PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در p1i

gilinda
15-08-2009, 19:11
سلام
من گوشی p1i دارم اما هر وقت فایلی رو با بلوثوث به گوشی ام سند میکنم فابلش میره توی اینباکس اس ام اس هام.
باید چی کار کنم؟
لطفا کمکم کنید.

barf2007
16-08-2009, 09:16
سلام
من گوشی p1i دارم اما هر وقت فایلی رو با بلوثوث به گوشی ام سند میکنم فابلش میره توی اینباکس اس ام اس هام.
باید چی کار کنم؟
لطفا کمکم کنید.

سلام دوست من
این خیلی طبیعیه! اکثر گوشیها همینطور هستن p990, p1,.... این نه تنها ایراد نیست بلکه حسن خیلی بزرگی هم هستش... حسنش اینه که شما قبل از اینکه فایل دریافتی را اجرا کنید میتونید از محتویاتش سر در بیارید و متوجه بشید مثلا فایل دریافتی ویروسه یا خیر.... هر وقت هم بخواین میتونید saveاش کنید تو مموری گوشیتون.
موفق باشید :46:

amirfara
16-08-2009, 15:06
سلام دوست عزيز
در تمامي گوشي هايي كه داراي سيستم عامل هستند(بيشتر گوشي هاي برند نوكيا و سري P-M-W950,960 سوني اريكسون و ...) اطلاعات انتقالي از طريق بلوتوث به اينباكس منتقل مي شوند و فقط گوشي هاي فاقد سيستم عامل (اكثر گوشي هاي سوني اريكسون - ال جي - سامسونگ و ...)مي باشند كه اطلاعات در پوشه هاي مربوط به نوع ديتا منتقل مي شود.

gilinda
17-08-2009, 09:42
ممنون که کمکم کردید:20:
اما من چه جور ی می تونم فایل رو به مموری انتقال بدم؟

barf2007
18-08-2009, 08:43
ممنون که کمکم کردید:20:
اما من چه جور ی می تونم فایل رو به مموری انتقال بدم؟

خواهش میکنم... برای انتقال به مموری گوشی روشهای زیادی وجود داره.... یکیش اینه که شما فایل داخل inbox را باز کنید و از منوی option اونو save کنید.... یا میتونید از برنامه explore یا برنامه‌های مشابه استفاده کنید من خودم روش دوم را بیشتر میپسندم ;)
موفق باشید

Ali-Ninja
05-09-2009, 14:24
اگه میخوای اصلا نره تو Inbox، وقتی که لیست فایل های دریافتی رو نشون میده، فایل مورد نظرتو اجرا کن. میتونی با قلم بزنی روش. یا با کلیدهای جهت نما یا دکمه چرخون کنار بری روش و OK کنی. وقتی اجرا شد، گزینه Save هم بهت میده که میتونی هر جا که حال میکنی، سیو کنی و کلی منتظر سیو شدن فایلها تو اینباکس نشی.