مشاهده نسخه کامل
: گزارشگیری با stimul
naser_feb8646
16-08-2009, 09:43
با سلام
دوستان من بوسیله کد نویسی یکسری اطلاعات را از دیتابیس واکشی کردم حالا می خوام بدونم چطور می تونم این اطلاعات را به وسیله Stimul گزارش گیری کنم
البته دوستان می خوام یه گزارش فارسی بگیرم که اعداد رو هم به صورت فارسی نمایش بده
کد های واکشی اطلاعات از دیتابیس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
naser_feb8646
17-08-2009, 08:40
با سلام
دوستان خواهشاً من خیلی عجله دارم اگر میشه لطف کنید و جواب من رو هم بدید
سلام
خوب من نمیدانم دقیقا سوال و مشکلتان کجا است؟؟؟ چه کار نمیتوانید دانجام دهید؟؟؟
یک توضیحات سریع و ککوتاه و کلی میدهم.
برای کار با stimul شما نیاز به یک مجموعه دیتای نوع دارد دارید که میتوانید TypedDataSet یا یک Generic.IList و... باشد.
برای رشوع طراحی میتوانید کدی مثل این بنویسید:
سپس میتوانید در صورت تمایل ویزارد زیر را پیگیری کنید:
File->New Report->Using Report Wizard->Standard Report
در نهایت هم ویرایش های دلخواه و فونت های مورد نظرتان را اختصاص دهید.
موفق باشید.
naser_feb8646
17-08-2009, 16:57
سلام
میشه لطف کنید بفرمائید چه طور می تونم کاری کنم که گزارشم از راست به چپ بشه و اعداد رو فارسی بنویسه
سلام
1- از پنجره Properties خود Page را انخاب کنید و گزینه RightToLeft را True کنید.
2- هر TextBox و کلاً جعبه متنی را که دارید جداگانه انتخاب کنید و TextOptions->RightToLeft را True کنید.
3- برای فیلدهای صرفاً عددی بهتر است از فونت های تماماً فارسی مثل Titr و Homa و Lotus و Badr و... استفاده کنید. (و البته فونت مذکور را هم با setup برنامه منتشر کنید.)
mina_morsali
12-09-2009, 17:52
ببخشید data source استیمول باید حتما data set باشه؟
mina_morsali
12-09-2009, 18:02
ببخشید من این نرم افزارو برای برنامه تحت وب می خوام، باید .netاش رو نصب کنم یا .webاش؟
شما لینک دانلود سالمی از نرم افزار دارید؟ ممنون میشم اگه دارید بذارید.
با تشکر
naser_feb8646
12-09-2009, 20:49
سلام
بفرمائید
فقط از لینک rapidshare استفاده کن که دوباره نیاز به ثبت نام نداشته باشی
فقط از لینک rapidshare استفاده کن که دوباره نیاز به ثبت نام نداشته باشی
کد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک RapidShare کار نمیکنه یه لینک دیگه بزار
mina_morsali
13-09-2009, 12:12
بله، لینک rapidshareاش کار نمی کنه.ممنون میشم اگه لینک سالمشو بدین.با تشکر
naser_feb8646
13-09-2009, 12:58
سلام
دوستان لینک تست شد مشکل نداره
وقتی که به لینک بالا مراجعه کردین یه صفحه باز می شه که شما باید در محل مشخص شده در عکس کد روبرویش را وارد کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mina_morsali
13-09-2009, 17:43
خیلی ممنون.
ببخشید من از stimulsoft برای برنامه تحت وب می خوام استفاده کنم. همین ورژن کمکم می کنه؟ یا باید حتما ورژن .web رو استفاده کنم؟
شما لینکی از ورژن .web ندارید؟
naser_feb8646
14-09-2009, 00:32
سلام
دوست عزیز شما اگر توی سمپل های خود کامپوننت هم نگاه کنید همین ورژن برای برنامه ها تحت وب هم استفاده شده
اگر هم موارد آموزشی همراه کامپوننت کافی نبود متونید از طریق آدرس زیر کلیه آموزش های مربوط به این کامپوننت رو دانلود کنید
این نسخه برای NET 2.0 ساخته شده
آیا نسخه NET 3.5 گیر میاد؟
تازه الان دیگه Net 4.0 هم اومده
خوبی کریسال ریپورت اینه که با خود ویژوال استدیو نسخه جدیدش میاد
این نرم افزارها هر چقدر خوب هم باشن ولی تو آپدیت دچار مشکلت میکنن!
naser_feb8646
14-09-2009, 12:09
سلام
دوست عزیز الان نسخه 3.5 این کامپوننت هم در سایتش وجود داره ولی باید یه کم سرچ کنی تا بتونی ک ر ک ش رو پیدا کنی
در ضمن دوست عزیز Stimul نسبت به کریستال ساده تر منعطف تر و سبکتر هست در ضمن دیگه برای استفاده نهایی نیاز به نصب بر روی دستگاه های دیگه رو نداره کافی Dll هاش رو کنار نرم افزارت بزاری و بزرگترین حسنش نسبت به کریستال اینکه می تونی در هنگام اجرا تغییرات روش انجام بدی
اگر بنده ک ر ک نسخه 3.5 اون رو پیدا کردم حتماً براتون آپ می کنم
mina_morsali
14-09-2009, 18:13
سلام
ببخشید یه سوال: این که نسخه ای که ما ایرانی ها استفاده می کنیم، ک.ر.ک شده اس، بعدا در هنگام قرار دادن وب سایت روی سرور و راه اندازی اش مشکلی پیش نمی یاره؟
اون شرکت مثلا نمی فهمه که به فرض این سایت داره از نسخه ک.ر.ک شده استفاده می کنه؟و...
شما تا حالا سایتی که stimul داره رو نصب کردین؟
خیلی ممنون
naser_feb8646
14-09-2009, 22:30
سلام
دوست عزیز تا اونجایی که بنده می دونم هر برنامه تا وقتی که آپدیت نشه اصلاً به سایت سازنده خودش کاری نداره مثل اینکه ما بگیم حالا که از ویندوز کرک شده استفاده می کنیم وقتی به اینترنت متصل می شیم براش مشکل ایجاد بشه یا مثلاً همون VS که شما ازش استفاده می کنید و سایت خودتون رو می سازید چون روی بستر وب هست مشکل دار می شه یا نه
mina_morsali
16-09-2009, 01:43
ببخشید من یه مشکلی دارم با استیمول، موقع اجرا webreportviewerام، تصاویرش رو نشون نمی ده.
مشکل چیه؟ من reportviewer رو در user control استفاده می کنم. واسه همین مسیر قرار گرفتن کنترل با مسیر لود اون(همون صفحه default) فرق می کنه، ممکنه مشکل به همین علت باشه؟
چطور این مشکلو رفع کنم؟
یه سوال دیگه: من وقتی خاصیت scrollbarMode کنترل stiwebviewerام رو true می کنم،گزارش رو درست نشون نمی ده و به جای گزارش هدر صفحه ام رو در صفحه گزارش نشون می ده. جالب اینجاست که وقتی فایل گزارش رو ذخیره می کنم، گزارش به درستی نمایش داده میشه!!! علت چیه؟
mina_morsali
03-10-2009, 14:25
مشکل چیه؟ من reportviewer رو در user control استفاده می کنم. واسه همین مسیر قرار گرفتن کنترل با مسیر لود اون(همون صفحه default) فرق می کنه، ممکنه مشکل به همین علت باشه؟
سلام
راه حل این مشکل رو پیدا کردم، باید مسیر آیکن ها رو به stiwebviewer بدیم. آیکن ها رو می تونید توی سایت سازنده پیدا کنید. برید توی فرومش و سرچ کنید:Image icons یکی از تاپیکها در همین رابطه است.
اما یه اشکال دیگه دارم. لطفا کمک کنید:(
توی دستورات sql برای متغیرهای فارسی مون از شکل زیر استفاده می کردیم:
"Select * from User where name Like N'" + name + " '"
حالا این دستور رو چطوری توی ساختن data source برای گزارش پیاده سازی کنم؟
ممنون میشم اگه کمکم کنید.
naser_feb8646
04-10-2009, 22:23
سلام
دوست عزیز سوالتون یکم گنگه اگر میشه واضح تر توضیح بدین
mina_morsali
05-10-2009, 13:10
سلام
دوست عزیز منظورم استفاده از عملکرد like است، مثلا می خوام تمام اسم هایی رو پیدا کنم که در آنها عبارت "مین" وجود داره.
در select های معمول این کار خیلی راحت با دستور زیر انجام میشه:
select * from Employee where name like N'% @name %'
اما توی استیمول هر کار می کنم عبارت like جواب نمی ده.:(
ممنون میشم اگه کمکم کنید.
naser_feb8646
07-10-2009, 22:26
سلام
اولاً اینکه ببخشید یه کم دیر شد آخه اینترنت دم دستم نبود
دوماً دوست عزیز شما چرا ابتدا توی دیتاست اطلاعات خودتون رو فیلتر نمی کنید بعد به صفحه استیمول بفرستید
ebrahim176
23-04-2011, 21:06
سلام ببخشید این کدها واسه asp هستش من گزارش گیری تو #cرو لازم دارم کسی کمکم میکنه؟
salmanbnd
23-08-2012, 21:00
سلام
فیلدی در جدولم دارم با نوع bit پایگاه داده SQL Server، خود Stimulsoft بعد از ساختن دیتا سورس چک باکس بودن این فیلد رو تشخیص داده، وقتی شی اون رو صفحه درگ می کنم (مثل سایر فیلدها)، شی از نوع چک باکس واسه اون فیلد قرار میگیره، تا اینجا همه چی درسته اما در زمان چاپ (پیش نمایش چاپ) این فیلد چک باکسی نمایش داده نمیشه، میشه بگید چیکار کنم؟
ضمنا اینو بگم که بقیه فیلدها با نوع رشته ایی و عددی بدون هیچ مشکلی نمایش داده میشه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.