مشاهده نسخه کامل
: اشکال در اجرای برنامه ی ساخته شده
M.Hashemi
15-08-2009, 17:44
با سلام
من از دلفی 7 استفاده می کنم و یک برنامه نوشتم که در ان از پایگاه داده پارادوکس استفاده کردم اما هنگامی که برنامه را روی یک سیستم دیگر تست کردم اجرا نشد و error داد و درخواست نصب bde(borland database engine) را داد اگر ممکن است این فایل یا برنامه را معرفی کنید.
در ضمن شنیدم پایگاه داده امده که هیچ نیازی به engine یا برنامه های جانبی ندارد و پسوند جدول های ان dat می باشد اگر ممکن است کمی درباره این موضوع و همچنین اسیبپذیری پایگاه داده توضیح دهید.
با تشکر
F A R H A D
15-08-2009, 21:19
سلام. برای حل مشکل پارادوکس باید از installshield استفده کنید و موتور دیتابیس بورلند رو به همراه برنامه نصب کنید
اگر میخواهید که نیازی به engine نداشته باشید از dbisam استفاده کنید
M.Hashemi
17-08-2009, 01:40
با تشكر از راهنمايي شما
من installer shield express v4 sp1 free edition را نصب كردم اما bde در ليست ان نبود (اما engine هاي ديگر مانند engine هاي microsoft در ليست وجود داشت) چگونه اين گذينه را در ان ليست add كنم.
اگر ممكنه درباره امنيت bdisam نيز توضيح دهيد.
F A R H A D
17-08-2009, 16:45
من installer shield express v4 sp1 free edition را نصب كردم اما bde در ليست ان نبود (اما engine هاي ديگر مانند engine هاي microsoft در ليست وجود داشت) چگونه اين گذينه را در ان ليست add كنم.
حدودا چند سالی هست که دیگه از paradox استفاده نمیکنم و متاسفانه تنها موردی که خاطرم هست اینه که گزینه ای به نام BDE_ENT این کار رو انجام میداد. البته پیشنهاد میکنم که از پارادوکس استفاده نکنید
اگر ممكنه درباره امنيت bdisam نيز توضيح دهيد.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
M.Hashemi
17-08-2009, 18:03
با تشكر از پاسخ شما
اگر برايتان مقدور است يك لينك براي دانلود dbisam بگذاريد چون هر جا گشتم يا لينك نداده بودند يا لينك كار نمي كرد.
F A R H A D
17-08-2009, 22:39
در تاپیک دیگه ای که درخواست کردید جواب دادم:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.