مشاهده نسخه کامل
: فعال بودن همزمان دو textbox در یک فرم
bahar009
16-08-2009, 06:09
سلام
من برنامه ای دارم که در اون دو کاربر همزمان روی یک فرم کار می کنند.
به این صورت که کاربر اول با استفاده از کیبورد مقدار در textbox درج میکند و کاربر دوم با استفاده از کیپد.
چطوری میتونم دوتا textbox رو همزمان فعال بذارم؟( #C)
مثله هیشه ممنون میشم اگه کمکم کنید:11:
شما نمی تونید در یک لحظه focus را به دو تا تکست باکس بدین بنابراین رویداد KeyPress خود فرم رو هندل کنید
(در ضمن KeyPreview = true) و در و سپس در رویداد KeyPress کلید ها ی مناسب رو در تکست باکس مناسب خودشون اضافه کنید.
bahar009
16-08-2009, 11:47
شما نمی تونید در یک لحظه focus را به دو تا تکست باکس بدین بنابراین رویداد KeyPress خود فرم رو هندل کنید
(در ضمن KeyPreview = true) و در و سپس در رویداد KeyPress کلید ها ی مناسب رو در تکست باکس مناسب خودشون اضافه کنید.
سلام خیلی خیلی ممنونم از راهنماییتون.
چطوری keypress رو هندل کنم؟ با thread؟ اگه میشه یه مثال بزنید.:11:
با thread؟ اگه میشه یه مثال بزنید.
اگر منظورتان multi threading هست در اینجا بهش نیازی نیست و کار رو شاید کمی مشکل تر هم بکنه...
چطوری چطوری keypress رو هندل کنم؟ رو هندل کنم؟
بر روی خود فرم راست کلیک کره و properties رو بزنید سپس در بالای کادر باز شده(کادر properties)
بر روی آیکن Events (شکل آیکن آن شبیه رعد و برق می باشد) کلیک و سپس رویداد keypress روپیدا و دوبار روی ان کلیک کنید.
در متد باز شده مربوط به رویداد.
می توانید کلید فشرده شده رو با استفاده از خصیصه ی KeyCode آرگومان e بدست بیارین
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
bahar009
18-08-2009, 06:47
سلام
کدشو به این صورت نوشتم ولی کار نکرد:
اشکال کارم کجاست؟:41:
1 ) شما نباید KeyPreveiw رو هر بار که کلیدی فشرده میشه برار true قرار بدین/یکبار اینکارو انجام بدین کافیه.
این خصیصه رو در پنجره properties مربوط به فرم برار true قرار بدین و از اینجا پاکش کنید.
و اما شما در بوک های if و else بجای focus دادن باید کلید زده شده رو در تکست باکس مربوطه تایپ کنید.
bahar009
19-08-2009, 00:33
سلام
بعد از اینکه کلی خودمو کشتم این کدها رو نوشتم:31: :
حالا به جای اینکه عددهارو تو textbox نشون بده اسم کلیدی که فشار دادمو نشون میده:41:
بعد از اینکه کلی خودمو کشتم این کدها رو نوشتم:دی
خیلی خوبه(جدی گفتما)
و اما شما می تونید از همون کد قبلی که نوشتین استفاده کنید و بین دستورات if و else کدهای زیرو بنویسید.
(البته با کد جدیدی هم که نوشتین میشه ولی کمی کار مشکلتر میشه)
bahar009
19-08-2009, 10:13
خیلی خوبه(جدی گفتما)
و اما شما می تونید از همون کد قبلی که نوشتین استفاده کنید و بین دستورات if و else کدهای زیرو بنویسید.
(البته با کد جدیدی هم که نوشتین میشه ولی کمی کار مشکلتر میشه)
سلام
اگه از keypress استفاده کنم e.keycod رو ندارم و بنابراین بین اعداد وارد شده با کیبورد و کیپد تفاوت قائل نمیشه:41:
تو keydown هم که از e.keychar نمیشه استفاده کرد.من چیکار کنممممممممممممممممممممممم ممم:41:؟
bahar009
19-08-2009, 10:34
قسمت کیبورد درست شد ولی کیپد رو تبدیل می کنه به حرف.
از کد زیر استفاده کردم:
:41:
bahar009
19-08-2009, 11:06
قسمت کیبورد درست شد ولی کیپد رو تبدیل می کنه به حرف.
از کد زیر استفاده کردم:
درست شد بالاخره.هوراااااااااااااا اااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااا:10:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.