PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ویرایش فیلم HD

jps3
16-08-2009, 15:53
سلام من یه نرم افزار میخواهم که بتونم باهاش فیلم های HD رو ویرایش برش و زیرنوی اضلفه کنم آیا نرم افزاری وجود داره که بدون افت کیفیت این کار رو انجام بده؟

Javad_Ed
16-08-2009, 16:36
سلام من یه نرم افزار میخواهم که بتونم باهاش فیلم های HD رو ویرایش برش و زیرنوی اضلفه کنم آیا نرم افزاری وجود داره که بدون افت کیفیت این کار رو انجام بده؟
سلام
hdrip هست ...میتونید با هر نرم افزاری از جمله پریمیر و ادیوس ویرایشش کنید
برای کار های مختلف مربوط به زیر نویس کردن اطلاعات جامعی میتونید در قسمت بعد نرم افزاری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) انجمن فیلم کسب کنید

jps3
16-08-2009, 20:48
کدوم ورژن پریمیر نصب کنم مطمعن هستی میتونه فایل hd رو ویرایش کنه پسوند فایل ts هستا

Javad_Ed
16-08-2009, 21:21
کدوم ورژن پریمیر نصب کنم مطمعن هستی میتونه فایل hd رو ویرایش کنه پسوند فایل ts هستا
سلام
الان آخرین ورژن cs4 هست..
ولی
اینها رو شما از --- کپچر کردید ؟یا کلا از رسی*ور؟
ممکنه نتونید ایمپورت کنید ...

Benygh
16-08-2009, 21:44

خوب شما به Container دیگه ای تبدیلش کنید مثلهMKV و بعد زیرنویس رو بهش Attach کنید ! نیازی به ادیت نیست .

metal baz
18-08-2009, 00:16
خوب شما به Container دیگه ای تبدیلش کنید مثلهMKV و بعد زیرنویس رو بهش Attach کنید ! نیازی به ادیت نیست .

that's right :8::8::8:

jps3
18-08-2009, 07:56
دوست گلم پسوند فایل tsاست کیفیتشم خیلی بالا هست خیلی
من میخواهم تو فیلم فقط آدرس سایتم به طور کامل باشه تا اگر کسی هم کپی کرد معلوم باشه که از سایت من خریده
اگرم تبدلش کنم به یه پسوند دیگه کیفیتش پایین میاد
با چه برنامه ای میشه فایل ts رو به فایلهای دیگه تبدیلش کرد و فیلم رو ویرایش کرد

Benygh
18-08-2009, 12:32
خوب اول شما باید این رو در نظر داشته باشید که نوشتن اسم سایت هیچ تاثیری توی فروش شما نداره !
هیچ تاثیری ... این روش های قدیمی دیگه به درد نمیخوره در مقابل سیاست های اقتصادی ...

در مورد فیلم هم باید بگم ادیت این فرمت که میشه گفت یک فرمت خامه خیلی وقت گیر خواهد بود ! در ضمن با تبدیلش به Container های دیکه فقط حجمش رو کم میکنه ! چون فرمت فعلی یک فرمت خام و تبدیل نشده است ! شما اگه تبدیلش گنید به MKV کیفیت هیچ تغییری نمیکنه بلکه فقط کد بندی فشرده تر میشه .

jps3
18-08-2009, 22:42
پس یه برنامه معرفی کنید که تبدیلش کنه به یه پسوندی که تو دستگاه های پلیر بتونه اجراش کنه

okt
20-08-2009, 11:17
با نرم افزار total video convertor به هر چي بخواهي ميتوني تبديلش كني