مشاهده نسخه کامل
: سئوال فنی در مورد نوکیا
MehranVB
15-08-2009, 08:30
نمیدونم قبلاً مطرح شده یا نه! این درسته که شایعه شده نوکیا سیستمی به ایران فروخته که با استفاده از اون مخابرات میتونه مکالمات گوشیهای نوکیا رو کنترل کنه؟؟
Saman-tci
15-08-2009, 09:08
بله دوست من درسته .... متاسفانه نمیدونم هدف از این کار نوکیا چی بوده ...
.
ولی من خیلیا رو دیدم به خاطر همین کار , خریدن گوشی نوکیا رو تحریم کردن و رفتن سراغ برندهای دیگه ...
به به...اینجا ایران است...
alipencia
15-08-2009, 12:23
درسته...
این سیستم جدید و پیشرفته طوریه که در نظر همه چیز عادیه.اما با استفاده ازش حتی اگر گوشی خاموش باشه گفتگوهای عادی وغیر مکالماتی با توجه به حساسیت بالای میکروفون گوشی شنود میشه.میبینید که این سیستم مختص مکالمه نیست.تنها راه:در اوردن باتری گوشی.
e.khafan!
15-08-2009, 17:02
به به آقا مهران !
بله عزیز ؛ همون طور که بقیه دوستان گفتن خبر صحت داره ، و تو یه بازه زمانی فروش نوکیا توی اروپا به طور محسوسی کاهش پیدا کرد ( به خاطر همین کار و در خواست ایتالیا از مردم برای تحریم نوکیا ) .
منم قطعا گوشی بعدیم نوکیا نخواهد بود :دی
من با یه متخصص سیستمهای مخابراتی صحبت میکردم!
دستگاههایی که فروخته شده توانایی شنو تمام گوشیهای موجود رو داره!
نه فقط گوشیهای شرکت نوکیا!
اگرم دقت کرده باشین نوکیا شرکتیه که کارش تولید سیستمهای مخابراتیه و گوشی موبایل جزیی از فعالیت این
این کمپانی فنلاندیه!
MehranVB
15-08-2009, 21:12
درسته...
این سیستم جدید و پیشرفته طوریه که در نظر همه چیز عادیه.اما با استفاده ازش حتی اگر گوشی خاموش باشه گفتگوهای عادی وغیر مکالماتی با توجه به حساسیت بالای میکروفون گوشی شنود میشه.میبینید که این سیستم مختص مکالمه نیست.تنها راه:در اوردن باتری گوشی.
برای این مطلب مقاله ای، خبری وجود داره؟
به به آقا مهران !
بله عزیز ؛ همون طور که بقیه دوستان گفتن خبر صحت داره ، و تو یه بازه زمانی فروش نوکیا توی اروپا به طور محسوسی کاهش پیدا کرد ( به خاطر همین کار و در خواست ایتالیا از مردم برای تحریم نوکیا ) .
منم قطعا گوشی بعدیم نوکیا نخواهد بود :دی
به، دوست قدیمی! چطوری عزیزم؟! :دی
حالا واسه چی ایتالیا از بین این همه کشور؟!
من با یه متخصص سیستمهای مخابراتی صحبت میکردم!
دستگاههایی که فروخته شده توانایی شنو تمام گوشیهای موجود رو داره!
نه فقط گوشیهای شرکت نوکیا!
اگرم دقت کرده باشین نوکیا شرکتیه که کارش تولید سیستمهای مخابراتیه و گوشی موبایل جزیی از فعالیت این
این کمپانی فنلاندیه!
جدی؟ منبعتون معتبره؟
پس این شورش های خیابونی همینجوری لو میرفت...
عجبببب...
جدی؟ منبعتون معتبره؟
کاملا معتبره! خیالت راحت!
اینقدر معتبره که خودش دیگه از موبایل استفاده نمیکنه!
ali racer
15-08-2009, 23:49
کاملا معتبره! خیالت راحت!
اینقدر معتبره که خودش دیگه از موبایل استفاده نمیکنه!
ايني كه خودش استفاده نميكنه كه نميشه
منبع معتبر !
ضمنا اين هم اصلا با عقل جور در نمياد كه بايد باتري رو دار بياري تا شنود نشه !
از اون حرفا بوداااا !
نوكيا-زيمنس تجهيزات مخابراتي شنود فروخته
يعني كنترل شبكه
و تا كانكت نباشي به شبكه و تماسي نداشته باشي چيزي شنود نميشه
music6808
15-08-2009, 23:53
این که به ایران همچین جیزی فروخته صحت داره
واسه همین فروش نوکیا تو ایران 15 درصد کاهش پیدا کرده
ولی به قول دوستمون درآوردن باتری برای از کار انداختنش و این حرفا جای تامل داره!!!
ايني كه خودش استفاده نميكنه كه نميشه
منبع معتبر !
عزیزم آدم مورد اعتمادیه!!! خیالت 100% راحت.
ضمنا اين هم اصلا با عقل جور در نمياد كه بايد باتري رو دار بياري تا شنود نشه !
از اون حرفا بوداااا !
من کی اینو گفتم؟؟؟
MehranVB
16-08-2009, 07:43
عزیزم آدم مورد اعتمادیه!!! خیالت 100% راحت.
البته من به شما اعتماد دارم و نمیخوام بگم حرفت غلطه، ولی توی این جور بحثا نمیشه به حرفایی که همینجوری زده میشه اعتماد کرد حالا هر چه قدر هم طرف اینکاره باشه، منم واسه همین تاپیک زدم چون فکر میکردم شایعه باشه که همه میگن! منبع که گفتم منظورم یه مقاله یا خیر از یه سایت معتبر بود!
به نظرت این فیلترینگ و این دستگیریهای گسترده به کسی مجال چاپ مقاله رو میده!!!
اصلا فکر کن من یک مقاله علمی راجع به همین موضوع بنویسم....
شما به عنوان یک مدیر مسیول حاضر به چاپ کردنش هستی؟
جرمشم اینه:اقدام علیه امنیت ملی :دی
و تا كانكت نباشي به شبكه و تماسي نداشته باشي چيزي شنود نميشه
نه دوست عزیز
برای شنود احتیاجی به کانکت بودن نیست.نکته ی جالب کار هم همینه!
برای شنود احتیاجی به کانکت بودن نیست.نکته ی جالب کار هم همینه!
گفته این دوستمون رو 100% تایید میکنم.
alipencia
16-08-2009, 13:00
منبع موثقه.اما بنا بر قوانین سایت نمیتونم نه اسم سایت رو بیارم ونه مقاله رو قرار بدم.نمیخوام نظرم رو تحمیل کنم.من حتی خوندم وقتی از کنار bts ها رد میشی بدون هیچ مکالمه وحتی خاموش بودن گوشی میتونن شما رو شناسایی کنن.از دوستانی که در اوردن باتری رو مورد سوال قرار دادن سوالم اینه که برای ارسال صدا ایا منبع انرژی دیگه ای غیر باتری وجود داره؟برای نمونه هکرها میتونن هدفون سیستم شما رو روشن کنن وبه گفتگوها گوش کنن.تکنولوژی های پیشرفته از این قبیل زیادن.مثل دستگاه زوم کردن رو صدا که از راه دور..به دوستانی که هم اعتماد ندارن میگم احتیاط شرط عقله...
MehranVB
16-08-2009, 14:05
منبع موثقه.اما بنا بر قوانین سایت نمیتونم نه اسم سایت رو بیارم ونه مقاله رو قرار بدم.نمیخوام نظرم رو تحمیل کنم.من حتی خوندم وقتی از کنار bts ها رد میشی بدون هیچ مکالمه وحتی خاموش بودن گوشی میتونن شما رو شناسایی کنن.از دوستانی که در اوردن باتری رو مورد سوال قرار دادن سوالم اینه که برای ارسال صدا ایا منبع انرژی دیگه ای غیر باتری وجود داره؟برای نمونه هکرها میتونن هدفون سیستم شما رو روشن کنن وبه گفتگوها گوش کنن.تکنولوژی های پیشرفته از این قبیل زیادن.مثل دستگاه زوم کردن رو صدا که از راه دور..به دوستانی که هم اعتماد ندارن میگم احتیاط شرط عقله...
اگه ممکنه این منبعی که گفتین رو برام پیغام خصوصی بفرستید.
MohandesMCD
16-08-2009, 14:44
اوکی بابا ویرایش کردیم
نظر به قانون منع فعالیت سیاسی در انجمن های p30world ، از شما کاربر گرامی تقاضا میشود به هیچ عنوان در امضا و آواتار خود از تصاویر کاندیداهای محترم ریاست جمهوری یا محتوای سیاسی استفاده نکرده و به هیچ وجه وارد بحث های سیاسی نشوید !
MehranVB
16-08-2009, 16:42
ممنون MohandesMCD جان، دیگه اینا مسائلیه که برمیگرده به شخصیت افراد، هر کسی خودش تشخیص میده توی این موارد چطور رفتار کنه. من بیشتر میخواستم از جنبه فنی قضیه مطلع شم و این چیزایی که گقتید رو من و احتمالاً دیگران ازش خبر دارن.
ممنون از اطلاعاتی که دادید، اما اگه ممکنه پستتون رو ویرایش کنید تا تاپیک قفل نشه یا به ترش نره.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.