کار ها رو کردم
badterojan
16-09-2007, 00:55
چند وقت پیش یه تاپیک زدم با این موضوع
splinter cell یا hitman ؟
که بسیاری از اعاظم بازی های رایانه ای مرا مسخره کردند که این چجور مقایسه ای است اما به نظر من splinter cell ایراد دارد.
خودم گفتم hitman چون به نظرم eidos در ساخت یک بازی جاسوسی بهتر عمل کرده تا ubisoft در مورد ساخت یک بازی مخفی کاری به این دلیل که spilinter cell واقعا بدون مخفی کاری و با تفنگ می تونه تمام مراحل رو رد کنه و بر نداشتن تفنگ آدم های کشته شده خیلی مسخره است اما تو hitman هم باید برای اتمام بازی سبک جاسوسی بودن بازی رو به هم نزنی (وگرنه می بازی) هم می تونی از امکانات دیگران استفاده کنی البته گفته باشم حرکات splinter cell واقعا دیدنیه اما من کلا hitman رو ترجیح میدم خلاصه....
خوشحالم که ubisoft به یکی از اشتباهات بزرگش پی برد و بازی رو به حالت جاسوسی در آورد
حالا اون اعاظم کجایند تا باز هم از ubisoft دفاع کنند
badterojan
16-09-2007, 01:02
سلام چرا هیچ کی جواب منو نمیده انگار اینجا هم پارتی بازی است یکی جواب مارو بده
جون هرکی دوست دارین یه کمکی به ما کنین
سلام
یه عکس بنداز تا بهت بگم
نمی دونم کجا رو می گی
Oracle_Eldorado
16-09-2007, 02:56
[QUOTE]سلام
راستی تو هر مر حله اول قبل از بازی کردن موس رو به سرعت بچرخون تا مقدار بیشتری از فایل های بازی تو کش cpu بره وقتی دیدی موقع چرخوندن هنگ نمیکنه اونوقت بازی رو شرع کن من خودم با 7300 همین کار ها رو کردم[/
QUOTE]
ببخشید دوست عزیز میشه یکمی واضح تر توضیح بدی باید چیکار کنم ؟ چون منم این مشکل رو دارم . راستی اگه این کاری که میگی بکنم واسه بقیه بازی ها مشکلی پیش نمیاد ؟
iranupload
16-09-2007, 10:07
در مورد سیستم اول اگر یهو ریست می شه امکان داره دلیلش به تنظیم بایوس شما باشه!
برو تو بایوز سیستمت بعد در سمت راست نوشته Top performance اون رو غیر فعال کن (disable) چون تاثیر داره!
در مورد دوم شاید ویندوزت خیلی سنگین شده اگر دیفراگ کنی خیلی تاثیر داره.
در کل این موضوع به تنظیم سیستم و درایور شما بستگی داره و گرنه با این سیستم که باید راحت کار کنی.
یه روزی به این حرف می رسید بخدا......
badterojan
16-09-2007, 23:01
[quote]سلام
راستی تو هر مر حله اول قبل از بازی کردن موس رو به سرعت بچرخون تا مقدار بیشتری از فایل های بازی تو کش cpu بره وقتی دیدی موقع چرخوندن هنگ نمیکنه اونوقت بازی رو شرع کن من خودم با 7300 همین کار ها رو کردم[/
QUOTE]
ببخشید دوست عزیز میشه یکمی واضح تر توضیح بدی باید چیکار کنم ؟ چون منم این مشکل رو دارم . راستی اگه این کاری که میگی بکنم واسه بقیه بازی ها مشکلی پیش نمیاد ؟
سلام
my computer(right click)> properties> Advanced> performance> settings> advanced> virtual memory>change> initial size & maximum size> 2000> set>ok>ok>ok
Oracle_Eldorado
17-09-2007, 00:12
سلام
my computer(right click)> properties> Advanced> performance> settings> advanced> virtual memory>change> initial size & maximum size> 2000> set>ok>ok>ok
دوست عزیز ممنون . فقط اینو بگو : واسه بازی های دیگه مشکلی پیش نمیاد ؟
بعدشم من چند تا درایو دارم . کدومشونو اینطوری کنم ؟
badterojan
17-09-2007, 01:59
یه کم بیشتر توضیح میدید...؟ :40:
به آدرس زیر برید همه چیز اونجا گفته شده
سلام
من برای دومین بار وارد مخفیگاه Jba شدم توی قسمتی که باید یه مرد رو از رختخواب بلند کنم نمیدونم اون ماموریت رو چجوری انجام بدم اگه میشه کمکم کنید
ممنون
Oracle_Eldorado
17-09-2007, 11:43
به آدرس زیر برید همه چیز اونجا گفته شده
ممنون دوست عزیز . مطلب خیلی جالبی بود .
سلام
من برای دومین بار وارد مخفیگاه Jba شدم توی قسمتی که باید یه مرد رو از رختخواب بلند کنم نمیدونم اون ماموریت رو چجوری انجام بدم اگه میشه کمکم کنید
ممنون
دوست عزیز من هنوز نرسیدم وگرنه کمکت میکردم .
vizy-vizy
18-09-2007, 10:50
کسی لینک دانلود برای این بازی رو داره اگه دارین ممنون میشم! :11:
Oracle_Eldorado
18-09-2007, 11:15
ببخشید من یه قسمت بازی گیر کردم :
اولین ماموریت JBA هستم که توی برف هست و با چتر نجات میپره پایین .
یه قسمت هایی رو رد کردم . یه ماموریتی بود به که گفته بود Capture SuperTanker .
اون هم رد کردم بعد نوشت که رفتی مرحله ی بعد . یه سیو هم کرد . بعد از اون مرحله من زیر آب هستم و 2 تا مامور بالای سرم هستند . یعنی بالای سر من یخ هست . اونا رو هم کشتم ( البته به بدبختی ! ) بعد که اومدم بالای آب یه نفر توی قایق نمیدونم داره چیکار میکنه . میخوام که برم از پشت سر بکشمش ارور Crash و Microsoft Runtime C++ میده !!!!! ضدحال خیلی بدی بود . کسی راه حلی واسه این ارور سراغ نداره ؟
اینم عکسش >>
man hanooz moshkelam pa barjas
kasi idee dare
Antonio Andolini
21-09-2007, 17:00
سلام دوستان
من این بازی رو گرفتم ولی وقتی که می خوام نصبش کنم میگه که با این کارت گرافیکی که من دارم نمی تونه اجراش کنه. مگه باید کارت گرافیکم چند باشه؟
با تشکر
با سلام
کارت گرافیکت چیه؟
havas_1980
26-09-2007, 23:22
وقنی مرحله هتل شانگهای در حال لود شدنه این لودینگ 2 دقیقه طول میکشه وerror میده واز گیم در میاد و وقتی که عیبش رو send میکنی پیام میاد که ایراد از اپدیت کارت گرافیکه وباید اخرین اپدیت رو از microsoft یا nvidia گرفت.
مشخصه کارت گرافیک من geforce 7300gs و سیستم عامل هم windows vista 32-bit ultimate است.
همچنین ورژن کارت گرافیک 163.69.
کسی میتونه راهنمایی کنه؟
SIMON137
27-09-2007, 16:48
سلام دوستان
من یک مشکلی داشتم.اون مرحله که یک کشتی تفریحی است و باید توش بمب بگذاری رو رد کردم.الان توی پایگاه هستم باید پشت یک کامپیوتر بشینی و یک مکعب رو یک کاری بکنی . اونجا باید چیکار کرد؟
چجوری یک میکروفون پرتاب می کنه؟
سلام
بچه ها شنیده بودم که این بازی چند جور پایان داره ......... من تمومش کردم و می خواستم بدونم که برای اینکه بخوام بقیه پایانهای بازی رو ببنیم دقیقا باید چی کار کنم ......؟
اون پایانی رو هم که من دیدم اینبود که جیم به من گفت لمبرت رو بکش یه بار خود جیم رو کشتم و لمبرت یه چیزی گفت دوباره load کردم و اینبار لمبرت رو کشتم و رفتم اصلحه برداشتم و رفتم یه جایی که آدماش لباس قرمز پوشیده بودن اونجا امیل رو کشتم و یه چیزی شبیه بمب رو خنثی کردم بعد هم پلیسا از سقف ریختن پایین و تیتراژ رو نشون داد و هیچ اثری از اون مرحله که توی کشتیه که میگن باید یه بمب که ماس کار گذاشته رو خنثی کنی نبود
در ضمن من هاشیم رو کشتم (kinshasa) و انریکا رو نیز نکشتم (اونجا که بمب رو توکشتی کار گذاشتیم منفجر کردمش و نه جیم کشته شد و نه انریکا) ........
حالا از اساتیدی که این بازی رو کاملا تا آخرش رفتن ... خواهش می کنم که اگه میشه منو راهنمایی کنن ( خیلی دقیق خواهشا)
بچه ها اگه کسی میدونه بگه .......
من منتظرم
با تشکر :40::40::40:
Amin Asterix
01-10-2007, 15:59
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یکی به من بگه چرا بازیم تو xp اینجوریه.تو ویستا با گرافیک بالا بازی میکنم اما xp نمیشه بازی کرد.گرافیکم کم کردم فرق نکرد!
m_maj2004
08-10-2007, 23:27
Amin_Asterix برای من هم دقیقا همین طور شده
کسی نیست راهنمایی کنه
من گرافیکم رو به 8600 GT 512تغییر دادم اینطوری شده قبلا 6200 داشتم اینطور نبود!
Amin Asterix
08-10-2007, 23:52
یکی به من گفت از مادر بورد گیگاس ولی دقیق نگفت نفهمیدم راست میگه یا نه!حتی نگفت چیکاش کنم.
m_maj2004
09-10-2007, 09:14
آقا برای من درست شد
برید آخرین ورژن درایور رو از سایت nvidia.com بگیرید درست میشه!
Aryan.kh
30-10-2007, 19:47
منم همین طوریم گرافیکم Gforce 8600GT ( 256 Mb ) هست برای من هم همینطوریه کسی می دونه چرا ؟
آخرین آپدیت nVida رو هم دانلود کردم درست نشد ؟؟؟؟!!!!
کمک
Aryan.kh
30-10-2007, 19:50
برای مادر برد نیست چو ن مادر برد من Msi هست
Aryan.kh
30-10-2007, 19:51
اگر درست شده link ان را برای من بفرست m_maj2004
Kasra 91
30-10-2007, 20:00
میگم یک کمکی هم به من تو splinter cell 1 بکنین تو این تاپیک
Amin_Mokari
30-10-2007, 23:40
آقا بعد از فرار از زندان وقتی میری تو مقرر گروه تبهکار و اونجا باید ازت تست بگیرند بعد از اینکه قاوصندوق رو باز میکنی میری یه جا یه اسلحه دوربین درا مگیریو به اداف شلیک میکنی اما هر چهقدر میرنی نمی تونی مرحله رو حل کنی و به اون رکورد برسی چون خشابت تموم میشه حالا لطفا به من بگید باید اونجا چیکار کنم:11:
Amin_Mokari
31-10-2007, 00:07
قا بعد از فرار از زندان وقتی میری تو مقرر گروه تبهکار و اونجا باید ازت تست بگیرند بعد از اینکه قاوصندوق رو باز میکنی میری یه جا یه اسلحه دوربین درا مگیریو به اداف شلیک میکنی اما هر چهقدر میرنی نمی تونی مرحله رو حل کنی و به اون رکورد برسی چون خشابت تموم میشه حالا لطفا به من بگید باید اونجا چیکار کنم
Amin_Mokari
31-10-2007, 00:14
قا بعد از فرار از زندان وقتی میری تو مقرر گروه تبهکار و اونجا باید ازت تست بگیرند بعد از اینکه قاوصندوق رو باز میکنی میری یه جا یه اسلحه دوربین درا مگیریو به اداف شلیک میکنی اما هر چهقدر میرنی نمی تونی مرحله رو حل کنی و به اون رکورد برسی چون خشابت تموم میشه حالا لطفا به من بگید باید اونجا چیکار کنم
Amin_Mokari
31-10-2007, 00:15
Tom Clancy
01-11-2007, 15:33
اصلا لازم نيست اونا رو بزني
بايد بري پشت بام كارايي كني بعد بايد بگردي يه جا هست كه.....
تا اخرش بگم بدرد نمي خوره
:5:
B O L O T
01-11-2007, 16:50
چه سیستمی می خواهد این بازی
mohammad ketabi
09-12-2007, 19:47
سلام به همگی,ببخشید من در مرحله قطب جنوب, قسمت کشتیم. هر جایی که فکرش بکنید رفتم ولی مرحله بعد پیدا نمی کنم ؟!لطفا کمک کنید .
Oracle_Eldorado
31-12-2007, 22:09
ببخشید من دوباره این تاپیک قدیمی رو بالا میارم :
ببخشید من همون مرحله ی اول گیر کردم .
رسیدم اونجایی که باید یه بمب رو خنثی کنم .
اول میرم پایین دستگیره رو میچرخونم و میام بالا از اون کد ها عبور میکنم .
بعد 1 دقیقه وقت میده که برسم به هلیکوپتر . چطوری خودمو برسونم به هلیکوپتر ؟
ممنون میشم راهنمایی بکنید .
p3yman_xl
01-01-2008, 14:46
ببخشید من دوباره این تاپیک قدیمی رو بالا میارم :
ببخشید من همون مرحله ی اول گیر کردم .
رسیدم اونجایی که باید یه بمب رو خنثی کنم .
اول میرم پایین دستگیره رو میچرخونم و میام بالا از اون کد ها عبور میکنم .
بعد 1 دقیقه وقت میده که برسم به هلیکوپتر . چطوری خودمو برسونم به هلیکوپتر ؟
ممنون میشم راهنمایی بکنید .
بعد از اینکه بمب رو خنثی کردی، باید خودتو برسونی به بالاترین جای این محل ... الان دقیق یادم نیست، اما سقف رو نگاه کنی متوجه میشی؛ تقریبا بالای همون موشک هست . میری اونجا و بعد یه طناب روبروت میبینی... اونو میگیری و مرحله تمومه .
Oracle_Eldorado
01-01-2008, 14:53
بعد از اینکه بمب رو خنثی کردی، باید خودتو برسونی به بالاترین جای این محل ... الان دقیق یادم نیست، اما سقف رو نگاه کنی متوجه میشی؛ تقریبا بالای همون موشک هست . میری اونجا و بعد یه طناب روبروت میبینی... اونو میگیری و مرحله تمومه .
عزیز من خودمو میرسونم به بالاترین نقطه ی بمب . ولی متاسفانه هیچی نیست !
الآن میرم دوباره امتحان میکنم .
Oracle_Eldorado
01-01-2008, 14:54
عزیز من خودمو میرسونم به بالاترین نقطه ی بمب . ولی متاسفانه هیچی نیست !
الآن میرم دوباره امتحان میکنم .
Oracle_Eldorado
03-01-2008, 22:42
ببخشید من اون مرحله رو تموم کردم .
الآن توی هتل در Shangai گیر کردم .
یه جا هست که گفته : Get Awatts Notes From His Office
یه توضیح هم بدم که من داخل هتل شدم .
اون ماموریت Sample The Red Mercury هم که باید در یه گاو صندق رو باز کنی رو هم گذروندم .
حالا اینجا گیر کردم .
ممنون میشم یه توضیحی بدید که باید چیکارکنم .
arnold_ab
04-01-2008, 10:12
ببخشید من اون مرحله رو تموم کردم .
الآن توی هتل در Shangai گیر کردم .
یه جا هست که گفته : Get Awatts Notes From His Office
یه توضیح هم بدم که من داخل هتل شدم .
اون ماموریت Sample The Red Mercury هم که باید در یه گاو صندق رو باز کنی رو هم گذروندم .
حالا اینجا گیر کردم .
ممنون میشم یه توضیحی بدید که باید چیکارکنم .
سروش جان تو اون مرحله را که باید صدااون چند نفر تو ساختمون جمع کنی رد کردی اگه رد کردی سیو گیمش بزار ممنون میشم ازت :11:
Aryan.kh
04-01-2008, 12:15
من بازی کردم و رسیده بودم به یک مرحله ای که باید صدای اون گروه خلاف کارو ضبط می کردم بعد یه هلیکوپتر میومد و از طریق پنجره می رفتی داخل ساختمون و...
اما ویندوزم رو عوض کردم ( مجبور شدم ) و سیو هام رفت ممنون میشم save اون مرحله رو برام بزارید چون واقعا حوصلش رو ندارم دوباره تا اونجا برم
Oracle_Eldorado
04-01-2008, 13:24
من بازی کردم و رسیده بودم به یک مرحله ای که باید صدای اون گروه خلاف کارو ضبط می کردم بعد یه هلیکوپتر میومد و از طریق پنجره می رفتی داخل ساختمون و...
اما ویندوزم رو عوض کردم ( مجبور شدم ) و سیو هام رفت ممنون میشم save اون مرحله رو برام بزارید چون واقعا حوصلش رو ندارم دوباره تا اونجا برم
عزیز من سیو همون مرحله ولی جلوتر رو دارم . یعنی خودم همونجا گیر کردم .
اگه میخوای تا واست بزارم .
سروش جان تو اون مرحله را که باید صدااون چند نفر تو ساختمون جمع کنی رد کردی اگه رد کردی سیو گیمش بزار ممنون میشم ازت
باشه چشم . هروقت رد کردم برای شما هم میزارم .
Aryan.kh
04-01-2008, 15:03
آقا قربون دستت اگه بزاری سیوش رو ممنون میشم
تا من هم دوباره بازی رو نصبش کنم
Oracle_Eldorado
04-01-2008, 15:19
آقا قربون دستت اگه بزاری سیوش رو ممنون میشم
تا من هم دوباره بازی رو نصبش کنم
عزیز سیو های بازی کجا میره ؟
من که هرچی میگردم پیدا نمیکنم .
در پوشه ی نصب بازی یه قسمت سیو هست که خالیه !
Aryan.kh
04-01-2008, 16:42
oracle عزیز من اگر محل save بازی رو می دونستم قبل از نصب ویندوز جدید حتما یک کپی از save هام می گرفتم تا این جوری نشه
* دوستان هر کس محل save این بازی رو می دونه یه کمکی بکنه تا oracle هم save ها رو به من بده تا بقیش رو برم *
Aryan.kh
05-01-2008, 15:03
هیچ کس save این بازی رو نمی دونه کجاست؟؟؟
arnold_ab
05-01-2008, 15:16
عزیز سیو های بازی کجا میره ؟
من که هرچی میگردم پیدا نمیکنم .
در پوشه ی نصب بازی یه قسمت سیو هست که خالیه !
فکر کنم باید بری تو پوشهScdoflineاونجا پیداش کنی
Oracle_Eldorado
05-01-2008, 21:26
فکر کنم باید بری تو پوشهScdoflineاونجا پیداش کنی
عزیزم خود میدونم باید اونجا باشه ولی نیست .
خالیه . هیچی توش پیدا نمیکنی .
حتی Hidden هم نیست .
arnold_ab
06-01-2008, 11:37
عزیزم خود میدونم باید اونجا باشه ولی نیست .
خالیه . هیچی توش پیدا نمیکنی .
حتی Hidden هم نیست .
یه پیغام خصوصی به samfisher07بده تا بهت بگه
من بازی پاک کردم ولی فکر کنم اینجا:
Splinter Cell Double Agent\SCDA-Offline\System
به این سایت هم 1سر بزنید
Oracle_Eldorado
06-01-2008, 12:37
یه پیغام خصوصی به samfisher07بده تا بهت بگه
با اجازه ی شما این کار رو قبلا انجام دادم .
راستی من اونجا رو رد کردم و الآن مرحله ی آخر هستم .
Oracle_Eldorado
06-01-2008, 23:29
دوستان امروز ظهر بازی رو تموم کردم .
خیلی حال داد .
این Enrica رو هم دادیم کشتن !!!
ولی آخرش خیلی سخت بود .
یه بمبی بود که باید خنثی میکردی .
زیاد هم سخت نبود ولی سرعت + دقت نیاز داشت .
به هرحال خیلی خوشحالم که تونستم این بازی رو تموم کنم .
حالا دوستان هرجایی که گیر کردند یا مشکل دارند میتونند مطرح کنند تا کمکشون کنم .
Aryan.kh
07-01-2008, 00:26
سلام سلام
هیچ کجا تو نت این آدرس مسخره save این بازی رو نداشت بالاخره خودم پیدا کردمش حالا اگه میشه یه نفر سیو همون مرحله ای رو که گفتم بهم بده
این هم آدرس :
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Ubisoft\SplinterCell4\Save\Offline\SAMFISHER
Oracle_Eldorado
07-01-2008, 07:38
عزیز مال من اینطور آدرسی نداره .
البته مال من ویستا هست .
arnold_ab
07-01-2008, 11:32
عزیز مال من اینطور آدرسی نداره .
البته مال من ویستا هست .
پس بازی پاک نکن تا آدرس دقیق به دستت برسه وسیو گیم بازی را بزاری برامون اگه زحمتی نمیشه برات.
Oracle_Eldorado
07-01-2008, 13:00
عزیزم زحمتی که نیست .
فقط مشکل آدرس بازی هست .
من کل درایوم رو سرچ کردم ولی هیچی پیدا نکردم .
خوب اگه کسی بلده بگه . چون این بازی الکی 10 گیگ فضا گرفته و منم میخوام پاک کنم .
چون تا آخر بردم .
havas_1980
07-01-2008, 15:22
Save بازی Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent در Windows Vista در این مسیر:
Oracle_Eldorado
07-01-2008, 22:18
Save بازی Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent در Windows Vista در این مسیر:
عزیزم من اصلا اینطور مسیری در درایو C ندارم .
قابل توجه : ویندوز من توی درایو C هست .
havas_1980
07-01-2008, 22:30
عزیزم من اصلا اینطور مسیری در درایو C ندارم .
قابل توجه : ویندوز من توی درایو C هست .
ویندوز Vista من هم تو درایو C هست. خود بازی رو تو درایو E نصب کردم. مسیر Save بازی دقیقا همونیه که نوشتم. 100 % درسته.
نمیدونم چرا تو کامپیوترت این مسیر وجود نداره! ... راستی بازی 6.72 گیگ جا گرفته نه 10 گیگ. سیوشم 3.75 مگ جا گرفته...
Aryan.kh
08-01-2008, 01:18
خب havas_1980 شما خودت اگه save اون مرحله ای که روی دیوار هتل باید صدا رو ضبط کنی و بعد پرده رو می کشه و باید بری داخل و ... بزار
ممنون
havas_1980
08-01-2008, 01:32
خب havas_1980 شما خودت اگه save اون مرحله ای که روی دیوار هتل باید صدا رو ضبط کنی و بعد پرده رو می کشه و باید بری داخل و ... بزار
ممنون
راستش اول مرحله China/Shanghai هستم. بازیهای جدید هم که اومد مهلت نداد تمومش کنم. فقط همین نصفه کاره مونده ... خلاصه ببخشید!
Oracle_Eldorado
08-01-2008, 07:53
عزیزم خودت که جاشو بلدی زحمتش رو بکش دیگه .
راستی هرجای بازی که گیر کردی بگو تا کمکت کنم .
samfisher08
08-01-2008, 11:23
اون مرحله که باید صدای اون چند نفر تو ساختمان جمع کنی بگو ردش کنیم.
arnold_ab
08-01-2008, 12:47
یکی از کاربران تو تاپیک درخواست رمز وسیو گیم بازی ها گذاشته میتونی از اونجا ببینی
Oracle_Eldorado
08-01-2008, 14:09
اون مرحله که باید صدای اون چند نفر تو ساختمان جمع کنی بگو ردش کنیم.
دوست من خوب شما میگفتی که کجا هستی تا منم بدونم از کجا بگم .
در کل میگم :
باید از لبه ی دیوار هتل مستقیم بری چپ تا برسی به یه لوله که رنگی رنگی میشه .
از اون یکمی میای پایین ، بعد دوباره میری سمت راست .
انقدر میری که دیگه هیچ راهی نباشه . بعد اونجا خودش یه علامت میده که باید دکمه ی Space بزنی .
بعد که Space میزنی ، طنابش رو وصل میکنه به ساختمون و میاد پایین . انقدر باید بری تا برسی به یه پنجره ای که همون گروه JBA توش هستند . بعد دکمه ی CTRL ( همون کنترل ) و از توی وسایلت میکروفون رو انتخاب میکنی . بعد E میزنی و هدف رو میزاری روی سری یکی از اون 3 نفر که دارند حرف میزنند . فقط هواست باشه تورو نبینند . چون اگه ببیند یه هلیکوپتر برای شناسایی شما میاد و اعتماد JBA نسبت به شما کم میشه .
بعد از اون دیگه معلومه باید چیکار کنی .......
arnold_ab
09-01-2008, 11:07
در کل میگم :
انقدر میری که دیگه هیچ راهی نباشه . بعد اونجا خودش یه علامت میده که باید دکمه ی Space بزنی .
بعد که Space میزنی ، طنابش رو وصل میکنه به ساختمون و میاد پایین . انقدر باید بری تا برسی به یه پنجره ای که همون گروه JBA توش هستند . بعد دکمه ی CTRL ( همون کنترل ) و از توی وسایلت میکروفون رو انتخاب میکنی . بعد E میزنی و هدف رو میزاری روی سری یکی از اون 3 نفر که دارند حرف میزنند . فقط هواست باشه تورو نبینند . چون اگه ببیند یه هلیکوپتر برای شناسایی شما میاد و اعتماد JBA نسبت به شما کم میشه .
ممنون توضیحات خوبی بود.ببینم سروش جان مرحله آرخش تو آفریقاست دیگه؟
بچه ها دوعکس از بازی گرفتم خیلی قشنگ گفتم حیف براتون نزارم.
Oracle_Eldorado
09-01-2008, 13:57
نخیر عزیز مرحله ی آخر در همون مخفیگاه گروه JBA هست که بالاخره قیافه ی واقعی خودتو بهشون نشون میدی .
آخرش هم باید یه بمب خنثی کنی که باید از 3 تا قفل رد بشی !
بعدشم این پلیس های نامرد به جرم قتل Emile ! و دارو دستش دستگیرت میکنند !!!!
یه مشکلی تو بازی Graw 1 دارم تاپیکش خیلی وقته جوابی بهش داده نشده حالا برم سوالمو همونجا مطرح کنم یا جای دیگه هم هست اگه هست معرفی کنید لطفا ...
خیلی ممنون:20:
در کل میگم :
من تمام این کارها رو می کنم و تا جایی که ممکنه خودمو می ارم پایین تا منو نبیند بعد شروع می کنم به ضبط کردن صدا ، اما هنوز نوار سمت چپ پایین صفحه به 60% نرسیده یهو متوجه من می شن و ماموریت شکست می خوره چندین بارهم پوزیشن های مختلف ، سرعت بالا و دقت کافی رو امتحان کردم اما باز هم رو همون 60% ماموریت خراب می شه ، البته من خودم یه دلیلی واسش حدس می زنم اونم اینکه یه یارویی هیکلی ( همونی که اول مرحله میاد پیش سام و باهاش حرف می زنه ) تو اتاق هست که قدم میزنه و کم کم به پنجره نزدیک می شه اومدنش به جلوی پنجره همانا و شناسایی ما همانا ، بالا برم پایین بیام قایم شم فرقی نمیکنه اصلا این یارو بیاد جلو پنجره من می بازم .
حالا شما که این ماموریتو با موفقیت تموم کردی ایا واست یه هچین مشکلی پیش اومد ؟ چجوری رفتیش اینجا رو؟ یا شایدم باگه واسه ما !! نمی دونم .....
خیلی ممنون
arnold_ab
10-01-2008, 11:06
من تمام این کارها رو می کنم و تا جایی که ممکنه خودمو می ارم پایین تا منو نبیند بعد شروع می کنم به ضبط کردن صدا ، اما هنوز نوار سمت چپ پایین صفحه به 60% نرسیده یهو متوجه من می شن و ماموریت شکست می خوره چندین بارهم پوزیشن های مختلف ، سرعت بالا و دقت کافی رو امتحان کردم اما باز هم رو همون 60% ماموریت خراب می شه ، البته من خودم یه دلیلی واسش حدس می زنم اونم اینکه یه یارویی هیکلی ( همونی که اول مرحله میاد پیش سام و باهاش حرف می زنه ) تو اتاق هست که قدم میزنه و کم کم به پنجره نزدیک می شه اومدنش به جلوی پنجره همانا و شناسایی ما همانا ، بالا برم پایین بیام قایم شم فرقی نمیکنه اصلا این یارو بیاد جلو پنجره من می بازم .
حالا شما که این ماموریتو با موفقیت تموم کردی ایا واست یه هچین مشکلی پیش اومد ؟ چجوری رفتیش اینجا رو؟ یا شایدم باگه واسه ما !! نمی دونم .....
خیلی ممنون
این مال سرعت بازی به احتمال زیاد ورژن کارت گرافیک شما را نیشناسه شما این بازی تو ویستا نصبش کن همه چیز درست میشه من هم دقیقا همین مشکل را داشتم.
arnold_ab
10-01-2008, 11:07
نخیر عزیز مرحله ی آخر در همون مخفیگاه گروه JBA هست که بالاخره قیافه ی واقعی خودتو بهشون نشون میدی .
آخرش هم باید یه بمب خنثی کنی که باید از 3 تا قفل رد بشی !
بعدشم این پلیس های نامرد به جرم قتل Emile ! و دارو دستش دستگیرت میکنند !!!!
ممنون بلاخره بازی تموم کردم. خیلی زود گذشت.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.