مشاهده نسخه کامل
: عدم شناخت دوربین در برنامه Ulead و سایر برنامه ها در هنگام کپچر کردن با کابل IEEE 1394
bkalantary
15-08-2009, 07:26
سلام
دوستان بنده دوربین پاناسونیک مدل NV-MD10000 دارم که Mini Dv هست و اتفاقا پورت 1394 هم داره همچنین لب تاب سونی وایو دارم که اونهم پورت 1394 داره و ویندوز ویستا روش نصب هست اخیرا کابل فایرویر دو سر 4 پین خریدم و خواستم با برنامه Corel VideoStudio 12 کپچر گیری کنم متاسفانه هر کاری کردم دوربین شناسایی نشد با هر برنامه دیگر نیز امتحان کردم حتی با یولید 8 ولی باز هم موفق نشدم لطفا راهنمایی بفرمایید.
آیا درایور مورد نیاز است ؟؟
اگر فایلی یا درایوری یا تنظیمی وجود دارد بفرمایید ممنون میشوم خیلی ضروری و واجب هست .
متشکرم
bkalantary
17-08-2009, 06:51
سلام
مدیران و همکاران بخش میکس اگه ممکنه جواب بنده رو بدهید خیلی واجبه
ممنونم
masoudtr
17-08-2009, 22:10
رو ویندوز اکس پی یک امتحانی بکن ببین جواب میده؟
معمولا Device هایی که خروجی IEEE دارند Plug And Play هستند و نیازی به نصب ندارند و به صورت یک Device توی My Copmuter دیده میشند .
در ضمن طریقه ی کپچر کردن با خروجی IEEE با روش کامپوزیت و فیش های معمولی فرق داره مسیرش ...
metal baz
17-08-2009, 23:51
سلام
دوستان بنده دوربین پاناسونیک مدل NV-MD10000 دارم که Mini Dv هست و اتفاقا پورت 1394 هم داره همچنین لب تاب سونی وایو دارم که اونهم پورت 1394 داره و ویندوز ویستا روش نصب هست اخیرا کابل فایرویر دو سر 4 پین خریدم و خواستم با برنامه Corel VideoStudio 12 کپچر گیری کنم متاسفانه هر کاری کردم دوربین شناسایی نشد با هر برنامه دیگر نیز امتحان کردم حتی با یولید 8 ولی باز هم موفق نشدم لطفا راهنمایی بفرمایید.
آیا درایور مورد نیاز است ؟؟
اگر فایلی یا درایوری یا تنظیمی وجود دارد بفرمایید ممنون میشوم خیلی ضروری و واجب هست .
متشکرم
با سلام ببین دوست عزیز لیسته دوربین شما تو برنامه ای که گفتی وجود نداره اما تو پریمیر یا یولید صد در صد هست بخاطر اینه که نمیشناسه یه بار این برنامه ها رو تست کن جواب میگیری موفق باشی :11::11::11::11::11::11:
bkalantary
18-08-2009, 07:25
با سلام ببین دوست عزیز لیسته دوربین شما تو برنامه ای که گفتی وجود نداره اما تو پریمیر یا یولید صد در صد هست بخاطر اینه که نمیشناسه یه بار این برنامه ها رو تست کن جواب میگیری موفق باشی :11::11::11::11::11::11:
سلام دوست خوبم
بنده با یولید 8 و 11.5 هم امتحان کردم نشد. ضمنا به اطلاع برسونم که دست آخر به سالم بودن کابل شک کردم و کابل رو دادمبه یکی از دوستان امتحان کرد متاسفانه دوربین ایشون هم شناسایی نشد بنابراین سفارش کابل جدید دادم امیدوارم اشکال از کابل بوده باشه . این مطلب رو به این خاطر نوشتم تا اگه دوستان دیگری به این مشکل برخورد کردند حداقل بدونن ممکنه یک کابل نو هم ناقص باشه و شما رو کلافه بکنه ما تو شهرستان خیلی در تنگنا هستیم و برای تهیه یک کابل ساده نیز باید از تهران اقدام کنیم در هر حال اگه کابل جدید نتیجه داد خبرشو تو همین تاپیک میدهم.
از همه دوستانی که راهنمایی کردند متشکرم
bkalantary
24-08-2009, 11:48
سلام
دوستان با خرید کابل جدید از پاساژ علاءالدین به مبلغ 4000 تومان مشکل برطرف شد فیلم رو با فرمت dv تو برنامه Corel VideoStudio ProX2کپچر کردم و بعد DVD ساختم عالی و با کیفیت .
جهت اطلاع عزیزان این متن رو نوشتم تا اگه کسی مشکل داشت بدونه چیکار بکنه.
ممنونم
ضمنا میخواستم از ایجاد کننده تاپیک آموزشی ((تبدیل فیلم MiniDV به DVD با استفاده از IEEE 1394 و نرم افزار Ulead )) تشکر ویژه بکنم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.