ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پرشدن ظرفیت درایورها بدون نصب برنامه و کند شدن سیستم

mous3030
16-08-2009, 09:32
با سلام
من تو درایور محل نصب ویندوز جز خود ویندوز چیزی نصب نکردم ولی همیشه پیغام پر شدن ظرفیت درایو ظاهر میشه که بعضی از برنامه ها رو انیستال کنم واین مسئله سیستم رو هم خیلی حیلی کند کرده که اصلا نمیشه باش کار کرد مخصوصا تو اینترنت مجددا یه ویندوز دیگه نصب کردم در کنار ویندوز قبلی بازم مشکل پار برجاست از چه انتی ویروس یا نرم افزاری برای حل مشکل استفاده کنم
دز ضمن هیچ پوشه یا برنامه ای مخفی نیست
تو پراپارتیز هم که میریم ظرفیت ور پر شده نشون میده از 14 گیگ چیزی در حدود 200 مگ فقط فری بلا استفاده نشون میده
با تشکر

yashar1357
16-08-2009, 09:48
دوست عزيز اول ظرفيت درايو خود را دقيقا چك كنيد بعد از فضاي اشغال شده توسط ويندوز كه بايد حدود 2-3 گيگ باشد مطمن باشيد اگر درست بود virtual memory يا حافظه مجازي را تنظيم كنيد.در ضمن Recycle را هم چك كنيد.

Ghaioom
16-08-2009, 11:04
اگه با چیزایی که در پست بالا گفته شد اگه مشکل حل نشد با آنتی ویروس بروز شده سیستم رو اسکن کنید.

saeed774
16-08-2009, 11:22
شما برنامه زيرو دان كن و تيك همه گزينه ها بجز Prefetch رو بزن و empty selected كن ببين درست ميشه :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mous3030
16-08-2009, 16:04
دوست عزيز اول ظرفيت درايو خود را دقيقا چك كنيد بعد از فضاي اشغال شده توسط ويندوز كه بايد حدود 2-3 گيگ باشد مطمن باشيد اگر درست بود virtual memory يا حافظه مجازي را تنظيم كنيد.در ضمن Recycle را هم چك كنيد.
سطل زباله رو چک کردم و همینطور ان نرمال بودن ظرفیت درایو ویندوزرو
میمونه حافظه مجازی اون چطوری تنظیم میشه ؟